Lieliska cenas un kvalitātes kombinācija!!!

Rakstīts: 11 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 14 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Vispirms vē los pateikt lielu paldies pā rvaldī bas sabiedrī bai, kuru pā rstā v Aleksandra un Emī ls. Ļ oti patī kami un atbildī gi cilvē ki, jo, pateicoties pareizai organizā cijai, viesnī ca vienmē r ir tī ra, ē rta, gaiš a un mā jā s mierī ga.
Un tas ir galvenais relaksā cijas garants! Birojs ir atvē rts katru dienu lī dz 17:00.
Jū s vienmē r varat vē rsties š eit un saņ emt palī dzī bu, padomu vai vienkā rš i orientē ties Bansko (iesā cē jiem). Ī paš s paldies dā rzniekam, kurš strā dā pie teritorijas labiekā rtoš anas un sakopš anas, pateicoties viņ a darbam, pagalms izskatā s ļ oti skaists un svaigs.

Kā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu? Tā atraš anā s vietas dē ļ...Pirmkā rt, tas ir tuvums SKI pacē lā jam, otrkā rt, netā lu atrodas Pirinas nacionā lais parks, un, treš kā rt, jū s atrodaties paš ā Banskajas dzī ves sirdī , bet, atgriež oties viesnī cā , jū s ienirt mierā un klusumā , kas sniedz jums iespē ju atpū sties un iegū t spē ku jaunai dienai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар