Albatros 2*– Atsauksmes

44
Novērtējums 5.510
№8 viesnīcas reitingā Kranevo
4.8 Numurs
5.6 apkalpošana
5.3 Tīrība
5.7 Uzturs
5.2 Infrastruktūra
210 metri no pludmales.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī nometne ir briesmī ga. Kas tiek barots, tas nav iespē jams. Istabā s baigi smird, nevis no patī kamas vannasistabas. Mezgls š ausmī gs visur, kur viss plū st un viss tiek iekš ā . Š ie svē tki nav samaksā tā s naudas vē rti. … Tomēr ▾ Š ī nometne ir briesmī ga. Kas tiek barots, tas nav iespē jams. Istabā s baigi smird, nevis no patī kamas vannasistabas. Mezgls š ausmī gs visur, kur viss plū st un viss tiek iekš ā . Š ie svē tki nav samaksā tā s naudas vē rti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Dā rgie vecā ki! Neiesaku sū tī t savus bē rnus uz š o nometni! Man ir divas meitas, divas omī tes un viņ u draugi . . vecums no 12 lī dz 16 . . vienmē r no 6-7 gadiem vasaru pavadī jā m krievijas un Ukrainas nometnē s. . tā du negodu un bezatbildī bu neredzē jā m. … Tomēr ▾ Dā rgie vecā ki! Neiesaku sū tī t savus bē rnus uz š o nometni! Man ir divas meitas, divas omī tes un viņ u draugi . . vecums no 12 lī dz 16 . . vienmē r no 6-7 gadiem vasaru pavadī jā m krievijas un Ukrainas nometnē s. . tā du negodu un bezatbildī bu neredzē jā m. . konsultante Uļ jana atļ ā vā s piedzerties 3os no rī ta ienā cu istabā pie bē rniem "uz kuriem apvainojos" sakā rtot lietas . . iepriekš aizsū tī ju 15 gadus vecu meiteni pie sevis pē c cigaretē m. . viņ i pā rdod bē rniem alkoholu un tad izspiež naudu no vecā kiem par medicī nisko aprū pi . . un viņ i sauc cenu "no buldozera" 500 eiro . . pē c sarunā m cena jau tiek samazinā ta 2 reizes vismaz. . vecā ki esiet modri ! ! Ē diens ir briesmī gs un viss pā rē jais arī .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ejik7489
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es rakstu jums jaunu pā rskatu par tik briesmī gu nometni. Pirmkā rt, nometnes teritorija sastā v no vienas briesmī gas nojauktas ē kas ar egļ u dzī vojamā m gultā m. Otrkā rt, nekaunī gā Natā lija Kuzminiš na nekaunī gi bez vilcinā š anā s ar aicinā jumu "JUMS", neskatoties uz savu vecumu, pā rdod savus ceļ ojumus, par kuriem viņ ai, iespē jams, ir TURAL interese divreiz dā rgā k, nekā to var pasū tī t no citiem tū risma operatoriem. … Tomēr ▾ Es rakstu jums jaunu pā rskatu par tik briesmī gu nometni.
Pirmkā rt, nometnes teritorija sastā v no vienas briesmī gas nojauktas ē kas ar egļ u dzī vojamā m gultā m.
Otrkā rt, nekaunī gā Natā lija Kuzminiš na nekaunī gi bez vilcinā š anā s ar aicinā jumu "JUMS", neskatoties uz savu vecumu, pā rdod savus ceļ ojumus, par kuriem viņ ai, iespē jams, ir TURAL interese divreiz dā rgā k, nekā to var pasū tī t no citiem tū risma operatoriem.
Treš ajā viņ i solī ja audzinā tā jus un konsultantus, pretī viņ i saņ ē ma briesmī gu animā ciju. Ne jau animatori jū s aicina, bet jums viņ i ir jā meklē , pretē jā gadī jumā bē rni paliks bez uzmanī bas.
Istabas ir tikai murgs. . . sienas noklā tas ar paklā jiņ iem, kas it kā nav pā rkrā soti, duš a, pareizā k sakot, caurule ir gandrī z virs tualetes. Gultas atsperes jū t visus tavus kaulus un pat orgā nus. . . )
Ē diens nebija slikts, bet vienmē r netī ras glā zes un vienmē r traka rinda, lai iekļ ū tu ē damistabā .
Strā dā još ie darbinieki, pareizā k sakot, sievietes, kas tī ra, kā saka, "dzī vokļ us" (Ilgi smē jā s, kad to teica), it kā viņ us no ķ ē des atlaida, un viņ ā m maksā mazā ko algu visā Bulgā rijā . .
Pludmales teritorija no š ī s nometnes vispā r nav aprī kota, plikas smiltis un viss !!! ! ! Apkā rt guļ daudz stikla.
Un tagad interesantā kā lieta, pē c kuras mē s devā mies. FESTIVĀ LA ORGANIZĀ CIJA.
Viņ i spriež neadekvā ti, pretī gā sieviete Natā lija Kuzminiš na mums uzreiz teica acī s, ja neņ emsi no mums tū risma braucienu, tad iegū si maksimums 3. vietu.
Visas horeogrā fijas nominā cijas tika vē rtē tas vienā di (neskatoties uz to, ka tā ir balles deja, folkdeja vai estrā de, viens izmē rs der visiem) Daž as grupas viena vecuma bē rnus salika divā s vecuma kategorijā s, tač u organizatori uz visu pievē ra acis. , jo viņ i tikai iekasē naudu.
Izrā ž u programmu mē s nekad nevarē jā m uzzinā t, tikai divas stundas pirms programmas sā kuma.
Cienī jamie vecā ki un kolektī vu vadī tā ji, ja redzē jā t un izlasī jā t manu apskatu. Lū dzu, aizveriet š o saiti par š o nometni, izvē lieties citu un citu organizā ciju. Pretē jā gadī jumā jū s vē lā k nož ē losit par iztē rē to laiku un naudu, tas nav tā vē rts.
аватар vsaa80
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nekad neļ aujiet saviem bē rniem tur doties … Tomēr ▾ Nekad neļ aujiet saviem bē rniem tur doties
аватар nikitayanush76
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bē rnu centrs "Albatross", Jū s atnesā t mums pozitī vu Saule, jū ra un prieks. Mē s visi sā ksim pē c kā rtas. Sava no rī ta vingroš anai aicina jū s, puiš i. Nā kamā s brokastis gaida mū s visus Un zemenes un olu kulteni. … Tomēr ▾ Bē rnu centrs "Albatross",
Jū s atnesā t mums pozitī vu
Saule, jū ra un prieks.
Mē s visi sā ksim pē c kā rtas.
Sava no rī ta vingroš anai
aicina jū s, puiš i.
Nā kamā s brokastis gaida mū s visus
Un zemenes un olu kulteni.
10 jū ra - tikai klase!
Lesha jū s apsveiks ar joku.
Un pulksten 11 - uz kalniem.
Kas baidā s, stā viet malā .
Pusdienas pulksten vienos: š eit ir zupa un gaļ a -
Visi ir laimī gi kā pasakā .
Un 4 galē ji
Pakalni atkal sauc.
Tad visi zī mē , lī mē
Kopā ar animatoru Elenu.
Pē c - vakariņ as, spē les, š ovi,
Diskotē ka - pilna piedziņ a!! !
Sava un Vlads š eit ir kā dievi,
Neticē ja? - Nā c skriet!
Nā kamais - sapnis par laimī giem sapņ iem.
Tas ir Albatros centrs!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bē rnu centrs "Albatross", Tu mums atnesi pozitī vo, Sauli, jū ru un prieku. Mē s visi sā ksim pē c kā rtas. Sava aicina jū s, puiš i, vingrot no rī ta. Tad mū s visus sagaida brokastis Un zemenes un olu kultenis. 10 jū ra - tikai klase! Lesha jū s apsveiks ar joku. … Tomēr ▾ Bē rnu centrs "Albatross", Tu mums atnesi pozitī vo, Sauli, jū ru un prieku. Mē s visi sā ksim pē c kā rtas. Sava aicina jū s, puiš i, vingrot no rī ta. Tad mū s visus sagaida brokastis Un zemenes un olu kultenis. 10 jū ra - tikai klase! Lesha jū s apsveiks ar joku. Un pulksten 11 - uz kalniem. Kas baidā s, stā viet malā . Pulksten vienos pusdienas: te zupa un gaļ a - Visi priecī gi kā pasakā . Un 4 aizrauš anā s meklē tā jos Atkal slaidi aicina. Pē c tam visi zī mē , lī mē ar animatoru Elenu. Pē c - vakariņ as, spē les, š ovs, Diskotē ka - pilns brauciens!! ! Sava un Vlads te ir kā dievi, vai neticē ji? - Nā c skriet! Nā kamais - sapnis par laimī giem sapņ iem. Tas ir Albatros centrs!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nometne ir gluž i kā cietums! … Tomēr ▾ Nometne ir gluž i kā cietums!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар bichan
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Labi atpū tos, jo gā ju labā komandā . Ē diens tur ir normā ls, bet vienmuļ š . Tas mani netraucē ja, jo man vienmē r visa pietika. Jū ra ir sekla un smilš aina. Ko tev vajag. Animā cija pludmalē ir smieklī ga. Es nepiedalī jos, bet bija smieklī gi skatī ties. … Tomēr ▾ Labi atpū tos, jo gā ju labā komandā . Ē diens tur ir normā ls, bet vienmuļ š . Tas mani netraucē ja, jo man vienmē r visa pietika. Jū ra ir sekla un smilš aina. Ko tev vajag. Animā cija pludmalē ir smieklī ga. Es nepiedalī jos, bet bija smieklī gi skatī ties. Arī animā cija baseinā ir normā la parā dī ba. Es nepiedalī jos, bet aktī viem bē rniem tas ir iespē jams. Slī dkalniņ i baseinā ir labi. Viņ i ļ auj jums augš up pa kalniem atbilstoš i jū su augumam. Tur esoš ie animatori mani ļ oti kaitinā ja. Bet man pietrū ks animatora Svjatoslava dejas. Vakara animā cija vienmē r bija laba. Tas bija uz ko skatī ties. Starp citu, uz ē damistabu vienmē r jā iet ar savā ktiem matiem, jo ​ ​ viņ i nelaiž iekš ā . Tā kā es gā ju kolektī vā , tad ar kompā niju birojam viss bija lieliski, bet es tur nekad neieš u viena. Viens gopota, vai jū s varat tos saukt par rednecks. Tas ir sava veida "sekss, narkotikas un rokenrols". Dzē rieni tiek pā rdoti VISIEM! naktsklubā sē ž mazi bē rni 10 gadus veci un dzer alkoholiskos dzē rienus pulksten 12 naktī . Cigaretes mani neinteresē , nesmē ķ ē ju, bet esmu pā rliecinā ts, ka visi arī tā s tirgo. ar narkotikā m nesanā ca un paldies Dievam. Ir ķ ī ļ i, tā pē c nebrī nieties, ja kā ds ieripinā s viesnī cā vai pilsē tā . Kas attiecas uz numuriem, gultas ar artapē diskā m gultā m, duš as ir #1 viesnī cas aplis. kā arī istabā s un ir pieejams televizors un ledusskapis. un arī balkons. vestibilā ir bā rs ar visā diem snikeriem, marsiem, č ipsiem. bet tur viss nav izdevī gi un dā rgi, labā k visu pirkt pilsē tā . ir datori, var nopirkt karti par 5 lev un vairā k un sē dē t internetā . bet atkal nav izdevī gi. bez datora var iztikt, viņ i atbrauca uz jū ru. Esmu pā rliecinā ts, ka esmu kaut ko aizmirsis, varat jautā t, ja jums ko vajag
аватар pronina1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
NOMETNE IR TIKAI SUPEEEEEEEE!!!! ! Ļ oti labi izvietota nometne! tuvu jū ra un veikali lī dz jū rai 5-10 minū tes ar kā jā m. Laba nometne, daudz zaļ u koku utt. lielisks peldbaseins ar slidkalniņ iem katru dienu es tur ļ oti daudz apmeklē ju. Ko lai saka, parasta parasta istaba. … Tomēr ▾ NOMETNE IR TIKAI SUPEEEEEEEE!!!! !
Ļ oti labi izvietota nometne!
tuvu jū ra un veikali
lī dz jū rai 5-10 minū tes ar kā jā m.
Laba nometne, daudz zaļ u koku utt.
lielisks peldbaseins ar slidkalniņ iem katru dienu es tur ļ oti daudz apmeklē ju.
Ko lai saka, parasta parasta istaba. Nav karsts, nav auksts. Ir duš a, poda, izlietne, spogulis.
Personā ls MMMMMMM..... Es viņ us mī lu. Personā ls vienmē r smaida katram cilvē kam. Apkopē jas katru otro dienu tī ra ļ oti rū pī gi un precī zi. Visi runā krieviski, var papļ ā pā t.
Izcils ē diens viss ē damais arī ū dens sulas un karstie dzē rieni viss super
Man ļ oti patī k jū ra iet 5-7 minū tes ū dens nav auksts un nav karsts ū dens ir tī rs.
animatori-izklaidē mū s visur un visur animatori ir ļ oti smieklī gi daudz spē ļ u gan pludmalē , gan baseinā .
Diskotē kas katru dienu laba mū zika. kas ir vecā ks pē c 11 var doties ar animatoriem vai vadī tā ju uz klubu "vaniļ as" kā mē s to saucam.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar draugu š ajā nometnē atpū tā mies 2012. gada jū lijā . Jā , Albatross nav kā nometnes Ukrainā , kur tiek kontrolē ta katra tava darbī ba. Iespē jams, ka bē rniem lī dz 12 gadu vecumam š ā das nometnes ir tieš i tas, kas jums nepiecieš ams. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu š ajā nometnē atpū tā mies 2012. gada jū lijā . Jā , Albatross nav kā nometnes Ukrainā , kur tiek kontrolē ta katra tava darbī ba. Iespē jams, ka bē rniem lī dz 12 gadu vecumam š ā das nometnes ir tieš i tas, kas jums nepiecieš ams. Bet, ja jū su bē rnam jau ir 12-13 gadi, tad Albatross ir tieš i tas, kas viņ am vajadzī gs! š eit bē rns tiek atstā ts sev. bet ja viņ am ir galva, tad neko briesmī gu nedarī s. Ē diens š eit ir labs, 4 vai 5 reizes dienā (precī zi neatceros), bet pat tad, ja paliekat izsalcis, varat droš i kaut ko uzkost pilsē tā . Ir daudz kafejnī cu ar garš ī giem ē dieniem ^^ un pats galvenais, viss ir lē ts, un pat tad, ja jū s neē dat viesnī cā , tas nesasniegs jū su budž etu. Jū ra silta, nemaz netī ra, cilvē ku maz, tā pē c var peldē ties : ) Pludmalē katru dienu notiek daž ā das spē les 2x dienā , kā arī baseinā , tā pē c noteikti nebū s garlaicī gi tur. Jū s varat spē lē t futbolu jebkurā diennakts laikā (tam ir 2 laukumi). Numuri ir visparastā kie, tī rā kie, bez greznī bas, tač u jā atceras, ka š ī nav piecu zvaigž ņ u viesnī ca Turcijā , bet tikai nometne Bulgā rijā . Bet ir strā dā još s televizors ar ledusskapi (kas ir ļ oti vē rtī gi! ). Istabā dzī vo trī s cilvē ki, ir skapis, katrs ar naktsgaldiņ u. Kopumā ļ oti labas telpas. Nometnē.9-10 ir diskotē ka, un uz pulciņ u tiek vesti lielā kie bē rni! Bet konsultanti visas 2-3 stundas nenolaiž acis, aizved un atved uz nometni, pats klubs labs, tur atpū š as tikai č aļ i no vairā kā m nometnē m, bulgā ru nav vispā r, tas atrodas paš ā jū ras krastā . Kas attiecas uz alkoholu, jā , to tur pā rdod gandrī z visos bā ros un veikalos. bet es atkā rtoju vē lreiz, ja bē rnam bū s galva, nekas briesmī gs ar viņ u nenotiks, ticiet man; ) Nometne nav sadalī ta pa daļ ā m un kā saka
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums mimikron2000
Iekavās rakstu to, ko domāju.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums ket11
Nosūtiet bērnu uz festivālu, dodiet viņai naudu ar mani
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums Olesa1981
Kā ir viesnīcā? Kā ir ar pakalpojumu? Kā ir ar ēdienu? Kādi cipari? Vai bērni būs ieinteresēti? Pastāstiet, kurš bija nesen. Lūdzu.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

В 210 метрах от пляжа.

Viesnīcā

холл с местами для

отдыха и спутниковым TV

доп. плату на рецепции

Telpu apraksts

Есть возможность поставить дополнительную кровать.

Istabās

санузел с душем

ТV и холодильник - напрокат

FAQ