Pretīga viesnīca/slimnīca

Rakstīts: 27 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 17 — 27 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 1.0
1) Ē dinā š ana un ē dinā š ana:
Melanī ns un slikti mazgā ti trauki, bezcerī gi smarž o pē c balinā tā ja.
Ē diens ir diē tisks, bet garš ī gs. Karstuma dē ļ daž reiz bija maize ar pelē jumu un aprikozē m, kotlete ar muš u, Bet viss tika ā tri nomainī ts. Augļ i stingri porcijā s: trī s aprikozes rokā , vai viens persiks vai puse arbū za š ķ ē les. Papildinā jums bija atļ auts tikai galvenajiem ē dieniem. Treš ā ē dienreize (nebija pē cpusdienas uzkodu), un 22.30 parasti bulciņ a ar ayran.
Pretī gas atš ķ aidī tas sulas un tē ja.

Skudru bī stamī bas dē ļ ir stingri aizliegts izņ emt no ē damistabas jebko, pat ū deni un verdoš u ū deni, tā pē c vakarā nedzeriet tē ju, ja vien neesat "neredzams speciā lais lī dzeklis". Tā tad visi ir dā rzā , tas ir, bā rā .
Tajā paš ā laikā bē rni, neapstā joties turpat bā rā , iegā dā jā s č ipsus un uzkodas un neviens tos neierobež oja, acī mredzot, iegū tā peļ ņ a sedza visus iepriekš minē tos riskus.
Izrā dā s, ka kā dreiz viesnī cā bijuš i ū dens dzesē tā ji, kas tika izņ emti peļ ķ u, mitruma un koka utu dē ļ . Un tas ir tad, kad gaisa temperatū ra ir virs 30, bē rni ir spiesti pirkt ū deni kafejnī cā s vai veikalos, jo reti kurš grib katru reizi skriet uz ē damistabu, ī paš i no pludmales.
Tā dē jā di š ķ idruma uzņ emš ana bija tikai ē š anas laikā .
Arī bē rniem vakarā nav kur sasildī t pienu vai kefī ru.
Ē damistaba ir maza, tā pē c visiem iemī tniekiem ir stingrs ē dienreizes laiks, pā rkā puma gadī jumā krī t vē rojoš ā s Ludmilas Mihailovnas dusmas. Nav svarī gi, vai esat izsalcis vai nē , svarī gi, lai viesnī cā bū tu ē rti laicī gi pabarot bē rnu pū li, kas pā rsniedz tā s ietilpī bu ? ?
Istabas:
Č etrvietī gs numuriņ š ar bē rnu gultiņ ā m, kurā s gandrī z nevar ietilpt trī s cilvē ki, ceturtajam ir vienkā rš i smacī ga elle.
Tā nu dzī vojā m uz koferiem, nebija kur mantas nolikt.
Tualetes durvis neaizveras, nebija kur domā t.

Kondicionieris netika galā , tā darbī bas laikā gaisa temperatū ra telpā bija 30 grā di. Trijos un divos vietē jais nebija svaigs, spriež ot pē c atvē rtajā m durvī m. Dievs, es nekad neesmu bijis tik priecī gs par lietu un mā koņ ainu laiku jū rā kā pie mums ??????? ?
Istaba tika uzkopta pē c pieprasī juma, pā rsvarā nā cā s darī t paš iem ar improvizē tiem lī dzekļ iem (nopirkā m lupatas), jo smiltis ā tri sā ka turē ties kopā zem kā jā m.
Visur bija flī zes uz grī das, kad iekļ uva ū dens, cilvē ki bija burtiski kā uz ledus, es pats novē roju daudzus kritienus zā lē un tad apsargi kliedza, lai neskrien.
Kopumā š ajā vietā mē s nejutā mies kā viesi, pat pieauguš ie tika pā rmā cī ti.
Lietus laikā tika applū dinā ts balkons, un tad ū dens ieplū da istabā , bē rni izklaidē jā s un vā ca ū deni ar rotaļ u sū kņ iem.
Mū su "nometnē " nebija ikdienas rutī nas, lai kā mē s to vē lē tos! ! ! Gulē t devā s pē c 23.00, un brokastis paē da 08.00, pietrū ka pusdienas miega.
Miega pietrū ka visiem, ņ emot vē rā karstumu un notikumu dinamisko ritmu, spē ki ā tri izsī ka.
Pē c baseina apmeklē juma uz vietas lielā kā daļ a no viņ iem jutā s slikti vē derā .
Jū ra:
Pludmale maza, 20 cilvē kiem, un vismaz 200 viesi, protams, ka visiem nepietiek lietussargu ? ? mū s brī dinā ja par sauļ oš anā s krē sliem,
Jā , mums nebija nekā du ilū ziju par apstā kļ iem, tač u pirmajā uzturē š anā s nedē ļ ā nervi sā ka pietrū kt, mē s negribē jā m iedomā ties vē l 10 atpū tas dienas š ajā maģ iskajā vietā . Nolē mā m pā rvā kties, kaut vai uz 10 dienā m, bet priekā un baudā un iespaidi no Bulgā rijas paliks
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu