Jautājums par viesnīca Vedren Club Hotel 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
11 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kurš jau atpūtās 2012. gadā Vedrenā
Kurš jau ir atpūties Vedrenā 2012. gadā, pastāstiet, kā tur ir ar personālu?
Kāda ir viesnīcas tīrība?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2012-06-2312 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар tsiana.maz
Atpūtāmies Vedrenā no 8. līdz 20. jūnijam, no apkalpojošā personāla novērojām tikai apkopējas un viesmīļus, kas vienmēr ierodas nelaikā))) Viesnīca tīra, istabiņa - atkarībā no smiltīm, kas atvestas no pludmales. Vispār tie ir dzīves sīkumi - viesnīcā pavadījām tikai nakti, pirms gulētiešanas uz balkona zem nemitīgā dziedātāja no tuvējās kafejnīcas ("Usoya") varējām dzert vīnu un alu, un laikā diena - pludmale, ekskursijas (paši izbraucām uz Varnu, Balčiku, Albenu, Zelta smiltīm, jo ​​organizētās ekskursijas nav lētas). Vispār mums patika atpūta, bet esam izvēlīgi, kam patīk ērtāk - nevajag izvēlēties šo viesnīcu - kondicionieri ir tikai jaunajā ēkā (pat vestibilā nemitīgi smacīgs), baseins mazs , ēdiens vienmuļš, animācijas nav. Jautājiet, ja ir kas cits, kas jūs interesē :)
аватар peps1cola
Paldies!!!Un kā ir cenas ēdienam kafejnīcā un augļiem?
аватар tsiana.maz
pārtikas cenas saprātīgas - vakariņojām divatā par 20 levām (nedaudz vairāk par 10 eiro) (ar alu un kokteili vai vīnu)))), viss rudens garšīgs - īpaši patika kavarma (5 lev - vesela gaļas katls ar sīpoliem un sēnēm), bārbekjū - 7-8 lev porcija 200 g gaļas un dārzeņu. Tikai neiesaku braukt uz Usoy (Vedrenai tuvākā iestāde ar dzīvo mūziku), tur ir dārgāk un negaršīgāk.. Pārsvarā ēdām Bolgarkā, bet salīdzinājumam apbraukājām gandrīz visas iestādes. Augļi Kraņevā bija dārgi (ķirši - 4-5 lev, persiki, aprikozes - 3,5 lev), bet, ja dodaties uz Varnu, varat tos droši ņemt rezervē (tur ir 2 reizes lētāk, tie tika uzglabāti ledusskapī telpa). Starp citu, ir pilnīgi iespējams ēst augļus brokastīs (jūs tos nevarat paņemt līdzi, betoooo, vispār viņi visu izņēma)))) Kopumā brīvdienas Kraņevā ir ļoti budžeta - mēs devāmies uz Albenu un Zelta smiltis - tādas cenas nekur nebija. Iesaku aiziet uz pārtikas veikalu uz ielas. Kaijas - tur viss ir par vēl pieejamākām cenām, lētāk nekā jebkurā lielveikalā uz galvenās ielas. Veiksmi tev!!!
аватар peps1cola
Liels paldies!!!
аватар tulgqgha
atpūtās arī no 8. līdz 22. jūnijam. Mēs dabūjām stūra istabu augšējā stāvā, tas ir briesmīgi! Ārā ir 35 grādi, iespējams, ka istabā vairāk nekā 40, gaisa kondicionēšanas nav! Tīrīšana ir šausmīga, es personīgi piefiksēju tīrīšanai pavadīto laiku, bija 55 sekundes! Beigās viņa pati sakopās. Drenāža uz grīdas tualetē ir nepareiza. Ejot dušā ūdens ir uz grīdas tualetes priekšā un tu visu dienu ej uz tualeti ar lupatu. Spilveni un gultas ir ļoti neērti. Ja braucam vēlreiz, tad noteikti uz citu viesnīcu. Brokastis garlaicīgas, bijušas tikai trīs reizes. Ēdām kafejnīcā Bamboo vai Bolgarka. Tas ir lēti un garšīgi! Un vieta Kranevo laba, mierīga, mums patika. Labu atpūtu!
аватар irina_1901
Vedrenā ir jāņem telpas ar gaisa kondicionētāju, taču tās ir dārgākas. Un labākās viesnīcas ir: Margarita, Palace, Bellevue, Niko.
аватар galabu
Man bija 116. istaba (standarta, bez kondicioniera), dienvidaustrumi, nedaudz karsts, protams, bet vakarā vēss vējiņš no jūras. Izmitināšanas ziņā esmu nepretenciozs, tāpēc biju diezgan apmierināts. Arī ar telpas uzkopšanu biju diezgan apmierināta, viss bija tīrs. Tomēr jau pareizi tika atzīmēts, ka tas ir atkarīgs no smiltīm no pludmales. Labāk to izkratīt tajā pašā vietā)))). Arī duša manā istabā bija kārtībā. Es pusdienoju Bulgārijā. Ļoti apmierināts. Puiši runā visās valodās, izņemot ķīniešu valodu, un tikai tāpēc, ka nebija iespējams pārbaudīt)))) Tūrisma aģentūra VELT organizēti aizved tos, kas vēlas par 7 levas no personas uz termālo avotu Sv. Konstantīnā un Jeļenā, pulksten 18: 30. Jums vienkārši jāpieņem darbā vismaz 4 pretendenti. Tur ieeja pieaugušajam maksā 8 levas un bērnam 3 levas.
аватар Natassha_Kiev
visiem labajiem cilvēkiem (starp tūristiem) - paldies, ka esat normāli cilvēki un klanāties ... un tad, nelasiet zemāk ... Mēs to veltām tiem, kuru smieklīgās atsauksmes šeit parāda milzīgu atšķirību starp viņu pašu naivo stulbumu un objektīvā realitāte... Tik daudzi, kur tik ... slimi, puiši ... vai atstājiet mājās savas stulbās idejas un ejiet uzzināt, kā citi dzīvo, vai sēdiet mājās, mazgājieties 21. gadsimta taukainās marles šķīvjos bez ziepēm un auksta ūdens AKCENTS-no akas un neviens par tevi nedrīkst zināt. Krievu cilvēki ir kaut kādas amēbas, zemnieki un cūkas...?!?!
Tas noteikti tā nav, paldies Dievam, bet kauns ir dziļi uzmests visiem.
Sēdi 365 dienas mājās, savā ciemā, darbā ... kur nekad nejūties slikti, neapvainojies, mīli (nodokli) un gaidi (šoseja))) ... tur, aiz miglas...)
DEBIL, VIŅI REĢISTRĒ MĀJSAIMNIECĪBU
Ļaujiet man pajautāt, dārgais, kurš noslauka ūdeni grīdas caurumā:
Un jūsu ceļotāju bedrēs, sabiedrībā utt. "tualetes " nenokrita nejauši ?!
Un kā turēties pie "bedrēm" ar diametru 30-40cm ?!
Resnais dupsis, tas ir skaidrs!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Vedren Club Hotel 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl