Labs budžeta variants

Rakstīts: 16 augusts 2015
Ceļošanas laiks: 4 — 14 augusts 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Rezervē ja š o viesnī cu caur booking. com. Mani piesaistī ja cena - 330 eiro par 10 naktī m ar brokastī m diviem. Vē l meklē jā m viesnī cu ar baseinu, autostā vvietu un internetu. Jasmī ns izrā dī jā s vislabā kais, un mē s nemaz nenož ē lojā m, ka izdarī jā m savu izvē li par labu viņ am.
Ierodoties reģ istratū rā , mums sirsnī gi piedā vā ja rezervē t numuru ar skatu uz jū ru, nevis sā kotnē ji rezervē to. Viņ i mums personī gi parā dī ja š o istabu. Piekritā m un piemaksā jā m 30 eiro - skats tieš ā m forš s!
Numurs. Standarta numurs, atbilst viesnī cas kategorijai. Vannas istabā ir tikai duš a, bez aizkara, kas daž kā rt lika no vannas istabas izplū st ū dens. Bet tas mums personī gi ī paš as neē rtī bas nesagā dā ja. Gaitenī liels skapis ar spoguli. Paš ā istabā ir ideā li strā dā još s kondicionieris, ledusskapis, TV (ir krievu kanā li - First, RTR-Planet). Ir naktsgaldiņ i un krē sli. Gulta bija divas savienotas vienvietī gas gultas. Matrač i nav ī paš i ē rti, plus viens izrā dī jā s augstā ks par otru, nebija ī paš i ē rti. Telpā m varē tu veikt sejas korekciju. Un vē l viena vē lme - apzinī gā ka attieksme pret tī rī š anu, mums personī gi bija jautā jumi par to.

Uzturs. Numura cenā bija iekļ autas brokastis. Tā s ir: vā rī tas olas, sviests, maize, siers, siers, tomā ti, gurķ i, olī vas, š ķ iņ ķ is, desa, musli, graudaugi, ievā rī jums, dzē rieni (tē ja, kafija, piens). Brī vdienā s papildus tam bija desiņ as, grauzdiņ i ar olu. Mums bija vairā k nekā pietiekami. Viesnī cā iespē jams pasū tī t pusdienas (7 levas jeb 3.5 eiro no personas) un vakariņ as (6 levas jeb 3 eiro). Pusdienas paē dā m divas reizes. Š efpavā ra gatavotos noklusē juma ē dienus nevar izvē lē ties, tač u no ē dienkartes var pasū tī t ko citu. Pirmajā reizē tā bija taratora un kā postu zupa ar cū kgaļ u, otrā zupa ar gaļ u un pildī tajiem pipariem. Garš ī gs.
Personā ls. Pā rsvarā runā krieviski, draudzī gi. Ī paš s paldies saimniekam Dž ordž am - pasaules cilvē kam!
Atraš anā s vieta. Ļ oti tuvu pludmalei - ne vairā k kā.10 minū tes, kopā ar nolaiš anos lī dz jū rai. Arī tuvu centram - 5 minū tes.
Pakalpojumi. Viesnī cā ir lielisks peldbaseins ar bē rnu zonu. Vienkā rš i š iks, ņ emot vē rā viesnī cas budž eta raksturu. Katru rī tu tas tiek izsū knē ts un naktī dezinficē ts. Viesnī cai ir liela bezmaksas autostā vvieta. Vietu ir pietiekami daudz. Lielisks WiFi. Noķ erts gan restorā nā , gan istabā , gan vestibilā , un pie baseina. Reizē m lidoja, bet ne kritiski.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu