Jautājums par viesnīca Byala Beach Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai ir iespējams paņemt dzīvokli 4+ bērnam līdz 3 gadiem
Atradām šo viesnīcu, braucam ar draugiem. 2 pāri + 1 bērns. Vai tas ir iespējams un cik tas maksās?
Paldies
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2015-05-019 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар irina_1901
Jā, jūs varat paņemt 2 istabu dzīvokli. Izmaksas ir atkarīgas no sezonas. Es tevi meklēju 2 nedēļas jūlijā (šī ir sezonas sezona) - 1600 eiro visiem bez ēdienreizēm. Un kāpēc jums ir vajadzīga Byala, es nesaprotu. Šī ir vieta ģimenēm ar bērniem, kuras neplāno nekādus ceļojumus, jo gan Varna, gan Burgasa ir tālu. Un jūs esat 4 pieaugušie un tikai viens bērns, kuram gandrīz visur būs labi. Kūrorta izvēli jūsu uzņēmumam uzskatu par kļūdu. Var atrast labāk un lētāk. Un kāpēc jums ir vajadzīgi koplietošanas dzīvokļi ar vienu vannas istabu visiem? Galu galā jūs varat ņemt divas istabas blakus, un tas būs ērtāk. Skat.
аватар irina_1901
Paskatījos kaut ko mūsu vietnē. Es paskatījos uz tiem pašiem datumiem. Dārgākā sezona ir jūlijs. Var nejautāt cenu un nerakstīt, kad un uz cik dienām brauc. Salīdziniet ar Byala. Albena ir brīnišķīgs kūrorts, Oasis 3 * viesnīca "viss iekļauts" - divi numuri, 2 pieaugušajiem - 930 eiro, par 2 + 1 treb u003d 945. Tā tas ir ar labu uzturu! Bez ēdienreizēm Pomorijā, apart-viesnīcas Pomorie Bay studija ar virtuvi - 715 eiro diviem, 725 2 + 1. Saulainajā Krastā, apartamentu viesnīca Karina Beach brokastīm, studijas - 864 un 885. Ir arī Selena-2 viesnīca "viss iekļauts" - 945 + 963. Tātad šajos kūrortos ir ko darīt, un Byala ir ciems.
аватар 59heb554
Labdien! Man ir vairāki dzīvokļi Varnā (Asparuhovo). Tas ir 30 km. no Byala. Netālu atrodas priežu mežs (Janavaras masīvs). liels parks, jūra 300 m 100 metri lielveikals Bila, ir vairākas kafejnīcas. ēdnīcas. Pilsētas centrs atrodas 7 minūšu autobusa brauciena attālumā. Tie. jums labums un dzīve lielpilsētā - rūpniecība, kultūra un tajā pašā laikā - mežs, parks, jūra.
lētākais, ko varu dot par 23 eiro - http://goo.gl/ByCd10
Par 25 eiro - http://varnaflats.eu/en/asparohovo-vii-varnaflats-eu-studio-photos
Ir arī tāds trīsistabu dzīvoklis 30 eiro - http://varnaflats.eu/ru/home-page1-2/rajon-zelenika/zelenika-i-varnaflatseu-two-bedroom-apart ment-with-balcony
Ir arī neliela studija - http://goo.gl/2vEvmB - 18 eiro. un šeit ir studija par 15 eiro - http://goo.gl/ItW0Dz Pilsētas centrā ir studija, bet meža nav - 25 eiro - http://goo.gl/4DXlPX
Viņi visi atrodas netālu, daži pat vienā mājā.
Ja ir kas rakstiet - [email protected], vai zvaniet = +359893640193, vai arī varat Skype - varnaflats.eu. Aleksejs
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Byala Beach Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl