Slavuna 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.810
№2 viesnīcas reitingā Albena
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusā kūrorta daļā, starp pludmali un dabas rezervātu. Uzcelta 1974. gadā, pēdējo reizi renovēta 2008. gadā. Sastāv no vienas 8 stāvu ēkas. Centru var sasniegt ar kūrorta bezceļu vilcienu vai doties pastaigā. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар ya.anna2801_yandex.ru
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē loties kuponu un kū rortu, vadī jā mies pē c "cenas-kvalitā tes" vē rtē juma. Uzskatā m, ka cenu politikas ziņ ā Bulgā rija var kalpot kā alternatī va Krimai (izņ emot klimatu un dabu), bet - par to paš u naudu var iegū t lielisku atvaļ inā jumu! Š ogad atpū tos Bulgā rijā (Albenā ) viesnī cā "Slavuna". … Tomēr ▾ Izvē loties kuponu un kū rortu, vadī jā mies pē c "cenas-kvalitā tes" vē rtē juma. Uzskatā m, ka cenu politikas ziņ ā Bulgā rija var kalpot kā alternatī va Krimai (izņ emot klimatu un dabu), bet - par to paš u naudu var iegū t lielisku atvaļ inā jumu! Š ogad atpū tos Bulgā rijā (Albenā ) viesnī cā "Slavuna". Ī sā k sakot - nav ko sū dzē ties: istabiņ a katru dienu uzkopta, numuriņ i labi, izremontē ti, ē dieni garš ī gi un daudzveidī gi, patī kams personā ls. Labā kais numuriņ š viesnī cā ir 115 - pirmais stā vs, terase mī ta ar apstā dī jumiem, jū ra ir viegli sasniedzama! Mē s izmantojā m baseinu ar kaimiņ u "Gerganu", kā sapratā m, tā s ir relatī vas viesnī cas. Mū su ceļ ojumu aģ entū rā š o viesnī cu izmaksu atš ķ irī ba bija minimā la. Uzreiz jā saka, ka Gergana istabiņ ā s neesmu bijis un ē st neesmu mē ģ inā jis, bet recepcijas, uzkodu bā ra, animā cijas izskata ziņ ā š ī viesnī ca ir labā ka par Slavunu. Tā tad vai nu viens, vai otrs - jū s nevarat kļ ū dī ties! Es arī gribē tu ieteikt: aiz viesnī cas Boryana sā kas bruģ ē tā Albenas krastmala. Kamē r mē s to sapratā m, mē s iztē rē jā m daudz naudas marš ruta autobusam (lai gan mums tas arī ir vajadzī gs). Neiesaku iet uz akvaparku uz Zelta smiltī m, par tā du naudu nav nekā du briļ ļ u un prieku (lai gan bildē izskatā s ļ oti pieklā jī gi) Ieeja trim (2 pieauguš ie un bē rns) apmē ram 96 levas + sauļ oš anā s krē sla izmaksas akvaparka teritorijā (š odu redzē ju pirmo reizi! ) . Ģ ē rbtuve ir sū dī ga! Seifs - par maksu. Tā tad, ja neesi nā cis no ziemeļ iem un esi redzē jis akvaparkus, tev tur nav ko darī t! Lai jaukas brī vdienas!
аватар 150278
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atkal lasī ju negatī vas atsauksmes par Bulgā riju un Albenu. Nolē mu uzrakstī t savu. Atpū tā mies č etri (2 pieauguš ie un divi bē rni 6 un 2.7 gadi) Slavuna 3 * viesnī cā . Nopirkā m biļ eti uz Solvex, viss kā rtī bā . Liels paldies Vasiļ evska Pē terburgas vadī tā jai Jekaterinai Krotai, viņ a izturē jā s ar sapratni pret mū su nekompetenci it visā , jo lidojā m pirmo reizi un vispā r pirmo reizi bijā m ā rzemē s . … Tomēr ▾ Atkal lasī ju negatī vas atsauksmes par Bulgā riju un Albenu. Nolē mu uzrakstī t savu. Atpū tā mies č etri (2 pieauguš ie un divi bē rni 6 un 2.7 gadi) Slavuna 3 * viesnī cā .
Nopirkā m biļ eti uz Solvex, viss kā rtī bā . Liels paldies Vasiļ evska Pē terburgas vadī tā jai Jekaterinai Krotai, viņ a izturē jā s ar sapratni pret mū su nekompetenci it visā , jo lidojā m pirmo reizi un vispā r pirmo reizi bijā m ā rzemē s . Lidojums pagā ja labi, bez kavē š anā s un pā rklā š anā s. Varnā mū s sagaidī ja Solvex pā rstā vis. Plā mens, ļ oti jauks vī rietis, pa ceļ am uz viesnī cu runā ja par Albenas kū rortu un deva daudz labu padomu. Reģ istrē š anā s viesnī cā.14. 00, ieradā mies 1.30. Nakš ņ oš anu solī ja agrā k, bet bija jā gaida tieš i lī dz 14.00. Protams, ka bē rni bija š ausmī gi noguruš i. Negulē jā m, izsalkuš i. , un situā cija bija jauna. uz istabu, bijā m PILNĪ BĀ APBAUDĪ TI!!! ! Š is laikam ir labā kais numurs viesnī cā . 8 stā vs, 2 izolē tas guļ amistabas, kopē ja viesistaba, 2 sanmezgli ar duš u, liels koridors un 3 balkoni ar krē sliem un galdiem. Tiesa, uz balkoniem nebija veļ as auklas, bet mē s Bija mini bā rs, mē s to daž reiz izmantojā m ledusskapja vajadzī bā m, neskatoties uz to, ka tas ir aizliegts, un viņ i mums neuzrā dī ja nekā du rē ķ inu, istabā bija seifs (par naudu), bija gludeklis, gludinā mais dē lis, fē ns, š ampū ni un balzams. Istaba teicamā stā voklī , nesen izremontē ta.
Viesnī ca atrodas paš ā jū ras krastā , nokā pjat lejā ar liftu un jau esat pludmalē . Viesnī ca ir priekš pē dē jā gar krasta lī niju, aiz tā s ir tikai Gergana un aiz tā s nav 2. un 3. lī nijas, tā pē c pludmalē vienmē r bija maz cilvē ku (tas ir jū lijā ) Restorā ns arī atrodas jū ras krastā , ir iekš telpu un ā ra telpa, uz ielas bija arī bā rs, kur gatavoja picas un lē ja daž ā dus dzē rienus. ē diens parasts, nekā da volā niņ a(desiņ as, olas, makaroni, kartupeļ i, gaļ a, zivis), reizi divā s nedē ļ ā s bija Vidusjū ras un bulgā ru virtuves vakars. Patiesī ba vienmē r bija garš ī ga: pankū kas(jā stā v rindā ) super teļ a gaļ a, zivis, labas kvalitā tes vī ns un alus, pica, saldē jums, vā rī ti garš ī gi grilē ti dā rzeņ i. Daudzi raksta, ka Albenā nav svaigi spiestas sulas. NAV PATIESĪ BA!!! ! Katru dienu bija sulas no bumbieriem un ā boliem, ļ oti garš ī gi!! ! No rī tiem bija garš ī gi mafini un kruasā ni. vienmē r bija brī vi sauļ oš anā s krē sli un NAV PATIESĪ BA, ka tie ir jā ieņ em no 7 rī tā . Lai ir 4-5 rindas, bet tie vienmē r ir bija brī vi. Tiesa, daudzi atstā ja dvieļ us pa nakti, it kā bija aizņ emti, bet domā ju, ka tas ir ā rpus nekaunī bas. Smiltis ir tī ras, lai gan 4dien tika nolakots daudz aļ ģ u, pē c nelielas vē tras, bet ja tu ej nedaudz tā lā k par Gerganu, tad aļ ģ u vispā r nebija, cilvē ku arī nebija, tikai vietē jie atpū tā s, kas nemaz netraucē ja. Jū ra silta, bet ne svaigs piens, sā kumā vē ss, un tad ir PILNS. Par ALBENA kū rortu kopumā : 1. kū rorts nav lē ts izklaides ziņ ā , veikali, augļ i. Kaimiņ ciemos viss 2x lē tā k.
2. Teritorija liela, daudz apstā dī jumu, puķ u, daudzi domā , ka teritorija nav sakopta, viss dekadentā stā voklī . NEKO NESAM REDZĒ JUŠ I, lai gan dež uranti brauc uz darbu ar auto un VISS , PILNĪ GI VISAS ietves bija aizsē rē juš as ar transportu. Pa ceļ u bija jā iet taisni, tas bija ļ oti kaitinoš i.
3. Daudzas bē rnu atrakcijas, rotaļ u laukumi ir ļ oti labi, mans dē ls uzkā pa visas maš ī nas un visus Albenas rotaļ u laukumus.
Uz baseinu negā jā m, pie viesnī cas bija 3, ļ oti smirdē ja pē c balinā tā ja un tur vienmē r bija daudz cilvē ku, kā siļ ķ e burkā , tas mū s nepievilinā ja. jū ra ir blakus, varbū t tā pē c izdevā s izvairī ties no daž ā dā m infekcijā m.
KOPĀ: : : Man patika Albena, bet nā kamreiz, kad dotos uz Bulgā rijas dienvidiem, saka, ka tur ir cits klimats, cita virtuve un viesnī ca, kuru es izvē lē tos, kur nav daudz cilvē ku (mani nomā c a liels skaits bē rnu, lai gan manam dē lam ir 2.7 gadi ), es neņ emtu ALL INC. jo mans mazais neko neē da izņ emot makaronus, dā rzeņ us, sulas, tē ju, smalkmaizī tes, lai gan jutā s lieliski. Albena nav dzī vojama pilsē ta, nav nekā da bulgā ru garš a, tā ir kū rortpilsē ta, kas atveras maijā un aizveras rudenī . Ziemā tur neviena nav, tā pē c cenas visam ir ļ oti augstas. KOPĀ PATĪ K ALBENA, bet nā kamā laikam dosimies uz Bulgā rijas dienvidiem. Ja ir kā di jautā jumi rakstiet
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Beidzot viss bija lieliski! Lieliski atpū tā mies. Animatori ir forš i jū ras forš i! Ja vē laties pilnī bā atpū sties, dodieties uz š ejieni; ) š eit viss ir labi ! ! ! … Tomēr ▾ Beidzot viss bija lieliski! Lieliski atpū tā mies. Animatori ir forš i jū ras forš i! Ja vē laties pilnī bā atpū sties, dodieties uz š ejieni; ) š eit viss ir labi ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū tā mies. Viss patika. Ē diens viss iekļ auts-viss ļ oti garš ī gs un daudz gaļ as(liellopa gaļ a, cū kgaļ a, vista). Istaba bija ar skatu uz jū ru un baseinu. Istabu tī rī ja katru dienu, viss tī rs. Ļ oti labs ģ imenes atpū tai. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies. Viss patika. Ē diens viss iekļ auts-viss ļ oti garš ī gs un daudz gaļ as(liellopa gaļ a, cū kgaļ a, vista). Istaba bija ar skatu uz jū ru un baseinu. Istabu tī rī ja katru dienu, viss tī rs. Ļ oti labs ģ imenes atpū tai. Laiks bija 35-37 grā di. Bulgā ri ļ oti draudzī gi cilvē ki.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lslon
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Super! ! ! Bija ar bē rnu 1 gads 10 mē neš i, nekā du problē mu. Visā di ē dieni: gaļ a, piedevas, dā rzeņ i, augļ i, sulas (mums tas bija svarī gi - bē rnam kopī gs galds). Jū ra ir tuvu! Iztī rī ts ļ oti labi. Noī rē jā m auto un paš i plā nojā m savas ekskursijas - ļ oti ē rti!. … Tomēr ▾ Super! ! ! Bija ar bē rnu 1 gads 10 mē neš i, nekā du problē mu. Visā di ē dieni: gaļ a, piedevas, dā rzeņ i, augļ i, sulas (mums tas bija svarī gi - bē rnam kopī gs galds). Jū ra ir tuvu! Iztī rī ts ļ oti labi. Noī rē jā m auto un paš i plā nojā m savas ekskursijas - ļ oti ē rti!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в тихой части курорта, между пляжем и заповедником. Построен в 1974 году, последний ремонт прошел в 2008 году. Состоит из одного 8-этажного здания. До центра можно доехать на курортном безрельсовом паровозике или прогуляться пешком. Подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен на берегу, в 45 км от аэропорта города Варна, в 900 м от центра курорта. Аквапарка Аквамания — 1,2 км, автовокзал в 1 км, г. Балчик в 15 км, г. Добрича в 40 км, в 9 км от курорта Золотые Пески.
Pludmales apraksts Пляж в 10 м от отеля. На пляже: 1 зонт и 2 шезлонга на номер — бесплатно, библиотека бесплатно, Wi-Fi до 1 Mbps — бесплатно
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосучточная стойка регистрации, rамера хранения багажа, экскурсионное бюро, вызов такси, почтовые услуги, услуги по глажке одежды (платно), room service, магазин, вегетарианское меню, 1 основной ресторан с террасой (общий с соседним отелем Mura), 3 бара: лобби бар, снэк бар, бар у бассейна, Wi-Fi в фоайе, лобби баре, на пляже, со скоростью до 1 Mbps — бесплатно, 1 небольшой открытый бассейн (открытый бассейн перед соседним отелем «Гергана»), 1 крытый бассейн с подогревом, у бассейна: 1 зонт и 2 шезлонга на номер — бесплатно, у бассейна полотенца: платно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское отделение в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-гольф платно (на территории курорта), волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно, анимация бесплатно, теннисный корт платно (на территории курорта), настольные игры бесплатно (шахматы, нарды), настольный хоккей платно.
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 128 номеров.

Istabās

Сейф (платно), телефон, спутниковое ТВ, кабельный Интернет (бесплатно), мини-бар (платно), индивидуальный кондиционер, ванная комната, фен, зеркало для макияжа, балкон, room service, уборка номера: ежедневно, смена белья: 1 раз в неделю, смена полотенец: 2 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese 9620, Albena, Bulgaria
Tālruņi: Tel: +359 579 6 28 04, +359 885 853 317 Fax: + 359 579 6 27 15, 6 25 75
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.