Kralev dvor 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 5.510
8.0 Numurs
6.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
4.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīcas nosaukums cēlies no Pirinas kalnu skaistākās virsotnes - Kralev Dvor (augstums 2680 m) nosaukuma. Šī mājīgā, ģimenes pārvaldītā viesnīca atrodas klusā Bansko rajonā, netālu no galvenās Pirin ielas, kur atrodas liels skaits veikalu, kafejnīcu un restorānu. Atvērta 2007. gadā, renovācija veikta 2014. gadā.Vairāk →
аватар Anatolij245649
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba. Uztura ziņ ā pamatā ir tū re ar brokastī m – tā s noteikti nav ī paš i labas. Mē s devā mies slē pot. Viss bija tuvu viesnī cai: veikali un restorā ni, visi pastaigas attā lumā . Ja jū s dodaties uz š o konkrē to viesnī cu, tad jū su istabā nav elektrisko tē jkannu, tad labā k tā s ņ emt lī dzi. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba. Uztura ziņ ā pamatā ir tū re ar brokastī m – tā s noteikti nav ī paš i labas. Mē s devā mies slē pot. Viss bija tuvu viesnī cai: veikali un restorā ni, visi pastaigas attā lumā . Ja jū s dodaties uz š o konkrē to viesnī cu, tad jū su istabā nav elektrisko tē jkannu, tad labā k tā s ņ emt lī dzi. Un brokastis ir ļ oti vienmuļ as un gandrī z nav izvē les.
аватар petroleum
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kad ieradā mies, pirmais iespaids par viesnī cas izskatu bija š ausmī gs - tā atrodas kaut kā dā nomalē , un apkā rt ir pamatī gs bū vlaukums! Bet tad izrā dī jā s, ka pilsē tas galvenā iela nav ī paš i tā lu. Lī dz pacē lā jam apmē ram 500m. … Tomēr ▾ Kad ieradā mies, pirmais iespaids par viesnī cas izskatu bija š ausmī gs - tā atrodas kaut kā dā nomalē , un apkā rt ir pamatī gs bū vlaukums! Bet tad izrā dī jā s, ka pilsē tas galvenā iela nav ī paš i tā lu. Lī dz pacē lā jam apmē ram 500m. Viesnī cas saimnieks parasti iedeva pacē lā ju uz nogā zi par 1.5 -2 levā m, bet reizē m bija slinkums iet, it ī paš i, kad sanā ca 2 vai 3 cilvē ki.
Viesnī cas iekš puse ir diezgan mā jī ga, bet vestibilā un restorā nā ir ļ oti auksti.
Istabas ir pieklā jī gas, tač u tā s tika tī rī tas ļ oti reti, un arī tad tikai pē c reģ istratū rā izteiktas piezī mes. Dvieļ i tika mainī ti vē l retā k, nekā notika tī rī š ana. Bija problē mas ar karsto ū deni, jo. viņ i ietaupa uz oglē m un malku.
Ē diens. Brokastis vienkā rš i nav. Ja atnā kat 8 no rī ta, tad varē tu atrast kā du ē dienu. Pē c š ī laika vai nu ē diens nebija pieejams, vai arī bija jā gaida, kamē r to atnesa. Interesants fakts ir tas, ka pē c pulksten 9 ē damzā lē , vietā , kur parasti gulē ja tī ri galda piederumi, sā ka atrasties lietotas dakš iņ as, karotes un naž i, un tī rus atrast nebija iespē jams. Pat izaicinoš ā tē jas maisī š ana ar otru dakš as galu saimnieces priekš ā un lū gums, ka tas ir tik neē rti, neizraisī ja tē jkarotes.
Attieksme pret viesiem ir forš a, ī paš i no viesnī cas saimnieces puses.
Arī noteikumi viesnī cā ir neparasti: nez kā pē c viesi nevar ienest lī dzi istabā s pā rtiku un alkoholu. Uz loģ isko jautā jumu kā pē c, tikai par alkoholu tika atbildē ts - "Tu piedzeries un vari nokrist no balkona, pē c tam izsauks policiju, un nevajag mums papildus stulbumus. " Es domā ju, ka tas ir muļ ķ ī bas, jo. Es varu piedzerties viesnī cas durvju priekš ā , un tad nokrist no balkona! : ) Saimnieki vienkā rš i gribē ja, lai mē s ē dam viņ u apkaunojoš ā viesnī cas restorā nā ! Un tas tieš ā m ir apkaunojoš i - vairā k kā puse no ē dienkartes ē dieniem trū kst, vienkā rš i nav apkalpoš anas - nā cā s atgā dinā t, ka ē dam ar dakš iņ u un nazi, nevis ar rokā m, ka pē c pelnu trauku nomaiņ as viņ i jā atdod atpakaļ . Ē dienu kvalitā te ir daudz sliktā ka nekā jebkurā no pilsē tas mehā nismiem. bet cenas diezgan pieņ emamas.
Jaungada vakariņ as bija brī niš ķ ī gas! par vakariņ ā m maksā ja 65 eiro degunā . Patiesī bā mū su galdiņ š.8 cilvē kiem (520 eiro) izskatī jā s sliktā k, nekā katru dienu pasū tī jā m daž ā dos mehanos (restorā nos) par 100 -150 eiro uz 8 cilvē kiem.
Secinā jums: viesnī ca nesasniedz 3 zvaigznes, bet droš i vien ir sliktā kas viesnī cas! Ja es atkal atbraukš u uz Bansko, noteikti neatgriezī š os Kralev Dvor!! !
Tomē r viesnī ca Kralev Dvor nesabojā ja kopē jo patī kamo iespaidu par atpū tu Bansko.
Z. Y. Lai gan viesnī cas ī paš niece - Marina (vienskaitlī Marin) atstā ja ļ oti patī kamu iespaidu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pirinas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba
Divu galvu rančo
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba

Название гостиницы происходит от имени самой красивой вершины Пиринских гор – Кралев Двор (высота 2680 м). Этот по-домашнему уютный семейный отель находится в тихой части г. Банско, недалеко от главной улицы Пирин, где расположено большое количество магазинов, кафе и ресторанов. Был открыт в 2007 году, реновация проводилась в 2014.

Atrašanās vieta В 160 км от г. София, 170 км от г. Пловдив, в 400 метрах от нижней станции подъемника и в 100 метрах от центра города.
Viesnīcā

Трансфер до подъемника за дополнительную плату. Wi-fi в лобби: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле всего 15 номеров.

Istabās

балкон, Wi-Fi, душ, туалет, полотенца, косметические принадлежности, минибар, сейф в номере, отопление, TV.

  • vanna/duša
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Bansko, Bulgaria, st. Terzi Nikola No.3
Tālruņi: +359(0)74988527
Tīmekļa vietne: Kralev dvor
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).