wi-fi apmaksāts, atbilst viena zvaigzne

Rakstīts: 17 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 30 jūnijs — 10 jūlijā 2017
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Jā , "Frigates" brī nums - buru kuģ is, aizrauj ar savu izskatu. Ko nevar teikt par viesnī cu "Fregat" (Kranevo, Bulgā rija). Viena zvaigzne, redzams un skaidrs apstiprinā jums tam.
Sā ksim pē c kā rtas: paš ā pē dē jā stā vā mū s izmitinā ja 4 cilvē ki, attā lums starp gultā m ne vairā k kā.0, 5 m, neliels televizors, tualete ar koplietoš anas duš u (mini komunā lais dzī voklis); bez balkona, bet kondicionieris (kas, gribu atzī mē t, ir pluss, un tas ir vienī gais), skapis, pakaramie. Kā du dienu lija lietus un bija stiprs vē jš , pa nakti nevajadzē ja atpū sties, atgā dinu, pē dē jais stā vs, griesti (reģ ipsis) noņ ē mā s, skrā pē ja, klauvē ja, baidī jā s, ka nesabruks, viņ i pieskā rā s tai ar roku, tas viss ir trī coš s, neizturī gs, iet uz priekš u un atpakaļ .
Uz 10 dienā m tī rī ja tikai 2 reizes, prasī jā m mopu un darī jā m paš i, apkopē jas atnesa tikai papī ru, vienreiz mainī ja gultas veļ u, dvieļ us tā atstā ja (varbū t aizmirsa vai bija par slinku, bet pē kš ņ i derē tu) , man bija jā prasa nā kamajā dienā , viņ i to izsniedza.

Pā rejam uz ē damistabu: izskats ir padomju stilā , mē beles ir piemē rotas. Ē diens - kā jau bē rniem, var bez saš utuma, bet kartupeļ i, desiņ as, vista, makaroni, olu kultenis, tukš ie desas gabaliņ i, tomā ti, gurķ i - tie vienkā rš i nostā vē ja rī klē.10 dienas. Dzerš ana: krā sota yupi (tiem var bū t cits nosaukums) un “burvju” tē ja - ū dens ar piparmē tru smarž u, auksts un silts ū dens. Augļ i: stingri pē c numura uz š ķ ī vja, darbinieki izdalī ja - 1 persiku, 1-2 arbū zi, 3 aprikozes. Neizdomā jiet papildinā jumu - "bufete lielā mē rogā ", darbinieki uzreiz iepleš lielas acis un saka: "Jū s jau paņ ē mā t, vairs nedrī kst, visi jautā jumi ir administrā cijai. "
Krieviski runā još s personā ls (apsardze un norē ķ inu organizators, kā rtī ba ē damzā lē un teritorijā ). Lī dz 24.00 bē rniem izslē dza gaismu, aizkavē jā mies (mums teica, ka administrā cija var atļ aut pieauguš os) lī dz 2 naktī , piegā jā m pie durvī m un dzirdē jā m izteiktu: “ko tu gribē ji? ”. "Jā , mē s gā jā m garā m, vai varam pā rnakš ņ ot? " ? . Tajā paš ā laikā rokassprā dzes, kas runā par iesaistī š anos viesnī cā , bija pie rokas. Tā da ir visa kultū ra.
Jā , baseins ir mazs un ū dens nav zils (urī na krā sa ar ū dens nokrā su, atvainojos par atklā tī bu), bija ar ko salī dzinā t, kad viņ i izgā ja uz kopē jo balkonu, tad kaimiņ u viesnī cu teritorijas ir arī baseini.
Ak jā , par internetu aizmirsu, par to bū s jā maksā.10 USD. Viņ u viesnī cā nekas nav par velti.
Tā pē c domā jiet paš i, izlemiet paš i, vai jums ir nepiecieš ams š ā ds atvaļ inā jums!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu