Koral 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.910
№10 viesnīcas reitingā Svētais Konstantīns un Helēna
7.8 Numurs
7.1 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.4 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 250 metru attālumā no kūrorta centra. Tā tika atklāta 1964. gadā, renovēta 2013. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Piemērots ģimenes brīvdienām un biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар galabu
Diemž ē l nevaru atrast telpas fotogrā fijas. Es dzī voju otrajā stā vā , ar skatu uz ieeju un baseinu. Š ī atraš anā s vieta ļ ā va jums izmantot internetu, neizejot no istabas))) Viņ i bija ļ oti pā rsteigti reģ istratū rā ))) Man patika istaba, lieliskas gultas un spilveni. … Tomēr ▾ Diemž ē l nevaru atrast telpas fotogrā fijas. Es dzī voju otrajā stā vā , ar skatu uz ieeju un baseinu. Š ī atraš anā s vieta ļ ā va jums izmantot internetu, neizejot no istabas))) Viņ i bija ļ oti pā rsteigti reģ istratū rā ))) Man patika istaba, lieliskas gultas un spilveni. Vannas istaba ļ oti tī ra un labi aprī kota - liela, duš a no koplietoš anas telpas atdalī ta ar aizkaru, liels spogulis un izlietne, ir fē ns. Istabā ir seifs (skapī ). Par atslē gu jā maksā - 50 levas par 2 nedē ļ ā m. Ir TV, ledusskapis arī par papildus. maksa. (Es to neizmantoju, es nezinu. ) Tradicionā li es ņ ē mu tikai brokastis. Varbū t sezonas beigas ietekmē ja, bet kaut ko ne ī paš i. . . Ja pirmo nedē ļ u vē l bija kaut kā da daž ā dī ba, tad otrajā - ļ oti niecī gs piedā vā jums. Kalpones ir ļ oti labas. Pludmales man nebija pa prā tam. Vienī gā pieklā jī gā vieta ir Rubina Beach un Grand Hotel Varna (labā kā , ja paskatā s uz jū ru) Kreisajā pusē ir arī liela pludmale, bet no Koral ir ļ oti tā lu jā iet kā jā m. Pā rē jie ir pavisam mazi, netī ri, cieti akmeņ i pie ieejas jū rā . Man nepatika vietē jā s kafejnī cas (dā rgas un ne pā rā k garš ī gas), tā pē c nevaru neko ieteikt. Konditorejas izstrā dā jumu praktiski nav, pā rtikas veikalu maz, sortiments mazs. Ir maz augļ u bodes, atomcenas. Ja vē laties iegā dā ties pā rtiku saviem spē kiem, jums jā dodas uz Varnas š oseju. Tur, netā lu no pieturas uz Varnu, ir diezgan pieklā jī gs veikals ar ļ oti patī kamā m cenā m. Tipisks mini lielveikals - no dā rzeņ iem un augļ iem lī dz saldē tai vistas gaļ ai un gaļ ai.
аватар kotsubinskk
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pati viesnī ca nav slikta, ē diens izcils. Atrodas parka zonā . Slikti numuriņ i. Peldbaseins, velosipē du noma, trenaž ieru zā le. Ne ī paš i tā lu no jū ras. Paņ ē mā m visu t. sk. Bet - jau pirmajā dienā tikā m iekā rtoti istabā , kas atbildē ja uz 1 vai maksimums 2 zvaigznē m (lai gan uzreiz piedā vā ju naudu reģ istratū rā ) - tas mums ilgi sabojā ja garastā vokli ! ! ! Nu, jū s nevarat ievietot cilvē kus š ķ ū nī - galu galā mē s tik biež i neatpū š amies un ceram uz normā lu atpū tu! Personā ls reģ istratū rā pat neatvainojā s par izlī gumu, un, godī gi sakot, viņ i pret mums neizturē jā s ī paš i draudzī gi, acī mredzot visi saprata, un viņ i dzirdē ja, kā es runā ju pa telefonu un skaidroju situā ciju (es zvanī ju viņ u vecajā m istabā m SHIB) - tikai viņ i kaut kā vienalga, (Turcijā man bija tā da pati situā cija. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca nav slikta, ē diens izcils. Atrodas parka zonā . Slikti numuriņ i. Peldbaseins, velosipē du noma, trenaž ieru zā le. Ne ī paš i tā lu no jū ras. Paņ ē mā m visu t. sk.
Bet - jau pirmajā dienā tikā m iekā rtoti istabā , kas atbildē ja uz 1 vai maksimums 2 zvaigznē m (lai gan uzreiz piedā vā ju naudu reģ istratū rā ) - tas mums ilgi sabojā ja garastā vokli ! ! ! Nu, jū s nevarat ievietot cilvē kus š ķ ū nī - galu galā mē s tik biež i neatpū š amies un ceram uz normā lu atpū tu! Personā ls reģ istratū rā pat neatvainojā s par izlī gumu, un, godī gi sakot, viņ i pret mums neizturē jā s ī paš i draudzī gi, acī mredzot visi saprata, un viņ i dzirdē ja, kā es runā ju pa telefonu un skaidroju situā ciju (es zvanī ju viņ u vecajā m istabā m SHIB) - tikai viņ i kaut kā vienalga, (Turcijā man bija tā da pati situā cija. Tā pē c darbinieki atvainojā s, iedeva vī na pudeli, uztaisī ja seifu par brī vu, vispā r mē ģ inā ja kaut kā labot, Un tad.......!! !
Ja godī gi, tad tieš i darbinieki reģ istratū rā ir vienkā rš i nedraudzī gi. Es strā dā ju š ajā jomā - mū su viesnī cā s-restorā nos vienkā rš i uzliek naudas sodu par nedraudzī gumu!
Joprojā m iesaku š o viesnī cu cilvē kiem, ja viņ i ir gatavi riskē t ar savā m pirmajā m atpū tas dienā m, jo ​ ​ ne tikai mū s ielika vecā s, š ausmī gā s istabā s un pē c tam pā rcē la. Citi atpū tnieki, starp citu, no Eiropas valstī m, arī !! !
Pats kū rorts nav slikts, ļ oti kluss, jū ra visā di klusa, vē trains, pat snorkelē t diezgan aizraujoš i, iebraukš ana jū rā neē rta. Akmeņ i, asas klintis, maz vietu ar ē rtu ieeju.
Bet tas joprojā m ir ciems veciem cilvē kiem un ģ imenei ar bē rniem.
Jaunieš iem uz Zelta smiltī m var aizbraukt ar autobusu. Ē diens visur lē ts un garš ī gs.
Atseviš ķ s jautā jums ir par lidojumu - sezonas laikā lidosta Varnā nevar tikt galā ar tik milzī gu lidojumu plū smu (tas ir Kijevas Centrā lā s autoostas lielumā ) Ir 5 stundu gaidī š ana - atpakaļ ir milzī gas rindas gan par bagā ž as reģ istrā ciju, gan reģ istrā ciju un muitu - tā ir tikai trako nams.
Rezultā ts ir tikai viens - es neesmu ī paš i apmierinā ts ar š o atvaļ inā jumu, un, protams, es nekad neieš u uz š o viesnī cu, lai gan paš ā kū rortā ir brī niš ķ ī gs gaiss (sava ​ ​ veida jū ras un mež a-skuju mež u sajaukums).
Рецепшн Лоби бар
аватар tsvetikova_s
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi atpū tā mies Bulgā rijā ar manu 15 gadus veco dē lu. Mē s izvē lē jā mies Bulgā riju divu iemeslu dē ļ : 1 - pieņ emama cena sezonas laikā , 2 - iepirkš anā s. Sā ksim ar paš u kū rortu. Vieta ļ oti skaista, tieš ā m parka zona, priedes, koki, koš umkrū mi, kopta teritorija. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Bulgā rijā ar manu 15 gadus veco dē lu. Mē s izvē lē jā mies Bulgā riju divu iemeslu dē ļ : 1 - pieņ emama cena sezonas laikā , 2 - iepirkš anā s. Sā ksim ar paš u kū rortu. Vieta ļ oti skaista, tieš ā m parka zona, priedes, koki, koš umkrū mi, kopta teritorija. Atpū tnieki pā rsvarā ir pā ri, daudz bē rnu, starp citu, ir daudz bē rnu sanatoriju. Atpū tnieki - krievi, vā cieš i, rumā ņ i, vispā r man nebija sajū ta, ka š ī ir sveš a zeme, visapkā rt krievvalodī gie. Viesnī ca. Es nezinu, kā da tā ir piekrastes lī nija, bet lī dz pludmalei ir 500 metri, staigā t nav grū ti, bet labā k dzī vot paš ā krastā un pusdienot ar skatu uz jū ru. Viesnī ca atbilst 3, bet ne vairā k. Istabas ir izremontē tas, ir viss nepiecieš amais, bet ledusskapis, seifs, gludeklis - par maksu. Atkritumi tiek izmesti katru dienu, duš ā grī das ne reizi nebija mazgā tas, veļ a tika mainī ta dienu pirms izbraukš anas, dvieļ i aizgā ja un palū dzu mainī t paš am. Paklā js bija uzklā ts, mitra smaka bija nepatī kama, mū su logi vē rsti uz parku ē nainā pusē , viss slikti izž uva. Starp citu, labā k ir ņ emt istabu nevis 1. stā vā . Personā ls ir draudzī gs, nav skaidrs, cik labi viņ i zina krievu valodu, bet, kad nepiecieš ams, viņ i izliekas, ka nezina. Bezmaksas internets vestibilā . Ē diens nav slikts. Bet vakariņ ā s tē ju nedrī kst, tikai naudas dē ļ . Labā k ir ņ emt katlu. Arī dzesē tā js ir aizvē rts. Pludmales smilš ainas, pie krasta jū raszā les. Viesnī cai nav savas pludmales, tā pē c jā meklē , kur ir ē rti, solā riji maksā.5 levas, krē sli pie baseina arī maksā.5 levas, ar š o vispā r saskā ros pirmo reizi. Kafejnī cā ē š ana nav ī paš i lē ta, kā daž i raksta, un porcijas ir pieticī gas. Viesnī cas ceļ vedis piedā vā ekskursijas, cena ir pā rā k augsta, iepirkš anā s alejā var nopirkt interesantā ku un par lielumu lē tā k. Vispā r bulgā ri pelna uz visu. Iepirkš anā s: bijā m Varnā , tur noteikti ir lē tā k, bet par maz, lai tur aizbrauktu pē c mantā m, tie paš i aitā das mē teļ i maksā.20-30 tū kstoš us, varbū t cilvē ki zina citas vietas un visu pē rk lē ti, š ito neatradu. Lē ti ir augļ i tirgū , persiki, nektarī ni par 20 rubļ iem vai mazā k, ļ oti saldie apelsī ni un tomā ti, mums nav nekur citur. Vā cieš iem tiek dabū tas lē tas brī vdienas, to ir daudz, 1 leva ir 2 reizes lē tā ka par eiro, cilvē kiem, kuriem alga lī dz 20 tū kstoš iem, tas ir manā ms. Jā , viesnī cā bē rniem aktivitā tes nav, tā pē c manam bē rnam bija ļ oti garlaicī gi. Kopumā labi atpū tā mies, bet vairā k uz š o viesnī cu nebrauksim.
аватар ga21bq2t
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi atvaļ inā jumā Bulgā rijā . Viesnī ca man ļ oti patika - ē rta, klusa, numuriņ i tī ri (tī ra katru dienu). Personā ls ir pretimnā koš s un draudzī gs. Gandrī z visi runā krieviski. Virtuve ir laba, bet nedē ļ as sā kumā tā nebija ī paš i daudzveidī ga. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atvaļ inā jumā Bulgā rijā . Viesnī ca man ļ oti patika - ē rta, klusa, numuriņ i tī ri (tī ra katru dienu). Personā ls ir pretimnā koš s un draudzī gs. Gandrī z visi runā krieviski. Virtuve ir laba, bet nedē ļ as sā kumā tā nebija ī paš i daudzveidī ga. Garš ī gs "mā jas" vī ns bā rā . Ī paš s paldies bā rmeņ iem Ivai un Valentī nam, kā arī administratorei Mirai par brī niš ķ ī go uzturē š anos. Jū ra nav tā lu. Minerā lū dens baseins ir aptuveni 10 minū š u gā jiena attā lumā .
аватар eugeniakovtun
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā mies 2013. gada jū nijā . Vī ram, man un dē lam 4 gadi. Lī dz jū rai 10-15 minū tes ar bē rnu. Brī vā s zonas - tikai ar saviem dvieļ iem un lietussargiem. Maksas zonā s sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par 5 lev. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2013. gada jū nijā . Vī ram, man un dē lam 4 gadi.
Lī dz jū rai 10-15 minū tes ar bē rnu. Brī vā s zonas - tikai ar saviem dvieļ iem un lietussargiem. Maksas zonā s sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par 5 lev.
Paē st kafejnī cā mū su ģ imenei iznā ca 25-30 lev.
Pilsē ta klusa, mierī ga, ļ oti patī kama. Ļ oti zaļ š . Bez ballī tē m vai skaļ as mū zikas.
Viesnī ca ir tieš i 3 *. Brokastis kā rtī gas, pietiekami daudzveidī gas, bet katru dienu vienā das. Bufete.
Dabū jā m labu istabu, tikai gulta nebija kā rtī gi izmazgā ta. Dvieļ i tika mainī ti ik pē c 3-4 dienā m.
Ledusskapis strā dā ja. Duš ā ir caurums grī dā , bez ierobež otā ja, tā pē c vannas istabā grī da vienmē r ir slapja vakarā .
Vestibilā , galda teniss, biljards, hokejs - 3 levas par spē li. Visas rotaļ lietas bē rnistabā ir salauztas. Mē s bijā m pirms sezonas, un animā cijas nebija vispā r. Baseins ir normā ls, ar bradā jamo baseinu, lai gan nedaudz auksts. 25 grā di kaut kur. Bet jū ra jū nijā bija +20.
Iesaku viesnī cu budž etam, klusā m, ģ imenes brī vdienā m.
аватар turistca
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s ar vī ru septembra beigā s. Laba viesnī ca, bet č etras zvaigznes, manuprā t, nevelk. Cietie "trī s". … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru septembra beigā s. Laba viesnī ca, bet č etras zvaigznes, manuprā t, nevelk. Cietie "trī s".
Просторный холл с аквариумами Ресторан Перед входом в ресторан Лестница на верхние этажи, мы жили на втором, уютный номер с балконом. Корал Чудесная природа - ели и др. хвойные Бассейн. До моря 15 минут пешком В холле
аватар ilonadiana
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
… Tomēr ▾
Экскурсия в болгарскую деревню На ужине Ьассейник Наш балкон Скалистый пляж Дартс с аниматорами
аватар ilonadiana
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Ceļ ojot pa Eiropu, neskaitot Turciju, Ē ģ ipti, Taizemi utt. , Mē s negaidī jā m, ka š ajā valstī saņ emsim pirmā s klases atvaļ inā jumu, un pat 3 *! Starp citu, viņ a bija forš a! ) Jū s nevarat dzirdē t ARĪ GARĀ M TRAUKŠ ANĀ S AUTOMAŠ Ī NAS TROKSNIS. … Tomēr ▾ Ceļ ojot pa Eiropu, neskaitot Turciju, Ē ģ ipti, Taizemi utt. , Mē s negaidī jā m, ka š ajā valstī saņ emsim pirmā s klases atvaļ inā jumu, un pat 3 *! Starp citu, viņ a bija forš a! ) Jū s nevarat dzirdē t ARĪ GARĀ M TRAUKŠ ANĀ S AUTOMAŠ Ī NAS TROKSNIS. GULTA MAIŅ A REIZI 5 DIENĀ S. DVIEĻ I, JA KATRU DIENU MĒ TI UZ GRĪ DU. 12 dienas vakariņ u dienas gandrī z neatkā rtojā s. Pa ceļ am uz plkst. jū ra. Forš ā kais mini restorā ns Flamingo. Otrajā stā vā viss baltā un arī simbolika sporta cienī tā jiem. 120grivnas. Tikai uzkoda 50-60grivnas. Katru dienu gā jā m uz tuvā kajiem termā lajiem avotiem bē rnu atrakcijā m. Atjaunojā mies Ko mē s jums novē lam!
аватар Larisa94
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies 2 ģ imenē s ar draugiem, bē rniem, skolē niem un studentiem. Viesnī ca tī ra, ē rta, bez č upā m. Lī dz jū rai tieš ā m ir 500m, bet pastaiga pa parku nemaz nav saspringta. Iznomā velosipē dus. Ē diens normā ls, par 3* ir stulbi prasī t vairā k. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2 ģ imenē s ar draugiem, bē rniem, skolē niem un studentiem. Viesnī ca tī ra, ē rta, bez č upā m. Lī dz jū rai tieš ā m ir 500m, bet pastaiga pa parku nemaz nav saspringta. Iznomā velosipē dus. Ē diens normā ls, par 3* ir stulbi prasī t vairā k. Apkā rt ir daudz kafejnī cu un restorā nu katrai gaumei un budž etam. Animā cijas programmatū ra, vakaros bē rnu diskotē ka ar turku-ē ģ iptieš u repertuā ru. Ir naktsklubs. Kontingents vā cieš i, somi, č ehi, krievi.
аватар leka-spb
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija 2006. gadā , viesnī ca ir pieklā jī ga, tī ra, telpa 4kubiem, ar skatu uz baseinu, bet nebija skaļ š . Ē diens ir bufete, pietiek. Animā cijas nebija daudz, tā pē c iesaku viesnī cu relaksē još ā m brī vdienā m. Lī dz jū rai kā di 500 metri, ejot nenogurdinā ja. … Tomēr ▾ Bija 2006. gadā , viesnī ca ir pieklā jī ga, tī ra, telpa 4kubiem, ar skatu uz baseinu, bet nebija skaļ š . Ē diens ir bufete, pietiek. Animā cijas nebija daudz, tā pē c iesaku viesnī cu relaksē još ā m brī vdienā m. Lī dz jū rai kā di 500 metri, ejot nenogurdinā ja. Kopumā - man viss patika, labprā t ietu vē lreiz. Man nepatika Julio Curie viesnī ca - tur atpū š as vā cu pensionā ri un viņ u ir daudz. Mē s devā mies tur uz kafejnī cu uz jumta. Kū kas un konditorejas izstrā dā jumi tur ir ļ oti garš ī gi. Jū s varat doties uz š o kū rortu - ja vē laties atpū sties no steigas un vienkā rš i atpū sties.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится в 250 метрах от центра курорта. Был открыт в 1964, реновирован в 2013 году. Состоит из одного 5-этажного здания. Подходит для семейного отдыха и деловых поездок.

Atrašanās vieta В 16 км от аэропорта г. Варна, в 8 км от центра г. Варна и в 10 км от железнодорожного вокзала. Расстояние до курорта Золотые пески: 7 км, расстояние до автобусной остановки: 400 м, до магазинов: 20 м, до монастыря Св. Константина и Елены: 400 метров.
Pludmales apraksts До пляжа 500 метров.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды (платно), room service, Wi-Fi в лобби (бесплатно), компьютер с доступом в Интернет, сейф на ресепшн (платно), ТВ-зал, 1 ресторан: шведский стол и a la carte, 2 бара: в лобби и у бассейна, 1 открытый бассейн: площадью 422 м2, глубиной от 30 до 180 см), шезлонги, матрасы, пляжные полотенца: платно, зонты бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Секция для детей в общем бассейне с водными аттракционами (глубина 60 см).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Массаж (платно), дартс (платно), настольный футбол, игровая комната, компьютерные игры (платно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 110 номеров: 98 двухместных номеров и 12 апартаментов.

Istabās

Ванная комната, фен, центральное кондиционирование, сейф (платно), телевизор с кабельным ТВ, телефон, Wi-Fi (платно), мини-бар (заполняется по запросу), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese St. Konstantine and Helena, 9006, Varna, Bulgaria
Tālruņi: Tel: +359 52 36 12 09; 052/ 36 13 08 Tel/Fax: +359 52 36 14 14
Tīmekļa vietne: Koral
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.