Kristel Park - Kranevo centrs

Rakstīts: 10 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 11 jūnijs — 2 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Kristel Park - Kranevo centrs

"Tikai pateicoties vē jam, buru laiva ir brī va atklā tā jū rā. "
Antuā ns de Sent-Ekziperī "Militā rais pilots".


Š ajā.2018. gadā es ierados Bulgā rijā astoto reizi un astoto reizi Kranevo ciematā . Ar tū roperatora "Balkan Express" starpniecī bu viņ š izsniedza vī zu un apdroš inā š anu, tur iegā dā jā s aviobiļ etes (č arterreisu). Nodroš inā ja rezervā ciju no Crystal Park ceļ ojumu aģ entū rai (pats rezervē ju e-pastā ). No Burgasas uz Kraņ evu braucu ar taksi, kuru man ieteica Crystal Park (80 eiro), š oferis Dž ordž s, pieklā jī gs un kulturā ls. Parastā cena (taksometrs) 110 eiro. Atpakaļ no Kranevas uz Burgasu pasū tī ju pā rskaitī jumu no Balkan Express (9 eiro). Treš o reizi, viesojoties Kranevo, apmetos viesnī cā Crystal Park Hotel (no 11. jū nija lī dz 2. jū lijam). Pirmo reizi š ajā viesnī cā dzī voju 2008. gadā , otro - 2016. gadā.

Sā kš u ar cipariem. No viesnī cas vienā pusē paveras skats uz lauku, tā lumā knapi var redzē t jū ru, kas ir aptuveni 12 minū š u gā jiena attā lumā.
Viesnī cas otrā puse ir trokš ņ ainā ka, ar skatu uz ciematu. Š ogad biju apmetusies viesnī cas centrā lajā daļ ā (treš ajā stā vā ), ar izeju uz galveno ielu. Pluss bija tas, ka tā nebija divvietī ga istaba (un lielā kā daļ a ir Kristā la parkā ), kad starp abā m istabā m ir divas iekš durvis, neviens iekš ā neienā ks, bet akustika tur ir pieklā jī ga. Divvietī gajos numuros ir divas gultas un par papildus samaksu iespē jams ievietot vē l vienu gultu. Manā istabā bija viena liela gulta. Pirmajā stā vā ir apartamenti (kas vē las greznī bu par saprā tī gu cenu), kā arī trī s istabas - tā sauktā zemo izmaksu (low-cost), visizdevī gā kā izmitinā š anas iespē ja. Bulgā rijā smē ķ ē t var gandrī z visur, bet ne istabā , bet tikai uz balkona. Tas noteikti nav piemē rots nesmē ķ ē tā jiem. Tī rī š ana - katru dienu. TV - parasts (ne plazmas), mazs (teica, ka nā kotnē mainī s), ir ledusskapis un kondicionieris.
Atkā rtotai apdzī voš anai - 10% atlaide. Rezervē jot un apmaksā jot 100. vasaras brī vdienas no decembra atlaides no 15% un vairā k. Zemajā sezonā (maijs, jū nijs, septembris) - naktsmī tņ u cenas ir daudz zemā kas!


Uzturs. Brokastis, pusdienas un vakariņ as - zviedru galds, bez ierobež ojumiem, viss tieš ā m ļ oti garš ī gs, svaigā kie produkti, dā rzeņ i un augļ i. Pavā rs iepriekš strā dā ja 5* viesnī cā . Zupa - katra diena savā dā ka, trī s nedē ļ as (ka dzī voju Kristelas parkā ), tā vairs neatkā rtojā s. Tie, kas atnā k sā kumā , redz, ka ē diens nav vienkā rš i izklā ts uz traukiem, bet gan izsmalcinā ti pasniegts. Bet, ja nā c vakariņ u beigā s, tad vistas kotletes mī klā (pē c divā m stundā m tā s bū s cietas). Pusdienā s varat paņ emt alu, vakariņ ā s - vī nu un jebkurus stipros dzē rienus. Reiz es atnā cu, kad vakariņ as bija beiguš ā s, nebija zupas un daudz citu ē dienu. Bet pat “ē dienreizes” beigā s ē diens vienmē r ir, izsalcis noteikti nepaliksi. Ū deni un verdoš u ū deni var savā kt termokrū zī tē s un izņ emt no restorā na, bet ē diens, protams, nav atļ auts.
Jebkurš jautā jums tiek atrisinā ts uz vietas, tikai jā pajautā viesmī ļ iem, ja, piemē ram, beiguš ies dakš as. Bē rniem - tikai plaš ums, ir saldē jums un automā ts ar visiem populā rajiem dzē rieniem. Restorā na zā le ir plaš a, ir arī atvē rta veranda, bet tur var smē ķ ē t.

Kristel Park ir starptautiska viesnī ca, š eit atpū š as bulgā ri, krievi, č ehi, ukraiņ i, slovā ki, rumā ņ i, baltkrievi, poļ i un citi. Iedzī votā ju kontingents ir daž ā ds, kopumā izglī toti cilvē ki. Daudzas ģ imenes ar bē rniem, bet viesnī ca nav paredzē ta bē rniem, bet drī zā k paredzē ta ģ imenē m. Ir neliels skaists un labiekā rtots peldbaseins un bā rs (bezmaksas ar iekļ autu). Blakus bā ram - galda teniss un biljards (par papildus samaksu). Š eit ir arī bē rnu "brokbaseins", strā dā animators un glā bē js. Internets (bezmaksas) pieejams Crystal Park - visur, liels ā trums ("sasalst" reti). Personā ls ir draudzī gs un pieklā jī gs, tieš ā m bez problē mā m.
Viesnī cas vestibilā ir maksas bā rs, izcilas kvalitā tes kafijas pupiņ as - 1 leva 50 stotinki. Liela masā ž as procedū ru izvē le, pē c Maskavas standartiem - ļ oti pieņ emamā m cenā m. Ir bankomā ts un valū tas maiņ a (pē c standarta kursa Kranevo), bet tie nemaina rubļ us (tikai eiro un dolā rus).


Jū ra. Pludmale lieliska, plaš a smilš aina josla. Ieeja jū rā pa seklu dibenu. Labā kā jū ra ir agri no rī ta. Kas vē las izklaidi, tuvumā ir Albena, Balč ika, Zelta smiltis, pilsē ta - Sv. Konstantī ns un Helē na (20-30 minū tes ar taksometru). Kristā lu parkā iespē jams pasū tī t daž ā das ekskursijas. Katru gadu mē s (sporta nometne) dodamies pā rgā jienā no Kraņ evo uz Balč iku kā jā m, ja ne steigā - divarpus stundas, bet kā das divdesmit minū tes vajag kā pt pa bī stamu nogā zi, mazus bē rnus uz tā du vest nevajag. pā rgā jiens. Bet skats uz jū ru ir brī niš ķ ī gs!

Trū kumi. Tie, kas alkst greznī bu par budž eta naudu, Crystal Park (3 *) nav jū su izvē le, Kranevo ir 4 * un 5 * viesnī cas.
Telpā nav izlietnes, papildu veļ as auklas un veļ as š ķ ipsnas. Bet, ja pajautā si apkopē jai, viņ a tos tev atnesī s. Diezgan trokš ņ aini gaisa kondicionieri. Istabā nav tē jkannas, bet kā jau rakstī ju augstā k - visu dienu bezmaksas ir baseina bā rs, kur ir tē ja un citi dzē rieni. Dzesē tā ju nav, bet, ja vē laties, varat lē ti iegā dā ties ū deni vai uzkrā t to restorā nā . Animatoram ir viena diena nedē ļ ā – brī vdiena. Augstajā sezonā (jū lijā un augustā ) - daudz cilvē ku restorā nā un baseinā.

Pros. Baseinā ir hidromasā ž a, jā lū dz glā bē jam to ieslē gt. Nesen bija remonts, jaunas tapetes, grī dlī stes neatkā pjas no sienā m, viss tī rs. Klusi un droš i nekas netika nozagts, lai gan pat nauda vienkā rš i gulē ja somā uz dī vā na. Pludmalei ir lietussargi (bez maksas), jā jautā reģ istratū rā , bet pludmales dvieļ u nav. Jums jā ņ em savs, nevis viesnī cas numurs.
Ierodoties, ja numuri nav aizņ emti, var reģ istrē ties agrā k par 14:00 par mē renu samaksu, un izbraucot, ja č arter tika atlikta uz vē lā ku laiku, neviens netiks izdzī ts uz ielas, varat pagarinā t savu uzturē š anos viesnī cā par nelielu piemaksu. Ē diens ir augstas kvalitā tes. Uz visiem jautā jumiem pa e-pastu vai tā lruni (norā dī ti viesnī cas mā jaslapā ) tiek atbildē ts nekavē joties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu