Olimpiia – Supersnab 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.010
5.3 Numurs
6.0 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.0 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Bērnu atpūtas centrs "Olympia - Supersnab" atrodas Balčikā, pils kūrorta zonā. Viesnīca atrodas kūrorta zonas centrā, pretī ielai ar suvenīriem un Rumānijas karalienes Marijas pils galveno ieeju. Skaistā parkā (1,5 hektāri) ar bagātīgu veģetāciju, lapenēm un soliņiem bērni atpūtīsies starp klusumu un dziedinošo jūras gaisu. Attālums līdz jūrai - 350 metri. Komplekss sastāv no četrām ēkām - 2 guļamistabu ēkām ar 55 istabām un ēkas ar restorānu un lielu zāli ar linoleju spēlēm.Vairāk →
аватар axs-8
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! Liels paldies Supersnab viesnī cas darbiniekiem. Bē rnam ir 9 gadi, tā bija mū su pirmā pieredze sū tī t vienu bē rnu ar grupu uz jū ru. Bijā m ļ oti noraizē juš ies - kā viss ies, kā adaptā cija, kā risinā sies ikdienas problē mas, ē diens. … Tomēr ▾ Sveiki!
Liels paldies Supersnab viesnī cas darbiniekiem. Bē rnam ir 9 gadi, tā bija mū su pirmā pieredze sū tī t vienu bē rnu ar grupu uz jū ru.
Bijā m ļ oti noraizē juš ies - kā viss ies, kā adaptā cija, kā risinā sies ikdienas problē mas, ē diens. . . Pirms brauciena daudz runā ju ar grupas vadī tā ju Oksanu, saņ ē mu skaidras un precī zas atbildes uz visiem jautā jumiem. , tas ļ oti palī dzē ja treniņ os un bē rna noskaņ ojumam atpū tai.
Bet rezultā ts pā rsniedza visas cerī bas! Bē rns jau no pirmā s dienas teica, kā viņ am viss patī k, viņ am joprojā m pietrū kst puiš u un, protams, animā cijas.
Jū lijā braucam atkal!
Liels vecā ku paldies visiem darbiniekiem par jū su smago darbu. Jū s darā t brī niš ķ ī gu darbu, un rezultā ts ir mū su bē rnu laimī gā s sejas un milzī gs progress daudzā s bē rna dzī ves jomā s!
детская анимация не море(проходила каждый день, разная!!!) В бассейне детей развлекали различными играми и весёлай водной аэробикой)))  вечером детей ждала незабываемая вечеринка!)))
аватар slavkina2003
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā gadā ar organizē tu bē rnu grupu devā mies uz š o brī niš ķ ī go viesnī cu. LIELS PALDIES visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m, ī paš i animā cijas komandai! Jū s esat lieliski biedri! Bē rni vienmē r bija aizņ emti un iesaistī jā s daž ā dā s aktivitā tē s! ) Man ļ oti patika viesnī cas rajons. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā ar organizē tu bē rnu grupu devā mies uz š o brī niš ķ ī go viesnī cu. LIELS PALDIES visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m, ī paš i animā cijas komandai! Jū s esat lieliski biedri! Bē rni vienmē r bija aizņ emti un iesaistī jā s daž ā dā s aktivitā tē s! )
Man ļ oti patika viesnī cas rajons. Istabas labas, pē c remonta un visas ē rtī bas istabā . Mē s nekad neesam dzirdē juš i no bē rniem, ka kaut kas nedarbojas.
Arī par pā rtiku komentā ru nav. Viss sā tī gi un garš ī gi! Augļ i visdaž ā dā kajos!
Galu galā es varu teikt, ka mē s atgriezī simies! )
аватар kyavo
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Vecā ki, tas ir tikai murgs. Es nemaz neesmu izvē lī gs cilvē ks, bet Š IS pā rspē ja visu! Tarakā ni istabā s, ē diens kā cū kas, ē damistabā tie paš i galdi un sanitā rie apstā kļ i. Viņ i tevi aizved uz pludmali vispretī gā kajā un netī rā kajā vietā . … Tomēr ▾ Vecā ki, tas ir tikai murgs. Es nemaz neesmu izvē lī gs cilvē ks, bet Š IS pā rspē ja visu! Tarakā ni istabā s, ē diens kā cū kas, ē damistabā tie paš i galdi un sanitā rie apstā kļ i. Viņ i tevi aizved uz pludmali vispretī gā kajā un netī rā kajā vietā . Pieš ķ iriet grupai nelielu ielā pu. Bē rni burtiski staigā viens otram pā ri galvā m. Darbinieki naktī atpū š as. Mū zika visai nometnei, alkohols. Bet. . . ir plusi. Animā cija nav slikta. Bē rniem tas patī k. Viņ i tur ir netī ri, izsalkuš i un dzī vespriecī gi! TAS NAV TURU UN TURU TAI NAUDAI, KO VĒ LATIES DOT!! ! ! NĒ!!! ! ! Olimpijai ir arī dvī ņ ubrā lis "Viktorija". Tas pats es...tikai profilā . Neļ aujiet sevi apmā nī t ar baseinu...Š AUSMES!


iemiesojums stavr1
sakiet, vai nometnē viss notiek pēc grafika un viss notiek vadītāju uzraudzībā, vai jebkurā laikā var brīvi staigāt pa pilsētu un apmeklēt dažādas iestādes?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Leon_Killer
PALDIES:)
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums bike009
Vai vismaz ielas nosaukums (adrese).
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums boss70_70
tagad meita ir viesnīcā
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Детский центр отдыха «Олимпия – Суперснаб», находится в г. Балчик, в курортной зоне Дворца. Отель расположен в центре курортной зоны, напротив улицы с сувенирами и центрального входа Дворца Румынской Королевы Марии. В красивом парке (1.5 гектаров) с богатой растительностью, беседками и скамейками дети будут отдыхать среди тишины и лечебного морского воздуха. Расстояние до моря – 350 метров. Комплекс состоит из четырех корпусов – 2 спальных корпуса с 55 номерами и корпус с рестораном и большим залом с линолеумом для проведения игр.

Atrašanās vieta 45 км от аэропорта Варна.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м.
  • 3. un tālāk
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн: территория бассейна оборудована столами, стульями, зонтиками, шезлонгами.

Круглосуточная рецепция с русскоговорящими администраторами. Сейф на группу, интернет телефоны, спутниковое ТV, продажа фонокарт и карт мобильных операторов.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • ārsts
Izklaide un sports Спортивные площадки покрытые искусственной травой – для игры в волейбол, бадминтон, баскетбол. Спортивный инвентарь – ракетки, мячики выдаются бесплатно на рецепции.
  • biljards
  • galda teniss
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 55 номеров в двух корпусах.

Istabās

3 основные кровати, тумбочки, шкафы, зеркало, гардероб, TV- SAT, мини бар, вентиляторы, душевая с туалетом, балкон.

Adrese ул. „Златко Петков“, 9600 Балчик, Болгария
Tālruņi: +359 57 974 079
Tīmekļa vietne: Olimpiia – Supersnab
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.