Eagles Nest Aparthotel 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.310
Šī ir grezna viesnīca, kas saviem viesiem nodrošinās greznas ziemas brīvdienas, pateicoties visām ērtībām, ko spēj nodrošināt trīszvaigžņu viesnīca. Viesnīcas personāls ir pieejams visu diennakti, lai nodrošinātu visērtāko uzturēšanos. Celtniecības gads - 2004, pēdējās renovācijas gads - 2010. Viesnīca sastāv no vienas 3 stāvu ēkas.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija interesanti redzē t, kā ds ir dzī vokļ u komplekss, jo iepriekš atpū tā mies tikai standarta viesnī cā s. Reģ istratū ras nav. Ap tā m paš ā m apart-viesnī cā m. Ja vē laties, varat pat iegā dā ties dzī vokli. … Tomēr ▾ Bija interesanti redzē t, kā ds ir dzī vokļ u komplekss, jo iepriekš atpū tā mies tikai standarta viesnī cā s. Reģ istratū ras nav. Ap tā m paš ā m apart-viesnī cā m. Ja vē laties, varat pat iegā dā ties dzī vokli. Mū sē jā ir tā da pavisam jauna, maza, krā saina viesnī ca. Istaba ir kā parastais dzī voklis. Konsjerž s atrodas mā jī gā istabā ar viesiem ē rtiem dī vā niem, kur mū s sagaidī ja tā , it kā viņ i visu mū ž u bū tu gaidī juš i tikai mū s. Viesnī cai ir 8 gadi. Viesnī ca tiek rū pī gi uzraudzī ta. Š ķ iet, ka viss ir tī rs un ē rts, bet mē s pā ris reizes redzē jā m vī rieti ar instrumentu kasti. Mū su apartamentu viesnī ca bija pilnī bā aizņ emta. Viņ i mums iedeva dzī vokļ us, kā mē s pasū tī jā m. Mums bija viena guļ amistaba, bet apartamentos ir arī divvietī gi numuriņ i. Virtuve ar visu nepiecieš amo (mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna, plī ts) - kā mā jā s. Mē s rezervē jā m bez ē dienreizē m. Dzī vojamā istaba un guļ amistaba ir lielas. Vannas istabā ir nepiecieš amie tualetes piederumi. Tieš i piemē rots ziemas brī vdienā m. Kabelis un internets darbojā s. Bija pat mū zikas centrs un telefons. Patika kamī ns un dabiskā s grī das. Istaba ir silta, bet labā k par to pā rliecinā ties un neņ emt pē dē jo istabu, kas ir vē rsta uz trim pusē m. Iepriekš pā rrunā jiet aģ entū rā , pē rkot dzī vokli ar logiem uz kalniem. Skats un gaiss ir vienkā rš i krā š ņ i. Redzē jā m, ka brokastis bija parastas, eiropeiskas un bez liekiem, bet, ja esi cilvē ks ar lū gumiem, tad labā k ē d no lielveikala vai restorā nos vai kafejnī cā s, kuru centrā ir ļ oti daudz. Atbildī gi apliecinu, ka bū siet apmierinā ts. Ē diens katrai gaumei. Lī dz centram jā staigā.10-15 minū tes, lī dz gondolai 10. Pē c pirmā s dienas bija spē ks un devā mies ar autobusu. Brauc 2 reizes dienā uz pacē lā ju. Slē pju nomas cenas ir diezgan pieņ emamas. Paldies operatoram Mouzenidis Travel, kurš ieteica neņ emt lī dzi ekipē jumu, citā di visu laiku bū tu braukuš i ar marš ruta autobusu, bet pa Bansko ir tik noderī gi un patī kami pastaigā ties. Š ī ir sena, krā saina pilsē tiņ a ar skaistā m viduslaiku stila mā jā m. Ir baznī cas un muzeji. Jū s varat iznomā t automaš ī nu. Mē s mī lam aktivitā tes brī vā dabā , mums bija interesanti aizbraukt uz citu Chateau viesnī cu, kur ir bezmaksas baseins. Bijā m laipni gaidī ti, lai gan esam no cita dzī vokļ a. Un mū sē jā ir sauna (10 lev / stundā ), trenaž ieru zā le, dž akuzi. Bijā m bez bē rniem, bet arī bē rniem no 5-6 gadiem ir ko darī t. Atpū tā mies lē ti un interesanti. Uzlā dē ts ar sparu un veselī bu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca man ļ oti patika, jo tā ir mierī ga. . . un mā jī ga....nekā da kņ ada kā lielajā s viesnī cā s....ļ oti vietē jie bulgā ri..... draudzī gi un viesmī lī gi....labas mē beles..... viesnī cā daudz ainavu no nat. … Tomēr ▾ Viesnī ca man ļ oti patika, jo tā ir mierī ga. . . un mā jī ga....nekā da kņ ada kā lielajā s viesnī cā s....ļ oti vietē jie bulgā ri..... draudzī gi un viesmī lī gi....labas mē beles..... viesnī cā daudz ainavu no nat. koks.... visi apstā kļ i dzī voš anai...spa . . restorā ns . . internets...viesnī ca gandrī z pilsē tas centrā.... netā lu no gondolas...un cenas ir pieņ emamas.....iesaku..... .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izbraukš ana 2012. gada 1. janvā rī pulksten 21 pē c Maskavas laika no Š eremetjevas, ieraš anā s naktī Sofijā , viss nav slikti, izņ emot Alkorejus! Pē c tam kā das 4 stundas autobusā ar tautieš iem, ir vienkā rš i š ausmī gi, kad dzird tikai x. … Tomēr ▾ Izbraukš ana 2012. gada 1. janvā rī pulksten 21 pē c Maskavas laika no Š eremetjevas, ieraš anā s naktī Sofijā , viss nav slikti, izņ emot Alkorejus! Pē c tam kā das 4 stundas autobusā ar tautieš iem, ir vienkā rš i š ausmī gi, kad dzird tikai x. . . b. . . un m. . . ! Viesnī ca nav slikta, bet principā kā visā s Bansko viesnī cā s ir auksti! Par kū rortu tas ir atseviš ķ s temats, protams, 2012 ir tā ds gads, par pā rē jo gadu tikai pozitī vas atsauksmes! Rindas uz pacē lā ju ļ oti garas. Pirmajā posmā.6. janvā rī cilvē ki rindā stā vē ja kā das 2-3 stundas! ! ! Trases ir beigtas, ja necelies 8.30, tad esi izsalcis, lī dz pulksten 12 viss ir salauzts un pliks ledus, un vietā m var redzē t pat zemi ! ! ! Slē pes un dē ļ i tika nodoti servisā divas reizes ! ! ! Par ē dinā š anu un ē dinā š anu ir vē l sliktā k par trasē m!! ! ! Pā rtikas veikalos nav nekā kā padomju laikos! Restorā niem un kafejnī cā m tik un tā ir viens princips, ē dī s visu, ir tikai daž as normā las iestā des! Varbū t š is ir gads ; )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pirinas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba
Divu galvu rančo
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba

Это роскошный отель, который обеспечит своим гостям шикарный зимний отдых, благодаря всем удобствам, которые может обеспечить трехзвездочный отель. Персонал отеля круглосуточно к услугам гостей для обеспечения максимально комфортного отдыха. Год постройки - 2004, год последнего ремонта - 2010. Отель состоит из одного 3-этажного здания.

Atrašanās vieta Апарт-отель расположен в 500 метрах от центра Банско. Супермаркет находится в 10 метрах. Поездка до города Разлог занимает 6 минут.
Viesnīcā

В отеле бесплатный шаттл до подъемника.

  • restorāns
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 22 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Angel Kanchev Street, 2770 Bansko Municipality, Bulgaria
Tālruņi: +359 88 501 020
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.