Vidēja viesnīca budžetam

Rakstīts: 21 janvārī 2013
Ceļošanas laiks: 28 decembris 2012 — 11 janvārī 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Laba viesnī ca, ja nemeklē trū kumus. Ī paš u komfortu nejutī siet, bet viss nepiecieš amais ir: gulta, siltais ū dens, neliels TV, bezmaksas Wi-Fi, ē dinā š ana, bezmaksas transports uz pacē lā jiem. Visus trū kumus sedz saimnieku viesmī lī ba un cilvē ki, kas tur strā dā . Jū s pavadā t un cenš aties padarī t savas brī vdienas labā kas.
Nedrī kst aizmirst, ka atpū ta š ajā viesnī cā ir lē ta, tā pē c likumsakarī gi, ka ietaupī jums ir jū tams it visā . Bet par katru mī nusu ir pluss. Vakarā nav bufetes, atpū tnieki saņ em standarta a la carte vakariņ as ( tas ir mī nuss), bet dzī vā mū zika un no rī tiem ir diezgan daudzveidī ga bufete (tas ir pluss): tiek pasniegti divi sā nu ē dieni (griķ i un vermicelli), laba desu, sieru, piena produktu izvē le, vienmē r garš ī gi. saldumi. Ja nevē laties ņ emt vakariņ as uz pakas, tad padomā jiet par to, ka tuvā kais restorā ns (kafejnī ca) atrodas 1500 km no viesnī cas un vakariņ u izmaksā m bū s jā pieskaita vē l 100 grivnas ar taksometru (no plkst. 100 UAH vienai personai).
Mī nusus piedē vē ju arī tam, ka istabā nav fē na un ā ķ u drē bē m, bet kā man paskaidroja, viesnī ca tikai nesen izpirkta un visam nepietiek naudas. Novē lu viesnī cai labklā jī bu, vairā k tū ristu un daž u gadu laikā sasniedz 4 *.

Galvenais neaizmirst, ka par atpū tu ē dam, un daba ap viesnī cu ir vienkā rš i super! Ļ oti labas takas gan iesā cē jiem, gan profesionā ļ iem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар