Jautājums o Albena

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
99 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Šovasar vēlamies atpūsties Bulgārijā. Plānojam braucienu ar auto no Kijevas uz Albenu.Vēlamies uz vietas atrast naktsmājas Sakiet vai pietiek ar vīzu lai šķērsotu robežu?
Šovasar vēlamies atpūsties Bulgārijā. Plānojam braucienu ar auto no Kijevas uz Albenu.Vēlamies uz vietas atrast naktsmājas Sakiet vai pietiek ar vīzu lai šķērsotu robežu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2015-07-169 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар haylova2
Vai arī jums ir nepieciešams rezervācijas apstiprinājums no viesnīcas vai dzīvokļu īpašniekiem?
аватар cyrok2003
Pietiek ar vīzu un zaļo karti.
аватар 19062005
Kuponu mums neprasīja. Bet dažreiz tas ir nepieciešams. Kas attiecas uz mani, vieglāk ir rezervēt viesnīcu kaut kur uz 1 dienu, lai viņi nepieķertos. Ir vietnes, kurās varat rezervēt nemaksājot
аватар haylova2
paldies par atbildēm
аватар Igor_m
Sešus gadus es nekad neesmu rezervējis, nebija jautājumu. Neaizmirstiet sagatavot automašīnu atbilstoši ES noteikumiem, iegādāties vinjetes un saglabāt tās līdz izbraukšanai.
аватар staruha_izergil
Vairāk par vinjetēm lasiet šeit:
http://autotraveler.ru/bulgaria/#link2
аватар irina_1901
Lai atvērtu vīzu, nepieciešams apstiprinājums no viesnīcas. Ja viņi iztiek bez tā, tad pietiek. Vēl vajag apdrošināšanu, tos var pajautāt uz robežas. Es neiesaku jums doties uz mājokli bez rezervācijas. Patiešām, Albenā jūs varat viegli rezervēt viesnīcu, apejot TA, viņu vietnē www.albena.bg Tajā pašā laikā jūs redzēsiet, kurās viesnīcās ir vietas jūsu periodam. Vai arī jūs apbrauksiet visas viesnīcas visā kūrortā? Pareizāk sakot, nevis apiet, bet apiet, jo. Albena ir slēgts kūrorts un tur var iebraukt tikai ar caurlaidēm. Un ja viesnīca ir rezervēta, tad caurlaide būs.
аватар Remont-Bulgaria
Uz robežas viņi var arī pieprasīt viesnīcas rezervāciju un uzrādīt naudas pieejamību par izmitināšanu, tas viss ir pēc amatpersonu ieskatiem, ja viņi nav prasījuši, tas nenozīmē, ka viņiem nav tiesību prasīt. Ja ir kādi jautājumi, viņi var uzdot. Neaizmirstiet paņemt reģistrāciju no viesnīcas, izbraucot var jautāt arī robežkontrolē, parasti neprasa, bet ir tiesības pārbaudīt.
аватар lina.kostadinova
SVEIKA!Man tāds jautājums,esmu turpat precējusies ar bulgāru un dzīvosim trīs gadus! mana meita divus mēnešus bija Ukrainā atvaļinājumā pie vecmāmiņas, tagad lai aizvestu viņu atpakaļ uz Bulgāriju nolēmām, ka meitu atvedīs uz robežu pie Reni un es braukšu pēc viņas, vai es varu šķērsot robežu divas reizes vienā dienā un vai man ir jātaisa tests!!!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Albena
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl