Jautājums o Balčiks

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Valūta un nauda»
Kādu valūtu labāk ņemt līdzi?
Braucu uz Bulgāriju.Ko labāk ņemt dolārus vai eiro?Un kur labāk mainīt
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2012-08-1712 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  24
аватар Oleksii64
Kas ir valūta, ar to un aiziet. Ja speciāli pērc, tad eiro tur kaut kā pazīstamāks. Saulainajā krastā dažos apmainītājos pat pieņēma Ukrainas grivnas (0,17-0,18 par gr.-likmi, protams, neizdevīgi) eiro kurss 1,91-1,92 (08.12 sākumā) Ielās ir daudz apmaiņas. - nekādu problēmu un nekādas komisijas.
аватар sandra-art
labāk par eiro.
bet viņi, protams, pieņem arī dolārus
аватар MILS82
Meklējiet eiro kursu 1.95. Saulainajā pludmalē tie mainās 1,91. Un viņi viltīgi raksta pārdod 1,96. Cilvēks mainās, nepievēršot uzmanību. Izrādās mainīts par 1.9. Mainiet jebkuru valūtu. Visur ņem krievu rubļus. Kurss ir normāls. Atkal labāk pārģērbties pilsētā nevis pludmalē. Pilsētā jebkurā bankā.
аватар Info-turism
Valūtas kursa starpības dēļ nav lielas atšķirības, kādu valūtu tūrists ņems līdzi: dolārus vai eiro. Bet paši bulgāri saka, ka eiro ir vairāk apsveicami.
аватар Info-turism
Iesaku eiro!
аватар Oleksii64
Tūrisma rajonos likmi 1,95 diez vai varēs atrast. Jā, dažreiz viņi raksta lielus eiro 1,95 vai 1,96, bet tas ir eiro PĀRDOD kurss.
аватар MILS82
Burgasā visos apmainītājos 1.95. Nesebārā (jaunā) ir viegli atrast 1,93-1,95. Jāmeklē un nežēlojas pirmajā, kas uznāk.
аватар MILS82
Atvainojiet, nemainiet pirmajā pieejamajā laikā.
аватар ekaterina8020
šogad noteikti izdevīgāk ir nēsāt dolāru, nevis eiro. eiro ieņem tādu pašu pozīciju kā pirms diviem gadiem 1,91 - 1,96 (visizdevīgāk ir mainīt Burgasā), un Bulgārijā dolārs pirms diviem gadiem bija 1,37, tagad tas ir 1,57. un cenas levā palika tādas pašas. un jā! - esiet uzmanīgi un kūrortā mainiet tikai CROWN vai lielajās bankās.
аватар AlexVovk
Labāk paņemt eiro. Eiro kurss ir stabils – aptuveni 1,95, bet dolārs nemitīgi lec. Labāk ir mainīt vai nu bankās, vai "Crown" tīkla apmainītājos - apmainītājos ar kroni. Un katru reizi, pirms dodat naudu, pajautājiet: "Cik tieši es saņemšu lauvu?" Citādi iedos mazāk, un tad to skaidros ar papildus komisijām, kas ir ierakstītas kaut kādā dokumentā, kas viņai karājas aiz muguras utt.
аватар Oleksii64
Jekaterina8020 - tātad galu galā eiro kurss pret dolāru kritās. Pirms 2 gadiem: 130gr - 10 eiro - 19,5 levas, tagad 100gr - 10 eiro - 19,5 lev. Bet tas tikai norāda, ka Bulgārija mums ir kļuvusi nedaudz lētāka. Dolāra/eiro attiecība tiek saglabāta un tam, ko ņemt līdzi, nav īpaša loma.
аватар ekaterina8020
Jā, es visu saprotu.. bet cenas Bulgārijā palika tādas pašas.. :)
аватар MILS82
Mēs pastāvīgi ceļojam uz Bulgāriju kopš 2007. gada. Tas vienmēr ir 2-3 reizes gadā. Cenas kopš tā laika, pēc mūsu izjūtām, ir pieaugušas par 20 procentiem.Tas ir par pārtiku. Viss pārējais ir stingri saistīts ar eiro. Eiro krīt un lauva krīt. Inflācija Eiropas Savienībā visur ir vienāda.
аватар ekaterina8020
tomēr šogad par 100 dolāriem var nopirkt vairāk nekā pirms diviem gadiem.
аватар MILS82
Kā jūs to definējāt? Krievijā 2010. gadā dolārs maksāja 27 rubļus. Tagad 31 rublis. Tajā pašā laikā vidējās cenas Bulgārijā palika tajā pašā līmenī. Bet krieviem viss jau sadārdzinājies par 15 procentiem. Lai gan cenas Bulgārijā ir cēlušās. Tas pats benzīns pieauga par 10-12 procentiem. Tātad pa gadiem (diviem) vidēji viss sadārdzinājies par 20-25 procentiem. Kā nav forši.
аватар ekaterina8020
ļoti vienkārši: iepirkties.. uz Bulgāriju braucām jau trīs reizes .. un katru reizi eiro un dolārus ņēmām uz pusēm. Tātad, šogad viņi mēģināja mainīt dolārus, jo viņi patiešām nopirka vairāk: cenas lielveikalos tika salīdzinātas ar 2010. gadu - bez izmaiņām ..
аватар MILS82
Vai jūs pelnāt USD vai EUR? Vai rubļos vai grivnās??
аватар MILS82
Eiro bija Krievijas Federācijā 2010. gadā - 41 rublis. Un tas ir 39,5 rubļi. $ 2010. gadā 27 rub. Un tas ir 31 rublis. Pērciet $ un apmainiet to pret Levu. Ļoti izdevīgi :) ko mēs vispār apspriežam ??
аватар ekaterina8020
Vai vēlaties man pastāstīt, cik reizes pēdējo divu gadu laikā ir palielinājies valūtas kurss Baltkrievijā? trīs reizes .. es tikai runāju par savām sajūtām, patiesībā es nopirku vairāk par to pašu summu ārzemju valūtā.. es neesmu ekonomists, es saprotu, ka jums ir taisnība.. un starp citu - jā! daļu no algas saņemu dolāros..
аватар Oleksii64
Jekaterina - "šogad var nopirkt vairāk par 100 dolāriem" - tieši tā, leva ir piesaistīta eiro un eiro kritums pret dolāru izraisīja levas kritumu - tikai saskaitiet, cik Baltkrievijas rubļu jums ir nepieciešams, lai nopirktu 100 levas . Pirmkārt, iegādājoties eiro māju, un pēc tam, iegādājoties dolāru, un salīdziniet.
аватар ekaterina8020
Parēķināju .. tomēr izdevīgāk izrādījās nest dolāru .. apmēram pudeli piparmētru "ala" no simts dolāriem.. :))
аватар MILS82
Ja alga ir $, tad tas visu maina. Un tev ir pilnīga taisnība :)
аватар valeri2108
labāks eiro kurss ir normāls 1,92-1,95 un labāk mainīt viesnīcā vai bankā
аватар gordovoy
Es arī braucu uz Bulgāriju un radās tāds pats jautājums :)
atradu labu rakstu ar detalizētu aprakstu.
Necitēšu – tur ir daudz rakstīts
http://ancona.com.ua/what-currency-to-take-in-bulgaria/
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Balčiks
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl