Villa "Iskar" - ĢIMENES brīvdienām

15 Novembris 2006 Ceļošanas laiks: no 23 Jūlija 2006 ieslēgts 30 Jūlija 2006
Reputācija: +12
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Atpū tā s ar ģ imeni (divi pieauguš ie un divi bē rni 4 un 9 gadus veci) Kranevo, villā "Iskar". Ar mums bija vē l divas draugu ģ imenes. Vē l 4 pieauguš ie un 3 bē rni: 4.6 un 13 gadi. Pamatojoties uz to, viņ i izvē lē jā s. Es negribē ju hosteli (pat zvaigž ņ u). Mē s apstā jā mies pie Villa Iskar. UZMINĒ TS! jaunas kotedž as. tā s ir tikai č etras, katrā ir divas it kā ieejas. katrā savrupmā jā ir č etras daž ā das istabas (4-vietī gs dzī voklis ar virtuvī ti, 2.3 un 4-vietī gas istabas). Aizņ ē mā m pusi no kotedž as (trī s istabas) Tā kā dzī vokļ i bija arī mū su, tad mazais rotaļ u laukums pie mā jas bija mū su.

Š armu pielika tas, ka mū su č etrā m mā jā m bija DIVI BASEINI, un nevis sī kas peļ ķ ī tes, bet gan normā li baseini ar bradā jamo baseinu. Peldē ties - vietu ir maz, bet var viegli nirt, paspē lē t bumbu ar kompā niju.


Kad iekā rtojā mies, mums lū dza izmantot noteiktu baseinu (lai gan tie abi ir vienā di, un abi tiek izmantoti ikdienā ), jo pusi no mū su "ciema" uz visu vasaru rezervē ja Č ehijas tū risma aģ entū ra.

Š ie baseini ir mū su glā biņ š . Kranevo jū ra nav iespaidī ga (2005. gadā atpū tā mies Melnkalnē ), 30 minū tes ejiet (lē nā m, ar tā du bē rnu baru) pa stepju zonu, kur no saules noslē pties nevar. Tā pē c pē c vakariņ ā m neviens pat neuzsā ka jautā jumu par doš anos uz jū ru. Bet mē s ar bē rniem baseinu izmantojā m maksimā li.

Ē dā m paš i. Dzī vokļ a virtuvē tika gatavotas brokastis (kafija, tē ja, sviestmaizes), pusdienas arī (pa ceļ am no jū ras krā jā mies centra veikalos), vakariņ ojā m restorā nā Central (apmē ram 15 minū tes). Apkalpoš ana restorā nā ir visaugstā kajā lī menī . Arī ē diena kvalitā te (subjektī vs viedoklis, neesmu gardē dis). Bet tas, ka nevienam no mū su uzņ ē muma nebija pretenziju pret iestā des darbiniekiem, ir garantē ts. Kraņ evā bijā m 14 dienas. Pē dē jā s vakariņ ā s restorā na saimnieks sarū pē ja dā vanas gan bē rniem (kokteiļ i ar salū tu), gan pieauguš ajiem (vī ns katram pieauguš ajam). Tas ir neskatoties uz to, ka mē s tur neatstā jā m lielas summas. vidē jas vakariņ as mū su ģ imenei (divi pieauguš ie un divi bē rni) maksā ja 18-19 levas (10 eiro). Tas ir ar alu, kokteiļ iem bē rniem, salā tiem. Mū su draugu ģ imenes aizgā ja apmē ram tikpat daudz.

Mū su "ciema" darbinieki daž kā rt dzī voja pie "lobiņ as", bet lū gumi mainī t, tī rī t, izgatavot, tika izpildī ti bez "č ī kstē š anas".

Tā tad, "Iskar" ģ imenes brī vdienā m ir ļ oti ieteicama. Ja nu vienī gi jū ra tur bū tu interesanta.

Mū su biznesu Bulgā rijā veica Varnas ceļ ojumu aģ entū ra "Buluey" Emilia Peeva. Par Emī lijas kundzes darbu sū dzī bu nav. Liels paldies viņ ai.

Kopumā Kranevo atstā j "padomju" iespaidu ar savā m pelē kajā m Savienī bas laika ē kā m, milzī giem tuksneš iem piekrastes zonā .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
наш домик и бассейн
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums