viesnīca

Rakstīts: 30 marta 2010
Ceļošanas laiks: 1 — 7 marta 2010
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Atpū tā mies viesnī cā "Perun 4 *" no 19.03. 10-28.03. 10, sezona gandrī z beigusies.
Principā viesnī ca nav slikta , diezgan labs priekš saviem 4*. Daudz zaļ umu, dizains tā ds tak. Vestibilā ir mazs akvā rijs, papagaiļ i, pat kā mis ir. Ļ oti patī kami un mī ksti. dī vā ni.
Tā tad tiem, kas tur dodas, neliela informā cija.
1. Atrodas netā lu no pacē lā ja. Staigā.10-15 minū tes maksimums. Ik pē c pusstundas no viesnī cas kursē arī bezmaksas autobuss. Lai gan mū s veda neatkarī gi no laika, cilvē ku bija maz un bijā m tikai 2.

2. Viesnī cā ir 2 peldbaseini. Viesnī cā arī dž akuzi, 2 tvaika pirtis, un 2 saunas. Tikai mums paš iem tā s bija jā ieslē dz, jo. mē s jau bijā m izgā juš i ā rpus sezonas, un neviens tam nesekoja. Bet tas mū s netraucē ja.
3. Istabas normā las 2 personā m. Mums bija 316. istaba, 3 stā vā . Gultas lielas, divi atzveltnes krē sli, naktsgaldiņ i, seifs istabā bez maksas. Istabā bija arī TV, mini bā rs tē jkanna, CD atskaņ otā js, vanna, dvieļ i, peldmē teļ i, kas tika mainī ti katru dienu. Balkons arī bija mazs.
Starp citu, š ī s viesnī cas logi vai nu paveras uz ielu, pa kuru nepā rtraukti brauc maš ī nas, un pretī viesnī cai Lyon vai iekš pagalmā , tač u ir neliela tuksneš a zeme, redzamas arī viesnī cas un bū vlaukums ar torņ a celtņ iem. Mū su istaba ar logiem uz ielu, vispirms brauca ar maš ī nā m ļ oti kaitinā ja, un tad pieradā s. Vispā r skats pa logu nav ī paš i labs.
Bija arī fē ns, bet gandrī z salū za. Š ķ iet, ka fē ni visā s vietā s š ajā viesnī cā nav ī paš i kvalitatī vi. Tā pē c izmantojā m savu.
4. Ē diens - zviedru galds, mū suprā t, diezgan labs un garš ī gs. Ī paš i vakariņ ā s. Brokastis protams diezgan vienmuļ as, bet tur tika dots viss, kas bija vajadzī gs. kurš š o visu gatavo pē c tava lū guma), pankū kas ( gatavo arī š efpavā rs, ļ oti garš ī gi), desiņ as, desiņ as, š ķ iņ ķ is, bekons, cepta maize, tē ja. kafija, sulas. Vakariņ as protams pamatī gā kas un daudzveidī gā kas, bet bez dzē rieniem. Ē diens mums visiem patika.
5. Apkalpoš ana laba. Visus jautā jumus var atrisinā t reģ istratū rā krievu vai angļ u valodā .
6. Viesnī cā ir visa slē poš anas inventā ra nomas skola.

7. Vestibila bā rā katru vakaru tiek uzkarsē ts ī sts kamī ns. Vakarā ir ļ oti patī kami pasē dē t pie kamī na.
Vispā r Bansko nav centrā lā s apkures un, manuprā t, visas viesnī cas tiek apsildī tas ar krā snī m. Tā tad dū mu smaka vakarā pā rņ em visu pilsē tu. Mums patika.
Mums paveicā s gan ar datumiem, gan ar laikapstā kļ iem. Cilvē ku gan viesnī cā , gan trasē s bija maz. Un bija jau ļ oti silts. Nekur nebija ī paš u problē mu.
Vispā r lasi, izvē lies. Jautā jiet visu, kas jū s interesē , tū risma aģ entū rai. Tas ir viņ u darbs.
Lai visiem labas brī vdienas!
Ja vē lies ko jautā t vai uzdot jautā jumu, raksti uz e-pastu "tatianagrt@yahoo. com", ja varē š u, ar prieku atbildē š u.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu