Jautājums par viesnīca Mirage of Nessebar 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Cik maksā pusdienas vai vakariņas kafejnīcās Nesebārā?
Jāparēķina aptuveni, cik naudas līdzi jāņem
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2011-04-1913 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар Natassha_Kiev
10-20 levas (apmēram 5-10 eiro) no cilvēka, bet pašam ēst ir nereāli - porcijas lielas. Ja ceļojat 2-3, apsveriet apmēram USD 50 par trim dienā — tas ir paredzēts pārtikai un izklaidei
аватар HAVE_REST
Nesebāra ir viens no dārgākajiem Bulgārijas kūrortiem. Paēst var un ne īpaši dārgi, bet ja esi pieradis sevi neierobežot, tad gaļas ēdieni, dzērieni, izklaide tur būs dārgāki nekā citos kūrortos.
аватар Natassha_Kiev
nebaidiet cilvēkus. Katrā kūrortā ir dārgas kafejnīcas un diezgan pieņemamas cenas. Dārgākās ir Sunny Beach, Golden Sands, Albena. Protams, jāsaprot, ka, ja cilvēks vēlas ēst zivis restorānā ar vecpilsētu ar skatu uz jūru, tad, protams, tas būs dārgāk nekā parastā restorānā Jaunpilsētā, kur šādi restorāni ir tikai dimensiju ducis. Pietiek ar 50 dolāriem, un pat dzer vīnu un alu.
аватар Natassha_Kiev
50 USD dienā 2-3 personām
аватар AlexVovk
Pagājušajā gadā mēs ar sievu jūnijā atpūtāmies pašā vecajā Nesebārā. Teiksim, ja gribēsi tikai ēst, tad pietiks diviem un 10-15 lev. Ja ar vīnu un dažiem dārgiem ēdieniem, tad atkarībā no jūsu vēlmēm jūs saņemat 20-30)) Tomēr tas ir pilsētas centrālajā daļā. Ja gribi pasēdēt promenādē, ar skatu uz jūru, tad būs vēl plus 5-10 lev. Galvenais ir gudri pasūtīt, pretējā gadījumā jums būs jādodas prom)))
аватар Yamini
Natassha_Kiev, es atbalstu HAVE_REST. Nesebāra ir viens no dārgākajiem Bulgārijas kūrortiem. Turklāt, kas vecs, kas jauns (lai gan nesaprotu, kāpēc vispār jaunais, nekā interesanta tur nav - pamatīgas jaunbūves) ... Parastas vakariņas diviem maksās ap 20 eiro. Tas ir ēst nevis dārgākajās, bet ne lētākajās kafejnīcās. Lai gan ir garšīgi gan tur, gan tur.
аватар Yamini
AlexVovk, mēs atpūtāmies kaut kur no 1. līdz 12. augustam šogad Vecajā Nesebārā. Cenas sekojošas: zupas - no 2 levām, vista - no 8-10 levām, zivis - no 15 levām, garnējums - no 4 levām, salāti - no 4 levām, vīns - no 5 levām par puslitru (pudele - no plkst. 17 levas). Vienā kafejnīcā (Avamarin, šķiet, tieši pie ieejas pilsētā) bija akcija: komplekts 1/2 vistas, cepti kartupeļi, salāti un alus - apmēram 15 lev. Pāris reizes paņēmām šo ēdienkarti diviem, bet cik daudz var ēst vienu un to pašu? Neko lētāku neesmu redzējis.
Porcijas tur nav tik milzīgas, kā visur pieņemts teikt, lai gan tās noteikti ir lielākas nekā Kijevas restorānos. Bet tie, kas ceļo jau ilgāku laiku, stāsta, ka Nesebārā tie ir ievērojami samazinājušies.
аватар _367030
pamēģini tikt bistro Gondola pludmalē, labs skats, zemas cenas, mīdijas 6lv.
аватар irina_1901
Es labi pazīstu Nesebāras restorānus, mēs tur atpūšamies katru gadu. Nekad nepiekritīšu tiem, kas Nesebāru uzskata par dārgu kūrortu. Viss otrādi. Tieši Nesebārā mēs neņemam all inclusive, bet braucam uz restorāniem. Cenas ir ļoti demokrātiskas. Es runāju par Jaunpilsētu, kas ir pilna ar restorāniem un lēta. Vecrīga ir dārgāka, bet es arī neiesaku tur atpūsties, vienmēr ir daudz cilvēku.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Mirage of Nessebar 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl