Kristel Park 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 7.010
№4 viesnīcas reitingā Kranevo
7.4 Numurs
8.0 apkalpošana
7.1 Tīrība
7.7 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 2001. gadā. Tas atrodas pašā kūrorta centrā. Tiešā tuvumā ir restorāni, bāri, veikali, diskotēka, autobusu pietura. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums ļ oti patika š ī viesnī ca. Vienkā rš i perfekta cenas un kvalitā tes kombinā cija. Ir ļ oti garš ī ga smē de, mums bija viss iekļ auts. Laba personā la attieksme, laba uzkopš ana katru dienu. Ļ oti mā jī ga viesnī ca un draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Mums ļ oti patika š ī viesnī ca. Vienkā rš i perfekta cenas un kvalitā tes kombinā cija. Ir ļ oti garš ī ga smē de, mums bija viss iekļ auts. Laba personā la attieksme, laba uzkopš ana katru dienu. Ļ oti mā jī ga viesnī ca un draudzī gs personā ls.
аватар rpl
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Visiem patika. Tī ra, regulā ri tī rī ta. Garš ī ga nacionā lā virtuve. Draudzī gs personā ls. Klusa un ē rta viesnī ca, kas lieliski piemē rota ģ imenē m. Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē lreiz. … Tomēr ▾ Visiem patika. Tī ra, regulā ri tī rī ta. Garš ī ga nacionā lā virtuve. Draudzī gs personā ls. Klusa un ē rta viesnī ca, kas lieliski piemē rota ģ imenē m. Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē lreiz.
аватар alex_74m
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi Bulgā rijā ierados pē c draugu ieteikuma. Iepriekš esmu bijis daž ā dā s valstī s, bet Bulgā rija mani apbū ra. Pē c biedru ieteikuma viņ š apmetā s uz dzī vi Kranevo, Kristā la parkā (***) ar divā m meitā m. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Bulgā rijā ierados pē c draugu ieteikuma. Iepriekš esmu bijis daž ā dā s valstī s, bet Bulgā rija mani apbū ra. Pē c biedru ieteikuma viņ š apmetā s uz dzī vi Kranevo, Kristā la parkā (***) ar divā m meitā m. Mū s novietoja 3. stā vā ar skatu uz jū ru. Vē lā k izrā dī jā s, ka tas bija labā kais variants, numuri ar balkoniem, kas vē rsti uz ielu vai pret ieeju Kranevo, karstajā sezonā (jū lijā -augustā ) ir diezgan trokš ņ aini.
Mums paveicā s, ieradā mies jū nija sā kumā , vē lamais klusums, pā rgā jieni ar draugiem un relaksē još a atpū ta no Maskavas burzmas. Jā , mē beles nebija jaunas, bet salī dzinoš i ē rtas. Gaisa kondicionieris strā dā ja lieliski. Naudu, ja liek uz galda, nezog, apkopē jas atstā j "dzeramnaudu" tikai uz gultas. Vē lā k man teica, ka dzirdamī ba istabā s bija laba, bet mē s to nejutā m, acī mredzot kaimiņ u nebija.
Bulgā ri ir ļ oti viesmī lī gi cilvē ki, un Crystal Park darbinieki ir ī paš i pieklā jī gi un visi jautā jumi tiek ā tri atrisinā ti. Tajā paš ā laikā jā saprot, ka mē s ieradā mies pie viņ iem ciemos, nevis savā rivjē rā ar algotiem kalpiem. Ja jū s izturē sities ar cieņ u pret bulgā riem - mū su brā lī go tautu, tad viņ i cienī s arī jū s. Tā nav Spā nija, ne Francija, kur tevi labā kajā gadī jumā cienī s kā tū ristu, bet ne kā draugu.
Draugi stā stī ja, ka kopš pagā juš ā gada Crystal Park tika atjaunots (tapetes, paklā js). Ē diens kļ uvis daudzveidī gā ks, viss svaigā kais. Vecie televizori tika nomainī ti pret jauniem, moderniem. Pie ieejas bija krā sainā dizaina krā ns kā ju mazgā š anai pē c pludmales. Starp citu, ieiet viesnī cā , nenomazgā jot kā jas no smiltī m, nav pat sliktas manieres, bet gan daudz sliktā k.
Kristā la parkā - mā jā s ir omulī gi, darbinieki ir pieci balles. Ir neliels baseins ar peldbaseinu. Baseina zonā ir bē rnu istaba. Garš ī gs ē diens. Pā rē jā laikā neviens nav saindē jies, rotavī russ neķ erā s. Liels pluss ir tas, ka Crystal Park ir bankomā ts un valū tas maiņ a. Daba ir elpu aizraujoš a, saullē kti, jū ra ir maģ iska.
Ī paš s paldies vadī tā jam Mitko un administratoram Staņ islavam. Izbraucā m ap 16:30. Skatoties uz manā m jaukajā m meitiņ ā m, Mitko un Staņ islavs pat neprasī ja atjaunoš anas maksu (1 stunda pē c 12:00 - 20 levas (10 eiro, ja telpa nav rezervē ta).
10% atlaide par atkā rtotu apdzī voš anu. Veicot rezervā ciju un samaksu iepriekš , atlaide ir no 20% lī dz 40%. Noteikti atgriezī š os Crystal Park vē l!
Mī nusi: uz grī dā m nebija ū dens dzesē tā ju, pamata istabā s nav tē jkannu, internets bija vā jš .
Priekš rocī bas: visi jū su jautā jumi tiek ā tri atrisinā ti ar pienā cī gu cieņ u, lielisks vestibila bā rs, garš ī ga kafija (maksa - 1.50 levas), un vienkā rš i skaista))
Вид на гостиницу Пляж Поход в Балчик Пляж Бассейн Кристел Парка Пляж Поход в Балчик Албена, прогулка.
аватар swetlanao
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patika viesnī ca. Ieradā mies 5 no rī ta un 7 jau bijā m iekā rtojuš ies. Istaba nav liela: 1 liela gulta un izvelkamais dī vā ns bē rnam, televizors nav liels (satelī ts), ledusskapis, balkons ar skatu uz baseinu, duš a (karstais ū dens ir nemainī gs), fē ns. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Ieradā mies 5 no rī ta un 7 jau bijā m iekā rtojuš ies. Istaba nav liela: 1 liela gulta un izvelkamais dī vā ns bē rnam, televizors nav liels (satelī ts), ledusskapis, balkons ar skatu uz baseinu, duš a (karstais ū dens ir nemainī gs), fē ns. Viesnī cā ir bezmaksas trenaž ieru zā le, 2 peldbaseini, duš a pie baseina, bā rs, bē rnu istaba. Biju ļ oti pā rsteigta, ka pludmales reģ istratū rā izsniedz lietussargus (jaunus) un ratus bē rniem - par brī vu! Wi-fi visā viesnī cā . Virtuve ir ļ oti garš ī ga. Diapazons ir vidē js. Bet gan bē rns, gan vī rs nekad nebija izsalkuš i! Pastaiga lī dz pludmalei 10 min. Pludmalē ir maksas un bezmaksas zonas. Jū ra ir tī ra, lī dz 5-7 metru dziļ umam.
Par naudu š ī ir lieliska viesnī ca!
аватар Nikita-Moscow
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kristel Park - Kranevo centrs "Tikai pateicoties vē jam, buru laiva ir brī va atklā tā jū rā. " Antuā ns de Sent-Ekziperī "Militā rais pilots". Š ajā.2018. gadā es ierados Bulgā rijā astoto reizi un astoto reizi Kranevo ciematā . Ar tū roperatora "Balkan Express" starpniecī bu viņ š izsniedza vī zu un apdroš inā š anu, tur iegā dā jā s aviobiļ etes (č arterreisu). … Tomēr ▾ Kristel Park - Kranevo centrs

"Tikai pateicoties vē jam, buru laiva ir brī va atklā tā jū rā. "
Antuā ns de Sent-Ekziperī "Militā rais pilots".

Š ajā.2018. gadā es ierados Bulgā rijā astoto reizi un astoto reizi Kranevo ciematā . Ar tū roperatora "Balkan Express" starpniecī bu viņ š izsniedza vī zu un apdroš inā š anu, tur iegā dā jā s aviobiļ etes (č arterreisu). Nodroš inā ja rezervā ciju no Crystal Park ceļ ojumu aģ entū rai (pats rezervē ju e-pastā ). No Burgasas uz Kraņ evu braucu ar taksi, kuru man ieteica Crystal Park (80 eiro), š oferis Dž ordž s, pieklā jī gs un kulturā ls. Parastā cena (taksometrs) 110 eiro. Atpakaļ no Kranevas uz Burgasu pasū tī ju pā rskaitī jumu no Balkan Express (9 eiro). Treš o reizi, viesojoties Kranevo, apmetos viesnī cā Crystal Park Hotel (no 11. jū nija lī dz 2. jū lijam). Pirmo reizi š ajā viesnī cā dzī voju 2008. gadā , otro - 2016. gadā.

Sā kš u ar cipariem. No viesnī cas vienā pusē paveras skats uz lauku, tā lumā knapi var redzē t jū ru, kas ir aptuveni 12 minū š u gā jiena attā lumā.
Viesnī cas otrā puse ir trokš ņ ainā ka, ar skatu uz ciematu. Š ogad biju apmetusies viesnī cas centrā lajā daļ ā (treš ajā stā vā ), ar izeju uz galveno ielu. Pluss bija tas, ka tā nebija divvietī ga istaba (un lielā kā daļ a ir Kristā la parkā ), kad starp abā m istabā m ir divas iekš durvis, neviens iekš ā neienā ks, bet akustika tur ir pieklā jī ga. Divvietī gajos numuros ir divas gultas un par papildus samaksu iespē jams ievietot vē l vienu gultu. Manā istabā bija viena liela gulta. Pirmajā stā vā ir apartamenti (kas vē las greznī bu par saprā tī gu cenu), kā arī trī s istabas - tā sauktā zemo izmaksu (low-cost), visizdevī gā kā izmitinā š anas iespē ja. Bulgā rijā smē ķ ē t var gandrī z visur, bet ne istabā , bet tikai uz balkona. Tas noteikti nav piemē rots nesmē ķ ē tā jiem. Tī rī š ana - katru dienu. TV - parasts (ne plazmas), mazs (teica, ka nā kotnē mainī s), ir ledusskapis un kondicionieris.
Atkā rtotai apdzī voš anai - 10% atlaide. Rezervē jot un apmaksā jot 100. vasaras brī vdienas no decembra atlaides no 15% un vairā k. Zemajā sezonā (maijs, jū nijs, septembris) - naktsmī tņ u cenas ir daudz zemā kas!

Uzturs. Brokastis, pusdienas un vakariņ as - zviedru galds, bez ierobež ojumiem, viss tieš ā m ļ oti garš ī gs, svaigā kie produkti, dā rzeņ i un augļ i. Pavā rs iepriekš strā dā ja 5* viesnī cā . Zupa - katra diena savā dā ka, trī s nedē ļ as (ka dzī voju Kristelas parkā ), tā vairs neatkā rtojā s. Tie, kas atnā k sā kumā , redz, ka ē diens nav vienkā rš i izklā ts uz traukiem, bet gan izsmalcinā ti pasniegts. Bet, ja nā c vakariņ u beigā s, tad vistas kotletes mī klā (pē c divā m stundā m tā s bū s cietas). Pusdienā s varat paņ emt alu, vakariņ ā s - vī nu un jebkurus stipros dzē rienus. Reiz es atnā cu, kad vakariņ as bija beiguš ā s, nebija zupas un daudz citu ē dienu. Bet pat “ē dienreizes” beigā s ē diens vienmē r ir, izsalcis noteikti nepaliksi. Ū deni un verdoš u ū deni var savā kt termokrū zī tē s un izņ emt no restorā na, bet ē diens, protams, nav atļ auts.
Jebkurš jautā jums tiek atrisinā ts uz vietas, tikai jā pajautā viesmī ļ iem, ja, piemē ram, beiguš ies dakš as. Bē rniem - tikai plaš ums, ir saldē jums un automā ts ar visiem populā rajiem dzē rieniem. Restorā na zā le ir plaš a, ir arī atvē rta veranda, bet tur var smē ķ ē t.

Kristel Park ir starptautiska viesnī ca, š eit atpū š as bulgā ri, krievi, č ehi, ukraiņ i, slovā ki, rumā ņ i, baltkrievi, poļ i un citi. Iedzī votā ju kontingents ir daž ā ds, kopumā izglī toti cilvē ki. Daudzas ģ imenes ar bē rniem, bet viesnī ca nav paredzē ta bē rniem, bet drī zā k paredzē ta ģ imenē m. Ir neliels skaists un labiekā rtots peldbaseins un bā rs (bezmaksas ar iekļ autu). Blakus bā ram - galda teniss un biljards (par papildus samaksu). Š eit ir arī bē rnu "brokbaseins", strā dā animators un glā bē js. Internets (bezmaksas) pieejams Crystal Park - visur, liels ā trums ("sasalst" reti). Personā ls ir draudzī gs un pieklā jī gs, tieš ā m bez problē mā m.
Viesnī cas vestibilā ir maksas bā rs, izcilas kvalitā tes kafijas pupiņ as - 1 leva 50 stotinki. Liela masā ž as procedū ru izvē le, pē c Maskavas standartiem - ļ oti pieņ emamā m cenā m. Ir bankomā ts un valū tas maiņ a (pē c standarta kursa Kranevo), bet tie nemaina rubļ us (tikai eiro un dolā rus).

Jū ra. Pludmale lieliska, plaš a smilš aina josla. Ieeja jū rā pa seklu dibenu. Labā kā jū ra ir agri no rī ta. Kas vē las izklaidi, tuvumā ir Albena, Balč ika, Zelta smiltis, pilsē ta - Sv. Konstantī ns un Helē na (20-30 minū tes ar taksometru). Kristā lu parkā iespē jams pasū tī t daž ā das ekskursijas. Katru gadu mē s (sporta nometne) dodamies pā rgā jienā no Kraņ evo uz Balč iku kā jā m, ja ne steigā - divarpus stundas, bet kā das divdesmit minū tes vajag kā pt pa bī stamu nogā zi, mazus bē rnus uz tā du vest nevajag. pā rgā jiens. Bet skats uz jū ru ir brī niš ķ ī gs!

Trū kumi. Tie, kas alkst greznī bu par budž eta naudu, Crystal Park (3 *) nav jū su izvē le, Kranevo ir 4 * un 5 * viesnī cas.
Telpā nav izlietnes, papildu veļ as auklas un veļ as š ķ ipsnas. Bet, ja pajautā si apkopē jai, viņ a tos tev atnesī s. Diezgan trokš ņ aini gaisa kondicionieri. Istabā nav tē jkannas, bet kā jau rakstī ju augstā k - visu dienu bezmaksas ir baseina bā rs, kur ir tē ja un citi dzē rieni. Dzesē tā ju nav, bet, ja vē laties, varat lē ti iegā dā ties ū deni vai uzkrā t to restorā nā . Animatoram ir viena diena nedē ļ ā – brī vdiena. Augstajā sezonā (jū lijā un augustā ) - daudz cilvē ku restorā nā un baseinā.

Pros. Baseinā ir hidromasā ž a, jā lū dz glā bē jam to ieslē gt. Nesen bija remonts, jaunas tapetes, grī dlī stes neatkā pjas no sienā m, viss tī rs. Klusi un droš i nekas netika nozagts, lai gan pat nauda vienkā rš i gulē ja somā uz dī vā na. Pludmalei ir lietussargi (bez maksas), jā jautā reģ istratū rā , bet pludmales dvieļ u nav. Jums jā ņ em savs, nevis viesnī cas numurs.
Ierodoties, ja numuri nav aizņ emti, var reģ istrē ties agrā k par 14:00 par mē renu samaksu, un izbraucot, ja č arter tika atlikta uz vē lā ku laiku, neviens netiks izdzī ts uz ielas, varat pagarinā t savu uzturē š anos viesnī cā par nelielu piemaksu. Ē diens ir augstas kvalitā tes. Uz visiem jautā jumiem pa e-pastu vai tā lruni (norā dī ti viesnī cas mā jaslapā ) tiek atbildē ts nekavē joties.
Отель. Номер. Санузел в номере. Балкон из номера (выход на центральную улицу). Вид с балкона из номера (вид на центральную улицу). Бассейн при гостинице. Море. Кранево. Море. Кранево.
аватар Nikita-Moscow
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
"Es mī lu jū ru kā mī ļ oto, un, ja es to neredzu ilgu laiku, es ilgojos pē c tā s. " Grā fs Monte Kristo (A. Dumas "The Count of Monte Cristo") Es negribē ju rakstī t š o atsauksmi divu iemeslu dē ļ . Pirmkā rt, es kā vidē ji inteliģ ents cilvē ks nevē los reklamē t to, kas ir labs, jo š urp steigsies cilvē ku pū ļ i. … Tomēr ▾ "Es mī lu jū ru kā mī ļ oto, un, ja es to neredzu ilgu laiku, es ilgojos pē c tā s. "
Grā fs Monte Kristo (A. Dumas "The Count of Monte Cristo")

Es negribē ju rakstī t š o atsauksmi divu iemeslu dē ļ . Pirmkā rt, es kā vidē ji inteliģ ents cilvē ks nevē los reklamē t to, kas ir labs, jo š urp steigsies cilvē ku pū ļ i. Otrkā rt, es kā profesionā ls speciā lists, arī kā ž urnā lists un PR speciā lists, rakstu jebkā dus tekstus par lielu naudu. Š o apskatu rakstu tikai pē c Mitko kunga (viesnī cas menedž era) lū guma, ar kuru mums ir izveidojuš ā s draudzī gas attiecī bas. Krievijā š ā ds aicinā jums - “kungs” netiek pieņ emts, jo “kungi visi ir Parī zē ” (c). Tač u Eiropā un Bulgā rijā š ī ir standarta uzrunas forma.

2016. gadā Kraņ evā biju 7. reizi, 5 reizes sporta nometnē , dzī vojā m kā komanda lē tā un viesmī lī gā viesnī cā "Dobrudž a **". Tač u š ogad, tā pat kā.2008. gadā (iepriekš ē jā s sacī kstes Kristelas parkā ), gribē jā s komfortu.
Cena vienam cilvē kam divvietī gā numurā dienā no jū nija beigā m lī dz jū lija sā kumam pē c Krievijas cenā m bija aptuveni 2500 rubļ u ar trī s ē dienreizē m dienā . Es atteicos no pusdienā m un vakariņ ā m, un cena kļ uva zemā ka, uz 16 dienā m, par 55 eiro. Kas vē las ietaupī t naudu, labā k neatteikt. Brokastis - pieczvaigž ņ u viesnī cas "Golden Elephant" (Orenburga) lī menī . Pieticī gs, bet ļ oti svaigs. Jū lijs un augusts ir sezonas maksimums, un cenas attiecī gi ir augstā kas, un septembrī tā s atkal ievē rojami samazinā s. Sī kā k visas cenas "Kristel Park / Kristel park" ir norā dī tas viesnī cas mā jaslapā , ir arī kontakti http://www. hotelkristelpark. com/

Mitko kungs un administrators Staņ islavs (dzimis Baltkrievijā , Vitebskā ) ā tri un kvalitatī vi veica man viesnī cas rezervā ciju pa e-pastu, ko uzrā dī ju, noformē jot vī zu, pē rkot aviobiļ etes (č arter), apdroš inā š anu (nav nepiecieš ams, bet noteikti nav problē ma) ), transfē rs uz Balkan Express ceļ ojumu aģ entū ru.
Labā k ir rezervē t istabu ar skatu uz jū ru (varbū t nedaudz dā rgā k, atkarī bā no slodzes), vai drī zā k uz lauka, jo lī dz jū rai ir jā staigā apmē ram 12 minū tes.

Pē c Staņ islava teiktā , Kristel Park galvenā priekš rocī ba ir serviss. Atš ķ irī bā no Ē ģ iptes, š eit nav jā dod dzeramnauda par katru pieprasī jumu, atstā jiet to apkopē ju un bā rmeņ u ziņ ā . Bet tas, protams, tā pat kā visā Eiropā , nav aizliegts. Manuprā t, Kristel Park galvenā priekš rocī ba ir visa personā la draudzī gums, te visi sirsnī gi smaida. Un "Kristel park / Kristel park" atrodas Kraņ evo centrā.

No mī nusiem pirmajā ieraš anā s dienā es atklā ju, ka drenā ž as tvertne pastā vī gi nedaudz dū ko. Meistars to 55 minū tē s nomainī ja pret jaunu. Izlietnē bija plaisa, bet man tas nav svarī gi. Neprasī ja nomainī t. Atbilstoš s vē rtē jums "Kristel park / Kristel park", pē c viesnī cas vē rtē juma, solī ds 3+. Secinā jums - lē ti, mierī gi un labi. Ir gaisa kondicionieris, ledusskapis un TV.
Greznī bas nav, bet mē beles patī kamas. Ir krievu sakā mvā rds "Labā kais ir labā ienaidnieks". Kristel parks ir 100% laba vieta! Pā rtikas cenas Kranevo restorā nos ir 2 reizes zemā kas nekā Albenā (4 km gar pludmali). Kristel parkā ir arī neliels, mā jī gs baseins. Pā rkā rtojoties "Kristel Park / Kristel Park" - 10% atlaide. Pilnī ga droš ī ba.

Masā ž a viesnī cā ir labā lī menī , cenas no 5 lī dz 15 eiro (lī dz 40 minū tē m). Kas vē las izklaidi - brauciens ar taksometru uz Albenu, Zelta smiltī m, Sv. Konstantī ns un Elena (karstais avots) - no 15 lī dz 25 minū tē m. Labā kie Kranevo restorā ni ir Izvora, Serbijas un Milev (dā rgā kais restorā ns). Gardē ž u vakariņ as Kranevo, no 10 eiro. Kurš vē las ieturē t ekonomiskā kas vakariņ as, bez vī na (jo cenas par vī na pudeli visur gandrī z vienā das), tad labā kais variants ir Chuchurite restorā ns. Vā cieš i no Albenas iet 4 km gar pludmali, lai pusdienotu Kranevo, vai arī vakarā atbrauc ar taksi. Š eit ir pā rsteidzoš a virtuve.
Cenu zī me par izmitinā š anu un ē dinā š anu Kristel Park ir 3.5 reizes zemā ka nekā Francijā (Laroš elā ). Bet darbinieki ir vienaldzī gi. Un “Kristel park/Kristel park” tu sā c no jauna, kā bē rnī bā , sirsnī gi smaidi. Un Maskavas spriedze izgaist otrajā plā nā.

Kranevo pludmale ir viena no labā kajā m Bulgā rijā . Plaš a smilš aina josla un lē zena piekraste. Neesiet slinki un dodieties uz jū ru pirms brokastī m pulksten 7:00, kad pludmale ir pilnī bā pamesta, un jū ra ir ļ oti tī ra un dieviš ķ i skaista.

P. S. Ļ oti iesaku nesē dē t Kranevo, bet daž ā dot atvaļ inā jumu ar ekskursijā m.
Š ogad ar lielu pulku pieauguš ajiem un bē rniem devā mies etnoekskursijā "Bulgā rijas ciems" (jeb otrs nosaukums - "Jautrais Solņ iku ciems" apciemot viesmī lī go un dzī vespriecī go sievieti Radu), pirms tam piestā jā m. Beaten Stones rezervā tā (dabas parā dī ba - tā tiek uzskatī ta par enerģ ē tisko vietu), un ekskursijas noslē gumā tikā m ar mazā m laivā m pa Kamč ijas upi (tā gleznainā skata dē ļ tiek saukta arī par "Bulgā rijas Amazoni") . Nā kamajā dienā bijā m Varnā uz pirā tu ballī ti (ū dens kauja, visiem ļ oti patika, pieauguš ajiem ne mazā k kā bē rniem) un atseviš ķ ā dienā apmeklē jā m akvaparku Golden Sands. Arī pa pludmali saviem spē kiem gā jā m lī dz Albenai, pē c tam, uzvilkuš i kedas vai spē cī gā s sandalē s, devā mies pa neē rtu taciņ u, kuru biež i nogrieza bī stami zemes nogruvumi, uz Balč iku. Pē c aptuveni 40 minū tē m taciņ u nomainī ja krā š ņ s ceļ š , un Balč ikā no Kraņ evas nokļ uvā m aptuveni 2.5 stundā s.
Tur nopirkā m biļ etes Botā niskā dā rza un Karalienes Marijas pils apskatei, atpakaļ braucā m ar taksi, cena 25 levas. Ja dodaties uz Balč iku kā jā m, tad redzē siet, ka š ajā pā rejā jū ra mainī sies vismaz 4 reizes. Iespaidi ir paš i neaizmirstamā kie, bet mazus bē rnus uz š ī s pā rejas labā k neņ emt, ir bī stami posmi.

P. P. S. Taksometrs Kraņ evā pē c Maskavas standartiem ir lē ts. Brauciens pa Kranevo maksā.5 levas. No Kraņ evo lī dz Varnas lidostai - 50 levas (25 eiro) un Varnai (lidostai) - Kranevo, tā da pati cenu zī me. Transfē rs vienai personai ir 11 eiro, tā pē c, ja ceļ ojat ar diviem vai vairā k cilvē kiem, optimā lā k un daudz ē rtā k ir pasū tī t taksometru. Labā kais taksists Kraņ evā , manuprā t, ir Gospodinova kungs (vai vienkā rš i Dinko). Š eit ir viņ a kontakti - tā lrunis: +35.897 80.345; e-pasts: gospodin1966@abv. bg
Общий вид - главный вход. Управляющий отеля г-н Митко и администратор Станислав. Вместе с управляющим гостиницы Митко у главного входа. В холле отеля. Вид с балкона в сторону моря. Утренний пляж (7 утра). На подходе к утреннему пляжу (7 утра). Утренний пляж (7 утра).
аватар bogomazn
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uz Bulgā riju vedu atvaļ inā jumā bē rnu grupas vecumā no 6-9 gadiem. Trī s gadus pē c kā rtas esmu izvē lē jies Crystal Park Hotel. Viesnī ca atbilst savam statusam. Telpas plaš as, ir viss nepiecieš amais, tehnika darba stā voklī . … Tomēr ▾ Uz Bulgā riju vedu atvaļ inā jumā bē rnu grupas vecumā no 6-9 gadiem. Trī s gadus pē c kā rtas esmu izvē lē jies Crystal Park Hotel. Viesnī ca atbilst savam statusam. Telpas plaš as, ir viss nepiecieš amais, tehnika darba stā voklī . Istabas tiek uzkoptas katru dienu. Kalpones ir draudzī gas (skaidrs, ka bē rni ne vienmē r iziet no istabas tī ri). Veļ a tiek regulā ri mainī ta. Š ogad nomainī ti matrač i. Mani kā vadī tā ju vienmē r interesē jis ē diens. Restorā ns tī rs, š ogad parā dī juš ies galdauti. Ē dienkarte ir daudzveidī ga un, kas patī k, dabī ga, bez pusfabrikā tiem. Š ogad augļ u bija ī paš i daudz, visa kā pietika, un ja nē , tad varē ja sazinā ties ar oficiantu un pē c pā ris minū tē m atveda. Trauki tī ri un kā rtī gi. Jā , restorā nā ir vienreizē jā s glā zes, bet es prasī ju glā zi ū denim un man ne reizi netika atteikts. Š ogad nebija ī paš i ierā dī tas viesnī cas pludmales, tač u ikviens varē ja paņ emt lī dzi lietussargu un atpū sties brī vajā zonā.
Patī kami, ka vadī tā js uzrauga ne tikai personā la darbu, bet arī kā rtī bu viesnī cā . Pē c 23.00 ir kluss, ja pie bā ra vai viesnī cas ir cilvē ki, tad tie netraucē atpū tu atpū tniekiem. Saku LIELU PALDIES vadī tā jam Dimitrova kungam par sapratni un cilvē cī bu. Trī s gadus mū s ne reizi nedzina no viesnī cas (autobuss varē ja nā kt naktī ). Un š ogad notikuš ā force majeure varē ja sabojā t iespaidu par pā rē jiem, bet kā rtē jo reizi pierā dī ja, ka esmu izvē lē jies pareizo viesnī cu.
Nā c un nenož ē losi!! !
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es atpū š os Kranevo 9 gadus pē c kā rtas, esmu bijis viesnī cā s Rilla Tatyana un Palma - sliktā kajā viesnī cā . Viesnī ca Crystal Park ir viena no labā kajā m! Un valdnieks tur ir nevis sieviete, bet jau daudzus gadus Vī rietis! Viesnī cu ī paš nieks - arī tur! Neesmu dzirdē jis nekā dus incidentus savas uzturē š anā s laikā ! bē rni arī tur ir! Animā cija bija! Viņ a bija prom tikai uz vienu gadu 2014. … Tomēr ▾ Es atpū š os Kranevo 9 gadus pē c kā rtas, esmu bijis viesnī cā s Rilla Tatyana un Palma - sliktā kajā viesnī cā . Viesnī ca Crystal Park ir viena no labā kajā m! Un valdnieks tur ir nevis sieviete, bet jau daudzus gadus Vī rietis! Viesnī cu ī paš nieks - arī tur! Neesmu dzirdē jis nekā dus incidentus savas uzturē š anā s laikā ! bē rni arī tur ir! Animā cija bija! Viņ a bija prom tikai uz vienu gadu 2014. gadā ! Bet kopumā viesnī ca ir lieliska ar baseinu Disco tuvumā ! Var izvē lē ties! Ē dinā š ana uz 4! ! ! Nakš ņ oš ana5 ;!!! ! Attieksme pret krievu tū ristiem5!!! ! Č irkina Gaļ ina Andreevna
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар quiturpw
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cas saimnieki ir rednecks, selekcionē tas sulas, mē rces, izmazgā tas vienreizē jā s krū zes, sliktas mē beles, negarš ī gs ē diens, slikts remonts istabā s. NEPATIKA … Tomēr ▾ Viesnī cas saimnieki ir rednecks, selekcionē tas sulas, mē rces, izmazgā tas vienreizē jā s krū zes, sliktas mē beles, negarš ī gs ē diens, slikts remonts istabā s. NEPATIKA
аватар Katerinochka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Un mums patika. Pilnī bā attaisno savas 3 zvaigznes. Trī svietī gs numurs 2 stā vā (kondicionieris, ledusskapis, TV, telefons), divas ļ oti ē rtas gultas un saliekams krē sliņ š bē rnam. Tī rī ts katru dienu, dvieļ u maiņ a pē c pieprasī juma. … Tomēr ▾ Un mums patika. Pilnī bā attaisno savas 3 zvaigznes. Trī svietī gs numurs 2 stā vā (kondicionieris, ledusskapis, TV, telefons), divas ļ oti ē rtas gultas un saliekams krē sliņ š bē rnam. Tī rī ts katru dienu, dvieļ u maiņ a pē c pieprasī juma. Lai neatkā rtotos, piekrī tu Maļ inoč kas sniegtajam viesnī cas aprakstam.
Bet es principiā li nepiekrī tu viņ as stā sta "briesmī gajai daļ ai". Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un draudzī gs. Ar pā rtiku vispā r nebija problē mu, ņ em cik gribi un ko gribi. Principā viss ir garš ī gi, tač u jā ņ em vē rā bulgā ru virtuves specifika. Bulgā ri ļ oti mī l sieru un pievieno to daž ā diem ē dieniem. Piemē ram, man neparasts atklā jums bija paprika, pildī ta ar rī siem un sieru))))
Vairā kas reizes biju liecinieks, kā no mucas ū deni ņ em pudelē s, nekā di komentā ri nesekoja.
Kas attiecas uz izklaidi.
Viesnī cā nav animā cijas, un es pat nevaru iedomā ties, ko darī t lietus laikā (lai gan var paņ emt lī dzi e-grā matu)))) Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, visu nedē ļ u bija silts un saulains , mē s to nepalaidā m garā m.
Viesnī ca sadarbojas ar tū risma aģ entū ru Tural, kas piedā vā daudzveidī gas ekskursijas. Mē s bijā m:
1. Balč ika - Botā niskais dā rzs ar vī na degustā ciju - Kaliakra rags. Vī ni ir lieliski, ļ oti ieteicams.
2. Senā Nesebras pilsē ta, arī ar degustā ciju.
3. Akvaparks Zelta smiltī s. Bē rni ir mež onī gi sajū smā.
4. Gā ja gar jū ru lī dz Albenai.

Ja plā nojat vest suvenī rus savai ģ imenei un draugiem, tad Kraņ evā , salī dzinot ar iepriekš minē tajā m vietā m, cenas ir viszemā kā s.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель построен в 2001 году. Расположен он в самом центре курорта. В непосредственной близости находятся рестораны, бары, магазины, дискотека, автобусная остановка. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 30 км от аэропорта г. Варна.
Pludmales apraksts До пляжа 800 метров.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, Wi-Fi в лобби отеля (бесплатно), факс/ксерокопирование (платно), room service, утюг (бесплатно), 1 ресторан болгарской и европейской кухни, 2 бара: лобби-бар, бар у бассейна, открытый бассейн с джакузи, у бассейна: зонты и шезлонги — бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Секция для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Компьютерные-игры (платно), шахматы (платно), дартс (платно).
  • džakuzi
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле всего 93 номера. Представляет собой одно 4-х этажное здание.

Istabās

В номерах представлено: ванна / душ, кондиционер, ТВ, телефон, холодильник, Wi-Fi (бесплатно), фен (на ресепшене), кухонный уголок (не во всех номерах).

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
Adrese ул. Черноморская, 25, 9649 Кранево, Болгария
Tālruņi: +359878230995
Tīmekļa vietne: Kristel Park
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.