Geolog Hotel 2*– Atsauksmes

14
Novērtējums 4.910
№19 viesnīcas reitingā Svētais Konstantīns un Helēna
4.1 Numurs
3.8 apkalpošana
3.9 Tīrība
3.9 Uzturs
4.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kūrorta kompleksā St Constantine and Elena, netālu no jūras. Viesnīcas komplekss aizņem 140 akru platību, un no tā paveras neaizmirstams skats uz Varnas līci un pilsētas Botānisko dārzu. Viesnīca tika atjaunota 2009. gadā.Vairāk →
аватар assenova54
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Mē s ieradā mies festivā lā . Ļ oti apmierinā ts. Plusi: lieliska bufete, svaigi ē dieni un daudz augļ u, draudzī gs personā ls. Ī paš i patika, ka ē diens tika gatavots ī paš i bē rniem. Sporta laukumi un baseins ir lieliski. Bē rniem ļ oti patika. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies festivā lā . Ļ oti apmierinā ts.
Plusi: lieliska bufete, svaigi ē dieni un daudz augļ u, draudzī gs personā ls. Ī paš i patika, ka ē diens tika gatavots ī paš i bē rniem. Sporta laukumi un baseins ir lieliski. Bē rniem ļ oti patika. Mē s ar prieku tur atgriezī simies.
Festivā la organizā cija bija ļ oti augstā lī menī .
Mī nusi: Daž ā m istabā m ir nepiecieš ams remonts, tač u tā s ir tī ras un sakoptas.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s palikā m viesnī cā.2017. Š ausmī gs uzstā dī jums. Ap viesnī cu netī rs, katru dienu ē diens vienmuļ š . troksnis pē c 24:00. Nebojā savu atvaļ inā jumu, tas ir š ausmī gi. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā.2017. Š ausmī gs uzstā dī jums. Ap viesnī cu netī rs, katru dienu ē diens vienmuļ š . troksnis pē c 24:00. Nebojā savu atvaļ inā jumu, tas ir š ausmī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 290876
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Briesmī gi, vienkā rš i trū kst vā rdu. Atbraucā m uz bē rnu deju svē tkiem. Š o es vē l neesmu redzē jis. Š ajā nometnē nav redzē ts remonts 20 gadus. Ir kondicionieris, bet, uzmanī bu !!! ! Var izmantot par 10 eiro. Tā lvadī bas pults maksā tik daudz)))) Ir bail ieiet vannas istabā . … Tomēr ▾ Briesmī gi, vienkā rš i trū kst vā rdu. Atbraucā m uz bē rnu deju svē tkiem. Š o es vē l neesmu redzē jis. Š ajā nometnē nav redzē ts remonts 20 gadus. Ir kondicionieris, bet, uzmanī bu !!! ! Var izmantot par 10 eiro. Tā lvadī bas pults maksā tik daudz)))) Ir bail ieiet vannas istabā . Duš a - sarū sē jusi caurule no griestiem. Mē beles ir divdesmit gadus vecas. Sienas krā sotas baltā krā sā . Ē damistaba ir atseviš ķ s jautā jums. Zupa ir kaut kas. Es ē du tikai piedevas. Un tas ar piesardzī bu. Taisnī bas labad jā saka, ka baseins ir liels un tī rs. Otro ar minerā lu neatradu. Kā es saprotu, š ī ir pludmale pie jū ras, lī dz kurai jā brauc kā das 20 minū tes, vai pat pusstundu. Atpakaļ , protams. ES ESMU NOLIKUMS, KA ES AVEDU SAVU BĒ RNU UZ Š O VIESNĪ CU. Ī PAŠ I PAR TĀ DU NAUDU. Atpū tā mies atseviš ķ i, netā lu no jū ras un lē tā k. Bē rnus aizveda pabarot. Un tajā paš ā laikā darbinieki ir agresī vi un neiet uz sapulci. Reaģ ē jot uz mū su sū dzī bā m, tika izsaukta policija. Es saprotu, ka viņ i ir izstrā dā juš i shē mu. Labā kā aizsardzī ba ir uzbrukums.
номер балкон балкон номер холодильник полотенце
аватар katenasv
Nesū tiet savus bē rnus pie DMC Albatros ģ eologa!! ! ! Nekad! ! ! Pat ja par to saņ em naudu! Š ī ir pretī ga vieta!!! ! Mē s ar meitu un viņ as komandu atbraucā m uz starptautisku festivā lu Slavic Crown. Mē s devā mies uz Bulgā riju, to, kas ir Eiropas Savienī bā , bet nokļ uvā m ar liekš ķ eri. … Tomēr ▾ Nesū tiet savus bē rnus pie DMC Albatros ģ eologa!! ! ! Nekad! ! ! Pat ja par to saņ em naudu! Š ī ir pretī ga vieta!!! !
Mē s ar meitu un viņ as komandu atbraucā m uz starptautisku festivā lu Slavic Crown. Mē s devā mies uz Bulgā riju, to, kas ir Eiropas Savienī bā , bet nokļ uvā m ar liekš ķ eri...vai vē l ļ aunā k.
Patiesī bā :
Lī dz maksas pludmalei 25-30 minū tes gā jiens lejā no kalna, diezgan stā vs (tad uzkā pt). Bē rnu grupas bez vecā kiem tiek nosū tī tas uz DMC Albatros pludmali, kas atrodas pludmales galā , stundas gā jiena attā lumā no nometnes.
Ē ka celta padomju laikos un kopš tā laika nav renovē ta.
Lifti ir kā slimnī cā s. Durvis jā atver un jā aizver paš am. Man nebija laika atvē rt - es devos tā lā k. Labais lifts daž kā rt apstā jā s starp stā viem. Tā pē c mē s staigā jā m ar bē rnu.
Istabas. Veikts kosmē tiskais remonts 2. stā vā , kur dzī vo nometnes administrā cija. Mū su numurs ir normā ls (joprojā m tas pats liekš ķ ere). Noplē sts paklā js. Uz vadiem karā jas rozetes. Gultas un visas mē beles ir 30 gadus vecas. . Durvis uz balkonu neaizveras. Uz paš a balkona rež ģ a nav (vakaros daž i puikas staigā ja pa balkoniem viens pie otra ciemos). Vannas istaba atrodas pie ieejas telpā skapī ar platī bu 1 kv. m. Tajā ir tualete, izlietne, jaucē jkrā ns ar š ļ ū teni, kas izstiepjas no sienas, un caurums grī dā (tā ir duš as noteka). Krā na ū dens ir š ausmī gi smirdī gs ar spē cī gu sē rū deņ raž a smaku. Drenā ž a nedarbojas labi. Telpu uzkopš ana gandrī z nenotiek. Apkopē ji iznes no istabas atkritumus, ieliek tualetes papī ra rulli un trokš ņ o ar putekļ u sū cē ju, kamē r visas smiltis un netī rumi paliek uz paklā ja. Gultas veļ a un dvieļ i 10 dienas nekad nav mainī ti.
Personā ls ir ideā ls š ai vietai. Direktors ir bubulis, par jebkā dā m piezī mē m draud izsaukt policiju. Viņ a draudzene Nataš a ir viesnī cas menedž ere (uz pusslodzi strā dā reģ istratū rā un virtuvē , sē ž arī festivā la ž ū rijā ), rupja sieviete un reta bū tne. Viņ as standarta lī nija ir: “Mē s jū s š eit neaicinā jā m. Ā rā pa vā rtiem. Izvā kties. " Pavā rs slikti gatavo. Ā rsts ir tikai tā pē c, lai parā dī tu, ka viņ š ir. Pā rē jie strā dnieki ir studenti, kuri neko nejē dz un vispā r viņ iem vā rdu nedeva.
Vairā k par ē damistabu un ē dienu (ja to tā var nosaukt).
Lai iekļ ū tu ē damistabā , iedzī votā jiem rindā jā stā v apmē ram 30 minū tes (mazi bē rni biež i aizmiga uz dī vā niem pie ieejas).
Ē damistabā netī ri trauki, biež i pietrū kst salvetes, katram 2 komplekti sā ls un pipari. Neviens galdus netī ra un tos nenoslauka. Ū deni pudelē s izņ emt nevar, un š ī ir bē rnu nometne un dzeramo ū deni var dabū t tikai ē dnī cas laikā .
Ē diens par 90% ir neē dams. Lielā kā daļ a no tiem ir pusfabrikā ti. Desā s un tī rradņ os nav gaļ as. Un, ja organisms tomē r prasa proteī na pā rtiku, tad vari izmē ģ inā t vistu muš u mē rcē un salā tus ar tā rpiem! Pienu pasniedz sausu, atš ķ aidī tu ar lielu daudzumu ū dens. Kartupeļ u biezenis ir tā ds pats kā piens (š ķ ī st kā mivina). Sviesta vietā pasniedz margarī nu. Maize ar pelē jumu. Putras un vermicelli visbiež ā k ir skā bas un laikapstā kļ i. Papildus ū denim ir vē l 3 veidu dzē rieni: ā bolu, ķ irš u un apelsī nu jupiji. No š eit ē damajiem tikai dā rzeņ i (tomā ti, gurķ i) un augļ i (persiki, apelsī ni, ā boli).
аватар Lalink
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Bijā m ar bē rniem festivā lā #SlavyanskyVenets, dzī vojā m ģ eologā Albatros. Nu kā viņ i dzī voja, drī zā k izdzī voja. Š o pasā kumu ir grū ti nosaukt par #SlavicCrown Festival, ī paš i starptautisku. Tā ds kabals. … Tomēr ▾ Bijā m ar bē rniem festivā lā #SlavyanskyVenets, dzī vojā m ģ eologā Albatros. Nu kā viņ i dzī voja, drī zā k izdzī voja.
Š o pasā kumu ir grū ti nosaukt par #SlavicCrown Festival, ī paš i starptautisku. Tā ds kabals. Viņ i izveidoja savas komandas, pieš ķ ī ra sev Grand Prix. Š is sabats notiek Albatross-Ģ eologu nometnes bā zē , kuru nenā ktu par ļ aunu slē gt pilnī gu antisanitā ru apstā kļ u, skā ba un nepiemē rota ē diena dē ļ . Š ī s ž ē lastī bas nama administratore Nataš a ir než ē lī ga sieviete, starp citu, viņ a ir arī festivā la ž ū rijā . Viņ a vienkā rš i nosodī ja visas komandas, kuras nebija apmierinā tas ar skā bu pā rtiku, saindē š anos, postī jumiem telpā s un antisanitā rajiem apstā kļ iem. Un viņ a to atklā ti pateica dienu pirms svē tkiem: jū su bē rni tiks iesū dzē ti tiesā . Nu ko? Viņ a ir reģ istratū rā , mazgā tualeti, dala kotletes un vē rtē ž ū rijā . Vā rdu sakot, pro. Lai gan skaļ i tiek teikts, tikai galvenais festivā la organizators, viņ š ir arī Ģ eologes direktors un viņ as mī ļ ā kais. Tā pē c neiesaku doties uz š o pasā kumu. Par savu naudu kristī s uz nerviem, ar izsaukš anu uz policiju un draudiem iesē dinā t cietumā uz 2 gadiem.
Uzturs. Uztura ziņ ā pilnī ga apdare. Brokastī s bē rniem tiek piedā vā ts ē st neapstrā dā tas auzu pā rslas, kuras pasniedz ar ledusaukstu pienu (termosā ). Lai gan tas nav piens, bet sauss, atš ķ aidī ts ar ū deni. Pusdienā s piedā vā zupu, pareizā k sakot ū deni, pā rkrā sotu ar tomā tu pastu, kurā peld lē cas/zirņ i/makaroni/rī si. Alternate. Š o vielu ē st nav iespē jams. Otrajam, ja paveicas, ņ em gaļ u, un, ja ļ oti paveicas, tā bū s svaiga. Jā , ģ eologā patī k pasniegt vakardienas un aizvakardienas ē dienu, kas smird pē c skā buma. Un, protams, makaroni, laikapstā kļ u sagrauzti, nokaltuš i un nesā ļ i. Ģ eologā ir problē ma ar sā li, 2 mazie sā lstrauki visai ē dnī cai (tas nav restorā ns). Ņ emiet vē rā arī to, ka ē dnī cā tiek ielaisti 10 cilvē ki, bet atlikuš ie 600 stā v zem durvī m. Un man kā mā tei svarī gs punkts: iestā dē , kas ir pozicionē ta kā bē rnu nometne, dzeramā ū dens nav publiskajā telpā . Tikai brokastu/pusdienu/vakariņ u laikā .
Un bē rni regulā ri saindē jā s. Vienā dienā ā trā palī dzī ba atbrauca 6 reizes!
Istabas. Daž as telpas ir izremontē tas, tač u to ir ļ oti maz. Visas pā rē jā s š vakas, taukainas telpas ala lā pstiņ as stilā . Jebkuras telpas ī paš o atmosfē ru rada vannas istaba vai drī zā k aromā ts no tā s. Ģ eologā ū dens smird pē c sē rū deņ raž a, tik ļ oti, ka pā rtrauc visas dabiskā s vannas istabas smakas : )
Personā ls. Š eit jū s varat daudz rakstī t. Bet frā ze "klientam vienmē r taisnī ba" š eit tika interpretē ta š ā di: "Mē s jū s neaicinā jā m, kaut kas jums neder? Durvis ir. Vai jū s joprojā m esat š eit? Mē s izsaucam policiju! " Esiet gatavs klusē t, ja jums kaut kas nepatī k, vai sazinā ties ar policiju, ja jums ir sū dzī bas. Un, ja jums ir apnikusi administrā cija, tad bū s nepatiesas sū dzī bas no it kā atpū tniekiem, par kurā m jū s varat izlikt bez atlī dzī bas.
Kā š is. Un, ja vē l paspē ji tur aizbraukt, tad š eit ir patē rē tā ju aizsardzī bas tā lrunis 052603778 Svē tā Helē na
Это не угольки, а гренки Ассортимент на завтрак. Все для детей, Это обычный геркулес, но они его в сыром виде детям подают. это гнилой помидор паутина в рЭсторане и еще паутина таких живописных уголков в геологе много сокровища со дна бассейна, многие ранили ноги об это
аватар drbj57
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Cienī jamie vecā ki un treneri! Nekad ne par kā du naudu pasaulē nevediet savus bē rnus uz š ī m š ausmā m. 9 dienu uzturē š anā s tur izrā dī jā s spī dzinā š ana. personā ls ir izvē lē ts ar blī kš ķ i (it ī paš i virtuvi): visi ir rupji, viņ i plē š komentā ros. … Tomēr ▾ Cienī jamie vecā ki un treneri! Nekad ne par kā du naudu pasaulē nevediet savus bē rnus uz š ī m š ausmā m. 9 dienu uzturē š anā s tur izrā dī jā s spī dzinā š ana. personā ls ir izvē lē ts ar blī kš ķ i (it ī paš i virtuvi): visi ir rupji, viņ i plē š komentā ros. solī ja 5 ē dienreizes dienā , bet patiesī bā tas viss ir tikai pļ ā pā š ana. otro brokastu principā nav, pusdienlaikā iedod gabaliņ u kū kas un ū deni. neko nevar iznest no ē damistabas. bē rni pat nevarē ja dabū t ū deni savā s pudelē s, arī neļ ā va izņ emt augļ us. lai iekļ ū tu ē damistabā , jā stā v rindā.40-50 minū tes. š ķ ī vji biež i bija netī ri, tos iedeva darbiniekiem, lai iet mazgā ties, uz ko darbinieki sā ka izturē ties rupji. 27. jū nijā salā tos tika atrasts tā rps. pirmajā nedē ļ ā viņ i deva maizi, kurā bija pelē jums, rī si bija tā di paš i. tas nav pā rsteidzoš i, ka ā trā palī dzī ba no š ī s trako mā jas nav laika izbraukt. bē rniem dod padzerties Yuppies (sulu aizsegā ). bē rni piedzē rā s - apkaisī ja sejas. tu izsaki komentā rus - atbilde ir rupjī ba un uzreiz zvani policijai un draud, ka viņ us ar bē rniem izliks uz ielas (grupā bija 36 bē rni, tā tad tu pats saproti, ka ī sti negribē ji palikt uz ielas) . Istabas netiek tī rī tas, tiek izvesti tikai atkritumi. duš as nav: no sienas izspraucas š ļ ū tene, no kuras plū st ū dens ar sē rū deņ raž a smaku un tas viss tek pa kanalizā ciju uz grī das. Dvieļ i un palagi nekad netika mainī ti. Bē rniem nav ko ē st brokastī s. piena vietā viņ i dod termosu, kurā piena pulveri atš ķ aida ar ū deni.
un viņ i zog no istabā m. apkopē jas uzkopš anas laikā atver durvis uz balkonu un aiziet. un tie kam vajag tad vienkā rš i kā pt istabā .
rū pē jies par sevi un saviem bē rniem! NEKAD neapmeklē jiet š ī s š ausmas. kā vietē jie teica, Albatross ir tikai naudas atmazgā š ana. viņ i apdzī vo bē rnus, kuri nestrī dē sies ar pieauguš ajiem un visu izturē s.
номер при заселение. непонятно убирали ли его перед нашим заселением номер при заселение. непонятно убирали ли его перед нашим заселением кровать холодильник тарелка в
аватар Ivanych
Kā peldē š anas treneris atvedu puiš us uz Ģ eologu nometni Bulgā rijā . Vē los izteikt lielu pateicī bu par lielisko Ģ eologa sporta nometnes biļ etes organizē š anu! Plusi: lieliska bufete, svaigs ē diens un augļ u pā rpilnī ba, izcils personā ls, direktore Natā lija Ģ eoloģ e ir ļ oti jauka sieviete, bija daž as aktivitā tes bē rniem, animatori ir brī niš ķ ī gi, uz vietas darbojas pirmā s palī dzī bas punkts visu diennakti. … Tomēr ▾ Kā peldē š anas treneris atvedu puiš us uz Ģ eologu nometni Bulgā rijā .
Vē los izteikt lielu pateicī bu par lielisko Ģ eologa sporta nometnes biļ etes organizē š anu!
Plusi: lieliska bufete, svaigs ē diens un augļ u pā rpilnī ba, izcils personā ls, direktore Natā lija Ģ eoloģ e ir ļ oti jauka sieviete, bija daž as aktivitā tes bē rniem, animatori ir brī niš ķ ī gi, uz vietas darbojas pirmā s palī dzī bas punkts visu diennakti. Lielā kajai daļ ai bē rnu, kas apmeklē ja nometni, ir neaizmirstams piedzī vojums uz ilgu laiku.
Sporta laukumi, peldbaseins ar glā bē ju, jau saka, ka viss ir augstā lī menī un atbilst droš ī bas noteikumiem. Mū s veda ekskursijā s, uz baseinu Varnā braucā m ar pā rskaitī jumu bez samaksas, lai gan baseinu ī rē jā m tā lu no nometnes. Un viņ i pret mums izturē jā s ļ oti draudzī gi.
Mī nusi: Rezervē jā m vē lu, dabū jā m telpas no padomju laikiem. Viņ iem ir nepiecieš ams remonts, tomē r istaba bija tī ra un kā rtī ga. Krū zes ē damistabā ir plastmasas. Lī dz jū rai staigā ts 10 minū tes, ir paš valdī bas pludmales. Kopumā nav slikti.
аватар osadchajajelena
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas 15 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras, kalnā . Ir bezmaksas wi-fi (vestibilā ), peldbaseins (sekla). Brokastis man š ķ ita diezgan labas. Personā ls ir draudzī gs, daudzi runā krieviski. Kopš š ī gada jū nija pludmalē ir parā dī juš ies bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi viesnī cas viesiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 15 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras, kalnā . Ir bezmaksas wi-fi (vestibilā ), peldbaseins (sekla). Brokastis man š ķ ita diezgan labas. Personā ls ir draudzī gs, daudzi runā krieviski. Kopš š ī gada jū nija pludmalē ir parā dī juš ies bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi viesnī cas viesiem.
Daž as viesnī cas istabas nav remontē tas ļ oti ilgu laiku (domā ju, ka tieš i š ā dā s istabā s dzī voja negatī vo atsauksmju autori). Sā kumā viņ i mani iekā rtoja š ajā , bet pē c mana lū guma mainī ja istabu. Numuros, kā norā dī ts aprakstā , ir balkons, gaisa kondicionieris, ledusskapis un televizors. Nav matu ž ā vē tā ja. Augš ē jos stā vos daž kā rt nepietiek ū dens spiediena, tač u tas notiek reti un, manuprā t, nav kritiski.
Viesnī ca pieņ em lielas bē rnu grupas. Tā pē c ne vienmē r ir kluss
Ja vē laties atpū sties Ļ OTI budž eta un pieņ emamos apstā kļ os, kā arī nebaidieties no ikdienas promenā des uz jū ru un atpakaļ , iesaku.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
DMC Albatros Geologist TURAL pā rstā v tū risma izstā dē s Krievijā , Ukrainā , Baltkrievijā , Serbijā uc Visiem mū su partneriem (kā arī TURAL mā jaslapā ) ir nosū tī ts korekts viesnī cas un apkā rtnes apraksts. Pē dē jo 4 gadu laikā DMC Albatros, kas atrodas viesnī cā Geologist, St St Constantine un Elena, nebija sū dzī bu. … Tomēr ▾ DMC Albatros Geologist TURAL pā rstā v tū risma izstā dē s Krievijā , Ukrainā , Baltkrievijā , Serbijā uc Visiem mū su partneriem (kā arī TURAL mā jaslapā ) ir nosū tī ts korekts viesnī cas un apkā rtnes apraksts. Pē dē jo 4 gadu laikā DMC Albatros, kas atrodas viesnī cā Geologist, St St Constantine un Elena, nebija sū dzī bu. Tieš i otrā di, pie mums ik gadu atgriež as daudzi uzņ ē mumi no Krievijas, Moldovas, Baltkrievijas, Ukrainas u. c. , ne tikai uz nometni, bet arī kā festivā lu dalī bnieki, kā arī individuā li tū risti. Mū su viesi vairā kkā rt ir izteikuš i savu labo viedokli par nometni, par TURAL rī kotajiem festivā liem, kā arī par viesnī cas virtuvi. Ē diens viesnī cā VIENMĒ R ir svaigs, katru dienu tiek pasū tī ti svaigi augļ i, dā rzeņ i un citi produkti. Ū dens ne tikai baseinos, bet visā viesnī cā ir minerā lū dens no karstajiem avotiem. Visi mū su partneri atzī mē darbinieku draudzī gumu un pieklā jī bu. Jā , viesnī cā ir numuri, kas nav izremontē ti, tač u mū su nometnē ir zemā kā s cenas bē rnu nometnē m Bulgā rijas Melnā s jū ras piekrastē . Festivā ls "Slā vu kronis" notiek jau 10 gadus un gū st lielus panā kumus daudzo starptautiskā s skatuves dalī bnieku vidū . Slā vu kroņ a festivā ls ir nopelnī jis savu vietu Varnas kopienas ikgadē jā kultū ras kalendā rā . 2017. gada jū nijā (20.06 - 29.06) uz mū su nometni ieradā s bē rnu grupa ALITAS. Mums par lielu nož ē lu š ī s grupas uzturē š anā s iztraucē ja visa kompleksa mieru un labo noskaņ ojumu. Divu sievieš u no grupē juma - Ukrainas Republikas pilsoņ a Soldač enko Lesijas kundzes, kura dzī voja 418. istabā no 20.06. -29.06. 2017. un Ukrainas Republikas pilsoņ a Boiko Marijas, kura dzī voja istabā , skandaloza uzvedī ba. 416 no 20.06. -29.06. 2017 izraisī ja daudz sū dzī bu ne tikai no iedzī votā jiem, bet arī darbiniekiem. Soldač enko kundze un Boiko visus aizvainoja, lamā jā s, piedzē rā s, uzvedā s skandalozi un pretrunā ne tikai normā lā m, cilvē ciskā m labas uzvedī bas normā m, bet arī pilnī gā sabiedriskā s kā rtī bas noteikumu neievē roš anā . Uzturē š anā s laikā vairā kkā rt nā cies izsaukt policiju, lai nodroš inā tu mieru visiem pā rē jiem nometnē . . Uzņ ē mums TURAL un viss DMC Albatros ģ eologa personā ls atvainojas visiem mū su partneriem un viesiem, kuri bija aculiecinieki š o sievieš u neķ ī trajai uzvedī bai.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien! Ar interesi lasī ju atsauksmes. Mū su grupas jū nijā nebija festivā lā . Tā pē c neko nevaru teikt par paš u festivā lu, ž ū riju utt. Bet mū su vadī tā ja, kas bija kopā ar bē rniem, ļ oti uzslavē ja, interesanti priekš nesumi, viss bija kā rtī bā . … Tomēr ▾ Labdien!
Ar interesi lasī ju atsauksmes. Mū su grupas jū nijā nebija festivā lā . Tā pē c neko nevaru teikt par paš u festivā lu, ž ū riju utt. Bet mū su vadī tā ja, kas bija kopā ar bē rniem, ļ oti uzslavē ja, interesanti priekš nesumi, viss bija kā rtī bā . Bet tas ir skatī tā ja, nevis dalī bnieka skatī jums.
Kopš.5. jū nija tur dzī voja grupa ar vadī tā ju, un pā rsteidzoš ā kā rtā visu bē rnu atsauksmes bija ļ oti labas.
Tas tieš ā m ir atkarī gs no vadī tā ja. Par ē dienu neviens nesū dzē jā s, tieš i otrā di – slavē ja. Kopumā mū su bē rni tur bija 15 + 1 rokas. Bē rni mainī jā s, nā ca, piestā ja. Bet nebija nevienas sū dzī bas.
Piemē ram, par Natā liju - rež isori, viņ a ir no Baltkrievijas, un pagā juš ajā un š ogad bija ļ oti pozitī vas atsauksmes - ļ oti inteliģ enta, mierī ga, pieklā jī ga.
Kas ir patiesī ba š ajos pā rskatos:
1) ū dens dzesē tā jā tikai ē dienreizes laikā - tā ir taisnī ba, un mū su vietnē par to ir rakstī ts.
Nopirkā m lielas dzeramā ū dens pudeles, ar š o problē mu nav, viss ir lē ts. Mē s to neuzskatā m par problē mu, jo ī paš i tā pē c, ka visus brī dinā m jau iepriekš .
2) ū dens smarž o pē c sē rū deņ raž a - jā , tas ir tik dī vaini, ka tas izraisa tā du neapmierinā tī bu - galu galā ū dens tur ir minerā ls no karstajiem avotiem ! ! ! mē s š ajā saskatā m plusu - cilvē ki maksā naudu speciā li, lai atbrauktu uz kū rortu ar minerā lū deni, un te divas nedē ļ as peldies baseinā no minerā lū dens avota, visu viesnī cu apgā dā ar vienu un to paš u ū deni. Ū dens pavasarī ir karsts, tas ir atš ķ aidī ts, bet smarž a paliek nedaudz.

3) Viesnī ca nav jauna, padomju laika ē kas - aptuveni 70 - 80 gadi, ir numuriņ i ar labu remontu. ir tik-tā . Atkarī gs no grī das.
Mē s vienmē r dzī vojā m pieklā jī gā s istabā s. Ja viņ i apmetā s sliktos, mē s mē ģ inā jā m pā rcelties.
4) Ir rindas, lai tā s neuzkrā jas, palaiž laiku - ienā k grupa ar vadī tā ju, bet ne lai bē rni paš i skrien. Tomē r š ī ir bē rnu nometne, nevis tikai viesnī ca.
5) Personā la rupjī bas - pirmo reizi par to dzirdu, visi mū su vadī tā ji atzī mē personā la draudzī gumu. Un tā tas ir bijis vienmē r. Un no savas puses gribu teikt, ka ar š o uzņ ē mumu strā dā jam ļ oti ilgu laiku, nekā du problē mu nebija, vienmē r esam draudzī gi, operatī vi risinā m visus jautā jumus.
Apsardzes teritorijā , restorā nā viesmī ļ i. istabenes uzņ emš ana - viss pieklā jī gi. Un tā tas ir bijis vienmē r.
6) Tagad mū su vadī tā ja ir mainī jusies - viņ a teica, ka ē diens ir kļ uvis sliktā ks. Bet visas atsauksmes, kuras nosū tī jā t, nosū tī š u mī tnes valsts vadī bai (viņ i arī ir nometnes ī paš nieki)
Manuprā t problē ma ir tā , ka daudzi vecā ki nā k un vē las ē rtā ku uzturē š anos, bet tajā paš ā laikā viņ i aizmirst, ka ir samaksā juš i par bē rnu nometni, tas ir lē ti, tas nav tas pats, kas palikt pieauguš o viesnī cā . Jums ir jā saprot atš ķ irī ba.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums kendis3
Gribu tur palikt apmēram 13 naktis, bet nezinu cenas.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums kate200672
cik tālu ir pietura līdz Varnai no viesnīcas Geologist .... un kā nokļūt līdz pludmalei, kas atrodas kūrorta centrā un kā nokļūt līdz pašai viesnīcas pludmalei.Paldies jau iepriekš
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums kate200672
cik tālu ir pietura līdz Varnai no viesnīcas Geologist .... un kā nokļūt līdz pludmalei, kas atrodas kūrorta centrā un kā nokļūt līdz pašai viesnīcas pludmalei.Paldies jau iepriekš
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums kate200672
Un vai kāds var man pateikt, kā atrast viesnīcas pludmali... paldies jau iepriekš
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums kate200672
attālums līdz jūrai, cik tālu pietura līdz Varnai .... cik līdz kūrorta centram?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 12 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в курортном комплексе Св. Константин и Елена, недалеко моря. Гостиничный комплекс занимает площадь 140 соток и имеет незабываемый вид на Варненский залив и Ботанический сад города. Отель реконструирован в 2009 году.

Atrašanās vieta Отель 10 км от г. Варна, в 22 км от международного аэропорта.
Pludmales apraksts 1 км до моря.
  • 3. un tālāk
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн с теплой минеральной водой.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 160 двухместных номеров и 10 апартаментов.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.