Jautājums o Burgasa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
22 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kā nokļūt Sinemorets ciematā?
Redzēju Sinemorecas bildes un vienkārši gribu uz turieni.No kuras pilsētas iet autobuss?Varbūt kāds zin autobusu grafiku?Dzirdēju,ka ir autobuss no Burgasas...?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2013-03-2511 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар Golubchik
Labdien! Precīzu informāciju sniegt nevaru, bet no Burgasas autobusi kursē visas dienvidu krasta virzienā (un uz ziemeļiem uz Nesebāru). Mēģiniet meklēt informāciju Burgasas pilsētas vietnē.
Jauku atpūtu!
аватар irina_1901
Jūs nevarat izvēlēties apmešanās vietu tikai pēc fotoattēla. Bulgārijā ir daudz labāku vietu. Tikai tad, ja tas ir ļoti lēts. Autobusi kursē no Burgasas un Ļvovas.
аватар Natassha_Kiev
Brīnišķīga vieta, mani draugi tur brauc katru gadu, un pirms tam Bulgārijā nekur nebija atpūtušies. Skaties šeit http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=394
Vispār labāk braukt ar taksometru, autobusi Bulgārijā ir dārgi.
аватар irra_56
Burgasa - Sinemorets ziemā - katru dienu 17:30
Ilgums: 1 stunda 30 minūtes
Attālums: 85 km
Vasara - es nezinu
аватар irina_1901
Varbūt vieta ir brīnišķīga, ja jautājuma autoram interesē "diezgan mierīga atpūta" ciemā, kur nav ko darīt, vietējo iedzīvotāju vidū ir daudz čigānu ar netīriem bērniem, un tas ir 15 minūšu gājiens uz jūru kalnos. Un tad man ir labāk Primorsko. Neticu, ka kādam patīk doties uz Turcijas robežu pa šauru serpentīnu, apejot tādu vietu kā Sozopole. Lai gan mūsējie, protams, visur ir pilni...
аватар Natassha_Kiev
Cienījamā Pūla, čigāniem Bulgārijā ir nacionālās minoritātes statuss, un lielākā vai mazākā mērā viņi ir sastopami katrā no mums (gandrīz). Tajā pašā Sozopolē, Ravdā, Nesebārā, pludmalē diezgan var sastapt, pārdodot kukurūzu utt. Turpat piekrastē ir vairākas diezgan pieklājīgas viesnīcas - tā pati Bella Vista, piemēram. Kūrorts nav pieprasīts, jo tālu no lidostas. Kas attiecas uz šauro serpentīnu - jā, serpentīna tur nav
аватар olaolichka
Jā, man patīk "diezgan mierīga atpūta" ciematā "(man ir apnikusi lielā pilsēta, trokšņi, trokšņi un diskotēkas)....
аватар irinavladnik
Man nepatīk tēma par tautas zīmes veidu, bet es uzrakstīšu konkrētu faktu. Mēs staigājām pa Sozopoli un mani ļoti spēcīgi pagrūda 10-12 gadus veca meitene. Es pagāju malā un mehāniski teicu "Piedod". Mani uzreiz aplenca 5 cilvēki.. Viņi satvēra manu roku un mēģināja noņemt zelta rokassprādzi. Labi, ka mans vīrs bija netālu, piecu soļu attālumā un skatījās suvenīrus. Tālāk aizmugurē tikai kliedzienu bars. Tas bija nepatīkami. Un tāpat kā čigāni restorānos valkā pušķus. Neviens neņem, un izskatās, maigi izsakoties, ne pārāk draudzīgi.
аватар Natassha_Kiev
Autoram - es tikko runāju Skype ar savu draugu no Maskavas - viņi katru gadu atpūšas Sinemorecā. Nekas slikts, tikai labākie vārdi un entuziasma jūra. Daba ir pārsteidzoša, ceļš ir viegls 90 km no Burgasas lidostas, viņi parasti īrē auto un brauc paši. Ieteikums no viņas - neapmetieties civilizētas pludmales malā - tur, kur Bella Vista viesnīca, tur vislabāk mežonīgā pludmale, ir pat citi atpūtnieki - briti, šveicieši. Un apbrīnojami skaisti - upē peld bruņurupuči, zivis.
аватар irinavladnik
Olaolička, man šķiet, ka tu pirmo reizi brauc uz Bulgāriju. Var ņemt padomu. Un jūs atradīsiet vietu, kas jums ir piemērota un būs diezgan ērta dzīvošanai. Veiksmi!
аватар irinavladnik
Jā, Nataša Kijeva! Novērtēju jūsu humoru par taksometriem un autobusiem. Ja taksometrs uz Sozopoli augustā maksā 100 eiro, kas ir 35 km, tad cik maksās taksometrs uz Sinemorecu?
аватар Natassha_Kiev
Humors ir humors, bet tie, kas maksā 100 eiro par taksi, tiešām ir komiķi! Par pārskaitījumu vienmēr var vienoties iepriekš, pat rezervējot naktsmītnes, un visbiežāk saimnieki satiekas un aizbrauc par smieklīgu naudu. 90 km līdz Sinemretam, tas ir 10 litri benzīna. Esmu pārliecināts, ka par 50-70 levām jebkurš īpašnieks piekritīs sniegt šo pakalpojumu. Un maksāt par autobusu 10-15 levas no cilvēka un gaidīt līdz 17-30, ja, piemēram, ieradies agri no rīta, tas nemaz nav tas pats ietaupījums. IMHO
аватар irinavladnik
Nataša Kijeva būtu uzreiz rakstījusi, ka jāvienojas ar īpašnieku. Un jūs rakstījāt par taksometru. Starp citu, degvielas patēriņš ir jāvērtē abos virzienos. Tas nav kā 10 litri. Un 100 eiro tiek pārbaudīts uz sevi. Mēs samaksājām par individuālu pārsūtīšanu no Maskavas, bet bija pārklājums. Mazāk par 100 eiro neviens nenesa. Ne viena mašīna.
аватар irina_1901
Es pats Sinemorecā neatpūtos, bet, kad atpūtāmies Sozopolē, noīrējām mašīnu no saimniekiem un braucām uz dienvidiem, līdz robežai, jo zinājām, ka tur nekad nepavadīsim brīvdienas. Sinemoretsā nolēmām nopeldēties. Cik saprotu, pludmales ir vairākas. Bijām vietā, kur satiekas upe un jūra. Tas nav sekls, bet pazemes straumes - ak un ak! Un arī vairākas čigānu ģimenes ar bērniem nāca peldēties, un tas ir kliedziens, smēķēšana tieši pludmalē utt. Tas bija kaut kā neomulīgi. Kas attiecas uz taksometriem un autobusiem: atšķirība ir liela. No Burgasas lidostas līdz Sat ar autobusu apmēram 5 lev, ar taksi - 50. Nataša, lai nu kā tu zini, ka nat. mazākumtautību čigāni Bulgārijā ir tā nokaitinājuši vietējos iedzīvotājus, ka viņi vienkārši vaid, un rudenī notika milzīgas bulgāru protesta demonstrācijas pret šiem jaukajiem cilvēkiem. Tāpēc uzskatu, ka jautājuma autoram ir tiesības zināt manu viedokli. Ja autors nevēlas diskotēkas, animācijas utt., tad kā alternatīvu Sinemorets piedāvāju izskatīšanai skaisto un civilizēto Svētā Konstantīna kūrortu, 8 km. no Varnas. Lēta viesnīca Yo, līdz pludmalei - 350 m, ne tālāk kā Sinemoretsā. Pomorijā, lēta viesnīca Zeus, tāda pati summa no pludmales. Lēta un patīkama pilsēta. Skaties.
аватар irinavladnik
Pūla kā vienmēr ir gudra un smalka. Pilnīgi piekrītu.
аватар irinavladnik
Es rakstīju par taksometru, jo viss ir iespējams. Un katram gadījumam ir jābūt naudai. Lielākais tūroperators Bulgārijā mūs nesagaidīja. Un lidostā ir superaugstprātīgi taksisti. Šogad braucam ar taksi no viesnīcas un katram gadījumam ieskatījos Burgas-taxi mājaslapā.Un mums nebija humora noskaņojuma, Nataša, kāpēc gan nepavadīt nakti lidostā?
аватар irina_1901
Visiem kam interesē. Dienvidu piekrastē var sarunāt ar sms ar taksistu Todoru, viņam ir 8-vietīga mašīna, viņš var sagaidīt no lidostas par saprātīgām cenām, bet, protams, dārgāk nekā autobusa transfērs. Mobilais tālrunis: (00359) 888-299-340. Var aizvest ekskursijās. Ziemeļkrastā taksometra vadītājs Vasils, mob. (00359) 888-327-376.
аватар irina_1901
Jautājuma autors. Es atcerējos vēl vienu lietu. Apskatiet manu pārskatu par Pomorie, Interhotel Pomorie Relax var būt jums piemērots. Tas ir lēts jūnijā un pēc 23. augusta. Nezinu ar ko jūs ceļojat, bet no 14. jūnija 1-vietīgs viss iekļauts numurs bez ceļa un vīzām ar transfēru no Varnas (no Burgasas ir lētāk) - 510 eiro, 2-vietīgs numurs - 776 diviem.
аватар urgu.olesa
Mēs pastāvīgi dzīvojam Bulgārijā (Burgasā). Veicam transfērus no Burgasas un Varnas lidostām (citos virzienos pēc pieprasījuma). Auto Opel Zafira (6+1). Bērnu autokrēsliņi 9-18kg./15-36kg. pēc vajadzības Cenas ir lētākas nekā vietējiem taksometru pakalpojumiem. Lidosta Burgas-Sunny Beach / Nessebar - 35 BGN / 18 EUR (taksometrs no 45 BGN / 23 EUR). Burgasas lidosta - Varna 110 lv / 56 eiro (taksometrs no 130 lv / 66 eiro). Burgasas lidosta-Bjala 70 lv / 36 eiro (taksometrs 40 eiro). Burgasas lidosta - Sozopole 40 lv / 20 eiro (taksometrs 25 eiro). Kontakti: viber +359879684453 skype olesya2405 Ratu un bērnu preču noma (mamas&papas,graco,chicco). Facebook: bērnu ratiņu noma Bulgārijā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Burgasa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl