Belvedere Aparthotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
Dzīvokļu viesnīca Belvedere atrodas 50 metru attālumā no krasta un 400 metru attālumā no Nesebāras ziemeļu un dienvidu pludmalēm. Uzcelta 2007. gadā. Tuvākais restorāns atrodas 2 minūšu pastaigas attālumā, savukārt pārtikas veikals atrodas 3 minūšu pastaigas attālumā. No viesnīcas paveras skats uz jūru.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies Belvedere Aparthotel, man patika. Š ajā viesnī cā varē ja gatavot pats, bija visi dzī ves apstā kļ i: veļ as maš ī na, mikroviļ ņ u krā sns, tosteris, ledusskapis, moderna plī ts ar cepeš krā sni. Mums bija arī terase, uz terases stā vē ja sauļ oš anā s krē sli, istabai bija balkons. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Belvedere Aparthotel, man patika. Š ajā viesnī cā varē ja gatavot pats, bija visi dzī ves apstā kļ i: veļ as maš ī na, mikroviļ ņ u krā sns, tosteris, ledusskapis, moderna plī ts ar cepeš krā sni. Mums bija arī terase, uz terases stā vē ja sauļ oš anā s krē sli, istabai bija balkons. Istabas tī rī ba bija ideā la, tī rī ta katru dienu, dvieļ i mainī ti ik pē c 2 dienā m. Blakus bija lielveikals, bija laba izvē le, viss bija un ne sliktas cenas, tur pirkā m pā rtiku un gatavojā m ko gribē jā m. Blakus ir daudz pludmales, katru reizi devā mies uz daž ā dā m, un pludmalē , kas atrodas netā lu no viesnī cas - mola, varē ja nokā pt pa kā pnē m un peldē ties. Š ajā pludmalē ir ļ oti tī rs ū dens, maz cilvē ku, tā pē c bija ļ oti labi, bet smilš u meklē jumos pludmalē jā iet uz citu, kas arī nav tā lu. Jū ra tur ir skaista, ū dens brī niš ķ ī gs, pludmales visas brī niš ķ ī gas, mums patika pilnī gi viss. Mū su viesnī ca atradā s pludmalē . bet blakus Nesebā rai lī dz tai bija jā iet 400 metri, blakus ir autobusa pietura, ļ oti ē rti.
аватар Tatjana158685
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā viss ir brī niš ķ ī gi, man nav pretenziju pret viesnī cu. Mī nusus nemanī ju, viss ir tikai pozitī vi. Istabas tika tī rī tas katru dienu, vienkā rš i brī niš ķ ī ga tī rī š ana. Ē dā m paš i, mums bija virtuve, kur varē jā m gatavot; bija arī veļ asmaš ī na, vispā r viss š iki, ļ oti patika. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss ir brī niš ķ ī gi, man nav pretenziju pret viesnī cu. Mī nusus nemanī ju, viss ir tikai pozitī vi. Istabas tika tī rī tas katru dienu, vienkā rš i brī niš ķ ī ga tī rī š ana. Ē dā m paš i, mums bija virtuve, kur varē jā m gatavot; bija arī veļ asmaš ī na, vispā r viss š iki, ļ oti patika. Lī dz pludmalei - 400 metri, teritorijā nebija baseina, bet tas bija noteikts, mē s to negaidī jā m; Blakus bija viss: veikali un viss nepiecieš amais. Š ī viesnī ca ir pelnī jusi visaugstā ko vē rtē jumu no manis. Ekskursijā s devā mies paš i, visu izplā noju pirms brauciena, visu vajadzī go atradu, tā pē c gidu nevajadzē ja, nezinu vai viņ š bija viesnī cā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Nesebras vecpilsēta
Novērtējums 8.2
Bulgārija, Nesebāra
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Апарт-отель Belvedere расположен в 50 метрах от берега и в 400 метрах от Северного и Южного пляжей города Несебр. Построен в 2007 году. Ближайший ресторан находится в 2 минутах ходьбы, а до продуктового магазина можно дойти за 3 минуты. Из окон отеля открывается вид на море.

Atrašanās vieta 25 км от аэропорта г. Бургас.
Pludmales apraksts Северный и Южный пляжи в 400 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Telpu apraksts

Всего 16 номеров в 7-этажном здании с лифтом.

Istabās

Кондиционер, телевизор, мини-холодильник, сейф (бесплатно), фен, кухонный уголок (посуда, столовые приборы, микроволновая печь, тостер). Уборка номера 6 раз в неделю. Смена полотенец каждые 3 дня. Смена постельного белья 1 раз в неделю.

Adrese 2A Han Krum Str., 8230 Несебр, Болгария
Tālruņi: +359 89 859 8908
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).