Frederic Joliot-Curie Hotel 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 3.210
№21 viesnīcas reitingā Svētais Konstantīns un Helēna
3.4 Numurs
1.9 apkalpošana
1.7 Tīrība
6.1 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca ir Bulgārijas Zinātnieku savienības īpašums. Viesnīca atrodas mazāk nekā 5 minūšu pastaigas attālumā no Sv. Konstantīna un Helēnas klostera. Sofijas Universitātes Botāniskais dārzs atrodas 1,2 km attālumā. Viesnīca ir piemērota ikvienam, kurš vēlas uzlabot savu veselību.Vairāk →
аватар 86jjj
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā atpū tos seš as reizes, sā kot ar 2015. gadu (skat. manu apskatu zemā k), vienu reizi pat ar savu septiņ gadī go mazmeitu. Viss tajā bija vecs, dzī voja, bet viss darbojā s. Pirms rezervē š anas 2021.  gada augustā es apskatī ju atsauksmes par rezervā ciju: lielā kā daļ a ir entuziasma pilni, baseins darbojā s. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos seš as reizes, sā kot ar 2015. gadu (skat. manu apskatu zemā k), vienu reizi pat ar savu septiņ gadī go mazmeitu. Viss tajā bija vecs, dzī voja, bet viss darbojā s.
Pirms rezervē š anas 2021.  gada augustā es apskatī ju atsauksmes par rezervā ciju: lielā kā daļ a ir entuziasma pilni, baseins darbojā s. Nu es domā ju, ka ieš u!
Diemž ē l Covid 2020. gads, kad viesnī ca nestrā dā ja, bija smags gan personā lam, gan viesnī cai kopumā .
Kad es pā rcē los dzī vot š ā gada augustā , teikt, ka esmu š okē ts, nozī mē neteikt neko. Viss ir netī rs, saplī sis, krā mi knapi strā dā . Minerā lbaseins nav tī rī ts, ū denī peld pā rslas, flī zes apkā rt nav nomazgā tas, netī ras. Sievietes vai jebkura cita, kas rū pē jas par baseinu, vairs nav.
Tie pasniedz brokastis + vakariņ as. Tā s sā kas ar pusstundu vē lu, tā pē c veidojas rindas, lai iekļ ū tu ē damzā lē . Reiz viņ i iedeva brokastis 8.30! Tā vairs nebija, bijā m ļ oti saš utuš i, ka bijā m atbraukuš i uz jū ru atpū sties, bet jā gaida, kad personā ls izgulē sies. Satriecoš i! ! Bet vakariņ as palika 19.30.
Viņ i baro sevi. Var teikt, ka tas nav slikti, bet es esmu nepretenciozs cilvē ks.
Istabu iztī ra tikai labi pajautā jot, ar personā lu nepietiek. Noņ emts reizi 5 dienā s.
Kā pē c es atkal nā kš u uz š o viesnī cu? Pirmkā rt, jums ir jā dod viņ am iespē ja. Saprotu, ka š ogad to ī rē ja un apkalpoja ģ imene. Ir nomainī ts viss kolektī vs, un tagad tajā strā dā tie, kas piekrī t maksā t mazā ku naudu. Negribu neko vairā k teikt, lai neaizvainotu.
Otrkā rt, š ī viesnī ca ir mana pastā vī gā atraš anā s vieta augusta beigā s. Jū ra ir brī nums, kā ds labs + augusta iepirkš anā s Varnā .
Pā ris dienas nervozē ju un nolē mu, ka pietiek, lai citi ž ē lojas un tē rē nervus (un sū dzē jā s! ), bet es kā ķ ī nieš u dievs paieš u garā m un atpū tī š os.
Tā nu pavadī ju 5 dienas: no rī ta - pastaiga pa sē rfoš anas lī niju un peldē š ana lī dz Sunny Day un atpakaļ , pē cpusdienā - mana mī ļ ā kā Varna : )))) Un viss izdevā s. Lieliski atpū tā s.
Treš kā rt, kā pē c es atgriezī š os š ajā viesnī cā : tā s ir lē tas brī vdienas. Man nevajag all-incl ar savu dzī vesveidu Sv. Konstantī nā un Elenā , man ir jā bū t savlaicī gi lī dz jū rai, Varnai un baseinam. All incl tikai mani traucē , nauda ā rā . Viss izdevā s.
Viesnī cā atpū tā s krievvalodī gie, rumā ņ i, bulgā ri.
Wifi darbojas ar pā rtraukumiem. Bet, kad tas darbojas - viss ir lieliski. Vestibilā patiesī ba nemaz nevelk, tikai istabā s.
---------------------------------
Padoms tiem, kas tomē r nolemj doties uz š o viesnī cu: rezervē jiet numurus no x0 lī dz x5 – š ī ir puse ar skatu uz jū ru. Numurs x6 arī labs - sā nu panorā mas skats uz jū ru.
---------------------------------
Lai dotos uz Varnu, ejiet gar Romance and Spa uz š oseju un brauciet ar 409.  autobusu, kas kursē no Golden Sands uz Varnu (autoosta, Grand Mall, Varna Mall un lidosta). Tas maksā.1, 60 levas, ja tas ir Chansfield (ar vadī tā ju), un 1 levu, ja lodī tes ir elektrificē tas.
аватар 86jjj
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mulsina atsauksmes par pirms 4 gadiem . . vai tas tieš ā m bija tik slikti? Dzī vojā m 8 stā vā , istabiņ a ar panorā mas skatu, tas ir kaut kas! Divas sienas - stikls lī dz grī dai, skats uz jū ru un pilsē tu. Resp. divi balkoni gar š o divu sienu perimetru. … Tomēr ▾ Mulsina atsauksmes par pirms 4 gadiem . . vai tas tieš ā m bija tik slikti?
Dzī vojā m 8 stā vā , istabiņ a ar panorā mas skatu, tas ir kaut kas! Divas sienas - stikls lī dz grī dai, skats uz jū ru un pilsē tu. Resp. divi balkoni gar š o divu sienu perimetru. Tas ir brī niš ķ ī gi!
Numurs. Liekš ķ ere. Bet godī ga liekš ķ ere. Viss darbojas. Wi-Fi ar labu ā trumu. Kondicionieris, ledusskapis, TV, viss darbojas. Nebija ne smakas!
Dvieļ i tī ri, duš a jauka, akmens grī da tī ra, ū dens vienmē r karsts, nekā du problē mu.
Brokastis. Standarta. Pā rē jais pirkts lielveikalā Ezerbil (blakus viesnī cai) vai Č inā rī tē (Mareka autoostā ).
Milzī ga viesnī cas priekš rocī ba ir tā s minerā lū dens peldbaseins, kura garums ir 25 m. Bezmaksas, dabiski.
Apkalpoš ana. Ļ oti uzmanī gs personā ls reģ istratū rā , pateicoties viņ iem, bija problē mas ar transfē ru, puiš i visu atrisinā ja, zvanī ja, palī dzē ja.
Jū ra. Tuvumā . Ū dens ir ā rkā rtē js.
Varna. Tuvumā . Autobuss 31A (ar iebraukš anu Varnitsā ) vai 409 (augš up caur stā vvietu pie viesnī cas Romance SPA).
Viesnī ca mums tā iepatikā s, ka atgriezā mies augusta beigā s vē l uz 4 naktī m.
Rakstu un domā ju, kā pē c es tik ļ oti slavē ju š o viesnī cu? Man to vajag, papildu konkurence, rezervē jot istabu? Bet man š odien labi : )
Одна из стен, окно в пол.
аватар LATGAL3
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Man ļ oti patika Bulgā rija. Cilvē ki klimats jū ra, bet visi aizē noti viesnī ca, kurā mē s ar sievu palikā m 12 dienas. To sauc par Jolio Curi Svē tā Konstantī na un Helē nas kū rorta zonā . Ja ceļ ojumu aģ entū ras sā k jums to pā rdot, tad nekavē joties aizveriet tē mu. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika Bulgā rija. Cilvē ki klimats jū ra, bet visi aizē noti
viesnī ca, kurā mē s ar sievu palikā m 12 dienas. To sauc par Jolio Curi Svē tā Konstantī na un Helē nas kū rorta zonā . Ja ceļ ojumu aģ entū ras sā k jums to pā rdot, tad nekavē joties aizveriet tē mu.
Pē c Scoop un mū su pagā tnes, es nevaru teikt ar godbijī bu, bet ne ar neprā tu. Varat arī iegū t daudz pozitī vas pieredzes no Scoop, tač u, ja tā ir labi salabota, tī ra. Viesnī ca Joliot Kuri ir visa zemiskā kā un nejaukā kā iemiesojums. Neremontē ts kā dus gadus 25. Reģ istratū rā to nepamanī si, protams, tur visi bija š amaniski, bet, kad sā ksi kā pt pa stā viem, gaiteņ os sā ks smarž ot interesantu urī nvielas smaku. Jumta filcē s ir vietē jie kaķ i, vai varbū t zinā tnieki, pā rā k ilgi sē dē juš i simpozijos, nesanā ca lī dz istabā m, nu, jū s paš i saprotat (galu galā objekts tika uzcelts kā zinā tnieku viesnī ca).
Uzkā pā m uz 7. stā vu uz norā dī to istabiņ u un es aizdedzinā ju cigareti. . HOP!! ! Nobruž ā ta istaba, neatpazī stamas mē beles. Kafijas galdiņ u, acī mredzot no dusmā m, kā ds sadedzinā ja nevis ar cigareti, bet ar cigā ru. Neliels ledusskapis notraipī ts ar kaut ko brū nu (noslaucī ju ar dvieli), nogalinā ts uz paklā ja, kondicionieris, ko sauc par ventilatoru, kas visu laiku krita, izlietne un duš a kā Zadriš č inskas provinces viesnī cā . Arī TV, protams, bija bā rdaini gadi. Dievs ar viņ u. Tas nav svarī gi. Vienī gais, kas kaut kā kompensē ja š ī s š ausmas, ir skats no balkona no 7 stā va uz jū ru. Skats noteikti ir satriecoš s. Uz balkona ir divi sauļ oš anā s krē sli un tas priecē.
Var atzī mē t, ka telpā darbojas viss no spuldzī tē m lī dz karstajam ū denim krā nos.
Tagad par uzturu. Ekskursijā piedalī jā mies ar brokastī m. Ir iespē jams. Mļ ako skā bs, siers, olā s cepta maize, plastmasas desa, pat arbū zu un meloņ u medus.
Vispā r spriediet paš i. Mans viedoklis ir bū t uzmanī gā kam par tū res izvē li un nesteigties ar pirmajiem š ķ ietami vilinoš ajiem piedā vā jumiem. BULGĀ RIJA SUPER. HOTEL SUCK. P. S. Kuros ir arī labiekā rtotas, kā sauc, izremontē tas telpas. Tur parasti dzī vo vā cieš i. Tū risma aģ entū ra mums tā s nepiedā vā ja. Mana kalpone ļ ā va man pat apskatī t vienu. Atš ķ irī ba ir bū tiska.
аватар beleseva
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ļ oti slikta viesnī ca (tas neskatoties uz to, ka es nemaz neesmu izvē lī gs). Mē beles tikai pē dē jā s kā jā s, duš a blakus tualetei, netī ri matrač i, netī ri, virsū klā ta ar sapuvuš ā m putā m, vecs un smirdī gs paklā js. … Tomēr ▾ Ļ oti slikta viesnī ca (tas neskatoties uz to, ka es nemaz neesmu izvē lī gs). Mē beles tikai pē dē jā s kā jā s, duš a blakus tualetei, netī ri matrač i, netī ri, virsū klā ta ar sapuvuš ā m putā m, vecs un smirdī gs paklā js. ir standarta numurs. Suite - pē c remonta.
Jū tieties brī vi izvē lē ties jebkuru citu viesnī cu Sv. Konstantī nā un Helē nā . Jebkurā gadī jumā bū s labā k, jo sliktā k nekur nav.
аватар dgsd_fghkdf
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Istaba "***", "renovē ta", "ar kondicionieri un fē nu", kā mums solī ja ceļ ojumu aģ entū rā , ir audzē tava ar nobruž ā tā m mē belē m, durvis - no skaidu plā tnes, kopā ar dzelzs pakaramiem, rokturi un fē nu. metā la plā ksteris apakš ā - nokrā sots ar eļ ļ as krā su, kā jau 70. … Tomēr ▾ Istaba "***", "renovē ta", "ar kondicionieri un fē nu", kā mums solī ja ceļ ojumu aģ entū rā , ir audzē tava ar nobruž ā tā m mē belē m, durvis - no skaidu plā tnes, kopā ar dzelzs pakaramiem, rokturi un fē nu. metā la plā ksteris apakš ā - nokrā sots ar eļ ļ as krā su, kā jau 70. gadu vecajos "padomju" hosteļ os, par "kondicionieriem un fē niem" pat nesapņ ot! Fē nu labā k ņ emt lī dzi, citā di visu laiku bū s jā staigā ar slapju galvu, iesnā m utt. "Duš a-tualete" ir tā da izmē ra, ka viesnī cas darbiniekiem durvī s bija jā izgriež rieva, lai durvis kaut kā atvē rtos, apejot izlietni. "Duš as caurule" izsmidzina ū deni pa 70 cm perimetru un, lai iekļ ū tu ū dens strū klā , ir jā veic neviennozī mī gi un neticami apgriezieni, kas principā ir ļ oti labi veselī bai.
Lifts, kas atpū tniekus sū ta "uz brokastī m" un uz jū ru, neatveras pats no sevis, bet tikai tad, ja ir laiks laicī gi atvē rt dzelzs rokturi. Nevilcinieties, pretē jā gadī jumā tas iestrē gs, un reģ istratū ra lū gs jums vairā kkā rt "lē kt", lai turpinā tu kustē ties, vai sā kt izcelt jū s no lifta starp stā viem.
Ja pē kš ņ i neesi pietiekami izgulē jies “bulgā rijas klusā kajā vietā ”, klausoties restorā na mū zikas dū koņ u lī dz pulksten 3 naktī vai dzē rumā kā zu uzdzī vi viesnī cas restorā nā - nekrī ti izmisumā : pulksten 7.00 tevi pamodinā s. kaimiņ i apmeklē duš u vai tualeti, un pulksten 7.30 jū s varat ieturē t brokastis...
"Bufete" nenozī mē neko vairā k kā "kompleksā s brokastis", kur var izvē lē ties: vai nu ceptu olu, vai desu un siera gabalu, vai 1 nesagrieztu tomā tu (ē dienkartē sauc par "tomā tiem"). Ja esi izvē lē jies ceptas olas ar š ķ iņ ķ i - "augļ i" (1 ā bols) tev nespī dē s! Droš i vien tev paveiksies, un kaimiņ u vā cieš i uzrakstī s sū dzī bu viesnī cas vadī bai, pē c kā kompleksā s brokastis tiks nomainī tas pret bufeti un bū s iespē ja reizi divā s nedē ļ ā s rakņ ā ties puvuš os ķ irš os, bet ē dienkarte paliek nemainī gs, un par kā diem salā tiem un graudaugiem bē rniem pat nesapņ o!
Atvainojiet, iespaidu ir daudz, par pludmalē m un baseiniem pilnī bā aizmirsu! Julio-Croi pludmale ir netī rs nostū ris, kurā.3-4 nedē ļ as uz akmeņ iem sadalā s beigts delfī ns par lielu prieku bē rniem un par pieauguš o apmulsumu. Akmeņ u, smirdoņ u un aļ ģ u dē ļ jū rā iekļ ū t nav iespē jams, un bū s jā meklē normā la pludmale no citas viesnī cas.
Ja pē c 10 dienā m nā kat pie prā ta, atrodiet savus tautieš us un atklā jiet, ka auglī gajā zemē aug dā rzeņ i, ogas un augļ i par velti, ka pī pe ar Ā rstniecisko minerā lū deni atrodas 500m attā lumā . pa kreisi, un neviens š o avotu neizslē dz, kā tavā baseinā – nekas netraucē s izbaudī t maigo klimatu, jū ru un sauli!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель является собственностью Союза ученых Болгарии. Отель расположен менее чем в 5 минутах ходьбы от монастыря Святых Константина и Елены. Расстояние до ботанического сада Софийского университета составляет 1,2 км. Гостиница подойдет всем, кто желает оздоровиться.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Варны составляет 18,2 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. По запросу предоставляются гладильные принадлежности.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Есть медицинский центр, где лечат заболевания опорно-двигательного аппарата, периферической нервной системы, хронические воспалительные заболевания, функциональные заболевания нервной системы.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Отель предлагает 97 Double Rooms и 2 Suites.

Istabās

Все номера отеля IHS оснащены кондиционером, удобным рабочим столом и телевизором с кабельными каналами на разных языках. Освежающий напиток из мини-бара можно выпить в номере.В номерах есть собственный балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
Adrese 9006 Святые Константин и Елена, Болгария
Tālruņi: Тел.: +359 52 36 11 61
Tīmekļa vietne: Frederic Joliot-Curie Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).