Festa Hotel 2*– Atsauksmes

23
Novērtējums 4.510
№11 viesnīcas reitingā Kranevo
5.3 Numurs
5.8 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.0 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Neliela viesnīca gandrīz Kranevo kūrorta zonas centrā. Pēdējā renovācija notika 2004. gadā.Vairāk →
аватар _313456
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ogad atpū tā mies ar vī ru Festā , par kuru var teikt, ka uz Bulgā riju braucam ne pirmo reizi, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Ierodoties mū s ā tri nokā rtoja, istabiņ a arī bija tik nekas, izņ emot š ausmī go vannas istabu, kurā viss bija sapelē jis un ir skaidrs, kā pē c nebija nosū cē ja un turklā t istabas nebija iztī rī tas, meitene atnā ca izliekoties vienkā rš i tī ri, vanna nesmirdē ja Un saprotams, ka 10 dienas netī rī t. … Tomēr ▾ Š ogad atpū tā mies ar vī ru Festā , par kuru var teikt, ka uz Bulgā riju braucam ne pirmo reizi, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Ierodoties mū s ā tri nokā rtoja, istabiņ a arī bija tik nekas, izņ emot š ausmī go vannas istabu, kurā viss bija sapelē jis un ir skaidrs, kā pē c nebija nosū cē ja un turklā t istabas nebija iztī rī tas, meitene atnā ca izliekoties vienkā rš i tī ri, vanna nesmirdē ja Un saprotams, ka 10 dienas netī rī t. Ē diens nebija slikts, pagatavoja garš ī gi un, bet darbinieki mani tik nedraudzī gi pā rsteidza, un pat manam vī ram biež i rupji atbildē ja, jutā s ļ oti neē rti.
аватар natusya2013
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesen atgriezies no Bulgā rijas, dzī vojis viesnī cā RILA Kranevo pilsē tā . Mē s devā mies no Kijevas uzņ ē muma World bez robež ā m. Patika pati viesnī ca un pilsē ta. Numuri ir tī ri un tikko atjaunoti. Viņ i baroja normā li, lai gan bez ī paš iem kulinā rijas priekiem. … Tomēr ▾ Nesen atgriezies no Bulgā rijas, dzī vojis viesnī cā RILA Kranevo pilsē tā . Mē s devā mies no Kijevas uzņ ē muma World bez robež ā m. Patika pati viesnī ca un pilsē ta. Numuri ir tī ri un tikko atjaunoti. Viņ i baroja normā li, lai gan bez ī paš iem kulinā rijas priekiem. Apkā rt ir daudz veikalu un kafejnī cu, visur pā rdod augļ us. Jū ra ir ļ oti tuvu, un viesnī cai ir ā ra baseins ar sauļ oš anā s krē sliem. Tač u mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, tā pē c visu laiku pavadī jā m pludmalē . Reiz devā mies uz Albenu, kas ir tikai 2 kilometru attā lumā . Un pati Kranevo pilsē tiņ a ir ļ oti mā jī ga un gleznaina, viss kompakts un blakus.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika viesnī ca "Rila 2". Atpū tos 2011. gada augustā . Mana istaba ar lodž iju pavē rā s uz baseinu. Ļ oti viesmī lī gs personā ls. Istabā bija silta duš a. Normā ls pastelis. ! . Viss man derē ja. Ē diens bija izcils, Rila viesnī cā nav restorā na , un visi tū risti bija piesaistī ti "Kristā la parkam", un tas ir pretī Rilai. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca "Rila 2". Atpū tos 2011. gada augustā . Mana istaba ar lodž iju pavē rā s uz baseinu. Ļ oti viesmī lī gs personā ls. Istabā bija silta duš a. Normā ls pastelis. ! . Viss man derē ja. Ē diens bija izcils, Rila viesnī cā nav restorā na , un visi tū risti bija piesaistī ti "Kristā la parkam", un tas ir pretī Rilai. Jū s un rokassprā dze tiks piestiprinā ta pie "Crystal Park"! Un Kranevo pludmale ir lieliska. Smiltis zeltainas un tī ras, un jū ra ir silts, tikai neļ auj tā lu peldē t? ! Pludmalē maz cilvē ku. Kopumā lieliski atpū š os, esmu sajū smā par Kranevo. Ē diens ļ oti lē ts un garš ī gs. Bulgā rija ir super atvaļ inā jums! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 5110438
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
briesmī ga hotel animā cija nav personā la tik sibe saka, ka viesnī ca ir pusatvē rta visur spraugas tikai skats pa logu nekas tā ds kā.2 peldbaseini un 2 neaizņ emtas viesnī cas un pat ierodoties lija vairā kas dienas lai gan bulgā ri apgalvo, ka lī st ļ oti reti ar ē dienu pie viņ iem arī baro ar tiem paš iem mannas makaroniem ar sā lī tu sieru olā m vai nu vā rī tā m vai olu kulteni vai vienkā rš iem ceptiem tomā tiem gurķ iem siers pie tē jas patika tikai kapuč ī no kafija brokastī s un nekas vairā k. … Tomēr ▾ briesmī ga hotel animā cija nav personā la tik sibe saka, ka viesnī ca ir pusatvē rta visur spraugas tikai skats pa logu nekas tā ds kā.2 peldbaseini un 2 neaizņ emtas viesnī cas un pat ierodoties lija vairā kas dienas lai gan bulgā ri apgalvo, ka lī st ļ oti reti ar ē dienu pie viņ iem arī baro ar tiem paš iem mannas makaroniem ar sā lī tu sieru olā m vai nu vā rī tā m vai olu kulteni vai vienkā rš iem ceptiem tomā tiem gurķ iem siers pie tē jas patika tikai kapuč ī no kafija brokastī s un nekas vairā k
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā s 2010. gada augustā ar bē rnu 1 gads 3 mē neš i. Viesnī cā ieradā mies 13.30. Iekā rtojā s uzreiz (un tas bija vienī gais pluss š ajā viesnī cā ). Dabū ju istabu ar skatu uz baseinu. Bet mana mā sa ar vī ru un 2 gadus vecu bē rnu dabū ja istabu ar skatu uz kokiem (no balkona neko citu neredzē siet, kā tikai koku). … Tomēr ▾ Atpū tā s 2010. gada augustā ar bē rnu 1 gads 3 mē neš i. Viesnī cā ieradā mies 13.30. Iekā rtojā s uzreiz (un tas bija vienī gais pluss š ajā viesnī cā ). Dabū ju istabu ar skatu uz baseinu. Bet mana mā sa ar vī ru un 2 gadus vecu bē rnu dabū ja istabu ar skatu uz kokiem (no balkona neko citu neredzē siet, kā tikai koku). Istaba ir vienkā rš i š ausmī ga. Mē s savienojā m gultas vienā (ar milzī gu caurumu starp tā m). Gultas š ausmī gi č ī kstē ja. Duš a (ja to vispā r tā var nosaukt) sastā v no pieskrū vē tas lietus duš as. Ē diens ir sliktā ks, nekā jū s varat iedomā ties (augļ i vai sapuvuš i vai zaļ i), katru dienu tas pats. (lai gan izvē le ir ļ oti maza). Lī dz jū rai jā iet min 20-25 pa briesmī gu ceļ u. Vispā r nav kur staigā t. Aiz viesnī cas ir tikai viens ceļ š , kura malā s ir veikali. Bē rniem vispā r nav nosacī jumu. Ar š o visu vē l kaut kā varē ja tikt galā (neatgriezties). bet galvenais, ka istabā nebija GAISA KONDICIONARA (nekas, pat ventilatora ne. ) Mans padoms: neejiet tur, ja nevē laties sabojā t brī vdienas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар frolov13
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca Rila atbilst savā m 2 zvaigznē m, gultas veļ a tiek mainī ta reizi nedē ļ ā , karstais ū dens visas dienas garumā , ē dinā š ana Ziemassvē tku pils viesnī cas restorā nā . Bufete kopumā ir laba. Vienī gais kaitinoš ais ir troksnis naktī . … Tomēr ▾ Viesnī ca Rila atbilst savā m 2 zvaigznē m, gultas veļ a tiek mainī ta reizi nedē ļ ā , karstais ū dens visas dienas garumā , ē dinā š ana Ziemassvē tku pils viesnī cas restorā nā . Bufete kopumā ir laba. Vienī gais kaitinoš ais ir troksnis naktī . Diskotē ka dā rd, un tad jaunatne staigā pa ielā m un bļ auj, kā Krievijā . Jaunas meitenes velk jaunus ā rzemniekus uz savu istabu. Maķ edonieš iem naktī pat tika izsaukta policija, lai viņ us nomierinā tu, tieš i viņ i tusē jā s ar mū su jaunieš iem.
аватар Elena1970
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
… Tomēr ▾
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Rila viesnī ca! Vai š ī ir viesnī ca? Krā š ņ as telpas ar "sē nī tes" smarž u, skudru bariem, netī ru veļ u. Daļ a atpū tnieku ir spiesti nakš ņ ot tieš i uz balkona grī das, jo nakts gaiss nā k par labu veselī bai: stiprinā s nervi, mainā s sejas krā sa. … Tomēr ▾ Rila viesnī ca! Vai š ī ir viesnī ca? Krā š ņ as telpas ar "sē nī tes" smarž u, skudru bariem, netī ru veļ u. Daļ a atpū tnieku ir spiesti nakš ņ ot tieš i uz balkona grī das, jo nakts gaiss nā k par labu veselī bai: stiprinā s nervi, mainā s sejas krā sa. Nu, ī paš s paldies darbiniekiem - "kvalificē tiem, draudzī giem", kuri ar naidu, riebumu raugā s uz katru, kas "iekļ uva" viņ u iestā dē . Nu, ja arī tev kaut ko no viņ iem vajag, uzmanies, nenā c klā t. Administrators vā rdā Dima ir pilnī gi tā lu no domas, ka pasaule nebeidzas ā rpus Kraņ evo. Un ka tū risms nav tirgoš anā s ar arbū ziem no bodes, bet gan ī paš s serviss, kas prasa uzmanī gu attieksmi pret cilvē kiem un nelielu vē lmi strā dā t. Un par to, ka š ī ir jaunieš u viesnī ca, jā precizē , drī zā k pusaudž u nometne. Kur ir jū su precizitā te, pieklā jī ba, kungi, izmitinā tā ji? Cienī sim cilvē kus, kuri nes jums peļ ņ u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар dnifi
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tomē r Rila Kranevo ciematā ir visekonomiskā kā viesnī ca. Un diezgan tuvu jū rai. Istabā.2 gultas, galds, pufi, tī ra gultas veļ a, jauni dvieļ i. Visu diennakti karsts ū dens. Tikai duš a (bez vannas). Personī gi mū su istabā bija divi mī nusi: caur kapuci mū su istabā tika ievilkti dū mi. … Tomēr ▾ Tomē r Rila Kranevo ciematā ir visekonomiskā kā viesnī ca. Un diezgan tuvu jū rai. Istabā.2 gultas, galds, pufi, tī ra gultas veļ a, jauni dvieļ i. Visu diennakti karsts ū dens. Tikai duš a (bez vannas). Personī gi mū su istabā bija divi mī nusi: caur kapuci mū su istabā tika ievilkti dū mi. Piepildu to ar tualetes papī ru. : -) Durvis uz balkonu tika turē tas ciet tikai tad, ja zem sprā dzes nolika vairā kas reizes salocī tu papī ra lapu. Kaimiņ os esoš ā s istabas izskatī jā s ar jaunā kā m mē belē m un labā ku paklā ju. Kopumā ir kaut kā labā k. Bet par 350 eiro es divatā ar bē rnu 5 gadi kaut kā visu sakā rtoju viesnī cā .
Brokastis bija blakus esoš ajā viesnī cā Christel Park 3 *. Tur bija dā rzeņ i un augļ i, un viss pā rē jais ir standarta un diezgan pieklā jī gs.
Viesnī cā valdī ja klusums - jaunieš i lejā nedungojas lī dz pusnaktij (kā tas bija viesnī cā ). Daudz nometnes bē rnu. Bet tagad tā du ir daudz visā Bulgā rijā . Pludmalei ir sava. Lietussargi ir bez maksas. Mē s ieradā mies vē lu un jau bijā m aizņ emti. Nopirku sev lietussargu par 8 levā m un viss ok. Divas nedē ļ as pludmalē s manī ts 1 izsmē ķ is. Smiltis. Viss skaidrs.
Ē dā m restorā nā (kafejnī cā ) pa ceļ am uz jū ru "bulgā ri" (pieredzē juš i ieteica). Lē ti un ļ oti garš ī gi. Ar bē rnu viņ i pasū tī ja (piemē ram) salā tus un gaļ u, un kartupeļ us, un pankū kas, un sulu, tas viss maksā ja apmē ram 45 UAH. Draudzī ga apkalpoš ana. Pankū ka 1.5 lev, citos uzņ ē mumos 2.0-2.5 lev. Vakariņ as pasū tī t viesnī cā nav jē gas (piemaksā ja 18 levas no cilvē ka. Ē dā m restorā nā par 8-9 levā m. ) Un kafejnī cā var nogarš ot daudzus ē dienus.
Izklaide bē rnam no 5 gadiem tikai lai ķ ertu maš ī nas un pī les. Devā mies uz Varnu braukt atrakciju parkā (iet uz jū ru uz parku, tad pa kreisi parkā ). Nopirku karti par 22 lev. (100 grivnas) Mazais izritinā jā s 22 reizes. Es jutos stulba. Maš ī nas, kas tur č ī kst un raustā s 0.5 lev (Kranevo 1 lev). Varē ja arī braukt ar vilcienu (Varnā , Albenā , Zelta smiltī s).
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
atvainojiet hoteli par 3 ballē m padomju laika hostelis, kondicionē tā js un bez baseina, viņ i neredzē ja vienkā rš u istabu bez televizora, duš a nedarbojā s, un istabas atslē ga arī , vispā r atstā ju š o viesnī cu un aizgā … Tomēr ▾ atvainojiet hoteli par 3 ballē m padomju laika hostelis, kondicionē tā js un bez baseina, viņ i neredzē ja vienkā rš u istabu bez televizora, duš a nedarbojā s, un istabas atslē ga arī , vispā r atstā ju š o viesnī cu un aizgā ju uz svē to vlasu, prasī ja atmaksā t, man atteica vispā r naudu vē jam, un es atradu jū ru pē dē jā dienā , kad man bija jā dodas prom, vispā r tā lu no viesnī cas, ja tā var nosaukt ka, un jū rā ir ieejas maksa 2 lev, es teicu, ka nepeldē š u, paskatieties uz St Vlas, pludmale ir bezmaksas, protams, izņ emot sauļ oš anā s krē slus, bet š eit istabā ir tikai vecas lampas, 2 tualetes galdiņ a gultas un vecs š ifons, es nesaprotu, ka cilvē ki dod naudu par to, kas viņ i ir, nevis par apkalpoš anu, un esiet uzmanī gi ar valū tu, viņ i var dot viltotu naudu bankā s ar personī go karti, valū tas maiņ as kurss uz stenda uz ielas viņ i raksta vienu iekš ā ir pavisam cits, tā pē c esiet uzmanī gi tū risti
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums gerllarisa
Lūdzu, atbildiet uz [email protected]
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums anastasiya7877
kā sazināties ar viesnīcas viesi
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Небольшой отель почти в центре курортной зоны Кранево. Последняя реконструкция проводилась в 2004 году.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Варна составляет 22 км.
Pludmales apraksts Отель 450 м от пляжа.
  • 3. un tālāk
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem Для детей проводятся развлекательные мероприятия.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Дартс.
  • biljards
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

В отеле 128 номеров.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija $
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Болгария, Кранево, ул. Черное море, 4
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.