Aqua Azur Hotel 4*– Atsauksmes

13
Novērtējums 6.210
№11 viesnīcas reitingā Svētais Konstantīns un Helēna
7.0 Numurs
6.2 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.0 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusā vietā kūrorta kompleksā St Konstantin and Elena. Uzcelta 2005. gadā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар deliamonro
Viesmī lī ba ir nenotverama mā ksla. Daļ ē ji piekrī tu iepriekš ē jā m atsauksmē m. Es gribu uzsvē rt daž us punktus. Braucā m no Moldovas, operatore reklamē ja komfortablus divstā vu autobusus, Alfa Servis, un es nepū lē jos prasī t komfortablus sē dekļ us (esam liela cilvē ku ģ imene), domā jot, ka visi sē dekļ i ir normā li, un tas ir grū ti. … Tomēr ▾ Viesmī lī ba ir nenotverama mā ksla.
Daļ ē ji piekrī tu iepriekš ē jā m atsauksmē m. Es gribu uzsvē rt daž us punktus. Braucā m no Moldovas, operatore reklamē ja komfortablus divstā vu autobusus, Alfa Servis, un es nepū lē jos prasī t komfortablus sē dekļ us (esam liela cilvē ku ģ imene), domā jot, ka visi sē dekļ i ir normā li, un tas ir grū ti. visi uz ceļ a. Saņ ē mā m pē dē jo 17. rindu, otrajā stā vā , kur ir pielodē tas 5 sē dvietas, vietas - C, D, E. Nu vismaz vī rs sē dē ja pa vidu un izstiepa kā jas ejā . Un mē s ar dē lu diez vai varē jā m izturē t, š ie sē dekļ i nav salokā mi, š ajā pusē nav kur likt ceļ galus, jo š ajā pusē autobusam ir kā piens uz otro stā vu un aizņ em daļ u vietas , kur sē dvietas ir A un B, vietas ir nedaudz vairā k. Turklā t autobusā ir 90 cilvē ki, tā pē c muitu izejam ne pusstundas laikā . Pirmajā stā vā - vē l labā k, un tur ir galdi. Mans padoms ir š ā ds: ja jū s mī lat savu sievu un bē rnus, iztē rē jiet 200 eiro par benzī nu, autostā vvietu un zaļ o karti un brauciet ar savu automaš ī nu. Neskopojies ar savu komfortu un nervu sistē mu (mazi bē rni raud - kuram zobi, kam vē ders sā p, kā ds krā k, kā ds slims, kondicionieris pū š galvā , izslē dziet - nosmacē siet, 2 stundas katrā muitā Neaizmirstiet, ka visi tū risma autobusi izbrauc no Kiš iņ evas aptuveni vienā laikā , un jums priekš ā bū s vismaz 3-4 autobusi ar 90 cilvē kiem.
Tagad par viesnī cu. Jū s varat dzī vot, neuztraucieties, jo vē l nav zinā ms, cik jums ir paveicies ar laikapstā kļ iem. Mani personī gie novē rojumi: kaut kas ir jā maina sistē mā . Nu iedomā jieties, ka veicat tik grū tu ceļ u, ierodaties 7 no rī ta, un tev saka - ja gribi paē st brokastis, piemaksā.10 levas par cilvē ku, jo. pē dē jā dienā jums bū s brokastis. Kurš uzņ em š ā dus viesus? Cik tu ē dī si par tā m brokastī m? Divas karotes omletes, desa, kruasā ns un tasi tē jas? Tas pats, kad aizbraucā m, 12.00 noņ ē ma rokassprā dzes un teica, ka bā ru un restorā nu jau nevarot izmantot. Un izbraukš ana ir 18.00! Transfē ra autobuss mū s aizveda lī dz pieturai, un tur mē s gaidī jā m savu autobusu vē l 2 stundas, jo autobusam bija bojā jumi. Cits mū su tautieš u pā ris nokļ uva tā dā paš ā situā cijā ar maziem bē rniem, kuri bija izsalkuš i un kuriem nebija naudas. Autobusa pieturā izbrauca arī citi cilvē ki, viņ i jau bija ā rstē juš i š o ģ imeni. Daž i komentē ja, ka viņ iem tas ir arī viesnī cā , citi teica, ka viņ iem viesnī cā ir arī ē diens ceļ am. Protams, varē ja piemaksā t par pusdienā m, vai aiziet uz kā du kafejnī cu utt.
Bet attieksme ir pā rsteidzoš a. Minē š u piemē ru: pa ceļ am autobuss piestā ja nevis degvielas uzpildes stacijā , bet kaut kā dā ceļ malas, apsē stā tualetē . Divos naktī , mana galva ir kvadrā ta, es ieeju iekš ā , un uz katras izlietnes ir burka, un katrā ir svaigas rozes, aromā ts ir vienkā rš i maģ isks, es jau biju "sadzisis" un apbrī noju un apbrī noja š o sveš inieku, kurš atstā ja patī kamu iespaidu.
Konkrē ti, Aqua Azura - administrā cijai trū kst dvē seles un mī lestī bas pret cilvē kiem. Pā ris pieskā rieni var mainī t visu, neliela laipnī ba rada pateicī bu un iedvesmu.
Ē diens ir mazliet biedē još s, bet tas ir piemē rots vī rieš iem, mē s, sievietes, mī lam gardumus, daudzveidī bu - tā š eit nav, bet jū s nepaliksit izsalkuš i - givechi, dā rzeņ u sautē jumi, olī vas, deserti - jū s varat dzī vot.
Paš ā kū rortā bija skumji, ka daudzas pamestas vai nopostī tas viesnī cas - Grand Hotel Varna, Marina Delfin, Rubin, Veronika un Pelican saulainā dienā , atklā ta un lielā kajai daļ ai atpū tnieku pieejamā baseina ar termā lo ū deni vietā uzcē la elitā ru Aqua House. - "Dā rgi un bagā ti", ar pirti, fitnesa centru utt. , cena atbilstoš a. Jū s varē tu domā t, ka esmu ā ksts. Nu droš i vien ir. Kā gan citā di? Ģ imenē.2 skolē ni, samaksa par pakalpojumiem, ē dinā š anu, katrs skatā s kabatā , vienalga, naudu par biļ eti nopelni vairā k kā mē nesī .
Piedod man par visu par sevi un par sevi! Brauciet un jums bū s pieredze! Veiksmi!
вид с номера на бассейн
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nolē mu atstā t jaunu pā rskatu par 2014.  gadu. Viesnī ca kopumā ļ oti laba, plaš i numuriņ i, ļ oti tī ra, ikdienas kvalitatī va uzkopš ana. WI-FI ir bezmaksas gan numurā , gan visā viesnī cā . Tuvu jū ra, 3 min. staigā t. … Tomēr ▾ Nolē mu atstā t jaunu pā rskatu par 2014.  gadu. Viesnī ca kopumā ļ oti laba, plaš i numuriņ i, ļ oti tī ra, ikdienas kvalitatī va uzkopš ana. WI-FI ir bezmaksas gan numurā , gan visā viesnī cā . Tuvu jū ra, 3 min. staigā t. Paē dā m tikai brokastis, ē diens ļ oti garš ī gs, lai gan katrs rī ts gandrī z vienā ds, bez daž ā dī bas, bet pietiekami. Atseviš ķ i gribu atzī mē t personā lu ē damistabā...Oficiantu puiš i un meitenes vienmē r smaidī gi, ļ oti pieklā jī gi, bet pā rē jie, kuri augstā k amatā ir pā rā k nedraudzī gi un uzpū sti. Vispā r kū rorts ir kluss, bez skaļ ā m diskotē kā m un ballī tē m. Viesnī cā pā rsvarā ir ģ imenes ar bē rniem. Ir animatori. Jauka klusa viesnī ca ģ imenē m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lakusta
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es neatkā rtoš os, kurš , kā parasti, ar to brauca, jo kā dam ir paveicies. Fotoattē lā esoš ā viesnī ca nav slikta, bet patiesī bā.4 * ir sdish. Ē diens ir š ausmī gs, un, ja vē laties, lai jū su bē rns paņ em lī dzi augļ us, viņ i reē s uz jums pa visu restorā nu. … Tomēr ▾ Es neatkā rtoš os, kurš , kā parasti, ar to brauca, jo kā dam ir paveicies. Fotoattē lā esoš ā viesnī ca nav slikta, bet patiesī bā.4 * ir sdish. Ē diens ir š ausmī gs, un, ja vē laties, lai jū su bē rns paņ em lī dzi augļ us, viņ i reē s uz jums pa visu restorā nu. Viesmī ļ i apkalpoja kā bē rē s, ar tā dā m sejā m un grimasē m. Kultū ras programma ir vā ja. Telpas tiek iztī rī tas badoooooooo...Kamē r neieliksi atkritumus istabas vidū , neviens nekur neskatī sies. Veļ a tika mainī ta reizi divā s nedē ļ ā s, dvieļ i netika mainī ti vispā r. Tiesa, tualetes papī ru varē ja tī t apkā rt, katru dienu viņ i pievienoja. Uz balkona bija bezdelī gu ligzda, varē ja uzbrukt ar viņ u kakā m. Bija nepā rtraukti jā atgā dina sakopt arī tur. Internets istabā bija tikai tad, kad ej un strī dē jies. Viens pluss nav tā lu no jū ras, bet lī dz tai ir daudz pakā pienu, to skaitu ī paš i jū ti atgriež oties viesnī cā . Un mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Lija tikai izbraukš anas dienā.
Un pats kū rorts ir ļ oti dā rgs. Cenas ir daudz augstā kas nekā zeltā . smiltis, saulainais krasts. Varnā vispā r nav ko darī t, izņ emot delfinā riju. Vairā k nekā mē s esam š ajā vietā pē du. un neiesaku citiem.
аватар angelika19
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca š ika, ē diens izcils, apkalpoš ana ļ oti laba, nav ko sū dzē ties, lai gan pē dē jā dienā bija vē tra, ē dienu var ņ emt lī dzi, viesmī ļ i vienmē r apkalpo ar smaidu sejā , ļ oti jauki, jū ra viņ iem zem deguna, ē diens ļ oti garš ī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca š ika, ē diens izcils, apkalpoš ana ļ oti laba, nav ko sū dzē ties, lai gan pē dē jā dienā bija vē tra, ē dienu var ņ emt lī dzi, viesmī ļ i vienmē r apkalpo ar smaidu sejā , ļ oti jauki, jū ra viņ iem zem deguna, ē diens ļ oti garš ī gs. Vakarā ļ oti interesanta programma "nirš ana, dejas, vingroš ana, skič i u. c. " Istabā katru dienu tiek mainī ti dvieļ i, katru otro dienu tiek atnesta duš as ž eleja un ziepes,
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Domā jā m, ka labā k bū tu 4 zvaigznes. . . Piekrī tam iepriekš ē jam apskatam, tikai jā piemin gulta ar kustī giem matrač iem, mini sintipona spilveniem un diviem kanā liem krievu valodā ļ oti mazā televizorā … Tomēr ▾ Domā jā m, ka labā k bū tu 4 zvaigznes. . . Piekrī tam iepriekš ē jam apskatam, tikai jā piemin gulta ar kustī giem matrač iem, mini sintipona spilveniem un diviem kanā liem krievu valodā ļ oti mazā televizorā
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Makhmudova
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī viesnī ca nav piemē rota miera un klusuma cienī tā jiem. Nevajadzē tu ņ emt istabu ar skatu uz jū ru, jo zem logiem ir iekš telpu baseins, kurā nemitī gi č ī kst bē rni, bet vakaros kultū ras programmu ī steno pieauguš ie. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca nav piemē rota miera un klusuma cienī tā jiem. Nevajadzē tu ņ emt istabu ar skatu uz jū ru, jo zem logiem ir iekš telpu baseins, kurā nemitī gi č ī kst bē rni, bet vakaros kultū ras programmu ī steno pieauguš ie. Troksnis un troksnis daudzkā rt pastiprinā s, pateicoties paš as viesnī cas struktū rai, kas ir izliekta liela kronš teina formā . Starp citu, ū dens baseinā nav hlorē ts, tā pē c gandrī z visi bē rni un daž i pieauguš ie ir slimojuš i ar tā saukto "vasaras gripu", ilgst 2-3 dienas, temperatū ra parasti turas 1-2 uz, pā riet ā tri, bet var rasties komplikā cijas. Viesnī ca atrodas paš ā kū rorta nomalē , tur vairs nav parka zonas. Stā vi pakā pieni, 34 no viesnī cas lī dz ceļ am, un tad vē l 50-60 soļ i lī dz pludmalei. Ne visi darbinieki zina krievu valodu, gultas veļ a tika mainī ta tikai 2 reizes, š ampū ni (bez kondicionieriem) un duš as ž elejas tika izsniegtas zem spiediena pē c pā rliecinoš a pieprasī juma tikai 3 reizes, telpas netiek tī rī tas ļ oti rū pī gi. Vienreiz izsū cuš i, bet atkritumus neiznesuš i, santehnika tiek iztī rī ta nevē rī gi, rupji. Vispā r viss ir daudz sliktā k nekā pagā juš ajā gadā , kad atpū tā mies "ROMANTIĀ ", arī.4 *. Tiesa, jā vē rtē ē diens, tas ir daudzveidī gs, svaigs, garš ī gs, daudz piena produktu, gurķ i mizoti, daudz augļ u, ogu kompoti. Viesnī cas tehniskie dienesti strā dā normā li: izdega spuldze - pē c 10 minū tē m atnā ca un nomainī ja, televizors bija kaprī zs - pē c 5 minū tē m atnā ca meistars un salaboja antenu. Var paņ emt lī dzi ā bolu, apelsī nu, sieru no restorā na – neviens neteiks ne vā rda, ne kā Emirā tos, kur pavadoņ i steidzas gandrī z pā ri ceļ am, lai pieklā jī gi, bet stingri apturē tu mē ģ inā jumus kaut ko izturē t. Bulgā ri ir dzī vespriecī gi, laipni cilvē ki, visi smaida un tu arī smaidi. Atpū ta pie Melnā s jū ras ir brī niš ķ ī ga, tač u ir vē rts atkal un atkal stingri pievē rsties viesnī cas izvē lei.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bulgā rijā pirmo reizi atpū tā s 2011. gada jū lijā . Kopumā iespaidi ir labi, bet no viesnī cas gribē tos sagaidī t ko labā ku. Pirmkā rt, vannas istabā nepā rtraukti tek ū dens no zem izlietnes, mums bija 2 istabas un tā abā s atnā ca santehniķ is un teica, ka ir novē rsis cē loni, nu nekas nav mainī jies, tikai vannas istaba izmantota. … Tomēr ▾ Bulgā rijā pirmo reizi atpū tā s 2011. gada jū lijā . Kopumā iespaidi ir labi, bet no viesnī cas gribē tos sagaidī t ko labā ku. Pirmkā rt, vannas istabā nepā rtraukti tek ū dens no zem izlietnes, mums bija 2 istabas un tā abā s atnā ca santehniķ is un teica, ka ir novē rsis cē loni, nu nekas nav mainī jies, tikai vannas istaba izmantota. Ē diens kopumā nav slikts, bet visur ir daudz staigā još u kaķ u, pat restorā nā viņ i pastā vī gi staigā ar izsalkuš ā m acī m. Baseins nekad netiek tī rī ts, pat naktī neviens par to nerū pē jas, mū su bē rns noķ ē ra E. coli, kas, manuprā t, atradā s baseinā . Personā ls ir tik-tik nav ļ oti izkaisī ts, lai nā ktu palī gā . Cena neatbilst kvalitā tei. Mē s noteikti vairs nebrauksim uz š o viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ceļ ojam uz Bulgā riju daudzus gadus un biež i. Kopumā par savu naudu mē s uzskatī jā m, ka Aqua Azur ir mū su sievas dā vana. BET! ! Mē s nepieņ emam Bulgā rijā viss iekļ auts. Iepriekš ē jam runā tā jam Sergejam ir pilnī ga taisnī ba. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojam uz Bulgā riju daudzus gadus un biež i. Kopumā par savu naudu mē s uzskatī jā m, ka Aqua Azur ir mū su sievas dā vana. BET! ! Mē s nepieņ emam Bulgā rijā viss iekļ auts. Iepriekš ē jam runā tā jam Sergejam ir pilnī ga taisnī ba. Dzē rieni - pat bulgā ri š o nedzer, bet viņ i barojas zemnieciski eiropeiski, kas ī sti neiederas bulgā ru virtuvē . Un visā kū rortā ir vairā k nekā pietiekami daudz ē dienu restorā nu, un cena ir no 400 lī dz 600 rubļ iem diviem "no vē dera" ar dzē rieniem un dzeramnaudu. Un svaigas Melnā s jū ras zivis, kam patī k.
Viesnī ca ir tī ra, moderna, personā ls draudzī gs un profesionā ls. Un kā ds akvā rijs 3. stā vā !
Nedaudz neē rti, ka ieeja no jū ras ir 1 stā vā , un reģ istratū ra ir 3. un tad ej pie sevis 8. Balinā tā ju tieš ā m 7 no rī ta ielē ja baseinā no spaiņ a, bet manā acu priekš ā baseina darbinieks veica ū dens ķ ī misko analī zi. Tuvu jū ra, un skats no balkona uz jū ru ir ļ oti labs. Relaksē još ā m brī vdienā m mē s iesakā m š o viesnī cu Bet bez viss iekļ auts! ! Sekojiet š im Turcijai
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар MARY-8
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
обидно, что в этом году так не повезло с погодой, у природы свои взгляды на этот счет. из семи дней, что отпущены путевкой, два пришлось провести в отеле. Кто бы мог подумать, что в начале июля будет так холодно, и дождь целых два дня, даже с морем не удалось попрощаться, как положено. … Tomēr ▾ обидно, что в этом году так не повезло с погодой, у природы свои взгляды на этот счет. из семи дней, что отпущены путевкой, два пришлось провести в отеле. Кто бы мог подумать, что в начале июля будет так холодно, и дождь целых два дня, даже с морем не удалось попрощаться, как положено. Но в общем, впечатление от Болгарии довольно хорошее. Природа очень близка к Украине, какой-то симбиоз Крыма и Карпат, но в то же время что-то свое, болгарское. Очень чистое море, приятное, хотя еще и не очень теплое. В этом отношении предпочтительнее южные курорты (ездили в Созопол, там теплее).
Совершенно изумительные термальные источники, с температурой воды 38 градусов, а из труб все 48, прогрели все косточки. Вход в термальный бассейн (находится в центре поселка) стоит 5 левов, дополнительно оплачиваются шезлонги и зонтики, если есть такая необходимость.
Персонал отеля очень приятный, отзывчивый, добросовестный. Даже иногда не забирали оставленный на чаевые баксик. Убирали и меняли полотенца каждый день, два раза оставляли гель для душа, мыло и шампунь. Были халат и тапочки.
в номере вид со стороны моря, дворик со стороны шоссе
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Slikti - gandrī z viss. Viesnī cā ir dā rga gaisa kondicionē š anas sistē ma - izplatī ta, bet iestatī ta uz minimumu. Lai atdzesē tu temperatū ru par 2 grā diem - jā gaida vismaz stunda. Ar viss iekļ auts iepakojumu - pat minerā lū deni puslitra pudelē nedrī kstē ja ņ emt. … Tomēr ▾ Slikti - gandrī z viss. Viesnī cā ir dā rga gaisa kondicionē š anas sistē ma - izplatī ta, bet iestatī ta uz minimumu. Lai atdzesē tu temperatū ru par 2 grā diem - jā gaida vismaz stunda. Ar viss iekļ auts iepakojumu - pat minerā lū deni puslitra pudelē nedrī kstē ja ņ emt. Vī ns viss iekļ auts - lē tā kais, bet labā kajā gadī jumā iebē rs divas glā zes, tad izskatī sies pā rmetoš i. Tas pats attiecas uz alu un citiem dzē rieniem. Saldē jums ir tī rā ķ ī mija, bet nez kā pē c to var ņ emt tikai pē c 16.00. Sulas arī ir viena ķ ī mija. Ja brokastī s vē lies gardu apelsī nu sulu no iepakojuma, bulgā ru, maksā naudu, viss iekļ auts no 11.00. Bezmaksas sulas ķ ī mija. Restorā nā bija daž i atseviš ķ i labi ē dieni, bet zupas š ķ ita kā kubs. Sā ls trauki pastā vī gi trū ka. Tā vietā , lai naktī atsvaidzinā tu ū deni baseinā , tas tiek darī ts no rī ta pē c pulksten 9.00. Rezultā tā ū denim nav laika uzkarst, kas ir svarī gi bē rniem. Hloru parasti iemet baseinā , tū ristiem neapmulsinot.
Bet, lai bū tu objektī vs, teikš u, ka visu var labot pē c vē lē š anā s. Lai to izdarī tu, pirmkā rt, ir nepiecieš ams labs vadī tā js un ī paš nieku izpratne, ka uz ko nevar ietaupī t.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums skrnataly
vai viesnīcā ir bankomāts un vai uz balkona var mierīgi uzpīpēt
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 14 atbildes
iemiesojums NastyaRonanuk
Vispār, vai tas ir viesnīcā un vai ir kaut kur tuvumā? Bezvadu internets
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в тихом месте курортного комплекса Св. Константин и Елена. Построен в 2005 году. Отель подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 450 м от центра г. Св. Константин и Елена. 20 км от аэропорта г. Варна.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан, лобби-бар, бар у бассейна, 2 конференц-зала. Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, камера хранения багажа, сувенирный магазин, доставка еды и напитков в номер. Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Солярий (платно).
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 169 номеров (включая 6 студий) в 8-этажном здании отеля.

Istabās

Все номера отеля Aqua Azur располагают кондиционером, балконом, кабельным телевидением и мини-баром. В собственных ванных комнатах к вашим услугам ванна, фен, банные халаты и тапочки. Из большинства номеров открывается вид на море.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese к.к."Св.Св. Константин и Елена", город Варна а/я 9006
Tālruņi: (+359 52) 388 260
Tīmekļa vietne: Aqua Azur Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.