Es gaidīju nedaudz vairāk

Rakstīts: 15 septembris 2016
Ceļošanas laiks: 4 — 8 septembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Man patika fotogrā fija, ka tā ir maza un skats uz teritoriju. Mū s iekā rtoja 1 stundu ā trā k, par ko pateicamies, jo 8.00 ieradā mies pē c nakts pā rcelš anā s un nekā das pastaigas pa pilsē tu nebija. Mantas tika atstā tas bagā ž as nodalī jumā (tā s atstā ja tur izrakstī š anā s laikā ). Bet pati viesnī ca izrā dī jā s lielā ka, tur bija 2 baseini, bet tie nebija apsildā mi, un ū dens tajos bija auksts, kas sliktos laikapstā kļ os nevarē ja bū t alternatī va jū rai. Skats labs, apkā rt kalni un zaļ umi, ē kas zemas. Numurs: + ir balkons. - vannas istaba nav pā rdomā ta (blakus duš ai nav kur pakā rt dvieli), krā ni ciet ciet, vienu dienu bija problē mas ar karsto ū deni, tvertne nestrā dā ja, gulta bija stulbi uzklā ta ar dzega - tas atsitā s pret kaulu.
Paņ ē ma brokastis + vakariņ as. Brokastis bija nabadzī gā kas, no augļ iem tikai arbū zs, ar dzē rieniem gandrī z nekā du problē mu nebija, smalkmaizī tes tikpat kā nebija, kā arī maisiņ i ar porciju produktiem. Vakariņ as daudzveidī gā kas un bagā tī gā kas, katru dienu cita ē dienkarte.
Acī mredzot viesnī ca ir paredzē ta vasaras brī vdienā m. Istabā nebija bateriju. Lī dz jū rai devā mies kā jā m caur botā nisko dā rzu (par maksu), kā arī pa stā vā m kā pnē m, kas nebija problē ma. Gluž i pretē ji, fiziskā s aktivitā tes bija labvē lī gas pē c smagā m ē dienreizē m. Es gaidī ju labā ku - intī mā ku atmosfē ru vai kaut ko citu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu