Jautājums o Albena

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
99 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Ātri lēti tūrisma operatori Bulgārijā un Turcijā. Pastāsti man, kā tu vari doties atpūsties pats
Pastāstiet man, ja kāds zina, lēti tūrisma operatori Bulgārijā un Turcijā. Pastāstiet, kas zina, kā iespējams aizbraukt atpūsties patstāvīgi. Paldies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2017-03-097 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар irina_1901
Šeit ir rakstīts Albena. Pēc tam, ja vēlaties doties pats, dodieties uz Albena vietni www.albena.bg Kreisajā pusē aizpildiet tabulu "viss, ko gribējāt", ierakstiet tikai datumus un pieaugušo un bērnu skaitu. Tiks parādītas iespējas, vispirms dārgākas, pēc tam lētākas. Kā ekonomisks, pievērsiet uzmanību viesnīcām Amelia 3 * un Oasis 2 *. Bet es gribu teikt, ka TO cenas var būt zemākas.
аватар alexben69
Mani interesē ne tikai Albena, bet visa Bulgārija un Turcija. Paldies! Ja iespējams, soli pa solim paskaidrojiet, kā pašiem doties atvaļinājumā uz Turciju vai Bulgāriju.
аватар Igor_m
Vai jūs interesē operatori (to ir daudz), vai vēlaties iztikt bez tiem?
аватар irina_1901
Es nebraucu uz Turciju, varu tikai ieteikt kaut ko par Bulgāriju.
1. Es rakstīju par Albenu. Saskaņā ar citām iespējām vispirms ir jāizlemj par valsti un kūrortu, un ne viss ir "putos". Lai to izdarītu, forumā jāuzdod jautājums: Kur labāk atpūsties tādā un tādā sastāvā un tādā un tādā laikā. Jūs varat uzdot jautājumu: kur ir lētāk?
2. Izlemts. Tagad, ja esat viens, dodieties uz booking.com Atrodiet viesnīcu, kuru izvēlējāties pēc foruma ieteikumiem, rezervējiet, viņi jums nosūta apstiprinājumu un maksājuma veidus (kaut kur maksā uzreiz, kaut kur vēlāk, kaut kur tur ir bezmaksas rezervācijas atcelšana, kur - nē).
3. Pērciet savas biļetes.
Vēl labāk, saņemot padomu no pieredzējušiem cilvēkiem, dodieties uz ceļojumu aģentūru un rezervējiet ar viņiem ekskursiju, kamēr dažviet vēl ir agrās rezervācijas.
Lētāk varat atpūsties Saulainajā krastā Bulgārijā vai Ravdā. Turcija būs dārgāka.
аватар irina_1901
Aizmirsu uzrakstīt, ka vīzas un apdrošināšana būs jākārto pašam. Nav vērts ietaupīt uz ceļojumu aģentūru. Labāk pajautājiet, kura viesnīca jūsu sastāvam un atvaļinājuma periodam ir lētāka. Tūrisma aģentūrām ir aviotūres (čarteri), autobusu tūres. Bulgārijā var nokļūt arī ar vilcienu + autobusu caur Moldovu, ja ar saviem spēkiem.
аватар monalisa29
Es neiesaku rezervēt Bulgāriju vietnē Booking, cenas tur ir dīvainas, visbiežāk tās ņem no griestiem. Vispirms dodieties uz ceļojumu aģentūru, izvēlieties atbilstošās iespējas no piedāvātajām iespējām un varat mēģināt rezervēt naktsmītnes tieši viesnīcā. Šeit, vietnē, viesnīcu aprakstā ir saites uz viņu personīgajām vietnēm. Taču tad atkal var izrādīties dārgāk, jo pašas viesnīcas ar pārdošanu nenodarbojas, un tūroperatori, kas veido cenas, veic atlaides un akcijas atkarībā no pieprasījuma.
Un vienkāršākais veids ir nepūlēties iegādāties komplekso ceļojumu kopā ar ceļu, vīzām, izmitināšanu un ēdināšanu
аватар irina_1901
Nesebāra ir laba izvēle. Tikai jāprecizē, cik tālu no pludmales (kura pludmale), māja atrodas uz ceļa, vai ir kondicionieris un vai tas ir iekļauts studijas maksājumā, kas maksā komunālos? Ēdiens Nesebārā ir lēts, ir labi pārtikas veikali, un pati pilsēta ir pelnījusi uzmanību.
аватар tatyana_ch
5 minūšu attālumā no pludmales. Kompleksā ir baseins, studijā kondicionieris, pilnībā aprīkota virtuve, trauki, gultas veļa, ledusskapis, dvieļi, komplekts katram. Ir gludeklis, gludināmais dēlis, žāvētājs.
аватар tatyana_ch
Kam interesē, fotogrāfiju un rekvizītus personīgi nosūtīšu uz e-pastu vai telefonu, jebkuru citu saziņas līdzekli
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Albena
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl