Jautājums o Bansko

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
132 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Kurš atpūtās Bulgārijas slēpošanas kūrortā Bansko, pastāstiet man, lūdzu, kādas interesantas ekskursijas tur var rezervēt?
Kurš atpūtās Bulgārijas slēpošanas kūrortā Bansko, pastāstiet man, lūdzu, kādas interesantas ekskursijas tur var rezervēt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2020-01-024 gadā atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар AllOverTheWorld
cilvēki brauc slēpot, tāpēc slēpošana, un, kā parasti, termālās vannas, sniega motocikli, ragavas, un cik atceros, ar Vangu bija saistīta arī reklamēta ekskursija.
аватар Igor_m
Salonikos (Grieķija) var, Bulgārijā - Plovdiva, Sofija arī ir iespējams, bet var pieteikt ekskursiju jebkur, bet vai tas ir nepieciešams?
аватар Murder
Bansko ir daudz dažādu tūrisma aģentūru. Pastaigājieties pa pilsētu, runājiet ar dažādām aģentūrām un izvēlieties. Apmeklējumam iesaku ņemt līdzi peldkostīmus pastaigas attālumā no minerālu baseiniem (v. Dobrinishte, v. Banya).
Ja īrējat automašīnu, tad patstāvīgi apmeklējiet tuvējās vietas - Petrich, Rupite, Melnik, Rozhensky Manastir, Rilski Manastir u.c.
аватар Visiteur
Paldies par atbildēm. Ir dažas noderīgas idejas.)
аватар irina_1901
Bulgārijā ir kalnu ceļi. Ziemā, pats braucot, es kā piesardzīgs cilvēks neieteiktu. Mans draugs devās uz Bansko. Viņš stāsta, ka nav bijuši kādās ekskursijās, aizrāvuši slēpošana un viss, kas ir uz vietas. Un jūs, protams, izlemjat pats.
аватар Murder
Normāli ceļi Bulgārijā. No Sofijas līdz Bansko kopumā ir skaista. Un, ņemot vērā to, ka ziema nav ziema, un sniegs ir tikai kalnos, jūs varat droši doties visur. Dienvidu daļā, tuvāk Petričai un Grieķijai kopumā, sniegs ir redzams tikai pa TV, izņemot tuvējās kalnu virsotnes.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bansko
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl