PrimaSol Ralitsa Superior Aqua Club 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.510
№6 viesnīcas reitingā Albena
7.9 Numurs
8.7 apkalpošana
8.1 Tīrība
9.3 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusā vietā, 950 metru attālumā no Albenas kūrorta jūras krasta. Viesnīca veido kompleksu ar viesnīcu PrimaSol Ralitsa Superior Hotel. Netālu no viesnīcas atrodas akvaparks "Aquamania". Pēdējā restaurācija tika veikta 2013. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар galagan.oksana
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies Varnā , ā tri iesē dinā jā m autobusā , pē c 20 minū tē m bijā m viesnī cā . Viesnī ca 2-3 lī nija, bet tas nav biedē još i. Mē s dzī vojā m Ralitsā.4 zvaigznes. Ā tri iekā rtojies, istabiņ a 3 personā m maza, bet ē rta. … Tomēr ▾ Ieradā mies Varnā , ā tri iesē dinā jā m autobusā , pē c 20 minū tē m bijā m viesnī cā . Viesnī ca 2-3 lī nija, bet tas nav biedē još i. Mē s dzī vojā m Ralitsā.4 zvaigznes. Ā tri iekā rtojies, istabiņ a 3 personā m maza, bet ē rta. Ē diens bija labs un daudzveidī gs, ne katra Turcijas viesnī ca tā barojas. Pludmale ir plaš a, un tajā ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Bezmaksas autobuss kursē uz pludmali no pulksten 8.30 un ik pē c 30 minū tē m. Teritorijā divi peldbaseini, viens kluss, viens ar animā ciju. Albena ir liela un visur var staigā t. Rakstiet, ja vē laties kaut ko jautā t
аватар colva
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Satriecoš a daba, skuju koki, vā veres, skaista un sakopta teritorija, izlauztas koku un krū mu dobes. Ļ oti mierī ga vieta. Nav pieauguš o, iereibuš u kompā niju, kas naktī s kliedz dziesmas, un vientuļ u dā mu, kas nā k pē c piedzī vojumiem. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Satriecoš a daba, skuju koki, vā veres, skaista un sakopta teritorija, izlauztas koku un krū mu dobes. Ļ oti mierī ga vieta. Nav pieauguš o, iereibuš u kompā niju, kas naktī s kliedz dziesmas, un vientuļ u dā mu, kas nā k pē c piedzī vojumiem. Daudz bē rnu, brī niš ķ ī ga bē rnu bufete restorā nā ar rī vē tā m zupā m, kotletē m, graudaugiem. Divu veidu ī sts kompots katru dienu, rū guš piens, uz vietas raž ota dabī gā ā bolu sula, pā rtika pieciem plus viss vienmē r pā rpilnī bā un daudzveidī bā . Tiem, kam nav nepiecieš ams papildu patoss - labā kā vieta atpū tai. Lī dz jū rai staigā t, bet tas ir tikai pluss, lieki tauku apdegumi-)) Bet paš u pludmali nevaru slavē t, tū risti pī pē un ierok gobjus tieš i smiltī s, bē rni tad atrod, persiku kauli, plastmasas krū zes visur - smiltis nav tī ras , maz brī vu sauļ oš anā s krē slu, sektors Č ETRI! ! ! lielas viesnī cas ir tikai katastrofa! tas pats ar restorā nu pie pludmales - pilna apsardze, simpā tija saldē jumam, brī vu galdiņ u nav, visur krā mu tirgus, milzī gas rindas pē c alus un kolas. Bet kopumā pā rē jais izdevā s - animatori lieliski, katru vakaru jauns š ovs, sporta izklaide, viesnī cas personā ls ļ oti draudzī gs. Istaba B sektorā bija laba, viss darbojā s pareizi, tika tī rī ti katru dienu, veļ a tika biež i mainī ta, istabene bija ļ oti sirsnī ga bulgā ru tante-))) Laiks bija lielisks visu 21 dienu! Gaiss +30 jū ra +25+27
аватар el-tihaja
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzreiz jā saka, ka no visā m 3-4 zvaigž ņ u viesnī cā m Albenā Ralitsa ir viena no labā kajā m. Un, ja atgriezī š os Albenā , es izvē lē š os tū ri uz Ralitsu, Lagunu vai Komu. Atpū tusies ģ imene: es, vī rs, bē rns. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka no visā m 3-4 zvaigž ņ u viesnī cā m Albenā Ralitsa ir viena no labā kajā m. Un, ja atgriezī š os Albenā , es izvē lē š os tū ri uz Ralitsu, Lagunu vai Komu. Atpū tusies ģ imene: es, vī rs, bē rns.
1. Nakš ņ oš ana. Ieradā mies vē lu vakarā . Mū s ievietoja A korpusā otrajā stā vā . Istaba ļ oti patī kama. Sienas siltā krā sā , plaš a istaba (18-20m2), liels balkons. Flī zes uz grī das. Istabā ir 2 skapji, 2 gultas, 2 naktsgaldiņ i, bē rnu krē sliņ š -gulta (man par pā rsteigumu pietiekami ē rta), skapī tis koferim un apaviem, tualetes galdiņ š , spogulis, televizors (2 krievu kanā li), gaiss. kondicionē š ana. Balkonā galds un divi krē sli, veļ as aukla drē bju ž ā vē š anai. Vannas istaba: duš a, izlietne un tualete. Bez glamū ra, bet viss ir ļ oti labā stā voklī : visa santehnika strā dā ja, rū sa, pelē jums nav manī ts.
2. Uzturs. Lieliski. Bija sajū ta, ka mū s baro un ē d))). Daudz gaļ as: 14 dienas viņ i ē da vistu, cū kgaļ u, liellopu gaļ u, jē ru, pī li. No zivī m: makreles, siļ ķ es, karpas, siļ ķ es, garneles, mī dijas. Daž ā di salā tu veidi, dā rzeņ u un augļ u pā rpilnī ba. Mē s neē dā m makaronus un kartupeļ us - mē s nekā pā m. Ļ oti garš ī gas kū kas un konditorejas izstrā dā jumi. Jaukas vakariņ as. Izņ ē ma vai nu veselu ceptu cū ku, vai karpu. Uz balkona viņ i gatavo ī stu picu, jo tā tiek pasniegta itā ļ u picē rijā s. Pie baseina ir uzkodu bā rs, tiem, kas neē d brokastis un pusdienas, vē lā s vakariņ as no pulksten 12 lī dz 2, kam patī k ē st naktī . Bā rs ir atvē rts lī dz 2:00, vestibila bā rs viesnī cā lī dz 23:00. Pludmalē ir restorā ns, kurā arī ē dieni ir lieliski. No bā rmeņ iem es atzī mē š u meiteni, kura izpildī ja jebkuru iegribu bez š ķ etinā tiem bā rmeņ u jokiem vai "nesapratnes". Pā rē jie arī darī ja savu darbu, bet ar meiteni man bija vieglā k.
3. Animā cija. Animatori ir labā kie. Animā cijas programma no pulksten 10 lī dz 23, ar pusdienu pā rtraukumu no pulksten 12 lī dz 15. Pirmā s dienas nespē ja atrast animā cijas teā tri un nolē ma, ka vakarā animā cijas nav. Treš ajā dienā viņ i jautā ja animatoram, izrā dā s, paš ā Ralitsa Superior viesnī cas ē kā pretī reģ istratū rai. Izrā des ir lieliskas. Kostī mi, dekorā cijas, profesionā lais kā rš u debalets. Pa dienu sporta spē les, spē les baseinā . Tur bija bē rnu klubiņ š bē rniem, uz kuru mans dē ls katru dienu ar lielu prieku skrē ja.
4. Personā ls. Daudzi runā krieviski. Viss ir angļ u valodā . Ļ oti pretimnā koš i. Man patika animatori Mā rtijs un Jevgeņ ijs, kuri ieslē dza publiku, bā rmeņ u meitene, zē ns reģ istratū rā (atvainojiet, es nezinu vā rdus, bet viņ i atš ķ iras pē c dzimuma))), glā bē js pie baseina, kurš tieš ā m strā dā ja un nesē dē ja laiku.
5. Atpū tnieki. Jū lija pirmā nedē ļ a bija vā cieš u pilna. Viesnī ca radī ja klusas, prim iespaidu. Tad nā ca lielais krievu skrē jiens. Iespaids ir nedaudz pasliktinā jies. Troksnis, až iotā ž a, atdalī š anā s. . . Nevarē tu teikt, ka krievi ir slikti, bet pirmajā s atpū tas dienā s viņ i izceļ as ar lieliem š ķ ī vjiem, trokš ņ ainā m kompā nijā m, nakts pulcē š anos, mež onī gā m spē lē m baseinā .
6. Jū ra. Jū ra ir 900 m Tas ir vienī gais trū kums, jo. tev ir jā izvē las, kur pavadī si dienu: pie jū ras vai pie baseina. Ik pē c pusstundas no viesnī cas uz jū ru kursē autobusi bez maksas. Mē s gā jā m. Laikā un autobusu un pastaigu tū re 15 minū tes. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas.
Visiem ļ oti patika! Iesaku visiem!
аватар samus1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
No daudzajiem Bulgā rijas kū rortiem, kurus esmu apmeklē jis gadu gaitā , Albē na ir mana mī ļ ā kā . Ļ oti zaļ š , patiesī bā nepā rtraukts parks, mē reni trokš ņ ains, bet nav garlaicī gs. Viesnī cā "Ralitsa" bija pagā juš ā gada augustā . … Tomēr ▾ No daudzajiem Bulgā rijas kū rortiem, kurus esmu apmeklē jis gadu gaitā ,
Albē na ir mana mī ļ ā kā . Ļ oti zaļ š , patiesī bā nepā rtraukts parks, mē reni trokš ņ ains, bet nav garlaicī gs. Viesnī cā "Ralitsa" bija pagā juš ā gada augustā . Viesnī ca ļ oti laba, istabiņ a tikko izremontē ta, ar visu nepiecieš amo, izņ emot ledusskapi. Nekas nelū za, neplū da un nekrita uz galvas. Vienī gais punkts, plā nā s sienas starp istabā m, un
tiklī dz televizors skaļ i ieslē dzā s, kaimiņ i pieklā jī gi palū dza klusā k. Bet tas ir gandrī z visā s Bulgā rijas viesnī cā s. Viesnī cā kontingents vizuā li pā rsvarā ir jaunas ģ imenes ar bē rniem, lai gan ī sti neiedziļ inā jos, Ukraina, Krievija, Eiropa. Neuzskatiet par apkaunojoš u pē c ievā kš anā s istabā (un tā s apskatī š anas) iedot daž as levas puisim, kurš palī dz nest bagā ž u.
Pati viesnī ca nav pietiekami maza, tač u tā s savdabī gā arhitektū ra nerada skudru pū ž ņ a sajū tu. Gandrī z blakus viesnī cai restorā ns ar viss iekļ auts, ir arī baseini ar bā ru. Ā rē ji viņ i izskatā s pievilcī gi, lai gan es nekad neesmu bijusi, ne fane. Uztura ziņ ā ē diens ir brī niš ķ ī gs, svaigs,
ļ oti daž ā di, gaļ as, zivju, dā rzeņ u ē dieni, deserti, augļ i, kā vienmē r garš ī gi bulgā ru arbū zi. Ir tikai divu veidu zupas, un tā s ir diezgan plā nas. Zupas iesaku pamē ģ inā t citviet, tā s patiesī bā ir ļ oti sā tī gas un garš ī gas. Neapmierinā tus bē rnus neesmu redzē jis. Vestibilā ir kafijas automā ti, tad neliels baseins bē rniem, bā rs ar skatu uz pagalmu. Dzē rieni bā rā ir bez maksas, tā pē c jā bū t uzmanī giem ar overclocking; 0), gan vietē jie, gan importē tie, kā burbona cienī tā ja, es izvē dinā ju savu dvē seli, uzsitot Dž imam Beam ar kolu. Pludmale nedaudz tā lu, bet pastaiga patī kama, atkal zaļ ums un nekur nav jā steidzas, lai kā aizbrauktu. Ceļ š atpakaļ kalnā .
Albenas pludmale ir lieliska, turklā t Ralitsa to nodroš ina
bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi viesiem. Pludmalē ir bā rs
Man liekas, ka saucas "Havana", ar alu, alkoholu, picu, saldē jumu. Kas attiecas uz manu gaumi, tad bulgā ru alus ir ļ oti garš ī gs. "Ralitsa", "Zagorka", klasikas cienī tā jiem "Heineken", "Amstel" utt.
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, meitenes reģ istratū rā nav visas
viņ i labi saprot krievu valodu, bet viens, š ķ iet, vecā kais, ir ļ oti
un ļ oti skaista brunete, viņ a vienmē r visu sapratī s un izskaidros.
Salī dzinot Albenu 90. , 2000. gados un mū sdienā s, varu teikt vienu lietu,
viņ a nemainā s labā nozī mē , varbū t tā pē c es mī lu
š ī vieta. Pati viesnī ca atstā ja ļ oti labas atmiņ as, ar
Es labprā t nā ktu vē lreiz, lai gan, ja man bū tu jā izvē las starp
Ralitzey un viesnī ca netā lu no jū ras, iespē jams, izvē lē tos pē dē jo.
Iesaku visiem.
аватар sprung_becker
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es rakstu par to, kā mē s dzī vojā m Ralitz viesnī cā.2 nedē ļ as. Ieradā s sestdien, 7. jū lijā . aizveda uz istabu. kad iegā jā m, sā kumā bijā m tikai sajū smā - gultas saklā tas, dvieļ i izklā ti ar tauriņ iem virsū . … Tomēr ▾ Es rakstu par to, kā mē s dzī vojā m Ralitz viesnī cā.2 nedē ļ as. Ieradā s sestdien, 7. jū lijā . aizveda uz istabu. kad iegā jā m, sā kumā bijā m tikai sajū smā - gultas saklā tas, dvieļ i izklā ti ar tauriņ iem virsū . uzreiz nolē ma doties uz jū ru. saki sveiki. naktī ā tri aizgā ja gulē t. Tač u no rī ta sā kā s pā rsteigumi. Nosū cē js tualetē nedarbojas. Un nav loga, kur vē dinā t. galda lampai ir pliki vadi. notekas grī dā tualetē ir sarū sē juš as un aizsē rē juš as. Mē s dabiski vē rsā mies pie reģ istratū ras. viņ i mums atnesa vē l vienu lampu. Kamē r brokastī jā m, salabojā m kapuci. burtiski uzreiz mē s paklupa pā ri grī dlī stei, kas vienkā rš i izspiedā s. atkal sauca administratore. atnā ca meistars un ar silikonu cieš i pielī mē ja pie sienas grī dlī stes, nosmē rē ja visu grī du. divstā vu gulta bija tik ļ odzī ga, ka neuzdroš inā jā mies tur bē rnus likt. tā pē c š is pats meistars ar milzī gā m naglā m pienagloja š o gultu pie sienas. tagad jū s to nevarat pā rvietot.
(dzī vojā m E 309. istabā ).
Numurā nav ne fē na, ne ledusskapja. Š ajā karstumā tas ir obligā ti. jo ū deni un sulas bē rniem nevar dzert karstu. Ū deni istabā ienesa tikai vienu reizi. un 2 glā zes. kas visas 2 nedē ļ as nirazu nemainī jā s. ū deni paš i pirkā m lielveikalā autoostā (tur lē tā k nekā centrā ). protams viesnī cas vestibilā ir dzesē tā js. Bet tur nevar iepildī t ū deni pudelē s. un ko mums vajadzē tu valkā t glā zi istabā ? kā ar nakti? š ortos ar glā zi dzert rush vai kā?
simtgades putekļ i stū ros. netī rumi. balkons zas...th. un katru dienu pē c tā saucamā s tī rī š anas pati noslaucī ju grī das (nā cā s upurē t vī ra T-kreklu), lai varē tu staigā t pa grī du. un tad gandrī z vienmē r apš uvuma, jo grī da tika vienkā rš i noslaucī ta, nevis mazgā ta.
lapsenes lika ligzdas balkona durvju rievā s. tikai kokons, kas karā jas uz kokona. sauca apkopē ja parā dī ja. viņ a nā ca ar slotu. kas varē ja aizslaucī t, aizslaucī t. pā rē jais palika tā ds pats.
Viesnī cas kopē jais stā voklis neatbilst cenai.
аватар dalex
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Albena ir mež a un jū ras kombinā cija. Pilsē ta ir viesnī cu un visu veidu izklaides kopa. Vieta ir ideā li piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Daudz izklaides gan pludmalē , gan Albenas centrā : rotaļ u laukumi, atrakciju parks (trī s lietas), cirks, kartings utt. … Tomēr ▾ Albena ir mež a un jū ras kombinā cija. Pilsē ta ir viesnī cu un visu veidu izklaides kopa. Vieta ir ideā li piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Daudz izklaides gan pludmalē , gan Albenas centrā : rotaļ u laukumi, atrakciju parks (trī s lietas), cirks, kartings utt.
Viesnī ca neatrodas centrā , tā pē c pē c 22.00 ir kluss un mierī gs.
Ja esi noskaņ ots uz 3* tad iespaidi bū s pozitī vi. Istabas tī ras, vienmē r ir auksts un karsts ū dens, balkons, TV, telefons.
Lī dz pludmalei varē ja aiziet 10-15 minū tē s, un š ī s pastaigas bija ļ oti patī kamas. Mū su 3 gadus vecais bē rns ar prieku staigā ja basā m kā jā m pa siltā m gliemež vā ku plā ksnē m.
Baseins vienmē r bija pilns ar cilvē kiem. Animatori strā dā ja bez pā rtraukuma, izklaidē ja ar konkursiem, dejā m
Ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs, pastā vī gi papildinot ē dienus, kas beidzā s. Ja ceļ ojat ar maziem bē rniem, ar pā rtiku nevajadzē tu bū t problē mai. Ir arī diē tiskie ē dieni: biezeņ u zupas, graudaugi, dā rzeņ u biezeņ i. Augļ u, kruasā nu, smalkmaizī š u, kū ku, jogurta, ievā rī jumu pā rpilnī ba. Un brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija dā rzeņ i (svaigi, sautē ti, cepti), daž ā das desiņ as, desiņ as, vista, cū kgaļ a, liellopa gaļ a, zivis, sieri un bulgā ru siers. Viesnī cā , ē damzā lē un uzkodu bā rā ir aparā ti ar daž ā diem dzē rieniem (tē ja, kakao, kafija, piens) un dzesē tā ji.
Solī tā s a la carte vakariņ as restorā nā Ralitsa nesaņ ē mā m, š o jautā jumu vē rsā mies reģ istratū rā atvaļ inā juma 5. dienā , izrā dī jā s par vē lu! Viņ i piedā vā ja vakariņ as 1. septembrī (un mē s devā mies ceļ ā.29. augustā ).
Ja patī k ceļ ot, iesaku apmeklē t Varnu (ejiet pa š aurajā m ieliņ ā m ar vecā m mā jā m, apskatiet Debesbraukš anas katedrā li, dodieties uz delfinā riju), Aladž as klosteri un, protams, Balč iku - botā nisko dā rzu un rumā ņ u pili. karaliene.
аватар eugene.md
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Detalizē ts apskats par viesnī cu "Ralitsa" (3 zvaigznes) Albena, Bulgā rija. Mē s atpū tā mies 10 dienas! Par istabu! Sā kš u ar pozitī vu. . . Katru dienu tika mainī ti dvieļ i un arī gultas saklā tas. Tauriņ i no dvieļ iem (istabenes radoš ums) bija patī kami pā rsteigti. … Tomēr ▾ Detalizē ts apskats par viesnī cu "Ralitsa" (3 zvaigznes) Albena, Bulgā rija.
Mē s atpū tā mies 10 dienas!
Par istabu!
Sā kš u ar pozitī vu. . . Katru dienu tika mainī ti dvieļ i un arī gultas saklā tas. Tauriņ i no dvieļ iem (istabenes radoš ums) bija patī kami pā rsteigti.
Karstais un aukstais ū dens nebija problē ma, gaisa kondicionieris darbojā s labi!
Aizkari un tills aizvē rā s neē rti - traucē ja atvē rt ā rdurvis. Uz grī das nebija paklā ju, nā cā s staigā t istabas apavos - tas mums sagā dā ja neē rtī bas!
Mē s atpū tā mies pirmajā stā vā . Bija ē rti, jo nebija grū ti aiziet uz reģ istratū ru (starp citu, wifi ķ ē ru tikai tur) un uz LOBIJA BĀ RU pē c dzē rieniem! Mū zika no LOBIJA BĀ RA mazliet kaitinā ja lī dz 23.30!
Pa TV bija 3 kanā li arī krievu valodā , ieskaitot ORT!
Par Uzturu
Viņ i ē da lī dz nā vei!
Ē diens mums bija garš ī gs un daudzveidī gs!
Brokastis bija dubultā , tā pat kā vakariņ as 7.30-10.00
Pie baseina tika atvē rts Snake Bar, kurā varē ja ē st grilē tas kotletes, picas, frī kartupeļ us, makaronus, 4 veidu salā tus, cepumus, augļ us un saldē jumu. Kā arī bā rmeņ i gatavoja daž ā dus dzē rienus!
Pusdienas 12.30-14.30
3 veidu zupas, 12 veidu pamatē diens (grilē ta gaļ a, laizī sit pirkstus), 8 veidu salā ti, 8 veidu saldumi (vairā kas kū kas un kompoti), augļ i (arbū zi, apelsī ni, greipfrū ti, ā boli, banā ni)
Kafijas automā ti, 2 veidu atš ķ aidī tas sulas un Pepsi tirdzniecī bas automā ti (Pepsi, Merinda u. c. )
Vakariņ as
12 veidu pamatē diens, 8 veidu salā ti. utt,
Siers, š ķ iņ ķ is, olī vas un garš augi
Pie jū ras - Havana bā rs
Ē diens ostā ir lielisks!
Viss kā ē damistabā , arī pusdienu sortiments!
Kopumā esam pieņ ē muš ies svarā par 5 kilogramiem!
Intereses labad devā mies uz Ralitsa Superior ē dnī cu (4 zvaigznes). Tieš i tā da pati ē dienkarte, tikai no augļ iem ir arī ananā si un 2 dabī gā s sulas!
Jā , un banā nus nomizo un pā rlej ar š okolā di!
Un tā pē c viss ir vienā ds. (lai gan mē s nebijā m istabā s).
Izklaide!
Man patika Albena, jo tā ir izklaides pilsē tiņ a!
Mē s neklusē jam!
Ir daž ā das atrakcijas, neliels atrakciju parks!
Ir patī kami vakarā pastaigā ties pa galveno ielu ar daž ā diem veikaliem!
Restorā nos - mazi š ovi (piemē ram, dziedoš ie meksikā ņ i utt. )
Animatori pastā vī gi strā dā pie baseina!
Labi paveikti animatori! Viņ i apbū ra cilvē kus lī dz galam!
Galda teniss, volejbols, galda spē les, ū dens un zemes vingroš ana, daž ā das sacensī bas ar balvā m, ū denspolo!
Kopumā baseins ir jautrs!
Viesnī cā ir kalnu velosipē di! Tie tiek izsniegti bez maksas 1 stundu katru dienu! Bet laikam neviens ī sti nesekoja, tā pē c slidojā m vairā k!
Ralitsa ir nedaudz tā lu no jū ras!
Piekabes maksā.3 levas vienam pieauguš ajam!
Ik pē c pusstundas kursē bezmaksas autobuss, bet no rī ta pilns un drū zma!
Mums bija savs auto, kas bija ļ oti ē rti!
Neviens neņ ē ma naudu par stā vvietu pie jū ras, kas arī bija ļ oti jauki (salī dzinot ar Odesu)
Pastaiga no viesnī cas lī dz jū rai 10-15 minū tes!
Tur ir viegli aizbraukt! Atpakaļ pē c jū ras - nedaudz kaitinoš i!
Pakalpojumos ietilpst bezmaksas sauļ oš anā s krē sls, lietussargs un mī kstā s gultas, kā arī pludmalē un pie baseina!
Pludmale bija Ļ OTI tī ra un arī glā bē ji savu darbu darī ja labi (bē rni tika vē roti)
Jū ra nav ļ oti dziļ a! Kas ir ļ oti ē rti, ja ceļ ojat ar bē rniem!
tā pat kā visur ir izklaidē još i brī ž i ar banā nu, izpletņ iem utt.
Gar pludmali neviens nepā rdod karstu kukurū zu vai vati!
Atpū tā mies 10 dienas un kā ī paš ais bonuss mums piedā vā ja bez maksas apmeklē t trī s pilsē tas restorā nus!
Mē s izvē lē jā mies CocoLoco (Steiku nams), franč u un Ralitsa Superior restorā nu!
Coco Loco - apkalpoš ana bija Ļ OTI lē na un ē diens ne ar ko neatš ķ ī rā s no mū su ē dnī cas! Varu teikt, ka ē dnī ca bija garš ī gā ka!
Franč u valoda - atrodas viesnī cas Dobruzha 17. stā vā
Galvenā priekš rocī ba ir skaistais skats pa restorā na logu. Var pasū tī t vakariņ as uz viesnī cas jumta, tad uzkā pā m tur -18 stā vs un skaists skats! Ē diens ir tik-tā ! izņ emot gliemež us - nekas ī paš s!
Restorā ns Ralitsa Superior - labā kais no visiem trim!
Ē diens bija garš ī gs, un to bija daudz! Viesmī lis bija vispieklā jī gā kais un tur bija vislabā kais interjers!
Ja brauc ar savu auto, tad iebraukš ana pilsē tā tev izmaksā s 5 levas dienā !
Bet viesnī cā tiek izgatavota magnē tiskā karte, un par visu uzturē š anos Albenā maksā siet TIKAI 5 levas (un jū s varat atstā t pilsē tu, cik vē laties)
27 km no Albenas - Varna!
5 reizes gā ju iepirkties!
Labā k braukt pa apbraucamo ceļ u (t. i. sekot norā dē m), nevis pa jū ru! Tas ir bez norē ķ iniem un ir bezmaksas! 15 minū tes un tu esi pilsē tā !
Viesnī cā ir bē rnu klubs, kurā visas dienas garumā ar viņ iem strā dā animatori!
Vispā r man ļ oti patika atpū ta Ralitsā !
Š ī ir ļ oti laba viesnī ca un vieta, kur atpū sties kopā ar visu ģ imeni!
Agrā rezervā cija februā rī jū nija sā kumā mums izmaksā ja 250 eiro vienai personai!
Par cenu, manuprā t, tas ir lieliski!
Gribam braukt arī nā kamgad!
аватар Ziuri
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ja nesagaidi "Super", tad atpū ta un noskaņ ojums bū s labs! Viesnī cai ir stabila C pakā pe. Lī dz jū rai biež i gā jā m kā jā m (lai gan no viesnī cas uz pludmali kursē bezmaksas autobuss, bet lī dz pieciem vakarā ). Albena man ļ oti patika. … Tomēr ▾ Ja nesagaidi "Super", tad atpū ta un noskaņ ojums bū s labs! Viesnī cai ir stabila C pakā pe. Lī dz jū rai biež i gā jā m kā jā m (lai gan no viesnī cas uz pludmali kursē bezmaksas autobuss, bet lī dz pieciem vakarā ). Albena man ļ oti patika. Nav dzī vojamo ē ku un noslogota transporta. Plaš as pludmales (atš ķ irī bā no Balč ikas, Golden Sands, Varna, Kranevo) dzidra jū ra. UAL sistē ma sevi attaisno. Nauda(maza) iztē rē ta ekskursijā m(paš i braucā m) un suvenī riem. Klimats ir ļ oti labvē lī gs. Bē rns neko neķ ē ra un neslimo (atš ķ irī bā no Turcijas). Ē diens bija labs, bet vienmuļ š . Augļ u izvē le bija ierobež ota. Bet katru dienu bija izcili arbū zi, ā boli, apelsī ni, greipfrū ti. Reizē m bija melone, ķ irš i, banā ni, persiki. Restorā nā nebija drū zmē š anā s, netī rie trauki tika izņ emti uzreiz, un arī turku pieciniekos satiku lū pu krā su uz krū zī tē m. Istabas tika tī rī tas katru dienu, tika mainī ti arī dvieļ i. Reģ istratū rā viņ i centā s atrisinā t visus jū su jautā jumus un problē mas. Secinā jums - uz Albenu brauktu vē lreiz.
