Jautājums o Kranevo

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
91 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Cienījamie ceļotāji, kur vislabāk ar bērniem doties uz Kraņevu, lai paēstu un būtu kaut kādi slidkalniņi ar baseinu?
Cienījamie ceļotāji, kur vislabāk ar bērniem doties uz Kraņevu, lai paēstu un būtu kaut kādi slidkalniņi ar baseinu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2019-07-275 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар Igor_m
Apmēram pirms desmit gadiem Kraņevā tādas greznības nebija. Ēdināšana (pilna pansija vai VISS), baseins ar slidkalniņiem - tikai vienā Therma ECO viesnīcā Therma Village. Tur ir dārgi. Jums vajadzētu derēt
Viesnīca Kristel Park, bet tā atrodas tālu no jūras. Paskaties Zelta smiltīs, bet ar ēdienu, jo. kafejnīcas un restorāni ir pārāk dārgi salīdzinājumā ar citiem kūrortiem.
аватар irina_1901
Jūs to neatradīsit Kranevo. Labāk apskatiet Saulaino krastu. Ir viesnīcas ar slidkalniņiem, bet tie ir dārgi. Lēta viesnīca - Trakia3* stāv uz ceļa. Es zinu. ka no viesnīcas Trakia Plaza viņi dodas uz baseinu ar slaidiem Takiya 3 *, bet šī ir veca informācija, tā ir jāpārbauda. Saulainā krasta viesnīcās ar ēdināšanu un slidkalniņiem: Evrika pludmale (dārga), Tiara pludmale (dārga), Iskar (vidēja), Kotva (vidēja, stāv uz ceļa). Kamēr es atkal atceros. Uz Zelta smiltīm - Dolce Vita (dārgi).
аватар Igor_m
Tātad, es domāju, Irina man palīdzēs - viņa ir tur! Paldies, esmu ļoti priecīgs!"
аватар _554829
Paldies visiem par atbildi. Lieta tāda, ka sākumā gribējām uz Albenu, jo atpūtāmies tur un ļoti patika, bet vietu vairs nav, un ja ir dārgās viesnīcās. , tāpēc mums ir vajadzīgs miers
аватар irina_1901
Igor, laipni lūdzam. Mēs jau jūnijā esam devušies uz Bolgaribu (Saulainā pludmale un Zelta smiltis), un tagad apskaužam baltu skaudību tiem, kas tikai tur brauc.
_554829 Mēģiniet redzēt Nesebāru, Jaunpilsētu. Vai Ravda. Tās nav trokšņainas vietas. Es joprojām dotos uz "viss iekļauts" viesnīcu. Mazs bērns bez maksas. Parasti viņi viesnīcā atrod kādu ēdienu mazulim un papildina to ar bērnu pārtiku, ko iegādājas veikalā. Ir ļoti labas viesnīcas, bet tas viss ir atkarīgs no jūsu budžeta.
аватар _554829
IRINA, mēs uzskatījām par Albenu vai Kranevo, jo tie ir pirmie kūrorti no robežas
аватар irina_1901
Netālu atrodas Zelta smiltis un Sv. Konstantīns. Un, lūk, dienvidu krasts ir daudz tālāk, vēl divas stundas.
аватар _554829
Kā ar Svētā Konstantīna kūrortu? Vai tas ir lētāk nekā Albeni? Kādu viesnīcu varat ieteikt mazam bērnam? (8 mēneši 7 un 10 gadi)
аватар _554829
Paldies visiem par padomu
аватар irina_1901
Svētajā Konstantīnā šobrīd ir maz cilvēku, jo tur notiek rekonstrukcija, dažas viesnīcas ir slēgtas. Mums patīk apmeklēt Estreya Palace Hotel vai Estreya Residence. Tur ir lētāk nekā Albenā.
аватар _554829
Igors Un cik tad īsti tālu no jūras ir Kristal parks un kā tur ir ēdiens? Vai tur ir tik skaisti kā Albenā vai ir mazāk zaļumu?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kranevo
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl