Byala Beach Resort 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.810
№1 viesnīcas reitingā Byala
9.7 Numurs
9.3 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.3 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Mūsdienīgais komplekss atrodas klints virsotnē, jūras krastā Byalas pilsētā. No tās logiem paveras skaists skats uz jūru. Tā piedāvā modernu spa, restorānu, izklaides iespējas bērniem un pieaugušajiem.Vairāk →
аватар Cergey79
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā atpū tuš ies ar 2 bē rniem, ļ oti labi apstā kļ i relaksē još ai atpū tai. Mums viss patika, jo ī paš i bē rni bija traki pē c animatoriem, milzī gi dzī vokļ i ar visu nepiecieš amo lī dz pat korķ viļ ķ im! ! ! no mī nusiem viesnī cas teritorija par mazu, biju pā rsteigts aprakstā lasot, ka izrā dā s tur ir dā rza parks, nu nekā tā da tur nav un ar visu vē lmi nav kur iederē ties. … Tomēr ▾ Kopumā atpū tuš ies ar 2 bē rniem, ļ oti labi apstā kļ i relaksē još ai atpū tai. Mums viss patika, jo ī paš i bē rni bija traki pē c animatoriem, milzī gi dzī vokļ i ar visu nepiecieš amo lī dz pat korķ viļ ķ im! ! ! no mī nusiem viesnī cas teritorija par mazu, biju pā rsteigts aprakstā lasot, ka izrā dā s tur ir dā rza parks, nu nekā tā da tur nav un ar visu vē lmi nav kur iederē ties. Arī viesnī cas aprakstā ir maksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, tā nav taisnī ba, viss tiek nodroš inā ts par brī vu, tur arī biljardu neatradī si, ja kā dam pē kš ņ i tas ir svarī gi, viesnī cā nav valū tas maiņ as, ciematā ir 30 minū š u gā jiens kalnā , bet ir bankomā ts.
аватар RimulaX
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta tieš saistē . Š is bija mū su pirmais brauciens uz Bulgā riju. Ceļ oju kopā ar sievu un 5 gadus veco meitu. Mē s devā mies septembra sā kumā , tā pē c visu nedē ļ u bija silts un saulains. Papildus mā koņ ains laiks ieraš anā s dienā . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta tieš saistē . Š is bija mū su pirmais brauciens uz Bulgā riju. Ceļ oju kopā ar sievu un 5 gadus veco meitu. Mē s devā mies septembra sā kumā , tā pē c visu nedē ļ u bija silts un saulains. Papildus mā koņ ains laiks ieraš anā s dienā . Viesnī ca atrodas Byala.
Reģ istrē jies pulksten 12:00. Byala Beach Resort Hotel no jaun. Dzī vokļ i ir pā rsteidzoš i - plaš i un ē rti. Bijā m apmetuš ies centrā lajā ē kā ar skatu uz jū ru un baseinu. Istaba sastā v no guļ amistabas, tualetes ar duš as telpu un virtuves-viesistabas. Virtuvē ir viss, sā kot no galda piederumiem un traukiem lī dz tē jkannai un cepeš krā snij. Lī dz ar to viesnī cas numuriņ i ir 10 balles. Viesnī cas teritorija ir maza, bet tī ra un labi uzturē ta, ar tī ru baseinu un rotaļ u laukumu.
Ē dieni viesnī cā bija daudzveidī gi un garš ī gi. Katru reizi bija kaut kas jauns - zivis, uz oglē m gatavota gaļ a. . Arī manai meitai ē diens garš oja. Labs alus un vī ns.
Paldies Animā cijai. Puiš i nemitī gi izklaidē ja un vakaros sarī koja daž ā dus jautrus koncertus un spē les. Strā dā ja ar bē rniem.
Uz pludmali jums jā iet lejā pa koka kā pnē m. Pludmale ir privā ta, ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, ir glā bē ji. Pludmale tī ra, ieeja jū rā normā la, nav akmeņ u un oļ u, tikai smiltis. Ū dens bija silts un tī rs.
Biež i izgā ja ā rā pastaigā ties. Byalā ir daudz veikalu, banka. Netā lu no ciema š osejas kursē autobusi. Jū s varat doties uz Varnu vai Burgasu.
Par pā rē jo bija neaizmirstami iespaidi. Viesnī cu iesaku visiem!
Анимация! Номер отеля Номер отеля Номер отеля Вид с номера Бассейн Бассейн
аватар tanka_t34
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, jo 80% cilvē ku idejas par Bulgā riju brī vdienā m ir Saulainais krasts un Zelta smiltis . . atvaļ inā jums bija septembrī un vispā rē jā s sū dzī bas par populā riem kū rortiem nonā ca lī dz sū dainā m pludmalē m un salauztiem krē sliem, sauļ oš anā s krē sliem, utt lī dz sezonas beigā m . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, jo 80% cilvē ku idejas par Bulgā riju brī vdienā m ir Saulainais krasts un Zelta smiltis . . atvaļ inā jums bija septembrī un vispā rē jā s sū dzī bas par populā riem kū rortiem nonā ca lī dz sū dainā m pludmalē m un salauztiem krē sliem, sauļ oš anā s krē sliem, utt lī dz sezonas beigā m . . Izvē lē jos nepopulā ru vietu un pazī stamu ķ ē di, lai nepā rsteigtos ar "autentiskiem" pā rsteigumiem. . Esam atgriezuš ies. . GRIBU VAIRĀ K! ! ! Viss kā rtī bā - izcila Eiropas virtuve, piemē rota veģ etā rieš iem, piecas ē dienreizes dienā - kaudzes pā rtikas, gaļ a un cū kgaļ a, vista un trusis, zupas pusdienā s un vakariņ ā s, dzē rieni katrai gaumei un sausais vī ns un vietē jais alus nav slikts)) ) nav svaigas sulas un kafijas , ka un visur Bulgā rijā mani bē rni nedzer svaigas sulas, un kafiju ar tā m - istabā -dzī voklī ir pilinā mā kafijas automā ts maltai un tosteris un elektriskā tē jkanna . . var gatavot, bet ja ir kas tad praktiski nav kur nopirkt, ņ em lī dzi. . . teritorijā nav tā du parku kā Turcijā , bet mums pietika pludmales-baseins-rotaļ u laukums. . . pludmale smilš aina, tī ra, maza, jū ra sekla un ilgu laiku caurspī dī ga))) kā pnes 112 pakā pieni maniem bē rniem 8 un 3.5 gadi nebija problē ma - gotzal vienpadsmit reizes dienā...personā ls jauks un neuzkrī toš i, ja atstā j dolā ru - es katru dienu tī ru un mainu gultu))) . . nu, man ļ oti patika)))
Jā , bezmaksas Wi-Fi ir tuvā k reģ istratū rai, restorā nā un pie baseina, jū s varat to iegā dā ties istabā . . bet nu, jums arī vajag atpū sties no interneta)))))
аватар oksanchyk17
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss viesnī cā tikai ar + zī mi. Visu servisu darbs fiksē ts, Bookingā attē lotā s bildes patiesas (interesē jos, pirms brauciena izlasī ju gandrī z visas atsauksmes). Ja jums ir nepiecieš amas klusas brī vdienas - jū s noteikti atrodaties White Beach Resort. … Tomēr ▾ Viss viesnī cā tikai ar + zī mi. Visu servisu darbs fiksē ts, Bookingā attē lotā s bildes patiesas (interesē jos, pirms brauciena izlasī ju gandrī z visas atsauksmes).
Ja jums ir nepiecieš amas klusas brī vdienas - jū s noteikti atrodaties White Beach Resort. Iesaku izlasī t arī Holiday Check atsauksmes, tā s ir ā rkā rtī gi pozitī vas.
аватар tatyanaburko
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pagā juš ajā vasarā atpū tā mies Bulgā rijā , apmetā mies Byala Beach Resort. Iespaidi bija ļ oti pozitī vi, atpū tā mies tur mē nesi, protams, ka pietrū ka mā jas, bet braukt prom negribē jā s. Ļ oti viesmī lī gs personā ls, lieliski apartamenti, ē rtas, skaistas, lielas istabas, atpū tā s ar bē rnu (3 gadi), viņ am bija kur apgriezties, brokastī s negā jā m, un virtuve istabā ļ ā va gatavot. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā vasarā atpū tā mies Bulgā rijā , apmetā mies Byala Beach Resort. Iespaidi bija ļ oti pozitī vi, atpū tā mies tur mē nesi, protams, ka pietrū ka mā jas, bet braukt prom negribē jā s. Ļ oti viesmī lī gs personā ls, lieliski apartamenti, ē rtas, skaistas, lielas istabas, atpū tā s ar bē rnu (3 gadi), viņ am bija kur apgriezties, brokastī s negā jā m, un virtuve istabā ļ ā va gatavot. mū su paš u brokastis. Ļ oti taktiskas un pieklā jī gas istabenes, laicī gi mainī ta veļ a un dvieļ i, telpu uzkopš ana - sausa, slapja. Restorā ns paē da garš ī gi, bet mē nesi dzī voš anai, protams, gribē jā s kaut ko paš taisī tu. Jā teic, ka tur ir daudz pā rtikas veikalu, vajag nedaudz uzkā pt, bet gaļ as tur nav, pā rdod tikai saldē tu gaļ u, liellopu gaļ u, vistu, bet tie nav garš ī gi, un ir bail tos ē st , ne dabī ga, bet svaiga gaļ a kaut kur tika teikts ka ir, bet neatradā m, graudaugi, milti, olas, viss protams ir, ar sliktā ku pienu, biezpienu, kefī ru, bet š is laikam noderē s infa kurš ir bē rni. Animā cija viesnī cā ir laba, pavā rs brī niš ķ ī gs, viņ iem vispā r ir ī paš a attieksme pret bē rniem. Netā lu no viesnī cas ir taksometri, nu, taksometru cenas ir kā kū rortā , bet ē rtas, var pat zvanī t pa mobilo, kad vajag. Runā jot par pludmali, pludmale laba, smiltis, maiga ieeja ū denī , tikai bē rniem, kā pnes uz pludmali tieš ā m stā vas un dinnovatas, bet pierod, 5-6 nepamana. .
Jā saka, ka ciemā - Bjalā sezona beidzas 1. septembrī , restorā ni, veikali ir slē gti, un lī dz septembra vidum kū rorta zonā pat elektrī ba tiek atslē gta, tu ej pa ielu un tikai mē ness apgaismo veids : ) Pludmalē ar tū risma sezonas aizieš anu, kā pē c Vieni iztī ra atkritumu tvertnes, neizglī toti tū risti izmet atkritumus pludmalē , citi liek maisos. Arī š ajā laikā viesnī cā nav animā cijas, tač u darbinieki jū s uzņ em kā ģ imeni, mē s bijā m vieni no pē dē jiem viesiem, un viņ i pret mums izturē jā s ar ī paš u attieksmi, pat uzdā vinā ja ekskursijas un sarī koja svē tku vakariņ as. , kopumā mē s iesakā m viesnī cu.
аватар elenapka
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir laba! Mē s ar vī ru atpū tā mies 2008. gada jū lijā . Viesnī ca tikko tika atvē rta - tā pē c viss bija jauns un darbinieki ļ oti centā s. Oggomny 2 istabu "suite" numurs ar virtuvi un balkonu ar skatu uz jū ru. Ē dieni "Viss iekļ auts" - daudz gaļ as, zivju un dā rzeņ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba! Mē s ar vī ru atpū tā mies 2008. gada jū lijā . Viesnī ca tikko tika atvē rta - tā pē c viss bija jauns un darbinieki ļ oti centā s. Oggomny 2 istabu "suite" numurs ar virtuvi un balkonu ar skatu uz jū ru. Ē dieni "Viss iekļ auts" - daudz gaļ as, zivju un dā rzeņ u. Garš ī gi dzē rieni! ! ! Vienī gais, ka no tuvā kā s apdzī votas vietas (neliels ciemats) ir mazliet tā lā k, blakus ir bū vlaukumi. Bulgā ri ir ļ oti viesmī lī gi un dā sni (ī paš i salī dzinot ar turkiem). Devā mies ekskursijā uz Nesebā ru (ļ oti skaista). Varnā man patika mazā k. Kopumā ar pā rē jo esam ļ oti apmierinā ti!
Басейн Вечер Отель вечером Пляж


iemiesojums ysnazariy
Atradām šo viesnīcu, braucam ar draugiem. 2 pāri + 1 bērns. Vai tas ir iespējams un cik tas maksās? Paldies
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums kulikovaosokina
Sveiki, vai viesnīcā ir wi-wi, cik maksā?Kāda ir infrastruktūra ārpus viesnīcas, vai ir iespējas izklaidēties bērniem?Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sena cietokšņa drupas
Bulgārija, Byala
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Современный комплекс расположен на вершите утёса, на берегу моря в местечке Бяла. Из его окон открывается красивый вид на море. К услугам гостей современный спа-центр, ресторан, развлечения для детей и взрослых.

Atrašanās vieta 1 км от центра г. Бяла. 5 км от г. Обзор. 55 км от аэропорта Варны.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Ресторан с традиционной болгарской и европейской кухней.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские коляски (платно), анимация для детей, мини-дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Ночной клуб, игровая комната, дартс, солярий.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 125 апартаментов.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • virtuve / virtuvīte
  • balkons/terase
Adrese Byala Beach Resort, 9101 Byala, Bulgaria
Tālruņi: +359 51 435 700
Tīmekļa vietne: Byala Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).