Marieta Palace 4*– Atsauksmes

17
Novērtējums 8.410
№3 viesnīcas reitingā Nesebāra
8.7 Numurs
8.4 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.7 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Nesebāras centra un 600 metru attālumā no pludmales. Viesnīca atklāta 2007. gadā, pēdējais remonts veikts 2014. gadā. Piemērota relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар viktorrex
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patika viesnī ca. Ļ oti ļ oti daudz. Administratoru darbs augstā lī menī . Restorā ns - akrobā tika apkalpoš anai un daudzveidī gai ē dienkartei. Apmierinā ts ar istabenes darbu. Viesnī ca atrodas mā jī gā vietā centrā , netā lu no lielveikala ar labā m cenā m, pretī ieejai viesnī cā ir pagrabs ar paš darinā tiem vī niem uz krā na, 30 metru attā lumā no galvenā s promenā des - aleja, taisna iela ved uz vecpilsē ta. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Ļ oti ļ oti daudz. Administratoru darbs augstā lī menī . Restorā ns - akrobā tika apkalpoš anai un daudzveidī gai ē dienkartei. Apmierinā ts ar istabenes darbu.
Viesnī ca atrodas mā jī gā vietā centrā , netā lu no lielveikala ar labā m cenā m, pretī ieejai viesnī cā ir pagrabs ar paš darinā tiem vī niem uz krā na, 30 metru attā lumā no galvenā s promenā des - aleja, taisna iela ved uz vecpilsē ta. Lī dz tuvā kajai pludmalei 5-7 minū tes.
Restorā ni, ē stuves, krodziņ i ik uz soļ a, ē dienu kvalitā te un cena patī kami pā rsteidza.
аватар na-tusya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti apmierinā ts ar viesnī cu. Pilnī bā atbilst aprakstam un fotogrā fijā m. Wi-Fi ir pieejams vestibilā un numuros. Es biju apmierinā ts ar skaņ as izolā ciju. Kaijas gandrī z nedzird, kaimiņ us nemaz nedzird. Istabā ir tē jkanna, krū zes, glā zes, salā tu bļ oda. … Tomēr ▾ Ļ oti apmierinā ts ar viesnī cu. Pilnī bā atbilst aprakstam un fotogrā fijā m. Wi-Fi ir pieejams vestibilā un numuros. Es biju apmierinā ts ar skaņ as izolā ciju. Kaijas gandrī z nedzird, kaimiņ us nemaz nedzird. Istabā ir tē jkanna, krū zes, glā zes, salā tu bļ oda. Liels balkons. Ir ž ā vē tā js. Laba atraš anā s vieta: ļ oti tuvu iepirkš anā s ielai, restorā niem, pludmalei, bet tajā paš ā laikā viesnī cas tuvumā nav trokš ņ ainu pastaigu pū ļ u un mū zikas. Lī dz pludmalei 10 min. Ļ oti lē nā solī mē s ieskatā mies logos. Pludmale laba, bet nav duš as un tikai 1 ģ ē rbtuve. Tī rī š ana sagā dā ja nelielu vilš anos. Gultas nebija saklā tas, bet tikai segas pā rvalks bija salocī ts. Putekļ us labi nenoslaucī ja. Bet duš a bija ideā la. Un karstā baļ ļ a darbojas! Š ampū ns, ziepes un duš as ž eleja tika izsniegti vienu reizi reģ istrē š anā s laikā un vairs netika papildinā ti. Kā dreiz bija dvieļ i ar nobruž ā tā m malā m. Kopumā personā ls ir ļ oti draudzī gs. Viņ i ā tri iekā rtojā s 11:00 (negaidī ja izrakstī š anā s laiku), ieraš anā s dienā pabaroja mū s ar brokastī m. Brokastis ir raksturī gas Bulgā rijai. Sā tī gi un garš ī gi, bet kopumā vienmuļ i. Es neatradu putru, izskatā s, ka nav nekā ī paš a, ar ko barot bē rnus. Gan jau bē rni bija viesu vidū un kaut ko sakoš ļ ā ja : ) Uz jumta baseins forš s, bet mazs. apkā rt diezgan daudz sauļ oš anā s krē slu. Dodieties uz š o viesnī cu, jū s to nenož ē losiet : )
аватар PolinaNa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ļ oti laba, salī dzinot ar pagā juš ajā reizē izvē lē tajā m 5*- daudz labā ka un tī rā ka. Istabas lielas, ir seifs, ledusskapis, fē ns, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. 6. stā vā ir peldbaseins, dvieļ us var paņ emt no bā ra - par tiem depozī ts nav nepiecieš ams, tos var izmantot visu atvaļ inā juma laiku. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, salī dzinot ar pagā juš ajā reizē izvē lē tajā m 5*- daudz labā ka un tī rā ka. Istabas lielas, ir seifs, ledusskapis, fē ns, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. 6. stā vā ir peldbaseins, dvieļ us var paņ emt no bā ra - par tiem depozī ts nav nepiecieš ams, tos var izmantot visu atvaļ inā juma laiku. Tika rezervē tas divas istabas - man un manam vī ram un otrā bē rniem, apmetā s kaimiņ u istabā s, apmetā s no rī ta, tū lī t pē c ieraš anā s, viņ i par to neprasī ja papildu naudu.
Restorā nā nedaudz vienmuļ š ē diens (mē s paņ ē mā m brokastis), tač u nevajadzē tu sagaidī t Bulgā rijā tā das dzī res kā turku viss iekļ auts. Tuvā kajā ielā ir daudz veikalu un ē dinā š anas vietu, sā kot no ē stuvē m lī dz restorā niem.
Otro reizi atpū tā mies Bulgā rijā , pirms tam bijā m Pomorijā . Nesebā rā man patika vairā k, daudzveidī gā kas izklaides un atrakcijas.
Iesaku ē st jaunajā pilsē tā (apmeklē jiet Byala Roza un Jambo, porciju lielums un virtuve iespaidī ga), vecpilsē tā vairā kas reizes bijā m restorā nos, bijā m ļ oti vī luš ies par cenā m un gatavoto ē dienu kvalitā ti.
аватар olya-novak
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba 4* viesnī ca. Dzī vojā m 6. stā vā ar skatu uz pilsē tu un jū ru - vienkā rš i krā š ņ i. Istaba: liela, plaš a, ir gulta, dī vā ns, rakstā mgalds, balkons ar galdu, ledusskapis, tē jkanna, fē ns utt. Tī rī š ana notiek katru dienu, var lū gt kaut ko salabot, gulta tiek mainī ta ik pē c pā ris dienā m. … Tomēr ▾ Laba 4* viesnī ca. Dzī vojā m 6. stā vā ar skatu uz pilsē tu un jū ru - vienkā rš i krā š ņ i.
Istaba: liela, plaš a, ir gulta, dī vā ns, rakstā mgalds, balkons ar galdu, ledusskapis, tē jkanna, fē ns utt. Tī rī š ana notiek katru dienu, var lū gt kaut ko salabot, gulta tiek mainī ta ik pē c pā ris dienā m.
Uzturs:
Vakariņ as - lieliskas, daž ā das no 18 lī dz 20.00.
Brokastis labas, sā tī gas, ar graudaugiem, izcirtņ iem, augļ iem, omleti, bet katru dienu vienas un tā s paš as. Tas bija nedaudz kaitinoš i, un tas ir vienī gais mī nuss.
Pludmale: Lī dz bezmaksas pludmalei - 10 minū tes. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir maksas (8-10 levas katrs - no aptuveni 4 eiro). Jū ra ir ļ oti silta, bet sekla, jā iet lī dz dziļ umam.
Lī dz vecpilsē tai ar kā jā m 20-30 minū tes. Infrastruktū ra laba, blakus veikali, kafejnī cas.
Uz viesnī cas jumta ir peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem viesiem, ū dens nav uzsildī ts, bet skats uz pilsē tu ir vienkā rš i krā š ņ s.
Dzirdamī ba starp istabā m ir normā la, jums jā paļ aujas uz klusiem kaimiņ iem.
Internets ķ eras vestibilā un istabā s, bet istaba daž kā rt ir nestabila. Kopumā - ok.
аватар alexandr_viguro
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tusies ģ imene, kurā ir 2 bē rni, 11 gadi un 1 gads. Pirmajā pozitī vajā iespaidā viesnī ca atstā ja pretī gu iespaidu, rakstī š u punktu pa punktam. 1. No 2 nedē ļ ā m atpū tas viens no liftiem nedarbojā s 7 dienas, un tas ir 6 stā vu pilnī bā noslogotā ē kā . … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene, kurā ir 2 bē rni, 11 gadi un 1 gads.
Pirmajā pozitī vajā iespaidā viesnī ca atstā ja pretī gu iespaidu, rakstī š u punktu pa punktam.
1. No 2 nedē ļ ā m atpū tas viens no liftiem nedarbojā s 7 dienas, un tas ir 6 stā vu pilnī bā noslogotā ē kā . Nā cā s pusstundu stā vē t ar ratiem, jo. ja pats var nokā pt pa trepē m, tad bija problemā tiski nē sā t lī dzi bē rnam.
2. Duš as ž eleja, š ampū ns un citi piederumi netiek papildinā ti.
3 Numurā esoš ais minibā rs ir deklarē ts, bet patiesī bā tas nav pieejams.
4. Darbs telpā ir nekvalitatī vs un nenotiek laikā . Reģ istrē joties tika atklā ts galdiņ a lū zums uz balkona, mazulim nedroš s spraucā s ā rā ass gabals, lū dza salabot, vairā kkā rt atgā dinā ja - nekas netika darī ts.
5. Puse no rozetē m istabā nedarbojā s, kad mē s reģ istrē jā mies, mums nebija pietiekami daudz uzlā dē t un strā dā t ar visā m ierī cē m, viņ i lū dza to salabot, viņ i gaidī ja 2 dienas, treš ajā es pazaudē ju savu pacietī bu, izņ ē mu skrū vgriezi un pats salaboju.
6. Elektriskā tē jkanna iekš ā bija sarū sē jusi, ar š ausmī gu melnu pā rklā jumu, sajū ta, ka kaut kas melns tajā ir uzvā rī jies, nā cā s lū gt nomainī t.
7. Klā tbū tnes sensors istabā nemitī gi bugijs, pazuda elektrī ba, neviens neatsaucā s uz lū gumiem salabot, nā cā s darī t paš am, labi, ka rokas aug no kurienes vajag.
8. Manai sievai no manas istabas nozaga jaunos dzī vokļ us. Viņ i neatbildē ja uz jautā jumiem, "mē s neko nezinā m, meklē jiet. "
9. Pē c nedē ļ as dzī ves viesnī cas administrā cija nolē ma mū s pā rcelt uz citu istabu. Uz jautā jumu, kā pē c, atbildē ja, ka par istabu maksā jā m lē tā k. Uz jautā jumu, kā pē c mū s uzreiz neiekā rtoja istabā , par kuru samaksā jā m, viņ i paraustī ja plecus. Uz maniem paskaidrojumiem, ka negribu kustē ties, jo. Š im man ar diviem bē rniem vajag daudz laika, un patiesī bā viņ i man atņ em atpū tas dienu, kā arī tajā dienā ieplā noto ekskursiju teica: "Nu ko? ". Ģ enerā lmenedž era attieksme ir pilnī gi vienaldzī ga, neviens neuztraucas par viesnī cas reputā ciju.
10. Problē mas ar Wi-Fi piekļ uves punkta uzstā dī š anu istabiņ ā , pat vissī kā kajā , lai gan š ī problē ma izrā dī jā s atrisinā ma, bet risinā jumu piedā vā ju es, nevis viesnī cas sistē mas administrators.
11. Balkons nekad netika tī rī ts.
12. Nav bagā ž as nesē ju. Č emodā ni istabā pacē lā s paš i.
13. Gaisa kondicionieris nedarbojā s pareizi. Vienmē r ieslē dzā s ar kļ ū dā m, temperatū ra neatbilda iestatī tajai.
Š eit ir daž as lietas, kas jā patur prā tā :
1. Maksas ledusskapis, 4 levas dienā
2. Apmaksā ta bē rnu gultiņ a, 8 levas dienā . Saliekams, kā arē na, arī lauzts papildus.
3. Ē diens ir bagā tī gs, bet vienmuļ š .
аватар sv_rollet
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca pilsē tas centrā . Mums bija standarta istaba (18 kv. m) - liela divguļ amā gulta, dī vā ns, krē sls, skapis, televizors, ledusskapis utt. Balkonā galds, divi krē sli, gludeklis ž ā vē tā js. Tī ra un mainī ja dvieļ us katru dienu, gulta pē c 3 dienā m, viss tī ri sniegbalts. … Tomēr ▾ Viesnī ca pilsē tas centrā . Mums bija standarta istaba (18 kv. m) - liela divguļ amā gulta, dī vā ns, krē sls, skapis, televizors, ledusskapis utt. Balkonā galds, divi krē sli, gludeklis ž ā vē tā js. Tī ra un mainī ja dvieļ us katru dienu, gulta pē c 3 dienā m, viss tī ri sniegbalts. Duš as vanna, ziepju piederumi, vienreizē jie vā ciņ i. Ē diens normā ls. . Augļ i visi bija sezonā . Rindu nebija. Ļ oti garš ī gi deserti. Restorā nā un bā rā jaunieš i – apkalpojoš ais personā ls, ir ļ oti pieklā jī gi un vē rī gi, runā vā ciski, angliski un krieviski. Reģ istratū rā strā dā arī krieviski runā još i darbinieki, ja ir kā di jautā jumi, viss tiek atrisinā ts mierī gi un pieklā jī gi. Ir daudz pastaigu vietu - ir vietas, kur doties: gan Jaunā Nesebā ra, gan skaistā Vecā Nesebā ra - 20 minū š u gā jiena attā lumā . Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, tikai ī si pirms izbraukš anas jū ra sabruka, lieli viļ ņ i un glā bē ji nelaida ū denī . Bet viesnī cā ir iekš telpu baseins ar tī ru ū deni un dž akuzi
Viesnī ca klusa un ē rta, nekā du problē mu ne ar ko nebija.
аватар goy2008
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca izvē lē ta pē c atsauksmē m un atraš anā s vietas, pats centrs un viss ir tuvu - pludmales, kafejnī cas, veikali, vecpilsē ta, priecē jumta baseins un dž akuzi, tī rī š ana katru dienu, veļ as maiņ a ik pē c 4 dienā m, sniegbalts veļ a ar viesnī cas logo, bet č ī bas un nav peldmē teļ u, ē dienreizes (brokastis) vienmuļ as, bet garš ī gas un sā tī gas, ierodoties ierodas, izrakstā s 12. … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta pē c atsauksmē m un atraš anā s vietas, pats centrs un viss ir tuvu - pludmales, kafejnī cas, veikali, vecpilsē ta, priecē jumta baseins un dž akuzi, tī rī š ana katru dienu, veļ as maiņ a ik pē c 4 dienā m, sniegbalts veļ a ar viesnī cas logo, bet č ī bas un nav peldmē teļ u, ē dienreizes (brokastis) vienmuļ as, bet garš ī gas un sā tī gas, ierodoties ierodas, izrakstā s 12.00, Wi-Fi vestibilā un uz jumta, daž reiz arī iekš ā . istaba.
аватар fdbfhbg
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Visi zemā k minē tie komentā ri ir spē kā , es neatkā rtoš os. Ī paš a ē rtī ba ir lielveikals, kas atrodas viesnī cas otrā pusē . Jū s varat labi paē st savā istabā , iegā dā joties gatavus produktus ī paš ā nodaļ ā . … Tomēr ▾ Visi zemā k minē tie komentā ri ir spē kā , es neatkā rtoš os. Ī paš a ē rtī ba ir lielveikals, kas atrodas viesnī cas otrā pusē . Jū s varat labi paē st savā istabā , iegā dā joties gatavus produktus ī paš ā nodaļ ā .
аватар Vika100
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi Bulgā rijā...Ļ oti ilgi vajadzē ja izvē lē ties vietu un viesnī cu atpū tai, jo lidojā m ar divā m meitā m 4 gadi un 5 mē neš i. Mē s sā kā m izvē lē ties jū nijā , un, kā izrā dī jā s, lielā kā daļ a viesnī cu jau bija pie kā jā m. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Bulgā rijā...Ļ oti ilgi vajadzē ja izvē lē ties vietu un viesnī cu atpū tai, jo lidojā m ar divā m meitā m 4 gadi un 5 mē neš i. Mē s sā kā m izvē lē ties jū nijā , un, kā izrā dī jā s, lielā kā daļ a viesnī cu jau bija pie kā jā m. Man ļ oti patika Nesebā ra. Ļ oti mā jī ga un skaista pilsē tiņ a. Marietai uzreiz iepatikā s, biedē ja tikai vieta, bet bailes bija veltas. Nesebā ra ir ļ oti maza pilsē tiņ a. Lī dz pludmalei gā jā m 5-7 minū tes (lē ni, ar ratiem un ar pieturā m pie bodē m). Mē s devā mies uz pludmali pie viesnī cas Mirage (tur ir ē rta nolaiš anā s - rampa, bet mums ar ratiem - tas ir svarī gi) Jū ra ir brī niš ķ ī ga, silta, pludmale, kā visur citur, ir paš valdī bas - bezmaksas, sauļ oš anā s krē sli un lietussargi par 7 lev uz visu dienu.
Reiz bijā m uz ziemeļ u pludmali. Gā jā m minū tes 10. Bet tas mums patika mazā k, amatierim.
Istaba ļ oti laba, pietiekami plaš a mū su diezgan lielajai ģ imenei, viss strā dā . Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a - katru dienu. Veļ as maiņ a - ik pē c 3 dienā m, bet mainī jā m biež ā k, maza bē rna dē ļ . Š ampū ni, ziepes un ž elejas tika pievienotas katru dienu.
Uzturs. Mums bija tikai bufetes tipa brokastis. Kā visur citur - vienmuļ i, bet garš ī gi un glī ti. Ļ oti garš ī gi ir dā rzeņ i, augļ i (arbū zi, apelsī ni, persiki), desiņ as, desiņ as, siers, siers, nū deles, musli, jogurts, olu kultenis vai olu kultenis, saldumi. Kafija - automā tos, bet man patika, tē ja un sulas - nekā da. Restorā nā vienmē r bija daudz vietu, viesmī ļ i bija lieliski. Reģ istratū rā strā dā arī profesionā ļ i, kuri vienmē r ir gatavi palī dzē t un atrisinā t jebkuru problē mu.
Vakariņ ojā m ar augļ iem (to Bulgā rijā ir daudz un tie ir kvalitatī vi un lē ti), nopirkā m kashkavalki (maizī tes ar sieru) un airan - galvas nā ve !! !
Vakariņ ā s devā mies uz restorā nu, biež i bijā m Baltajā Rozē . Vai arī viņ i nopirka pā rtiku ķ ī nieš u restorā nā -ē damistabā pie Mladost lielveikala un ē da istabā uz balkona - superrrr! ! ! Bē rni guļ , un mē s blakus baudā m saulrietu un brī niš ķ ī go gaisu!
Pā ris reizes bijā m baseinā , viss tī rs, bet jū ru nevar salī dzinā t.
Vī rs un meita devā s uz akvaparku, ļ oti izklaidē jā s.
Izstaigā jā m jauno Nesebā ru, pā ris reizes aizbraucā m uz vecpilsē tu. Tur ir forš i, bet ne mū su formā ts lielā cilvē ku skaita dē ļ . Bē rni ā tri nogura. Tur viss ir dā rgā ks un restorā ni un preces.
Starp citu, lielveikalā Mladost var nopirkt visu bē rnam un cenas gandrī z tā das paš as kā Ukrainā . Pamperi, pā rtika, ū dens. Piena produkti ir lieliski!
2 nedē ļ as neaizmirstamu atvaļ inā jumu paskrē ja ļ oti ā tri.
Lidojumu (1.5h) bē rni ļ oti labi panesa, vecā kā meita skatī jā s multeni, jaunā kā gulē ja.
Kopumā ar atpū tu bijā m apmierinā ti, bet galvenais ir noskaņ ojums. lidojā m atpū sties no ikdienas steigas. Mē rķ is tika sasniegts!! ! Paldies Bulgā rijai, paldies Marietai!
Пляж возле отеля Мираж Вид с балкона на детский сад Старый город Северный пляж
аватар lyubbaa
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tieš ā m lieliska. Hidromasā ž as duš a ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Ir tē jkanna, glā zes, ledusskapis, seifs, plazmas TV, attē ls ir lielisks (draugi no Marina Palace viesnī cas sū dzē jā s, ka TV rā da ļ oti slikti). … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m lieliska. Hidromasā ž as duš a ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Ir tē jkanna, glā zes, ledusskapis, seifs, plazmas TV, attē ls ir lielisks (draugi no Marina Palace viesnī cas sū dzē jā s, ka TV rā da ļ oti slikti). Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, bet gulta tika mainī ta tikai sestajā dienā . Duš as kabī ne tecē ja, pie tā s bija peļ ķ e, kuru nez kā pē c negribē jā s noslaucī t. Preces veikalos ir nedaudz lē tā kas nekā pie mums (Ukraina, Doņ ecka), bet kafejnī cas Jaunajā Nesebā rā ir divas reizes lē tā kas nekā manā dzimtajā pilsē tā . Garš ī gs ē diens, lielas porcijas. Kafejnī cas Nesebras vecpilsē tā ir dā rgā kas. Atpū ta par š ā dā m cenā m ir tikai prieks. Tā pē c es iesaku, es domā ju, ka jū s to nenož ē losit.
Вот такие порции салата в кафе Отель Отель Любимый душ с гидромасажем
Parādīt vairāk »


iemiesojums bodler-50
Kad mums ir jāatbrīvo viesnīcas numurs, ja mēs reģistrējamies 14 stundas vēlāk nekā izrakstīšanās laiks?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 9 atbildes
iemiesojums crazysalamandra
Pakalpojumu sarakstā šķiet, ka tas ir pieejams, bet es to neredzēju nevienā pārskatā, radās šaubas)) Un tomēr, ja ir, vai tas ir bez maksas / cik tas maksā viesnīcas viesiem?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums almaalma57
Sveiki Nekad neesmu atpūtusies Bulgārijā un pēc atpūtnieku labajām atsauksmēm vēlos pajautāt. Vai tās būs labas brīvdienas vienai sievietei Nesebārā, šajā viesnīcā? Ar cieņu, Natālija.
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 13 atbildes
iemiesojums am_r_mail.ru
Kopš jūnija ceļoju kopā ar meitu. Vai varat pateikt, vai viesnīcā ir bērnu istaba/klubs?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums zubok_hripko
Kāds ir īsākais ceļš uz pludmali?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Nesebras vecpilsēta
Novērtējums 8.2
Bulgārija, Nesebāra
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен недалеко от центра Несебра и в 600 м от пляжа. Отель был открыт в 2007 г., последняя реновация проводилась в 2014 г. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Город Несебр находится в 20 км от международного аэропорта Бургаса и в непосредственной близости от крупнейшего черноморского курорта Солнечный берег.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж расположен в 600 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

2 бара, открытый бассейн на крыше, магазины. Круглосуточная стойка регистрации. Хранение багажа. Услуги по глажению одежды. Размещение домашних животных не допускается. Места для курения.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Солярий, дартс, 7 кабинетов лечебного массажа.
Telpu apraksts

В отеле 104 номера.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, ТВ, телефон, фен, бесплатный интернет, холодильник.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Nessebar, Liuben Karavelov Str., 15
Tālruņi: +359 554 44111
Tīmekļa vietne: Marieta Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.