Naslada Hotel 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.910
№1 viesnīcas reitingā Balčiks
7.4 Numurs
7.6 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.4 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 400 metru attālumā no Balčikas jahtu ostas, 2 km attālumā no pilsētas centra, 200 metru attālumā no Botāniskā dārza un Rumānijas karalienes Marijas pils. Uzcelta 1992. gadā. Pēdējā renovācija veikta 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар kosuakiv1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad nolē mā m mē ģ inā t atpū sties septembrī Bulgā rijā . Izvē lē jā mies Balč ikas pilsē tu, ieintriģ ē jot, ka tur ir Botā niskais dā rzs un Rumā nijas karalienes Marijas pils, daudz zaļ umu. Viesnī cu "Naslada" rezervē jā m caur tū risma aģ entū ru. … Tomēr ▾ Š ogad nolē mā m mē ģ inā t atpū sties septembrī Bulgā rijā . Izvē lē jā mies Balč ikas pilsē tu, ieintriģ ē jot, ka tur ir Botā niskais dā rzs un Rumā nijas karalienes Marijas pils, daudz zaļ umu. Viesnī cu "Naslada" rezervē jā m caur tū risma aģ entū ru. Tā atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā no botā niskā dā rza un 10 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras. Viesnī cā varat iegā dā ties bufetes tipa brokastis par 6 BGN un vakariņ as ar vī nu un kū kā m par 12 BGN. Viss ir ļ oti garš ī gs un apjomī gs. Ļ oti labs viesnī cas personā ls, draudzī gi cilvē ki, istabu uzkopš ana katru dienu. Dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ti biež i. Viesnī cas Rusina administratore atstā ja patī kamu iespaidu. Reģ istrē joties, radā s problē ma ar numuru kategoriju. 15 minū š u laikā Rusina problē mu atrisinā ja: mū s pā rcē la uz citu istabu. Bijā m apmierinā ti ar atvaļ inā jumu Bulgā rijā , nā kamgad visticamā k rezervē sim numuriņ u Nasladā.

Valē rijs, Svetlana, Harkova, Ukraina
аватар Kapol
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man patika fotogrā fija, ka tā ir maza un skats uz teritoriju. Mū s iekā rtoja 1 stundu ā trā k, par ko pateicamies, jo 8.00 ieradā mies pē c nakts pā rcelš anā s un nekā das pastaigas pa pilsē tu nebija. Mantas tika atstā tas bagā ž as nodalī jumā (tā s atstā ja tur izrakstī š anā s laikā ). … Tomēr ▾ Man patika fotogrā fija, ka tā ir maza un skats uz teritoriju. Mū s iekā rtoja 1 stundu ā trā k, par ko pateicamies, jo 8.00 ieradā mies pē c nakts pā rcelš anā s un nekā das pastaigas pa pilsē tu nebija. Mantas tika atstā tas bagā ž as nodalī jumā (tā s atstā ja tur izrakstī š anā s laikā ). Bet pati viesnī ca izrā dī jā s lielā ka, tur bija 2 baseini, bet tie nebija apsildā mi, un ū dens tajos bija auksts, kas sliktos laikapstā kļ os nevarē ja bū t alternatī va jū rai. Skats labs, apkā rt kalni un zaļ umi, ē kas zemas. Numurs: + ir balkons. - vannas istaba nav pā rdomā ta (blakus duš ai nav kur pakā rt dvieli), krā ni ciet ciet, vienu dienu bija problē mas ar karsto ū deni, tvertne nestrā dā ja, gulta bija stulbi uzklā ta ar dzega - tas atsitā s pret kaulu.
Paņ ē ma brokastis + vakariņ as. Brokastis bija nabadzī gā kas, no augļ iem tikai arbū zs, ar dzē rieniem gandrī z nekā du problē mu nebija, smalkmaizī tes tikpat kā nebija, kā arī maisiņ i ar porciju produktiem. Vakariņ as daudzveidī gā kas un bagā tī gā kas, katru dienu cita ē dienkarte.
Acī mredzot viesnī ca ir paredzē ta vasaras brī vdienā m. Istabā nebija bateriju. Lī dz jū rai devā mies kā jā m caur botā nisko dā rzu (par maksu), kā arī pa stā vā m kā pnē m, kas nebija problē ma. Gluž i pretē ji, fiziskā s aktivitā tes bija labvē lī gas pē c smagā m ē dienreizē m. Es gaidī ju labā ku - intī mā ku atmosfē ru vai kaut ko citu.
аватар 86jjj
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir tā -tā , baseins labs, bet ceļ š uz jū ru ir pretī gs! Kā pnes uz priekš u un atpakaļ uz pludmali, kas neeksistē . Drī zā k ir iespē ja peldē ties, bet š ī nav pludmale. Pē c Nesebā ras tas ir vienkā rš i smieklī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tā -tā , baseins labs, bet ceļ š uz jū ru ir pretī gs! Kā pnes uz priekš u un atpakaļ uz pludmali, kas neeksistē . Drī zā k ir iespē ja peldē ties, bet š ī nav pludmale. Pē c Nesebā ras tas ir vienkā rš i smieklī gi. Pagā ja 2 naktis, lai apskatī tu Karalienes Marijas pili un Botā nisko dā rzu ar Kaktusu aleju un Karalisko vī na namu.
аватар Radwin_09
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s (3 pieauguš o grupa) rezervē jā m dzī vokli ar virtuvi. Pirmo reizi devā mies uz viesnī cu. Plusi: 1. Dzī voklī ir divas atseviš ķ as istabas. Varbū t kā dam tas š ķ iet mazsvarī gi, bet, kad ir vientulī bas iespē ja, tas ir ļ oooti labi. … Tomēr ▾ Mē s (3 pieauguš o grupa) rezervē jā m dzī vokli ar virtuvi. Pirmo reizi devā mies uz viesnī cu.
Plusi:
1. Dzī voklī ir divas atseviš ķ as istabas. Varbū t kā dam tas š ķ iet mazsvarī gi, bet, kad ir vientulī bas iespē ja, tas ir ļ oooti labi.
2. Ē ka ar dzī vokļ iem atrodas nedaudz nomalē , sveš as skaņ as mū s netraucē ja.
3. Peldbaseins un sauļ oš anā s krē sli. Baseins tika tī rī ts gandrī z katru dienu.
4. Lē ta kafejnī ca viesnī cā .
5. Wi-Fi sasniedza istabu, izņ emot gadī jumus, kad bija jā iet pā rstartē t rū teri biljarda zā lē .
Mī nusi:
1. Dzī vokļ i ar virtuvī ti. Tē jkanna un mikroviļ ņ u krā sns – tā ir virtuves iekā rta? ! Jā , lai tā dā "virtuvē " gatavotu visu mū ž u.
2. Telpā smird pē c dezinfekcijas lī dzekļ a un kanalizā cijas proporcijā.1 pret 1. Ū dens no duš as slikti iet kanalizā cijā . Duš a uzkrī t uz galvas. Plaukts virs izlietnes izjū k.
Ierodoties uzreiz tika minē tas nedegoš ā s spuldzī tes, duš a un citi trū kumi. Reakcija ir simpā tiska galvas kratī š ana.
3. Tī rī š ana reizi dienā . Nuuuu . . kā lai saka. . . Zem TV skapja (vienī gais ne-bulgā ru un ne angļ u kanā ls - rossiya24) bija konfekte no iepriekš ē jiem viesiem. Apkopē ja tī rī ja tik rū pī gi, ka konfekte turē jā s vietā gandrī z divas nedē ļ as. Lai viņ a neaizmirstu iznest atkritumus, nā cā s reģ istratū rā dā mai spā rdī t.
Kopsavilkums: viesnī ca ir orientē ta uz lē tā m ekskursijā m, ja jau iepriekš negaidi brī numus vai neesi pā rā k spī tī gs ar komfortu, tad tas ir diezgan
аватар Lina-malina777
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izlasot atsauksmes par Nasladu viesnī cu un tā s atraš anā s vietu netā lu no ieejas Botā niskajā dā rzā , es devos ekskursijā uz š o viesnī cu. Viesnī cas brokastis ir vienmuļ as, un, izņ emot gurķ us un periodiski pasniegtos tomā tus, nebija citu dā rzeņ u un augļ u. … Tomēr ▾ Izlasot atsauksmes par Nasladu viesnī cu un tā s atraš anā s vietu netā lu no ieejas Botā niskajā dā rzā , es devos ekskursijā uz š o viesnī cu. Viesnī cas brokastis ir vienmuļ as, un, izņ emot gurķ us un periodiski pasniegtos tomā tus, nebija citu dā rzeņ u un augļ u. Atpū tā mies ar bē rnu jū nija vidū . paņ ē ma vakariņ as - jau labā k. Ir daž ā di un garš ī gi. Internets viesnī cas teritorijā darbojas ar pā rtraukumiem, ar pā rtraukumiem. Var paciest viesnī cu un ē dinā š anu, bet neviens recenzijā s neierakstī ja to sliktā ko - ka nav pludmales ar viesnī cu kā tā du! Ir jū ra, ar laukakmeņ u bluķ iem, bet pludmales joslas vienkā rš i nav! Viņ i rakstī ja, ka uz jū ru var doties caur Botā nisko dā rzu, kurā , starp citu, par 1 ieeju jā maksā.7 levas - 3.5 eiro. Jū s varat atrast citu ceļ u caur viesnī cu kompleksu Biser uz jū ru. . . Jū s varat doties uz jū ru, bet vienkā rš i nav pludmales joslas. Man bija jā iet lī dz Centrā lajai pludmalei - tā ir 40 minū š u gā jiena attā lumā . Ceļ š labs, bet garš , karstumā ī paš i grū ti atgriezties mā jā s. . . Un ī paš i, ja atpū š aties ar 2 gadus vecu bē rnu, kad ripinā t arī ratus. Tā tad mums vajadzē ja 2 stundas dienā , lai nokļ ū tu turp un atpakaļ ! Ir alternatī va - jū s varat doties uz pludmali ar taksi.
аватар valeri2108
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies Naslada 3 * bijā m apmierinā ti, serviss kvalitatī vs, personā ls ļ oti draudzī gs, numuriņ i š im lī menim diezgan pieklā jī gi. Mē s paņ ē mā m tikai brokastis (un paldies Dievam)) daudzus restorā nus netā lu no viesnī cas un vienu uz vietas. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Naslada 3 * bijā m apmierinā ti, serviss kvalitatī vs, personā ls ļ oti draudzī gs, numuriņ i š im lī menim diezgan pieklā jī gi. Mē s paņ ē mā m tikai brokastis (un paldies Dievam)) daudzus restorā nus netā lu no viesnī cas un vienu uz vietas. kur var ieturē t ļ oti garš ī gu maltī ti par saprā tī gā m cenā m - vakariņ as diviem ar vī nu 20-30 lev (100-150 UAH). Apkā rtnē ir daudz mazu veikaliņ u, nepiecieš amī bas gadī jumā var iegā dā ties uzkodas. Ļ oti lē ti augļ i - persiki - 2 levas (10 UAH / kg), plū mes, vī nogas - 3 levas. Ļ oti piemē rots klimats ir maigs pat karstumā . Botā niskais dā rzs ir brī niš ķ ī gs! paņ ē mā m abonementu uz 10 dienā m, katru dienu gā jā m uz pludmali, nenož ē lojā m ne reizi, vienkā rš i paspē jā m visu apskatī t. Kopumā viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Nā kamgad plā nojam braukt atkal.
аватар mariailia
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā Naslada strā dā ļ oti brī niš ķ ī gs masā ž as terapeits Detelins, iesaku visiem izmantot viņ a pakalpojumus, labs ē diens, ī paš i vakariņ as, brokastis vienmuļ as. Viesnī cas zona ļ oti mā jī ga un skaista, personā ls draudzī gs. … Tomēr ▾ Viesnī cā Naslada strā dā ļ oti brī niš ķ ī gs masā ž as terapeits Detelins, iesaku visiem izmantot viņ a pakalpojumus, labs ē diens, ī paš i vakariņ as, brokastis vienmuļ as. Viesnī cas zona ļ oti mā jī ga un skaista, personā ls draudzī gs.
аватар boginya_ki
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nu es sā kš u. 21 dienu atpū tos pie mā sas. Es jums tū lī t saku - ar to nepietiek. Sā ksim ar to, ka pasū tī ja lē tā ko istabiņ u, un iekā rtoja mū s 2-istabu dzī voklī (neatradī ja mazu istabiņ u brī vu uz tā du laiku! ) Par to paš u naudu. … Tomēr ▾ Nu es sā kš u. 21 dienu atpū tos pie mā sas. Es jums tū lī t saku - ar to nepietiek. Sā ksim ar to, ka pasū tī ja lē tā ko istabiņ u, un iekā rtoja mū s 2-istabu dzī voklī (neatradī ja mazu istabiņ u brī vu uz tā du laiku! ) Par to paš u naudu. Un vē l mums skaitī ja atlaidi ap 30% (salī dzinot ar istabiņ as rezervā ciju uz 1 dienu), jo termiņ š ir garš . Pasū tī jā m brokastis un vakariņ as. Viss ļ oti garš ī gs, svaigs, tikai daudz : ) Istaba svaiga, pē c remonta. Teritorija sakopta, zaļ a, visur puķ es, pat kaktiņ ā zem kā pnē m ir puķ u pods. Divi baseini, lai gan otrs bija mazs un apkā rt nebija sauļ oš anā s krē slu. Ļ oti labs personā ls reģ istratū rā , vienmē r uz vietas, visas problē mas tiek atrisinā tas minū š u laikā . Lī dz jū rai apmē ram 15 minū tes. Tagad par pilsē tu. Balč ika ir mā kslinieku un mī lē tā ju pilsē ta, kā mums stā stī ja glā bē js pludmalē . Jauks bots. dā rzs, dā rgā karalienes Marijas pils, nokļ uvā m klasiskā s mū zikas festivā lā (1. -6. augusts). Visa pilsē ta ir slī pa, daudz kā pņ u, ē nainu pakā pienu un vispā r nogā zes-kā pumi. Pludmales ir lielas, no tā m ir pakā pieni lī dz ū denim, bet uz smiltī m, nevis uz akmeņ iem. Pilsē ta kopumā ir mierī ga, nav kur “palaisties” un izdzī vot naktsdzī vi, tač u ir tik ļ oti, cik gribas kulturā lā pastaigā un apskatī t visdaž ā dā kā s vē sturiskā s vē rtī bas. Ļ oti jauki cilvē ki. Jū ra ir kristā ldzidra, 1.5 stundu nosē dē jā m ū denī , un glā bē ji pieraduš i pie mums tik ļ oti, ka ļ ā va peldē t pē c bojā m un piestā tnē m. Tagad par pā rtiku. Ē diens Bulgā rijā ir ī paš a atrakcija. Viss ir garš ī gi un visa kā daudz, lai pē c vakariņ ā m nesasprā gtu, nā cā s apzinā ti vilkties prom no bufetes. Pusdienojā m tieš i zem pils kafejnī cā "Quiet Nest" (ļ oti laba vieta!! ! ), lē ti, garš ī gi, un personā ls ļ oti labsirdī gs. Š efpavā rs atseviš ķ s loks. Piebildī š u arī par viesnī cu, uz kuru devos caur viņ u mā jaslapu internetā , bez tū roperatora. Es uzrakstī ju vē stuli, viņ i man atbildē ja, es pā rskaitī ju depozī tu caur moneygram. Un patiesī bā viss, pā rē jais bija veiksmī gs! Aizbraucā m ar varu, mums no sirds patika un nemaz negribē jā s iet mā jā s! Š eit. Tā pē c, ja kā ds plā no tur doties, es atļ auš os ieteikt. 9 no 10 iespē jamajiem punktiem!
аватар Kandralik
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lū k. Es atnā cu. Ļ oti gribu atgriezties, man pietrū kst cilvē ku, jū ra, viss lī dz BALČ IKAM, viss !!!!!!!!!!!!!! ! Man viss ļ oti, ļ oti patika. Man bija labs laiks, vienī gais MAZ. 13 dienas jū rā tī ri. bet nepaguvu pat aci pamirkš ķ inā t kad piebrauca autobuss, iekrā va mū s un aizveda mā jā s ! ! nā kamgad ņ emš u 21dienu! viss bija brī niš ķ ī gi, pilnī gi viss! un viesnī cas serviss apmierinā ts, neskatoties uz to, ka tikai 2 zvaigznes. … Tomēr ▾ Lū k. Es atnā cu. Ļ oti gribu atgriezties, man pietrū kst cilvē ku, jū ra, viss lī dz BALČ IKAM, viss !!!!!!!!!!!!!! ! Man viss ļ oti, ļ oti patika. Man bija labs laiks, vienī gais MAZ. 13 dienas jū rā tī ri. bet nepaguvu pat aci pamirkš ķ inā t kad piebrauca autobuss, iekrā va mū s un aizveda mā jā s ! ! nā kamgad ņ emš u 21dienu! viss bija brī niš ķ ī gi, pilnī gi viss! un viesnī cas serviss apmierinā ts, neskatoties uz to, ka tikai 2 zvaigznes. vienī gais, tikai ne vienmē r lika tualetes papī ru, bet tā nav problē ma, varē tu teikt un uzreiz iedos 2 vai pat 3!!! !
un uz Balč iku. tikai uz Balč iku. Jā , tur ir nepiesā tinā ta naktsdzī ve, nav tik jautri, bet š ī atmosfē ra ir komforta pilna, mā jī gā atmosfē ra ir fascinē još a!! ! tu vienkā rš i ej pa ielu, un draudzī gi bulgā ri steidz pie tevis kā jas, tikai runā . tas ir tik jauki! viņ i ir ļ oti sirsnī gi, draudzī gi, laipni. Es tik ļ oti slavē ju Balč iku, jo man ir ar ko salī dzinā t. Tikko aizbraucu uz turieni, atpū š oties Balč ikā , nu bija apstā kļ i, ka varē ju daudz ko redzē t. Tā tad, tas viss izrā dī jā s man ne tuvu. daudzi klubi. viss spī d !! ! bet kaut kā tā nav. Man nepatika. tracinieties un ī sti nerunā jiet. neviens jums ī paš i netuvosies. BET. eiropieš u tur ir daudz, nav daudz, bet praktiski tikai viņ i. Albenā tikko atnā cu uz klubu, iepazinos un runā ju angliski. un valodu apmā cī ba, un vienkā rš i labi pavadī ts laiks!! ! lai var braukt, bet tas siltums tevi sagaidī s tikai Balč ikā!!!!!!! ! !


iemiesojums olesya.3101
Es ceļoju kopā ar savu mammu, kura neprot peldēt, un tāpēc uztraucos, vai viņa tur varēs peldēt - man teica, ka ieeja jūrā ir tikai caur akmens moliem... Vai Balčikā ir smilšainas un lēzenas pludmales ? Un kura no šīm viesnīcām atrodas tuvāk jūrai un atrodas ērtāk?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums strigunov.valya
Es eju augusta beigās un lasu, ka šis pakalpojums ir 5-7 levas par lietussargu un klāja krēslu. Man tas ir dārgi. Vai es varu atpūsties pludmalē ar savu lietussargu un paklāju
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums Zitomir
Vai tur ir pludmales? Ja kāds bija - lūdzu rakstiet.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums lesma
Dodamies uz Balčiku, uz viesnīcu "Naslada". Vietnēs teikts, ka ceļš uz jūru iet caur botānisko dārzu. Cik maksā 10 dienu abonements?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums sianusia_lv
aprakstā smuki rakstīts, ka ceļš uz jūru ir caur dārzu, bet ieeja laikam ir apmaksāta....
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится в 400 метрах от пристани для яхт в Балчике, в 2 км от центра города, в 200 метрах от Ботанического сада и замка румынской королевы Марии. Построен в 1992 году. Последний ремонт был произведен в 2018 году. Отель подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 50 км от аэропорта города Варна.
Pludmales apraksts Пляж в 400 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей 2 плавательных бассейна, фитнес-зал, ресторан с баром, принадлежности для барбекю и бесплатный Wi-Fi на всей территории. Также имеется бесплатная частная парковка с видеонаблюдением.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Гости отеля Naslada могут заказать массажные процедуры, забронировать сауну (за дополнительную плату) и поиграть в бильярд или настольный теннис.
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 153 номера.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Bulgaria, Balchik, Resort Area, str. Daka Yordanov 20
Tālruņi: +359 57 972 279 +359 888 809 476
Tīmekļa vietne: Naslada Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.