Borovets Green 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 4.310
4.3 Numurs
2.3 apkalpošana
4.3 Tīrība
4.3 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 550 metru attālumā no pacēlāja Borovecas kūrortā, priežu meža ieskautā, 600 metru attālumā no centra. Viesnīca tika atvērta 2008. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2018. gadā. Pārtikas veikals atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas. Borovecas autoosta atrodas 300 metru attālumā.Vairāk →
аватар Iplo859
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lū k, cik labi iekā rtota š ī White Heights viesnī ca, atsauksmes tieš ā m patiesas par paš u viesnī cu un tā s izskatu. Bet cik lielā mē rā cilvē ki strā dā š ajā vietā , un tagad es nedomā ju dež urantus, bet gan vadī tā jus un administratorus. … Tomēr ▾ Lū k, cik labi iekā rtota š ī White Heights viesnī ca, atsauksmes tieš ā m patiesas par paš u viesnī cu un tā s izskatu. Bet cik lielā mē rā cilvē ki strā dā š ajā vietā , un tagad es nedomā ju dež urantus, bet gan vadī tā jus un administratorus. Viens vienmē r ir neapmierinā ts ar to, ka viņ i vē rš as pie viņ a, un gandrī z visus sū ta ellē , bet otrs ir tikai seksuā li aizņ emts. Man š is otrais vienkā rš i pieķ ē rā s visai manai uzturē š anā s laikam š ajā viesnī cā . Tieš ā m sapratu, es jau atklā ti teicu, lai iet ellē , bet viņ a turpinā ja kā pt un kā pt. Nevarē tu teikt, ka ar pā rē jo biju apmierinā ta!
аватар sss-viktoriya
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki! atpū tā s no 31. jū lija lī dz 7. augustam, izvē lē jā s viesnī cu kā vienu no labā kajā m, tika uzņ emtas ar labā m fotogrā fijā m un bija vī luš ies. 1. nav patiesa informā cija, rezervē jā m dubultstandartu, ar skatu uz jū ru, atbraucot izrā dī jā s, ka tikai 2 bija ar skatu. … Tomēr ▾ Sveiki! atpū tā s no 31. jū lija lī dz 7. augustam, izvē lē jā s viesnī cu kā vienu no labā kajā m, tika uzņ emtas ar labā m fotogrā fijā m un bija vī luš ies.
1. nav patiesa informā cija, rezervē jā m dubultstandartu, ar skatu uz jū ru, atbraucot izrā dī jā s, ka tikai 2 bija ar skatu. com. suite, bija jā piemaksā un jā pā rvā cas.
2. stā vvieta 100 gr. diena, nevis 50
3. slikti tī rī ts, netī rs
4. pludmale nav tī rī ta
5. no spa tikai masā ž a
6. virtuve nav garš ī ga
Neiesaku, par tā du naudu var daudz labā k atpū sties!
аватар _324529
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Rezervē tas divas istabas. k. devies atvaļ inā jumā ar mazuli. Viens komplekts, viens standarts. Uzvā rds ir tā ds pats. Iedeva mums numuru, viens uz pirmo, viens uz ceturto, prasī ja blakus, nemainī ja, lai gan pirmajā bija brī va istaba. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Rezervē tas divas istabas. k. devies atvaļ inā jumā ar mazuli. Viens komplekts, viens standarts. Uzvā rds ir tā ds pats. Iedeva mums numuru, viens uz pirmo, viens uz ceturto, prasī ja blakus, nemainī ja, lai gan pirmajā bija brī va istaba. Un tur sā kā s mī nusi. Bē rnu gultiņ a nav (nepietiek), lai gan pē c 3 dienā m redzē ju divas gultiņ as 4. stā va gaitenī . Vannas istaba komplektā ar sē nī ti. Uz balkona nav mē beļ u, izņ emot nesaprotamu tapč anu. Nekur nav jā ž ā vē drē bes un dvieļ i. (27. aizbrauca, atnesa krē slus un veļ as ž ā vē tā jus, neesmu pā rliecinā ts, ka visiem pietiks) Uz visiem lū gumiem viesnī cas administratore salst, patī kama sieviete un nekas vairā k. Jū s nesaņ emsit palī dzī bu no viņ as. Kas vē l cenš as palī dzē t, ir istabene Svetlana, no pirmā stā va. Mē s uzkā pā m uz ceturto stā vu. Gulta gandrī z uz grī das (podests zem matrač a apartamentā ir augstā ks. Nav attā luma pa TV un dekoderu, (7 dienā s viņ i pilnī bā neatrisinā ja problē mu, tad izsauksim speciā listu , tad aizvedī s no Odesas Atveda attā lumu, kas izslē dza televizoru un kontrolē ja skaņ u, un manuā li pā rslē dz kanā lus) Sejai un kā jā m nav dvieļ u, veļ as mazgā tā ja nenā ca. Dvieļ i saņ emti tikai 3dien un tad ar atgā dinā jumu. Gulta vispā r š ausmī ga, spilveni mazi, iespaids dekoratī vs, palagi ī si, nav uzpildī ti. Bildes pie sienā m, rekvizī ti. Drukā ts uz printera, bez stikla. Jū s nevarat iedomā ties mazā ku ledusskapi. . Balkons ir tukš s. Baseins ir labs! bet viņ am arī nepiecieš ama aprū pe. apstā jā mies, bija tirkī zzils ū dens - LUCKY! , izbraucā m dubļ aini zaļ i! Š ķ iet, ka viņ i taupa uz filtriem. Piekļ uve jū rai ir tieš a, tā pē c, nevis viesnī ca, bet gan caurbraukš anas pagalms, daudzi cilvē ki dodas uz jū ru caur jū su viesnī cu. Atseviš ķ s jautā jums ir arī restorā ns. Cenas ir vienas no augstā kajā m, bet tajā paš ā laikā izvē le ir ļ oti maza, gandrī z puse nav pieejama. Izlejamais alus, bija 2 dienas, tad katru dienu tika baroti ar solī jumiem. Brokastī s gandrī z tas pats, tad nav kefī ra un jogurta, tad kruasā ni beiguš ies. Vispā r, ja tev ir lieka nauda un nervi, ej uz BALTĀ MĀ JU. !
Это кровать в номере Горит только одна лампочка,торшеры на тумбочках,тоже не горят_ДЛЯ КРАСОТЫ! Холодильник размером с пуфик Бассейн в день отъезда Бассейн в лень приезда Ковролин в номере-технический
аватар Ira.pavliu4enko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu lieliskā s atraš anā s vietas, baseina, iekļ autas brokastis un skata dē ļ ! No ā rpuses viss ir skaisti, stilī gi un moderni! Bet!! ! ! Viņ i nevarē ja mū s reģ istrē t 2 stundas (mē s … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu lieliskā s atraš anā s vietas, baseina, iekļ autas brokastis un skata dē ļ ! No ā rpuses viss ir skaisti, stilī gi un moderni!
Bet!! ! ! Viņ i nevarē ja mū s reģ istrē t 2 stundas (mē s ar bē rnu vienkā rš i staigā jā m un klejojā m 2 stundas), nebija laika iztī rī t istabu ((
Pati viesnī ca acī mredzot bija pā rveidota no sava veida atpū tas centra! Skaņ as izolā cijas vienkā rš i nav, vannas durvis ir dzelzs ar vitrā ž ā m (kā ? ), dvē seles kabī ne ir beigta, sarū sē juš i krā ni, ū dens slikti notek, pati kabī ne tek, veidojot peļ ķ i tualetē , aksesuā riem plauktu vispā r nav! Telpas ir jaukas un skaistas! Uz balkona nav mē beļ u! Fē ns ā tri uzsilst un vienkā rš i izslē dzas ((wi-fi slikti uztver!
Iepriecina personā ls, diezgan draudzī gs, ar vē lmi risinā t problē mas, bet acī mredzot ī paš niekiem ir vienalga (((Ir ī paš i puiš i, kas palī dz valkā t sauļ oš anā s krē slus, ir animatori, pie kuriem var atstā t bē rnu, batuts!
Teritorija tī ra, skaista, kopta, pludmale tī ra, baseins arī !
Brokastis garš ī gas, bet ir laika problē mas ((reizē m ilgi gaidī ja pasniegš anu! Restorā nā deklarē tā ē dienkarte ir eiropeiska, bet puse nav pieejama, tā pē c viņ iem ir atseviš ķ a lapa ar ē dienu iespē jā m! )
Lī dz š im teritorijā ir ieviesta darba sistē ma (trokš ņ o dzirnaviņ as, ā murs), un š is jau ir jū nijs!! ! ! Kopumā viņ i nebija adekvā ti gatavojuš ies sezonai ((
Vispā r kā komplekss, forš s, skaists un patī kams, atbildī gs kolektī vs! Bet pati viesnī ca - to vajag ļ oti pilnveidot, lai runā tu par VIP klasi!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rilas klosteris
Novērtējums 9.0
Bulgārija, Boroveca
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats

Отель расположен в 550 метрах от горнолыжного подъемника на курорте Боровец, в окружении соснового леса, в 600 м от центра. Отель был открыт в 2008 г., последняя реновация проводилась в 2018 г. Прогулка от отеля до продуктового магазина занимает 5 минут. Расстояние до автобусного вокзала Боровца составляет 300 метров.

Atrašanās vieta Аэропорт София находится в 70 км.
Viesnīcā

На территории отеля работает ресторан. Также к услугам гостей лобби-бар. Wi-Fi предоставляется в общественных зонах бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Дополнительные детские кроватки предоставляются по запросу.
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Диско-клуб отеля «Iceberg».
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Всего в отеле 90 номеров. Состоит из 5-этажного здания.

Istabās

В каждом номере установлен телевизор с плоским экраном и кабельными каналами. Также в вашем распоряжении гостиная зона с диваном. В ванной комнате имеются бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен и душ. С балкона открывается вид на окрестности. Ежедневная уборка номеров, смена белья – 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Borovets N63, Bulgaria
Tālruņi: +359 882519168
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.