аватар Lirin
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tas Ralitsa Primasol (Ralitsa 3 *) no 16.06. -30.06. 2008. Krievu ir daudz, tā pē c informā cija, ka viesnī cā ir tikai vā cieš i, jau ir novecojusi... plusi pietiekami labas istabas, balkons (dzī voja E sektorā.2. stā vā ) dvieļ i tika mainī ti ik pē c 2 dienā m, bet ja vē laties, varat to darī t vismaz katru dienu, bet pē c savas iniciatī vas istabenes tos labprā t nomainī s, ja tieš ā m viņ iem par to jautā siet, viesnī ca ir vienkā rš i iegremdē ta zaļ umos, tā pē c nav jū tams karstums, jo tā atrodas bū tī bā. … Tomēr ▾ Atpū tas Ralitsa Primasol (Ralitsa 3 *) no 16.06. -30.06. 2008.
Krievu ir daudz, tā pē c informā cija, ka viesnī cā ir tikai vā cieš i, jau ir novecojusi...
plusi
pietiekami labas istabas, balkons (dzī voja E sektorā.2. stā vā )
dvieļ i tika mainī ti ik pē c 2 dienā m, bet ja vē laties, varat to darī t vismaz katru dienu, bet pē c savas iniciatī vas istabenes tos labprā t nomainī s, ja tieš ā m viņ iem par to jautā siet,
viesnī ca ir vienkā rš i iegremdē ta zaļ umos, tā pē c nav jū tams karstums, jo tā atrodas bū tī bā.3 lī nijā , tā ir ne tikai tā lu no jū ras, kas principā nav ī paš i ē rti lī kumot 20 minū tes lī dz jū ra un atpakaļ , lai gan, kā viņ i rakstī ja ik pē c 30 minū tē m, tas brauc ar autobusu), bet arī noņ emts no trokš ņ ainā m diskotē kā m un galvenā s ielas. kas ļ auj vairā k vai mazā k mierī gi atslā binā ties, bet patiesī ba ir tā da, ka ja ne satrakojuš ies vā cu bē rni un tie paš i vecā ki, viņ iem patī k uzvesties tā it kā viņ i te atpū š as vieni !! !
Starp citu. kad mē s izgā jā m no viesnī cas, un mums bija jā dodas prom pirms brokastī m, mums tika dota gulta, kas bija patī kams pā rsteigums. vē lme, un blakus (ceļ oja 2 ģ imenes) gan sektorā , gan stā vā , uz kura viņ i gribē ja, kad a nedē ļ u vē lā k ieradā s vecā ki, atkal vē rš oties pie viņ as. viņ a palī dzē ja viņ iem apmesties netā lu no mums...ļ oti brī niš ķ ī gs cilvē ciņ š ! vienmē r draudzī gi un smaidī gi un neviens lū gums nepaliek bez ievē rī bas!
Kas attiecas uz saziņ u Albenas teritorijā , tad principā nav valodas barjeras, tā da sajū ta, ka viņ i ir nonā kuš i Krimā . . tas tā ! ! runā t krieviski. Nu ja neskaita neadekvā tos vā cieš us))))
Mī nusi, labi, ja tā drī kst teikt, lai gan mums tie nebija
-raksta ka ralitai ir 3* -3 baseini-atkritumi! varbū t tas bija agrā k. . .
viens iekš telpu baseins - to var izmantot tikai š ķ ietami ziemā ))) nu, vai, iespē jams, kad ir auksts, galvenais baseins - kas ir visā s fotogrā fijā s - ir diezgan liels, vē l 2 baseini - kas it kā atrodas uz ralicas teritorija (bet patiesī bā nav teritoriā lo iedalī jumu - viena viesnī ca gludi pā riet otrā ) pieder superior un vita parkam, un viņ i tur nedrī kst peldē t no citā m viesnī cā m, lai gan mē s tur bijā m pā ris reizes bez tiek pamanī ts)))
restorā ni. . . arī VIENS! ! ! mē s periodiski gā jā m uz PIRMO! ! ! NEDĒ Ļ U nakš ņ ojot restorā nā Ralitsa Superior, bet tad izrā dī jā s, ka mums nav tiesī bu to darī t, viņ i nemitī gi klejoja uz mū su restorā nu no Vitas parka, bet pē c tam, acī mredzot, sakarā ar MILZĪ GA pieplū dumu. tū risti, dež uranti sā ka rū pī gi uzraudzī t restorā na apmeklē tā jus. . . lai gan mums un vienam restorā nam bija vairā k nekā pietiekami
ē diens - pirmajā s dienā s mani iepriecinā ja daž ā dī ba, tad sapratā m, ka š ī š ķ irne vienmē r ir tā da pati)))
Tiesa, augļ u ir ļ oti daudz - arbū zi, melones, persiki, nektarī ni, ķ irš i, ā boli, banā ni. . . apelsī ni (paņ ē mā m mehā nisko sulu spiedi un baudī jā m dabī gā s sulas)))
vē l pluss, visu dienu ir atvē rti 3 bā ri, tā pē c noteikti nevajadzē ja badoties. . ū dens jebkurā daudzumā , soda kā Pepsi, mā rciņ as, sprite, vismaz padzerties, saldē jums, jebkurā daudzumā , alus, martini, konjaks. . . lai gan tie, kas lietoja stipros alkoholiskos dzē rienus, apliecinā ja, ka acī mredzot ir pilnī gi bez grā diem))) vai varbū t tā pē c, ka ē diens kopumā bija garš ī gs!
Jū ra...sekla, smiltis, skaistums bē rniem, lai gan pē c vē tras bija daudz aļ ģ u, un, ierodoties milzī gam tū ristu skaitam, kopā ar aļ ģ ē m parā dī jā s arī citi "plankumi" daž ā di atkritumi
Visi lietussargi, sauļ oš anā s krē sli, matrač i ir par naudu, pē c konservatī vas aplē ses vienam cilvē kam jū ras apmeklē jums maksā ap 200-250 rubļ iem. . . tikko par savu naudu nopirkā m lietussargus, kas maksā ja 200 rubļ us, un devā mies ar saviem lietussargiem, nu , nā cā s sauļ oties uz dvieļ iem . . nez kā pē c nav miskastes...lī dz ar to biež i varē ja atrast buļ ļ us pludmalē...
Kopumā pā rē jais bija izdevies, lai gan bija arī mī nuss - bē rnu animā cijas neesamī ba (((š ķ ita, ka tas notika augstā kajā sadaļ ā , bet nez kā pē c piesmakuš ā slē gtā zā lē , redz, pavadot silti vakari pie jū ras iekš telpā s ir stulbi. . .
Bijā m uz animā ciju Dņ eprā (tā , š ķ iet, viesnī ca saucā s) tur bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi! Animā cija tika veikta uzreiz 4! valodas! bulgā ru, krievu, vā cu, angļ u! ar bē rniem tika rī koti konkursi un mā cī tas dejas. . animatori tur ir vienkā rš i lieliski!
Variet stā stī t daudz ko, kam interesē , rakstiet!
Ar prieku atbildē š u uz visiem jautā jumiem!
аватар ant
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir labā ka nekā Magnolia, kur bijā m pagā juš ajā gadā . Divi ā ra baseini, viens iekš telpu, 3 restorā ni, bā ri, volejbola laukumi, tenisa korti, bē rnu š ū poles. Ē diens lī menī . Daudz daž ā du gaļ as, zivju u. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir labā ka nekā Magnolia, kur bijā m pagā juš ajā gadā . Divi ā ra baseini, viens iekš telpu, 3 restorā ni, bā ri, volejbola laukumi, tenisa korti, bē rnu š ū poles. Ē diens lī menī . Daudz daž ā du gaļ as, zivju u. c. utt. Kalpones mū s iepriecinā ja.
autobuss brauc uz jū ru ik pē c pusstundas. Bet š o viesnī cu krievi praktiski neapgū st (atš ķ irī bā no Magnolijas). Kaitina murgainais vā cieš u skaits. Tā da sajū ta, ka vā cu strā dnieku š ķ ira te ir ieradusies darī t visu, no kā dzimtenē ir bail. Labā kais variants ir doties turp ar lielu trokš ņ ainu kompā niju un bū s super. Albena ir klusā kā vieta. Pludmale ir ideā li piemē rota bē rniem.


iemiesojums anna_zhurak
4 gadā atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в тихом районе, в 950 метрах от морского берега курорта Албена. Гостиница образует комплекс с отелем PrimaSol Ralitsa Superior. Рядом с гостиницей расположен аквапарк «Аквамания». Последняя реставрация проведена в 2013 году. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Варны составляет 40,6 км.
Pludmales apraksts Отель предоставляет шатл-бас до пляжа. На пляже есть Wi-Fi.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

В отеле предоставляется питание по системе «все включено плюс» и услуга dine around, позволяющая гостям бесплатно питаться в различных ресторанах. В главном ресторане отеля проводятся тематические вечера различной кухни, в таверне Ralitsa с живой музыкой подают блюда национальной болгарской кухни. Кроме того, гости могут посетить ресторан изысканной кухни и ресторан на пляже. Прохладительные напитки можно заказать в лобби-баре.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports В отеле проводят различные анимационные программы, вечерние шоу и спортивные мероприятия. Гости могут заняться водными видами спорта, в том числе дайвингом, виндсерфингом, а также покататься на гидроциклах и водных велосипедах.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • biljards
  • galda teniss
  • skvošs
  • golfs
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • izjādes centrs
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • makšķerēšana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает гостям 274 комфортабельных номеров.

Istabās

Wi-Fi есть в большинстве номеров (скорость 1 Mbps – бесплатно, скорость до 6-8 Mbps – платно), кровать, прикроватные тумбочки, шкаф/вешалка для одежды, ванная комната, фен, кондиционер, телевизор, телефон (платно), балкон, мини-бар (платно), сейф (платно), стол, стул, диван, услуга «звонок-будильник».

Adrese 9620 Албена, Болгария
Tālruņi: +35957962327
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, сквош, гольф (платно), волейбол, баскетбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга, рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.