Arsena 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.310
№14 viesnīcas reitingā Nesebāra
7.7 Numurs
7.5 apkalpošana
7.8 Tīrība
6.3 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīcas komplekss Arsena atrodas Nesebras jaunajā daļā, Dienvidu pludmalē. No numuriem paveras skats uz jūru, Nesebras vecpilsētu vai parku.Vairāk →
аватар Nova5455
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neskatoties uz to, ka ieradā mies pirms laika (plkst. 10.00), reģ istrē š anā s tika organizē ta 12:30 (un nevis 14:00, kā norā dī ts viesnī cas noteikumos), kas mū s sagā dā ja neticami priecī gi. Turklā t jau pirms reģ istrē š anā s viesnī cā tika nodroš inā ta iespē ja izmantot vannas istabu, pā rģ ē rbties (kam tas bija vajadzī gs), pabrokastot, doties uz jū ru. … Tomēr ▾ Neskatoties uz to, ka ieradā mies pirms laika (plkst. 10.00), reģ istrē š anā s tika organizē ta 12:30 (un nevis 14:00, kā norā dī ts viesnī cas noteikumos), kas mū s sagā dā ja neticami priecī gi. Turklā t jau pirms reģ istrē š anā s viesnī cā tika nodroš inā ta iespē ja izmantot vannas istabu, pā rģ ē rbties (kam tas bija vajadzī gs), pabrokastot, doties uz jū ru.
Neticami iepriecina arī viesnī cas atraš anā s vieta (tieš i pie jū ras). Lī dz jū rai kā di 20 metri. Ir viesnī cas iegā dā ta privā tā pludmale (sauļ oš anā s krē sls + lietussargs 16 levas (8 eiro)) un parasta. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi viesnī cā ir bez maksas. Agrā k viesnī cā paņ ē mā m sauļ oš anā s krē slu un gā jā m peldē ties pie jū ras.
Arī numuriņ i pā rspē ja cerī bas, vienmē r tī ri, ē rti, logi ar skatu uz jū ru.
Wi-Fi ir pieejams visur viesnī cā . Istabā s ar lē nā ku ā trumu piedā vā jiet paā trinā t par maksu. Bet mums ar tā du ā trumu pietika. Numurā ir viss nepiecieš amais TV, duš as dvieļ i, pludmales dvieļ i, fē ns.
Ē diens arī izcils. Mums vienmē r patika rī tdiena pie jū ras, viļ ņ u un kaiju skaņ as. Personā ls ir neuzkrī toš s.
Viesnī cā ir arī.2 peldbaseini un fitnesa centrs.
аватар Svet111
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s 2013. gada augustā . Naktī iekā rtojā s. Mums tika pieš ķ irtas 2 istabas ar panorā mas logiem. Viņ i gribē ja no rī ta palū gt telpas ar skatu uz jū ru, no rī ta paskatī jā s – un pā rdomā ja. Telpas "uz jū ras" vienmē r ir saulainas un karstas, un mē s neesam gaisa kondicionē tā ju cienī tā ji. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2013. gada augustā .
Naktī iekā rtojā s. Mums tika pieš ķ irtas 2 istabas ar panorā mas logiem. Viņ i gribē ja no rī ta palū gt telpas ar skatu uz jū ru, no rī ta paskatī jā s – un pā rdomā ja. Telpas "uz jū ras" vienmē r ir saulainas un karstas, un mē s neesam gaisa kondicionē tā ju cienī tā ji. Turklā t mū zika, diezgan vienmuļ a, pa dienu - no baseina bā ra, vakarā - no diskotē kas. Un mū su istabā s bija labi - atvē rti logi visu diennakti, svaigs jū ras gaiss un jū ras skaņ a)) Š ī s telpas ir ļ oti plaš as, pat dejojot) Vienā no istabā m sā nu logs, starp citu, paver skatu uz jū ra. Tā no viena balkona skatī jā s uz jū ru, no otra – uz laukumu.
Iepriecina ī sta vanna duš as vietā . Ar ū deni nebija nekā du pā rtraukumu, 3 reizes vakarā karstais ū dens bija tik...silts, bet duš ā iet pilnī gi iespē jams, pa dienu karstuma pietika.
Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, tualetes piederumi tika atjauninā ti katru dienu.
Tī rī š ana ir normā la, tomē r es nekā pu stū ros un zem gultā m, nā cu atpū sties, nevis kontrolē t apkopē jus))
Brokastis parastas, divi devā mies agri, divi vē lā k. Visiem pietika, acī mredzot, ja kaut kas beidzas lī dz brokastu vidum, tad vē lā k papildina. Vidē ja bufete, daž reiz sliktā k, daž reiz labā k. Augļ i - ak, kā jau visur lielveikalu viesnī cā s, plastmasas holandieš u vai kam tie ir ((diemž ē l Bulgā rijā š obrī d nav brī niš ķ ī gu bulgā ru augļ u un dā rzeņ u. . . (mums tač u nejauš i ļ oti paveicā s - paē dā m). sulī gi, nogatavojuš ies, pā rsteidzoš i garš ī gi, lē ti garš ī gi bulgā ru persiki, nektarī ni un vī nogas - bet tas nebija viesnī cā ).
Tā tad ar viesnī cu esam diezgan apmierinā ti. Tā pat kā pats pā rē jais. Jā , ir trū kumi, tač u jā atceras, ka Bulgā rija tagad ir ļ oti nabadzī ga valsts.
аватар Vik_80
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es nerakstī š u ļ oti garu pā rskatu. Strukturē ts ar plusiem un mī nusiem. Tā tad plusi: -Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā . - Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu istabā s un veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m. -Viesnī cā ir lielisks peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem. … Tomēr ▾ Es nerakstī š u ļ oti garu pā rskatu.
Strukturē ts ar plusiem un mī nusiem.
Tā tad plusi:
-Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā .
- Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu istabā s un veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m.
-Viesnī cā ir lielisks peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem.
-TV, kondicionieris, skaists skats pa logu - viss ir klā t. Bezmaksas internets tikai reģ istratū rā .
- Blakus kafejnī cas un iepirkš anā s iela.
Mī nusi:
-Viesnī cai NAV savas pludmales. Lietussargi, sauļ oš anā s krē sli un pat pati teritorija smiltī s pie jū ras ir apmaksā ta (! ), Jū s nevarat vienkā rš i gulē t uz sava dvieļ a! Tas ir muļ ķ ī bas. Es biju Sozopolē - es to neredzē ju. Bezmaksas pludmale 15 minū š u gā jiena attā lumā .
- Ļ oti, ļ oti sliktas brokastis. Bez cukura, kaltē ts mafins, nav. augļ i, tē ja-kafija no dzesē tā ja utt.
- Jū ra ir ļ oti sekla, netī ra, daudz aļ ģ u.
- Tā lu no vecpilsē tas
- Mū zika pie baseina tiek atskaņ ota lī dz pulksten 2-3 naktī . Mā tes ar bē rniem ir vienkā rš i malā .
- Un pilnī ga animā cijas neesamī ba vispā r.
Kopē jais vē rtē jums 5 no 10.
аватар sam_i_n
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Divas nedē ļ as pavadī jā m Arsenē jū lija otrajā pusē . Es gribu brī dinā t visus, kas skatā s uz š o viesnī cu uzreiz: lai gan viesnī ca ir 4 zvaigž ņ u, ē damistabai ir tikai 3 zvaigž ņ u. Un niecī gais vienmuļ ais ē diens vē l nav viss. … Tomēr ▾ Divas nedē ļ as pavadī jā m Arsenē jū lija otrajā pusē . Es gribu brī dinā t visus, kas skatā s uz š o viesnī cu uzreiz: lai gan viesnī ca ir 4 zvaigž ņ u, ē damistabai ir tikai 3 zvaigž ņ u. Un niecī gais vienmuļ ais ē diens vē l nav viss. . . Pastā vī gais dakš iņ u trū kums, sā lstrauku trū kums, slikti izmazgā tas krū zes (par pasniegš anas trū kumu un galdautu tī rī bu pat nevar pieminē t). Augļ i tika pasniegti zaļ i. Reiz bija arbū zs, bet to varē ja baudī t tikai tie laimī gie, kuri ē damzā lē bija “laikā ”. Jā piebilst, ka viesmī ļ i (trī s jauni puikas) ī paš i nerū pē jā s par gatavo trauku izņ emš anas savlaicī gumu (ja tik aizdomī gu izskatu un ļ oti apš aubā mu svaigumu var saukt par vā rī tā m un pē c tam ceptā m desiņ ā m).
Vē l viena svarī ga detaļ a, kas raksturo š o laiku viesnī cu, ir PASTĀ VĪ GI pā rtraukumi karstajā ū denī . Un tas ir katru dienu un bez jebkā das regularitā tes (ē d no rī ta - nē pē cpusdienā , ē d pē cpusdienā - nē vakarā ). Tā tad tie, kuri vē las ieiet siltā duš ā pē c peldes jū rā , kā arī mazu bē rnu vecā ki, rū pī gi apdomā jiet, pirms iegā dā jaties biļ eti uz š o viesnī cu.
Un noslē gumā daž i vā rdi par jū ru. Tas zied š ajā gada laikā , un jums ir jā peldā s zaļ ajā s aļ ģ ē s (draugi, kuri divas nedē ļ as iepriekš atpū tā s Saulainajā krastā , saskā rā s ar to paš u problē mu).
аватар czihoczka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viesnī ca tika izvē lē ta, uzņ emoties risku un risku, pamatojoties tikai uz atsauksmē m internetā . Tū risma aģ entū rai nebija informā cijas par viesnī cu. Viesnī cas bū tiskas priekš rocī bas ir atraš anā s vieta – pirmā krasta lī nija un autostā vvietu pieejamī ba automaš ī nā m. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viesnī ca tika izvē lē ta, uzņ emoties risku un risku, pamatojoties tikai uz atsauksmē m internetā . Tū risma aģ entū rai nebija informā cijas par viesnī cu.
Viesnī cas bū tiskas priekš rocī bas ir atraš anā s vieta – pirmā krasta lī nija un autostā vvietu pieejamī ba automaš ī nā m.
Neskatoties uz daudzajā m atsauksmē m par bulgā ru pakalpojumu, es nevaru piekrist visam. Arsē na viesnī cas personā ls izrā dī jā s ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s, izņ emot apsarga stulbi, kas izskatī jā s pē c izlē cē ja (bet tas neietekmē ja kopē jo iespaidu par pā rē jiem).
Vē los pieminē t meiteni reģ istratū rā vā rdā Veronika, kura, neskatoties uz vispā rē jiem reģ istrē š anā s noteikumiem viesnī cā s no pulksten 14:00, izdarī ja mums labu un 10:30 no rī ta ievietoja mū s brī vā istabā . Turklā t meitene laipni atbildē ja uz visiem raduš ajiem jautā jumiem.
Mū s ievietoja 2 stā vā , istaba diezgan liela ar milzī gu gultu. Numurs tika uzkopts un dvieļ i tika mainī ti katru dienu, veļ a tika mainī ta reizi 7 dienā s. Dvieļ i un gultas veļ a ir tī ra un jauna. Lai gan no mū su istabas logiem vispā r nepavē rā s skats uz jū ru, tas mū s ī paš i netraucē ja, jo mē s istabā pavadī jā m ļ oti maz laika. Mū su uzturē š anā s laikā jū ra bija nedaudz vē traina, viļ ņ u trokš ņ i telpā ienā ca pat pa aizvē rtiem logiem. Mē s ar vī ru gulē jā m kā zī daiņ i.
Biļ ete tika paņ emta tikai ar brokastī m. Es lū dzu atš ķ irties no daudzā m atsauksmē m par sliktu uzturu. Ē dienu rī ta maltī tei bija daudz, vā rdu sakot, pat mā jā s es tā nebrokastoju.
Bū tisks trū kums ir civilizē tas tē jas un kafijas trū kums. Jupiji ir vienkā rš i š ausmī gi.
Baseins viesnī cas teritorijā ir mazs un auksts - bet tas nav svarī gi, jo jū ra ir ļ oti tuvu. Mū su uzturē š anā s laikā iekš telpu baseins bija slē gts.
Daž i vā rdi par Bulgā riju: mē s devā mies ceļ ojumā ar savu automaš ī nu un nekad to nevē lē jā mies. Atceļ ā apskatī jā m Ravdu un Sunny Beach, piestā jā m Varnā iepirkties, vā rdu sakot, nebijā m ne no viena atkarī gi.
Pā rtika Bulgā rijā ir salī dzinoš i lē tā ka, ī paš i uz vietas raž ota. Ē diens kafejnī cā s un restorā nos ir pieejams, porcijas pā rsteidza ar savu izmē ru.
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar atvaļ inā jumu Bulgā rijā , varu ieteikt Arsena Hotel.
аватар tany_dan
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies ar vī ru un 3 gadus vecu bē rnu Bulgā rijā (Nesebra, viesnī ca "Arsena" 4 zvaigznes) no 27.08. 2012 lī dz 09.03. 2012. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu booking. com. Viesnī cas, teritorijas un numuru fotogrā fijas un apraksti ir patiesi. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar vī ru un 3 gadus vecu bē rnu Bulgā rijā (Nesebra, viesnī ca "Arsena" 4 zvaigznes) no 27.08. 2012 lī dz 09.03. 2012.
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu booking. com.
Viesnī cas, teritorijas un numuru fotogrā fijas un apraksti ir patiesi. Viesnī ca ir skaista, glī ta, tī ra un ē rta, lai gan, ja vē laties, varat atrast par ko sū dzē ties. Nevaru teikt, ka telpas ir nobruž ā tas, tač u ir nelieli defekti – salaiduma vietā s nolobī tas tapetes, saplī suš i duš as turē tā ji un nedaudz sū cas griesti (lai gan pilienus var saistī t ar to, ka mū su istaba atradā s uz pē dē jais, 6. stā vs). Bet skats no balkona uz pludmali, jū ru un Veco Nesebā ru kompensē ja visu. Istabas tika tī rī tas katru dienu, gultas veļ a tika mainī ta ik pē c 3, un dvieļ i - ik pē c 2 dienā m (viss balts, tī rs un svaigs). Man personī gi istabā nebija pietiekami daudz tē jkannas.
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, pretimnā koš s, smaidī gs un godī gs (naudu, dokumentus atstā jā m tikai naktsskapī - viss ir sveiks un vesels).
Ē dā m pē c shē mas "Brokastis iekļ autas". Atļ auš os nepiekrist tiem, kas brokastis nodē vē ja par "trū cī gā m" un "monotonā m". Ņ emot vē rā , ka š ī s ir "BROKASTIS", nevis pusdienas, nevis vakariņ as, tad ē diens bija vienkā rš i brī niš ķ ī gs. Omlete, ceptas olas, vā rī tas olas, kastrolis, makaroni, spageti, auzu pā rslas ar pienu, putra, kuskusa veids, rī si, (protams, ne visi vienā dienā , piedevas mainī tas visu nedē ļ u) lobio, musli (2 veidi ) , brokastu pā rslas (3 veidi), pastē te, 3-4 veidu desas un 2 veidu aukstie gabarī ti, cietais siers un fetas siers, olī vas, tomā ti, gurķ i, 3 veidu saldā s maizī tes, baltā un rupjmaize (no kuras var pagatavot pagatavot grauzdiņ us), bulciņ a ar desu, 3 veidu ievā rī jums (tostarp - pā rsteidzoš s ievā rī jums no vī ģ ē m), medus, vietē jie saldskā bi jogurti; no augļ iem - plū mē m, bumbieriem, persikiem un arbū ziem; no dzē rieniem - ā bolu un apelsī nu sulas, minerā lū dens un tī rs ū dens, piens, tē ja un kafija (š eit kafija tieš ā m ir bezgarš ī ga - tač u ir verdoš s ū dens, un kafiju veikalā var nopirkt pē c garš as, un paņ emt lī dzi). Un es neesmu pā rliecinā ts, ka neesmu neko aizmirsis. Rindu nav, visiem pietiek. Jū s varat ē st restorā nā vai terasē . Pusdienā s un vakariņ ā s devā mies uz restorā niem, kuru Nesebā rā ir ik uz soļ a. Porcijas tieš ā m lielas, var paņ emt salā tus vai piedevu diviem pieauguš ajiem. Ir daudz ā tro uzkodu, kur var normā li paē st par saprā tī gā m cenā m. Ja ē dat restorā nā , tad aptuvenā ē dienkarte ar vistas zupu, piedevu, 2 veidu zivī m, salā tiem, 2 glā zes vī na vai alus, sulas un kafijas maksā s 30-40 levas (aptuveni 150-200 UAH)
Tagad par pludmali, jū ru un laikapstā kļ iem. Pludmale tī ra, katru rī tu onkuļ i ar grā bekļ iem tī ra smiltis. Pludmalē ir saulessargi un sauļ oš anā s krē sli - viss ir apmaksā ts. Lietussargs + sauļ oš anā s krē sls = 14 levas (apmē ram 150 UAH), bet jū s varat paņ emt lietussargu tikai par 7 levā m un apgulties uz sava paklā ja vai dvieļ a. Bezmaksas pludmale - 200-300 metrus, aiz viesnī cu pludmalē m. Vai arī varat sauļ oties netā lu no viesnī cas (ir arī saulessargi un sauļ oš anā s krē sli, bez maksas), un doties peldē ties uz jū ru (nokā pt pa kā pnē m) vai ienirt baseinā . Pludmalē var sauļ oties lī dz 5-6 stundā m, un tad saule slē pjas aiz viesnī cas ē kas. Jū ra bija tī ra un silta, tač u visu laiku pū ta vē jš , un jū ra bija vai nu nedaudz, vai stipri vē traina. Mū su brī vdienu pirmajā un pē dē jā dienā apmā cies, pā rē jā laikā silts un saulains laiks. No rī ta un vakarā bija nedaudz vē ss.
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, valsti un pā rē jo kopumā . Ar tī ru sirdsapziņ u ieteiktu viesnī cu draugiem.
Вид с балкона на пляж Вид с балкона на бассейн Вид на море Холл на 2 этаже Холл на 2 этаже Туалет, ванная Вид с пляжа на отель и побережье Пляж
аватар ajurka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Arsenā no 15.08. 2012 lī dz 30.08. 12 kopā ar vī ru un bē rnu. Mē s ļ oti ā tri iekļ uvā m istabā . Mums ir sā nu istaba ar skatu uz autostā vvietu. Tas mū s nemaz nesatrauca. Vienī gi uz balkona bija ļ oti vē jains. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Arsenā no 15.08. 2012 lī dz 30.08. 12 kopā ar vī ru un bē rnu. Mē s ļ oti ā tri iekļ uvā m istabā . Mums ir sā nu istaba ar skatu uz autostā vvietu. Tas mū s nemaz nesatrauca. Vienī gi uz balkona bija ļ oti vē jains. Istabu tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja katru dienu, pā ris reizes atstā ja dzeramnaudu uz gultas, bet istabenes tos neņ ē ma. Istabas mī nusi ir tikai nelieli: no ligzdas izrautas rozetes, vietā m saplē stas tapetes, traipi uz paklā ja, salauzts pedā lis uz miskastes, saplī sis ziepju trauks (kuru mū su bē rns pabeidza, samaksā ja 10 levas tas). Seifs ir apmaksā ts, par 14 dienā m samaksā jā m ap 60 UAH.
Brokastis neaprakstī š u, iepriekš ē jos apskatos par to ir rakstī ts detalizē ti. Pievienojos sū dzī bā m par tē ju un kafiju, dzē riens pilns ar g. . . Manuprā t, brokastī s nebija pietiekami daudz augļ u un kruasā nu (tos tika izņ emti vai nu paš ā brokastu sā kumā vai paš ā s beigā s, es bija regulā ri jā skrien, lai pā rbaudī tu to pieejamī bu, mē s viņ us ļ oti mī lam ar meitu). Reiz pasniedza man nesaprotamu ē dienu - pupiņ as tomā tu mē rcē ar siļ ķ i. Nebija vē lmes to ē st pē c skata un smarž as.
Pie baseina visiem nepietika sauļ oš anā s krē slu, bet mē s parasti ieradā mies 10:00, vienmē r atradā m vienu. Mums pietika ar vienu, ar bē rnu pā rā k daudz melot nevar. Starp citu, pludmalē pirmā sauļ oš anā s krē slu rinda, kas stā v uz betona plā ksnē m zem paš as viesnī cas, ir bez maksas. Tā s ir viesnī cas gultas. Tikai tur 1 lietussargs uz 10 sauļ oš anā s krē sliem.
Man ļ oti patika viesnī cas atraš anā s vieta. Blakus pietura, jū ra, veikali, rotaļ u laukumi, pat neliels atrakciju parks. Biju ļ oti apmierinā ta ar preč u cenā m. Aizbraucā m uz Burgasas tirdzniecī bas centru pē c mantā m. Ar autobusu 1 stunda, biļ ete maksā.6 levas.
Ē st gā jā m galvenokā rt "Stariat Kesten". No bulgā ru virtuves man ļ oti patika Sach.
Š ogad atkal brauksim uz Arsē nu.
Вид из номера №504
аватар tsokiev
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies "Arsē nā.4 *" no 20.07. 12 lī dz 03.08. 12. Man ļ oti patika. Viesnī ca atrodas jū ras krastā (pirmā lī nija), pludmale ir tī ra (tī ra katru vakaru), pulksten 7 no rī ta pludmale ir gatava uzņ emt jaunos atpū tniekus. … Tomēr ▾ Atpū tā mies "Arsē nā.4 *" no 20.07. 12 lī dz 03.08. 12. Man ļ oti patika. Viesnī ca atrodas jū ras krastā (pirmā lī nija), pludmale ir tī ra (tī ra katru vakaru), pulksten 7 no rī ta pludmale ir gatava uzņ emt jaunos atpū tniekus. Istabas ir ē rtas, plaš as, tī ras (mums nebija skats uz jū ru, sā kumā bijā m sarū gtinā ti, bet pē c tam atradā m +, nevis saulaino pusi, un pat pusdienlaikā un saulē ir vē ss). Ļ oti plaš s balkons ar galdu, krē sliem un ž ā vē tā ju). Tī rī ja katru dienu, sniegbalti dvieļ i - 2 vannas, 2 vidē ji un 1 kā jā m tika mainī ti katru dienu, gulta mainī ta 1 reizi 3 dienā s. Jū ra ir tī ra, caurspī dī ga, bez aļ ģ ē m un medū zā m, ļ oti silta un sekla. Baseins ir tī rs, bet ir daudz balinā tā ju (tas glā bj, kad jū rā ir vē tra). Divas dienas bija lieli viļ ņ i, bet lē kš ana pa viļ ņ iem ir prieks! Pie baseina ir bā rs ar dzē rieniem (par maksu). Krastā sauļ oš anā s krē sli ir maksas - cenas 7 lev par solā riju, sauļ ojā mies pie baseina - par velti, bet krastā NEVIENS ar dvieļ iem nebrauc). Tas, ka vajag ņ emt tos iepriekš (tas ir visur un visi zina), bet ja atnā ksi pē c brokastī m, tad tomē r vietu atradī si, mē s necē lā mies 6 no rī ta - tas ir muļ ķ ī bas). Kas man nepatika bija kaiju kliedzieni! ! ! No rī tiem tā bļ auj-kā kaķ is dzemdē ! Brokastis: vienmuļ as, bet visa kā daudz un ē st var katrai gaumei(muslis, miež i, desiņ as, sagrieztas, vermicelli, smalkmaizī tes, augļ i, dā rzeņ i - problē ma ir tikai kafijas automā tā , tur vienmē r ir rinda, un kafija ir briesmī ga). Bet pilsē tas restorā nos - tieš ā m GARŠ Ī GI, lielas porcijas un cenas normā las.
аватар Sanek758
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti laba un tā vē rta! ! ! Brokastis ir bezmaksas no 7 30 lī dz 9 30 : -(((un virtuve ir ļ oti zemiska! Bet par 15 eiro trī s cilvē ki pusdienoja tā , ka nevarē ja piecelties! ! ! +++++ Katrā istabā duš ā karsts un auksts. Jū ra tī ra , 50 metri no krasta un seklums atpū tniekiem ar bē rniem labi! Ir kur pastaigā ties ar meiteni)))visas cenas ļ oti zemas! Krievu valodā ir 3-4 kopaļ i! Telpas tiek tī rī tas reizi dienā )))))) Ir arī duš as ž eleja un š ampū ns. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba un tā vē rta! ! ! Brokastis ir bezmaksas no 7 30 lī dz 9 30 : -(((un virtuve ir ļ oti zemiska! Bet par 15 eiro trī s cilvē ki pusdienoja tā , ka nevarē ja piecelties! ! ! +++++ Katrā istabā duš ā karsts un auksts. Jū ra tī ra , 50 metri no krasta un seklums atpū tniekiem ar bē rniem labi! Ir kur pastaigā ties ar meiteni)))visas cenas ļ oti zemas! Krievu valodā ir 3-4 kopaļ i! Telpas tiek tī rī tas reizi dienā )))))) Ir arī duš as ž eleja un š ampū ns. Pludmalē lietussargs 7 levas un sauļ oš anā s krē sls 7 pie baseina ir bez maksas. Jū ra ir divu soļ u attā lumā ! Un kā sapratu no iepriekš ē jā m atsauksmē m, apkalpoš ana š eit ir sezonā la (((vietē jā valū ta 19.5 rubļ i. Ir bezmaksas wifi parole, to var atrast reģ istratū rā un paskatī ties istabā s NĒ!! ! )
аватар natalik11
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies "Arsē nā.4 *" no 18.07. 11. lī dz 28.07. 11. Man ļ oti patika. Viesnī ca atrodas pludmalē , pludmale ir tī ra. Istabas ē rtas, plaš as, tī ras (mums bija skats uz jū ru un Veco Nesebā ru - super). Tī rī ts katru dienu, mainī ti arī dvieļ i. … Tomēr ▾ Atpū tā mies "Arsē nā.4 *" no 18.07. 11. lī dz 28.07. 11. Man ļ oti patika. Viesnī ca atrodas pludmalē , pludmale ir tī ra. Istabas ē rtas, plaš as, tī ras (mums bija skats uz jū ru un Veco Nesebā ru - super). Tī rī ts katru dienu, mainī ti arī dvieļ i. Jū ra ir tī ra, silta un sekla - tas, kas nepiecieš ams bē rniem. Kas man nepatika, bija brokastis: ((((. Tā da paš a veida un bezgarš ī gi. Bet pilsē tas restorā nos - Ļ OTI GARŠ Ī GI, lielas porcijas un normā las cenas.
Вид с балкона
Parādīt vairāk »


iemiesojums fedoryuk
vai ir istaba ar divām istabām???????
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums ashikova.svetla
mēs vēlamies uzzināt vairāk: papildus 2 guļamistabām un vannas istabām ir vēl viena istaba. Liels paldies. Gaidu steidzamu atbildi
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums ajurka
Pastāstiet man, lūdzu, Dienvidu krasta rajonā ir kafejnīca ar bērnu ēdienkarti. Vai vismaz kafejnīca, kur pirmo reizi var apēst ierasto buljonu vai boršču. Pērn pēc trīs dienu atpūtas bērns kategoriski atteicās ēst zupas kūku un krēmzupas.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Nesebras vecpilsēta
Novērtējums 8.2
Bulgārija, Nesebāra
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отельный комплекс Арсена находится в новой части г. Несебр, на Южном пляже. Из окон номеров открывается вид на море, Старый город Несебра или парк.

Atrašanās vieta Поездка до международного аэропорта Бургаса занимает менее 20 минут.
Pludmales apraksts В 100 м от отеля.
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Ночной клуб.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 75 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese South Beach Area, 8230 Nesebar, Bulgaria
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.