Adeona Ski & Spa Hotel 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 5.610
№10 viesnīcas reitingā Bansko
6.0 Numurs
5.3 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.3 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Adeona Ski & Spa ir neliela, mājīga viesnīca, kas atrodas piecu minūšu gājiena attālumā no Bansko centra un 1 kilometra attālumā no gondolas pacēlāja, uz kuru transfērs ir bez maksas. Viesnīca ir celta tradicionālā arhitektūras stilā. Ideāli piemērots ekonomiskai ziemas ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар danishakrava
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Man patika viesnī ca, istabiņ a plaš a. Baseins ir labs ar saunu. Viss tī rs. Basiki aiziet uz pacē lā ju. ES iesaku. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, istabiņ a plaš a. Baseins ir labs ar saunu. Viss tī rs. Basiki aiziet uz pacē lā ju.
ES iesaku.
Бассейн Отель
аватар viper6660
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es apmeklē ju š o viesnī cu 2016. gada februā rī . Es nekad neesmu redzē jis sliktā ku viesnī cu. Lai gan pirmais iespaids bija labs. No plusiem tikai vairā k skaitļ u (un tad, ja paveiksies). Pā rē jais ir tikai mī nusi. Telpas praktiski netiek iztī rī tas, turklā t no tā m pat neatstā j š ampū ns vai tualetes papī rs, jā jautā reģ istratū rā un jā gaida pusstunda. … Tomēr ▾ Es apmeklē ju š o viesnī cu 2016. gada februā rī . Es nekad neesmu redzē jis sliktā ku viesnī cu. Lai gan pirmais iespaids bija labs. No plusiem tikai vairā k skaitļ u (un tad, ja paveiksies). Pā rē jais ir tikai mī nusi. Telpas praktiski netiek iztī rī tas, turklā t no tā m pat neatstā j š ampū ns vai tualetes papī rs, jā jautā reģ istratū rā un jā gaida pusstunda. Arī istabā s nav normā las divguļ amā s gultas. Tikai matrač i uz grī das. Viņ i ieradā s pē c slē poš anas, pat nevarē ja ieiet duš ā , jo katlu telpā pastā vī gi tika atslē gts karstais ū dens, lai ietaupī tu naudu. Istabā s ir virtuve, bet nav virtuves piederumu, tā pē c tas ir bezjē dzī gi. Laistī š anas kannas duš ā tiek izlietas visos virzienos, izņ emot jū s. Reģ istratū rā atslē gas tiek atstā tas bez uzraudzī bas. Ikviens var paņ emt un doties uz tavu istabu. Drauga istaba pē c uzkopš anas tika atstā ta atvē rta. Istabā s nav interneta, pat nav vadu. Nav arī ģ ē rbtuvju un vietu, kur glabā t slē poš anas inventā ru. Transfē rs uz pacē lā ju vispā r nenotiek pē c grafika. Ir pasakas, bet tur ir vienkā rš i auksts. UN GALVENĀ . VIESNĪ CA ZOG. VIŅ I NOZAGA LIELU NAUDAS SUMMU. Mans padoms ir neņ emt š o viesnī cu.
аватар sashenka-nt
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cas atpū tai, mē s ar ģ imeni vienmē r braucam kopā , tač u tas neizdevā s, un š ā ds liktenis piemeklē ja mani. Es izvē lē jos labu variantu ziemas brī vdienā m Bansko, tač u tas bija lē ts. Tas ir svarī gi arī mū su laikā , jū s redzat)). … Tomēr ▾ Viesnī cas atpū tai, mē s ar ģ imeni vienmē r braucam kopā , tač u tas neizdevā s, un š ā ds liktenis piemeklē ja mani. Es izvē lē jos labu variantu ziemas brī vdienā m Bansko, tač u tas bija lē ts. Tas ir svarī gi arī mū su laikā , jū s redzat)). Mē s apmetā mies Adeona Ski Hotel. Neliela viesnī ca 3 zvaigznē m ir diezgan velka. Labi, ka lidojā m caur Salonikiem. Precī zā k, lidojā m ar lidmaš ī nu uz Salonikiem, un tad pā rsē dā mies autobusā un pē c 3 stundā m bijā m vietā . Tas ir ē rtā k, jo, dī vainā kā rtā , ceļ oš ana pa Bulgā riju aizņ em ilgā ku laiku. Jā , un ir spriedze ar lidmaš ī nā m, kā izrā dī jā s. Kas par viesnī cu: labs internets, istabiņ a maza, bet cienī gi uzkopta. Ir pat virtuvī te. Ja vē laties, varat gatavot. Bet es negribē ju. No rī ta ē dā m viesnī cas restorā nā , un tad pastaigā jā mies pa Bansko un devā mies uz restorā niem. Ļ oti garš ī gs jē rs. Vienkā rš i ā rkā rtē ji. Slē poš anas abonementu cenas š ogad nekož . Labi. Studentiem vispā r ir atlaides. Un mans dē ls ir students. Tā pē c mē s nedaudz ietaupā m. 6 dienā m slē poš anas karte maksā apmē ram 150 eiro. Manuprā t, tas ir diezgan pieņ emami. Protams, ir daudz taku. Forš ā kais "klī ringā ". Tā viņ i sauc š o vietu. Starp citu, tur ir daudz restorā nu. Kamē r vī rs un dē ls brauca, es tur biež i dzē ru karsto š okolā di. Nedē ļ u atpū ties. Es domā ju, ka mē s atgriezī simies.
аватар kris2819
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Puiš i, es vē los jums pastā stī t par savu ceļ ojumu uz Bansko agrā pavasarī . Draugs mani pierunā ja doties slē pot. Pē dē jo reizi slē poju pirms 20 gadiem, bet avantū risma gars vē l nav izdzisis. Pagā ja ilgs laiks, lai izlemtu, kā iet. … Tomēr ▾ Puiš i, es vē los jums pastā stī t par savu ceļ ojumu uz Bansko agrā pavasarī . Draugs mani pierunā ja doties slē pot. Pē dē jo reizi slē poju pirms 20 gadiem, bet avantū risma gars vē l nav izdzisis. Pagā ja ilgs laiks, lai izlemtu, kā iet. Mē s atradā m iespē ju caur Salonikiem. Sā kumā likā s nedaudz dī vaini – uz Bulgā riju caur Grieķ iju. Bet aģ entū ras vadī tā js mani pā rliecinā ja, kā argumentus minot labu transfē ru un grieķ u multivisa - tas kļ uva par izš ķ iroš u faktu. Uzreiz jā saka, ka multfilma tieš ā m bija iestudē ta (pirms tam jau atpū tā mies Grieķ ijā , proti, pasē bija atzī mes), tā pē c arī bijā m gatavi vasaras atvaļ inā jumam. Rezultā tā mē s lidojā m uz Salonikiem un gandrī z pē c 3.5 stundā m bijā m tur. Autobuss labs, ar internetu, tā pē c brauciens nelikā s nogurdinoš s. Dzī vojā m Adeona Ski Spa 3 * viesnī cā . Viesnī ca ir maza, sastā v no 4 ē kā m, ir WiFi. Numuri ir ļ oti ē rti un tī ri, aprī koti ar visu nepiecieš amo. Ir televizors ar satelī ta kanā liem, telefons, ledusskapis, virtuvī te, balkons. Personā ls draudzī gs, ē diens garš ī gs. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar Spa-centru - gan procedū ru kvalitā ti, gan cenas. Mū su gids bija Tereodors, bet mē s viņ u saucā m par Fjodoru. Ļ oti smieklī gs puisis. Viņ š mums ļ oti palī dzē ja, un ne tikai mums. Puiš i, mē s kā iesā cē ji braucā m bez ekipē juma, bet tā nemaz nav problē ma. Tur visu var nopirkt vai ī rē t. Nemaz nav dā rgi. Toties visu organizē ja Fjodors, firmas tū ristiem viss ar atlaidi! ))) Mē s paņ ē mā m augš ā instruktoru, pamā cī jā mies pā ris stundas un. . . mū s sagaidī ja zilā trase. Pirmā reize bija ar daudziem kritieniem, bet tas ir tā vē rts. Adrenalī ns sā kas! Tā ir neaprakstā ma sajū ta! Iesaku arī pusdienot restorā nā Salt Pepper. Mā jī gi, krā saini un garš ī gi! Svē tki bija neaizmirstami! Man ļ oti patika!
аватар yaroslavczeva2
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi dzī vē saskā ros ar drē bju zā dzī bu (! ) viesnī cā . Draugam pazuda dž insu bikses, visu pā rmeklē ja. Man neiekrita galvā , ka kā dam citam varē tu bū t vajadzī gi dž insi. Kad viņ i aizgā ja, viņ i atstā ja uz gultas jaku. … Tomēr ▾ Pirmo reizi dzī vē saskā ros ar drē bju zā dzī bu (! ) viesnī cā . Draugam pazuda dž insu bikses, visu pā rmeklē ja. Man neiekrita galvā , ka kā dam citam varē tu bū t vajadzī gi dž insi. Kad viņ i aizgā ja, viņ i atstā ja uz gultas jaku. Tajā paš ā dienā ar viesnī cu sazinā jā s tū roperatora pā rstā vis - atbilde - "apkopē ja neko neatrada. " Lai gan mē s precī zi atceramies, ko un kur atstā jā m. Vē stule vadī tā jam - ignorē ta. Izrā dā s, jaka ir svarī gā ka par viesnī cas reputā ciju. Turklā t :
MINUSI: istaba auksta, ū dens vakarā nedaudz silts (manuprā t, tā vispā r ir ņ irgā š anā s). Brokastis ir vienā das. Recepcijas vecā kā vadī tā ja ir ā rkā rtī gi nepatī kama. Norā dī tā piecu minū š u gā jiens lī dz pacē lā jam ir meli. Pastaiga 20-25 minū tes. Autobuss kursē , bet tikai no 8-10.
PROS: Istaba ir plaš a. Tī ri.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pirinas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba
Divu galvu rančo
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba

Adeona Ski & Spa – небольшой уютный отель, расположен в пяти минутах ходьбы от центра города Банско и в 1 километре от гондольного подъёмника, трансфер до которого предоставляется бесплатно. Отель построен в традиционном архитектурном стиле. Идеально подойдёт для экономичного зимнего семейного отдыха.

Atrašanās vieta 1 км от гондольного подъемника. 95 км от аэропорта Софии. 220 км от аэропорта «Македония» г. Салоники.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa  FREE 
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
Telpu apraksts

Всего 50 номеров в четырёх корпусах отеля.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • virtuve / virtuvīte
Adrese 19 Khan Asparuh Str., 2770 Bansko, Bulgaria
Tālruņi: +359(88)2442070
Tīmekļa vietne: Adeona Ski & Spa Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр.