Jaukas brīvdienas ar bērniem

Rakstīts: 12 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 12 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Pirmo reizi Bulgā rijā ierados pē c draugu ieteikuma. Iepriekš esmu bijis daž ā dā s valstī s, bet Bulgā rija mani apbū ra. Pē c biedru ieteikuma viņ š apmetā s uz dzī vi Kranevo, Kristā la parkā (***) ar divā m meitā m. Mū s novietoja 3. stā vā ar skatu uz jū ru. Vē lā k izrā dī jā s, ka tas bija labā kais variants, numuri ar balkoniem, kas vē rsti uz ielu vai pret ieeju Kranevo, karstajā sezonā (jū lijā -augustā ) ir diezgan trokš ņ aini.
Mums paveicā s, ieradā mies jū nija sā kumā , vē lamais klusums, pā rgā jieni ar draugiem un relaksē još a atpū ta no Maskavas burzmas. Jā , mē beles nebija jaunas, bet salī dzinoš i ē rtas. Gaisa kondicionieris strā dā ja lieliski. Naudu, ja liek uz galda, nezog, apkopē jas atstā j "dzeramnaudu" tikai uz gultas. Vē lā k man teica, ka dzirdamī ba istabā s bija laba, bet mē s to nejutā m, acī mredzot kaimiņ u nebija.
Bulgā ri ir ļ oti viesmī lī gi cilvē ki, un Crystal Park darbinieki ir ī paš i pieklā jī gi un visi jautā jumi tiek ā tri atrisinā ti. Tajā paš ā laikā jā saprot, ka mē s ieradā mies pie viņ iem ciemos, nevis savā rivjē rā ar algotiem kalpiem. Ja jū s izturē sities ar cieņ u pret bulgā riem - mū su brā lī go tautu, tad viņ i cienī s arī jū s. Tā nav Spā nija, ne Francija, kur tevi labā kajā gadī jumā cienī s kā tū ristu, bet ne kā draugu.

Draugi stā stī ja, ka kopš pagā juš ā gada Crystal Park tika atjaunots (tapetes, paklā js). Ē diens kļ uvis daudzveidī gā ks, viss svaigā kais. Vecie televizori tika nomainī ti pret jauniem, moderniem. Pie ieejas bija krā sainā dizaina krā ns kā ju mazgā š anai pē c pludmales. Starp citu, ieiet viesnī cā , nenomazgā jot kā jas no smiltī m, nav pat sliktas manieres, bet gan daudz sliktā k.
Kristā la parkā - mā jā s ir omulī gi, darbinieki ir pieci balles. Ir neliels baseins ar peldbaseinu. Baseina zonā ir bē rnu istaba. Garš ī gs ē diens. Pā rē jā laikā neviens nav saindē jies, rotavī russ neķ erā s. Liels pluss ir tas, ka Crystal Park ir bankomā ts un valū tas maiņ a. Daba ir elpu aizraujoš a, saullē kti, jū ra ir maģ iska.
Ī paš s paldies vadī tā jam Mitko un administratoram Staņ islavam. Izbraucā m ap 16:30. Skatoties uz manā m jaukajā m meitiņ ā m, Mitko un Staņ islavs pat neprasī ja atjaunoš anas maksu (1 stunda pē c 12:00 - 20 levas (10 eiro, ja telpa nav rezervē ta).
10% atlaide par atkā rtotu apdzī voš anu. Veicot rezervā ciju un samaksu iepriekš , atlaide ir no 20% lī dz 40%. Noteikti atgriezī š os Crystal Park vē l!
Mī nusi: uz grī dā m nebija ū dens dzesē tā ju, pamata istabā s nav tē jkannu, internets bija vā jš .
Priekš rocī bas: visi jū su jautā jumi tiek ā tri atrisinā ti ar pienā cī gu cieņ u, lielisks vestibila bā rs, garš ī ga kafija (maksa - 1.50 levas), un vienkā rš i skaista))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu