Orchidea Complex 3*– Atsauksmes

27
Novērtējums 6.910
№4 viesnīcas reitingā Albena
6.6 Numurs
7.0 apkalpošana
6.9 Tīrība
7.8 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Populāra viesnīca ar labu animāciju un daudzveidīgu ēdienu. Liela zaļā zona, uzmanīga apkalpošana. Uzcelta 1973. gadā, pēdējo reizi renovēta 2003. gadā. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Valeriu_Cretu
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nolē mā m doties atvaļ inā jumā uz Bulgā riju, kur viss iekļ auts. Mē s izvē lē jā mies ceļ ojumu aģ entū ru Renome un ceļ ojumu aģ enti Gaļ inu, liecina mā miņ u atsauksmes no moldā vu foruma mama. md. Mē s Bulgā rijā esam pirmo reizi un vispā r pirmo reizi programmā viss iekļ auts. … Tomēr ▾ Nolē mā m doties atvaļ inā jumā uz Bulgā riju, kur viss iekļ auts. Mē s izvē lē jā mies ceļ ojumu aģ entū ru Renome un ceļ ojumu aģ enti Gaļ inu, liecina mā miņ u atsauksmes no moldā vu foruma mama. md. Mē s Bulgā rijā esam pirmo reizi un vispā r pirmo reizi programmā viss iekļ auts.
Ceļ š kopumā aizņ ē ma 12 stundas, ņ emot vē rā.2 robež as ar paredzamo 1 stundu. Saskaņ ā ar 2021.  gada 1.  jū lija ieceļ oš anas noteikumiem Bulgā rijā bē rniem lī dz 12 gadu vecumam nav jā veic tests, pieauguš ajiem PCR vai antigē nu tests vai pilns vakcinā cijas kurss + 14 dienas.
Autobuss bija ē rts, kondicionieris labi dzesē ja, pat daž reiz bija forš i, iepriekš paņ ē mu no mā jā m plā nu segu.
Transfē rs mū s sagaidī ja Albenas malā un aizveda lī dz viesnī cas durvī m.
Ā rā viesnī ca man atgā dinā ja bē rnī bas kadrus, padomju pansionā tu "Dzelzceļ nieks" Zatokā , Odesas apgabalā ))
Baseins nav slikts, pē cpusdienā , kad ir karsts, var peldē ties koku ē nā .
Jū ra ir ļ oti tuvu, it ī paš i nolaiš anā s/kā pš ana pa eskalatoru.
5 minū š u gā jiens ir reā ls.
Pludmale liela un tī ra, smiltis labas. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli viens no otra ir labā stā voklī , acī mredzot tā das prasī bas Covid pandē mijas laikā . Bet pludmale liela, vietas pietiek visiem arī sezonā (bijā m 2021. gada augustā ).
Tiesa, puse viesnī cu tomē r nav atvē rtas. . .
Ļ oti draudzī gs kolektī vs, š ogad acī mredzot savervē ti no bulgā riem, visi saprata krieviski. Uzreiz reģ istratū rā jautā ju krievu/rumā ņ u valodā , jo dzirdē ju, ka viesnī cā ir daudz vietas. runu, acī mredzot rumā ņ i ir tuvā k un lē tā ki Bulgā rijai nekā dzimtajā Konstancā .
Ē diens restorā nā izcils, izvē le ir. Augļ i, no kuriem izvē lē ties, ir arbū zi, melones, plū mes, ķ irš i un persiki. No gaļ as, tad kā jas, tad spā rni. 2-3 veidu zupas. Zivis katru reizi. Kotletes, kotletes, ceptas desiņ as.
Kā du dienu tur bija gliemenes.
Sulas vienmē r ir pieejamas, ī paš i gardas ķ irš u un apelsī nu skā bā s it kā svaigi spiestas.
Pusdienā s saldē jums.
Pie frī kartupeļ iem un pankū kā m, kā ierasts, rinda ir 10 minū tes.
Ikdienas tī rī š ana, visa santehnika pulē ta, niķ elē tajā m detaļ ā m nav rū sas, dvieļ i mainī ti pē c pieprasī juma.
Animā cija bē rniem tikai brī vdienā s, piektdienā s, sestdienā s, svē tdienā s.
Aquamania ū dens atrakciju parks nebija ī paš i iespaidī gs, bē rniem patika, pieauguš ajiem nav ko darī t, it ī paš i, ja jums nepatī k stā vas nogā zes. Kalnā milzī ga rinda. Nopeldē jā m pā ris apļ us pa "upi" un viss. Nav baseina, kur peldē ties pieauguš ajiem, visi pā ri 40, kuri neuzdroš inā jā s kustē ties no kalna, sē dē ja pie bē rnu baseina, nolaiž ot kā jas ū denī . 60 eiro ģ imenei varē ja bū t interesantā k tē rē t.
аватар _905803
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ogad atpū tā mies Ā frikā , pirms mē neš a atgriezā mies pē c 2 nedē ļ u atvaļ inā juma no Spā nijas. Nolē mā m braukt uz Albenu uz daž ā m dienā m. Mē s lasī jā m atsauksmes, tostarp atsauksmes no cilvē kiem, kuriem patī k rakstī t nepatī kamas lietas, un izvē lē jā mies š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Š ogad atpū tā mies Ā frikā , pirms mē neš a atgriezā mies pē c 2 nedē ļ u atvaļ inā juma no Spā nijas. Nolē mā m braukt uz Albenu uz daž ā m dienā m. Mē s lasī jā m atsauksmes, tostarp atsauksmes no cilvē kiem, kuriem patī k rakstī t nepatī kamas lietas, un izvē lē jā mies š o viesnī cu.
Kā jau gaidī ts, mums ļ oti patika.
Ē diens ir daudzveidī gs katrai gaumei. Personā ls ir draudzī gs un gandrī z visi labi runā krieviski (esam no Minskas) Wi-fi telpā nevajadzē ja darboties. Bet kā du iemeslu dē ļ mē s strā dā jā m pie lodž ijas, un uz paš as lodž ijas kopumā viss ir kā rtī bā . Baseini ir lieliski. Galvenajā baseina bā rā ar daž ā diem dzē rieniem. Mē s dzē rā m atdzesē tu sauso sarkanvī nu. Eskalators no viesnī cas uz pludmali. Bet mē s esam ā ra entuziasti un mē ģ inā jā m staigā t. Maksimums 10 minū š u gā jiens un esam pludmalē .
Neiesaku viesnī cu resniem cilvē kiem, kuriem patī k nokrist no galda uz sauļ oš anā s krē sla pie jū ras.
Apmaiņ as ir pietiekami daudz. Bet jū s varat mainī t (jautā t) tieš i viesnī cā un par labā ko cenu.
Nā kamgad mē s ieradī simies š ajā viesnī cā uz divā m nedē ļ ā m.
Paldies draudzī gajam viesnī cas personā lam.
Спуск к морю из отеля Бассейны. Этот для детей Бар в бассейне Пляжная зона Метров сто глубина любимая для детей. А в шторм и мы балдели)
аватар vasscorp
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ieradā mies ar autobusu pulksten 7:00. Reģ istratū rā teica, ka reģ istrē š anā s pē c 13-00. Koferus atstā ja koferī . Ejam uz jū ru. Tieš i blakus viesnī cai ir eskalators ar aptuveni 200 pakā pieniem (3 milzī gi brī numkā pņ u gā jieni). … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies ar autobusu pulksten 7:00. Reģ istratū rā teica, ka reģ istrē š anā s pē c 13-00. Koferus atstā ja koferī . Ejam uz jū ru. Tieš i blakus viesnī cai ir eskalators ar aptuveni 200 pakā pieniem (3 milzī gi brī numkā pņ u gā jieni). Tā lā k lī dz jū rai 200-300 metri (ī stenī bā nav tā lu). Uz jū ras viņ i apgū lā s sauļ oš anā s krē slos, tuvojā s kā ds vī rietis. Mani interesē ja, no kuras viesnī cas mē s esam. Parā dī ja talonus, teica, ka š odien norē ķ inā sies. Vī rietis teica, ka nav problē mu, labi atpū ties. Pē c pludmales nolē mā m pastaigā ties pa krastmalas kafejnī cā m. Ofigeli ar cenā m. Kartupelis + gaļ a + salā ti par likmi gandrī z 15 eiro. Neko nepirka. Mē s devā mies uz viesnī cu. Pie reģ istratū ras nonā cā m ap pulksten 12.00. Mums teica, ka istaba ir brī va, viņ i mums iedeva rokassprā dzes. Viņ i man ieteica doties tieš i uz restorā nu. Biju patī kami pā rsteigta par ē dienu pā rpilnī bu un kvalitā ti. Daudz gaļ as (cepta, vā rī ta, sautē ta). Daudz dā rzeņ u (vā rī tu un neapstrā dā tu). Augļ i vienmē r (arbū zs, melone, ā boli, persiki). Saldumi pā rpilnī bā . Kafijas cienī tā jus iepriecinā ja kafijas automā ti. Bē rnus iepriecinā ja daž ā di dzē rieni (fanta, kola, merinda). Sulu maš ī nas (augļ u daļ iņ as sulā ). Pieauguš os iepriecina vī ns (sarkans un balts no stilizē tā m mucā m-ledusskapjiem). Viss iekļ auts ietver daudzus vietē jos dzē rienus - alu, vī nus, dzē rienus. Bā rmeņ i gatavo visdaž ā dā kos kokteiļ us.
4 reizes nedē ļ ā bā rbekjū (ļ oti, ļ oti garš ī gi) restorā na ielas daļ ā .
Uz ielas pie baseina pastā vī gi bezmaksas saldē jums! ! ! Bē rnu priekam nav robež u!! !
Pie baseina strā dā animatori. Izklaidē jiet gan pieauguš os, gan bē rnus. Mazā kie bē rni labprā t dodas uz Mini disko 20-30.
Numurs. Nu, tas ir standarta cipars. Liela gulta, maza gulta, skapis, galds, TV, kondicionieris, balkons, tualete, duš a.
Pludmalē katrā numurā ir divi sauļ oš anā s krē sli un lietussargs. Pludmale ir diezgan tī ra. Ū dens nav duļ ķ ains. No 1.5 metriem var redzē t dibenu (krabji, mazi vē ž veidī gie gliemež vā kos, zivis). Ieeja ū denī ir maiga - ideā li piemē rota bē rniem. Pludmalē ir glā bē ji.
Peldbaseins. Baseins kopumā nav slikts. Daudzlī meņ u. Ir 2 metri, 1.45 metri, bē rni no 0 lī dz 1 metram, bē rni 30-40 cm ar slidkalniņ u un ū denskritumiem. Divi mī nusi. Pirmkā rt - baseins tiek slē gts 18-00. Otrais ir pē c lietus ap baseinu ir peļ ķ es un dubļ i (paš ā baseinā ir tī rs, bet dubļ i klā ti ar kā jā m). Vajadzē tu pē c lietavā m flī zes tī rī t ar Karcher.
Kopumā es gribu teikt, ka viesnī ca ir ļ oti laba. Svē tki pagā ja lieliski. Paldies visam personā lam un animatoriem. Lī dz ar eskalatora parā dī š anos es tam pieš ķ iru Ceturto zvaigzni.
Эскалатор от отеля к морю утренний пляж Барбекю в уличной части ресторана (ах как вкусно)
аватар Olamar1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Nekad nerakstu recenzijas, bet arī tā dos apstā kļ os neesmu atpū tusies. Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 9. Ar mani ir mamma un divi bē rni 3 un 7 gadus veci. Brokastis nav atļ autas, tač u laipni piedā vā ja negaidī t 14.00 un iereģ istrē ties numurā . … Tomēr ▾ Nekad nerakstu recenzijas, bet arī tā dos apstā kļ os neesmu atpū tusies. Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 9. Ar mani ir mamma un divi bē rni 3 un 7 gadus veci. Brokastis nav atļ autas, tač u laipni piedā vā ja negaidī t 14.00 un iereģ istrē ties numurā . Istaba nemaz nebija gatava ievā kties!! ! Netī rumi, bieza putekļ u kā rta uz visa, smirdī ga tualete ar aizsē rē juš u izlietni, kā da cita netī rs dvielis, kas karā jā s ar melniem plankumiem. Grī da ir netī ra. Mē s devā mies uz pludmali, ticot, ka mū su prombū tnes laikā istaba tiks iztī rī ta. Nekas tamlī dzī gs! Acī mredzot nolē mā m, ka kopš iedzī voš anā s, nevaram to iztī rī t. Viņ i paš i noslaucī ja putekļ us. Sū dzē jā s par uzņ emš anu un mū su gadu Bulgā rijā , atnā ca resna, neapmierinā ta tante, seja sviedri pilē ja un viņ ai bija grū ti noliekties. Es noslaucī ju grī du duš ā , balkonā un istabā . Un viss. Izlietni un tualeti mazgā jā m paš i. Viņ a paņ ē ma sveš u dvieli tikai pē c mana lū guma. Visu laiku dvieļ i tika mainī ti tikai 1 reizi un tad pē c pieprasī juma gulta netika mainī ta vispā r. Katru dienu mazgā ju grī du un viss. Un regulā ri ņ ē ma dzeramnaudu par dolā ru. Tad ne jau katru dienu deva, pē c pā rtraukuma tī rī š ana bija nedaudz labā ka. Viņ i nemaz nemazgā jā s zem gultā m, zirnekļ u tī kli karā jā s ķ ekaros! Ē diens bija labs, daudzveidī gs, bet bē rni ē da gandrī z neko. Tomē r tas nebija vissvarī gā kais. Ieradā mies 11.07, 14.07. Manam 3 gadī gajam dē lam bija drudzis lī dz 39.2, kas ilga 3 dienas, izsitumi uz ā das, sā pes mutē un kaklā . Sazinā jā s par apdroš inā š anu. Coxsackie vī rusi. 17.07 7 gadus veca meita 39.7 divas dienas, vemš ana, divas dienas devā s uz poliklī niku, kur bē rnam iedeva pilinā tā ju. Treš ajā dienā izsitumi pa visu ķ ermeni, milzī gas tulznas uz kā jā m, kā ar apdegumiem, sā pes mutē . Atgriezā mies un tagad ā rstē jamies pie infektologiem un ķ irurgiem. Saskaņ ā ar Bulgā rijas ā rsta teikto, tagad Albenā ir Coxsackie vī rusu uzliesmojums. Pā rsvarā slimo bē rni lī dz 10 gadu vecumam. Infekcija ir ļ oti lipī ga. Baltkrievijā š ā das infekcijas laikā karantī nai tiek slē gti bē rnudā rzi un skolas, tiek veikta sanitā rā epidē mija. Pasā kumi. Viņ i tur neko nedara! No kurienes ir infekcija? Baseins vai ē diens, vai istaba. Pie mums viņ i dabū ja temperatū ru un vē l vairā kus bē rnus apkaisī ja! Te atvaļ inā jums č etriem ar lidojumu no Minskas, uz 10 naktī m par 2078 eiro (((
аватар flg05
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
2015. gadā atpū tā mies, tagad lidojam uz turieni, jo man patika, neesmu sauļ oš anā s cienī tā ja, man pietika no 09.00 lī dz 11.00 tad vienkā rš i pastaigā jā mies pa Albenu, bē rni spē lē jā s pa laukumiem, bariņ š no visa. … Tomēr ▾ 2015. gadā atpū tā mies, tagad lidojam uz turieni, jo man patika, neesmu sauļ oš anā s cienī tā ja, man pietika no 09.00 lī dz 11.00 tad vienkā rš i pastaigā jā mies pa Albenu, bē rni spē lē jā s pa laukumiem, bariņ š no visa. visā di zvaniņ i un svilpes, bezmaksas bā rs, bezmaksas saldē jums, viss solī ts, vairā k kā.170 soļ i lī dz jū rai, speciā li izvē lē jā mies jebkā da veida izklaidi un laika pavadī š anu. Labi pabaroja reizē m rindas, un ko gribē ji par 3*. Iesaku visiem ar bē rniem no 3 gadu vecuma vispā r nedoties atvaļ inā jumā , pagaidī t pā ris gadus, lai bē rns sapratī s, uz kurieni dodas. tū roperatoru pā rstā vju piedā vā tā s ekskursijas - amatierim devā mies makš ķ erē t, ar prieku cī noties ar pirā tiem. Tad caur Albenas autoostu (tā ir trī sreiz lē tā k) devā mies ekskursijā s uz Varnu, Balč iku. Nopirku drē bes 7 gadus vecam puikam. Tur ir lē tā k nekā Minskā . Tagad lidojam 8. jū lijā , vienkā rš i smieklī gi no komentā riem - viss slikti un nav garš ī gi, puiš i, neaizmirstiet, ir tikai 3 zvaigznes. Mums patika, wifi ir tikai reģ istratū rā , bet no otras puses tas ir arī pluss, var droš inā t bē rnus. Š oreiz plā nojam doties uz akvaparku. Pasarg Dievs, es nesaskrienos ar bē rniem ar rotovī rusa infekciju, citā di es vē lā k teikš u: Ak, es ar kaut ko saindē jos, nomazgā jiet rokas, bē dziet no atraugas kā ellē , nepā rē diet, atstā jiet to rumā ņ i. š ķ ī vji ir lieli, bet paņ em nedaudz ē diena, cik tu ē d parastā dzī vē . Jā , ir arī brī niš ķ ī ga cidonija, bez maksas, aug pie ugunsdzē sē jiem, gaļ a decembrī ir tieš i tā , noplū kā m pā ris. Izmē ģ iniet mī dijas kafejnī cā pludmalē , tā s ir daudz garš ī gā kas nekā orhidejā piedā vā tā s. bā rā pie baseina ir uzkodas, bet tur ņ ē mā m tikai saldē jumu, vakarā ir daudz visā du nevajadzī gu bodī š u, bet es ieskrē ju izdzert 150 gramus brendija. Tā tad, ja jū s nolemjat atpū sties mierī gi - jū s esat Albenā .
аватар Strekoza.1986
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tieš i vakar atgriezā mies no Orhidejas mū su aukstajā Baltkrievijā . Š ogad mums nepaveicā s ar vasaru, tā pē c spontā ni nolē mā m ar bē rnu (4 gadi) doties uz jū ru. Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma. … Tomēr ▾ Tieš i vakar atgriezā mies no Orhidejas mū su aukstajā Baltkrievijā . Š ogad mums nepaveicā s ar vasaru, tā pē c spontā ni nolē mā m ar bē rnu (4 gadi) doties uz jū ru. Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma. Viņ i tajā atpū tuš ies jau trī s reizes un š ogad paspē juš i paviesoties arī pie Orhidejas. Nekad neesmu bijusi Bulgā rijā , tā pē c nolē mu ilgi nevilcinā ties un izvē lē ties arī š o viesnī cu. Un nenož ē loju!
Viesnī ca atrodas ļ oti gleznainā vietā , kur ir daudz zaļ umu un veģ etā cijas, augsti koki. Tas ir ļ oti ē rti karstā pē cpusdienā , kad nav jā sē ž kondicionē tā telpā , bet gan klusi jā sē ž koku ē nā uz soliņ a un, piemē ram, jā izmanto bezmaksas wi-fi, kas lieliski darbojas visā . brī vā teritorija. Mē s to pat noķ ē rā m savā istabā , lai gan man nevajadzē ja, kā man teica reģ istratū rā .
Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Ē dienkartē katru dienu ir iekļ auta vistas gaļ a, zivis un cū kgaļ a. Reiz bija gliemenes. Vienmē r daž ā di sā nu ē dieni, no kuriem vairā ku veidu makaroni, kartupeļ i, rī si. Daudz daž ā du nacionā lo ē dienu, dā rzeņ u, daž ā du salā tu, augļ u. Mū su uzturē š anā s laikā bija nektarī ni, persiki, arbū zi, melones, plū mes, ā boli. Vienmē r kū kas, cepumi, kū kas desertā . Viss ir pā rsteidzoš i garš ī gi! Visu laiku, ne vienu reizi gremoš anas traucē jumi))) Pā rtika par 5 zvaigznē m!
Paradī ze bē rniem š ajā viesnī cā ! Un ū dens slidkalniņ š un trī s bē rnu baseini, bē rnistaba ar visā dā m spē lē m, ē d saldē jumu cik gribi, reizē m ir frī kartupeļ i un pica! Pludmale bē rniem vienkā rš i pasakaina, smalkas smiltis, gluda ieeja jū rā . Vakarā gā ji pastaigā ties uz pludmali, tur ir brī niš ķ ī ga iela ar visdaž ā dā kajā m izklaidē m gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Daudz braucienu, veikalu, kafejnī cu un visu veidu lietas. Visu nevar aprakstī t! Vai vē lies pī t bizes, vē lies uzzī mē t tetovē jumu vai vē lies fotografē ties retro stilā , tē rpies karaliskā s tē rpos un veidojot frizū ru ar grimu! Es biju sajū smā par Garra Rufa zivī m! Kas nav mē ģ inā jis, iesaku! Sajū ta ir neaizmirstama! Iemē rciet kā jas zivju tvertnē un vienkā rš i izbaudiet!
Klimats ļ oti patī kams, vakarā staigā jā m š ortos un T-kreklos. Jū ra vairā kas dienas bija vē traina, peldē ties bija aizliegts, tač u varē ja uzkā pt lī dz viduklim un nopeldē ties.
Animā cija darbojas lieliski! Vingroš ana baseinā un vingrinā jumi un ū denspolo un daudz kas cits bē rniem un pieauguš ajiem. Vakarā gan izgā jā m no viesnī cas, tā pē c vakara pasā kumos klā t nebijā m, pā ris reizes redzē jā m animatorus interesantos tē rpos.
Vietē jā nauda - Leva. Valū tas kurss pret eiro 1.90; pret dolā ru 1.65; Tas ir apmainī tā jā , ja zini kur var izdevī gā k samainī t))) Cenas ļ oti patī kamas visam, salī dzinot ar Ē ģ ipti, piemē ram.
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar atvaļ inā jumu! Jā , protams, bija daž as nianses, bet tas drī zā k nav viesnī cas, bet gan paš u atpū tnieku dē ļ . Piemē ram, ģ eogrā fiskā s atraš anā s vietas dē ļ viesnī cā ir daudz tū ristu no Bulgā rijas un Rumā nijas. Rumā ņ iem ļ oti patī k smē ķ ē t, tā pē c viņ i to dara visur pie galda ē damistabā un pie baseina ar bē rniem un, protams, pludmalē . Es nezinu par kā du, bet es nebiju apmierinā ts! Mū su uzturē š anā s laikā bija daudz atpū tnieku, tā pē c varē ja neatrast brī vu sauļ oš anā s krē slu pie baseina vai pludmalē priekš galā . Un visbiež ā k tā pē c, ka cilvē ki noliek dvieļ us un aiziet. Starp citu, pludmales dvieļ u nav! Mums tas bija pā rsteigums, bija jā pē rk uz vietas. Neaizmirstiet, ka tas ir tikai 3*, nevis 5! Trijotnei viss ir vienkā rš i super!
Наш вид с балкона. Приехали мы поздно было темно, но когда я утром вышла на балкон, я просто обалдела! Такая красота! Просто красиво! Одна из двух детских площадок Очень много красивых цветов и зелени Флора территории Бесплатное развлечение для детей не далеко от пляжа Вечерняя прогулка Детские развлечения
аватар Goron
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā ieradā mies 8.30 no rī ta, mums teica, ka mums nav paredzē ts ieturē t brokastis un reģ istrā cija bū s pē c 14:00, tā pē c ar pusdienā m arī nevar rē ķ inā ties = -O. Paskaidroš u, ka es bija ar bē rniem 9 gadi un 1 gads 9 mē neš i. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 8.30 no rī ta, mums teica, ka mums nav paredzē ts ieturē t brokastis un reģ istrā cija bū s pē c 14:00, tā pē c ar pusdienā m arī nevar rē ķ inā ties = -O. Paskaidroš u, ka es bija ar bē rniem 9 gadi un 1 gads 9 mē neš i. Pē c tam sarunā jā m kaut ko pusdienā s iekļ uvā m. Istaba nebija slikta (167), bet tika iztī rī ta tikai pie reģ istrā cijas. Nomainī ti dvieļ i, un tualetē -duš a viņ i vienkā rš i aizmirsa nomazgā t grī du un noslaucī t spoguli. Putekļ i netika noslaucī ti redzamā vietā , nemaz nerunā jot par zem gultā m. mē s un kaimiņ i, bet nekas nemainī jā s, tā pē c noslaucī ju pati. . . Ē diens un ē dinā š ana istabiņ a: tā ir daudz (ē diens), bet vienmē r ir viens un tas pats. 3dien mani bē rni saindē jā s. Vajadzē ja izsaukt ā tro palī dzī bu un doties uz medicī nas centru. bē rni. kad bijā m ē damistabā , bē rns sā ka vemt uzreiz pē c brokastī m. bē rniem nav ko dzert. Ū dens istabā ļ oti smird pē c purva, lietas pē c mazgā š anas attiecī gi. Ū dens pudeles nav, arī nopirka. Nesapratu, kas kur iekļ auts, bet, ja citā s valstī s mē s tē rē jā m naudu suvenī riem un ekskursijā m, tad š eit mē s tē rē jā m naudu arī sulā m, ū denim un pā rtikai.
аватар bobysha
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā ar draugiem no 01.07. 13. lī dz 11.07. 13. Mums patika pati viesnī ca. Tī rs, zaļ š , vairā ki baseini. Numuri ir vienkā rš i un tiek uzkopti katru dienu. Mī nuss - fē na, tē jkannas, ledusskapja trū kums. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā ar draugiem no 01.07. 13. lī dz 11.07. 13. Mums patika pati viesnī ca. Tī rs, zaļ š , vairā ki baseini. Numuri ir vienkā rš i un tiek uzkopti katru dienu. Mī nuss - fē na, tē jkannas, ledusskapja trū kums. Ja esat iegā dā jies augļ us, tos nav kur uzglabā t. Tikai reģ istratū rā par naudu. Manai sievai vajadzē ja verdoš u ū deni, lai pagatavotu ā rstniecī bas augus, viņ ai bija jā skrien uz bā ru. Nemazgā jiet drē bes. Tikai iespē jams nodot uz retsershen saskaņ ā ar cenrā di. Biljards tuvē jā viesnī cā Magnolia. Un tas ir viens galds. Boulinga zā les nav. Jau vairā kus gadus zā le ir slē gta. Tā tad no vakara izklaidē m Albenas teritorijā - pastaigas suvenī ru veikalos, un pulcē š anā s kafejnī cā s pie alus kausa. Kontingents ir daž ā ds. Sā kumā bija kluss, pā rsvarā pieauguš ie. Tad bē rni ieradā s lielā skaitā , un visu dienu pie baseiniem valdī ja troksnis un kņ ada.
Ē diens 5+. Brokastī s, pusdienā s, vakariņ ā s daudz daudzveidī gs ē diens, augļ i. Gaļ a, zivis, vairā ku veidu salā ti. Bija pat musli bē rniem.
Pludmale laba, tī ras smiltis, mierī ga jū ra. Mī nuss. Pelnu trauki reti tiek tī rī ti zem lietussargiem. Bā rs tiek atvē rts pulksten 10.00. Bet alu labā k ņ emt veikalā . Divreiz lē tā k. Un tas darbojas no 8:00. Nokā pš ana uz jū ru iet lejā pa kā pnē m. Sā kumā tas ir kaitinoš i, bet pē c tam pierod.
Ekskursijas ir dā rgas.
Un lielā kais MINUSS ir WiFi. PAR NAUDU. Lai izmantotu, reģ istratū rā jā iegā dā jas karte! ! ! Ja vē lies izmantot internetu – pā rtrauc. Vietnes krievu valodā netiek atbalstī tas. Lai pā rbaudī tu pastu, bija jā skrien uz citu viesnī cu. Bet, ja jums ir alfabē ta parole, jū s neievadī sit. Claudia izkā rtojums nav mū su. Viņ i gribē ja iemest video uz USB zibatmiņ as diska - bummer. Neatbalstī t. Bū tī bā paņ emiet lī dzi savu klē pjdatoru.
Kopumā viesnī ca par 4, serviss par 2. Tā tad nā kamreiz dosimies uz citu viesnī cu.
аватар dimetr1981
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Un tā kā rtī bā . Albenā atpū tā mies no 06.05. 2013 lī dz 22.06. 2013 mē s trī s (es, sieva un meita) Minskas lidostā nokļ uvā m pa Gomeļ as-Minskas š oseju. Gandrī z viss ir remontā , ā trums 70-50 km. Lai nokļ ū tu no Gomeļ as, vajadzē ja 5 stundas. … Tomēr ▾ Un tā kā rtī bā .
Albenā atpū tā mies no 06.05. 2013 lī dz 22.06. 2013 mē s trī s (es, sieva un meita)
Minskas lidostā nokļ uvā m pa Gomeļ as-Minskas š oseju. Gandrī z viss ir remontā , ā trums 70-50 km. Lai nokļ ū tu no Gomeļ as, vajadzē ja 5 stundas. Tā pē c ņ emiet to vē rā .
Lidostā uz otro stā vu var uzbraukt ar eskalatoru, bet ar koferiem un mazu bē rnu tas ir ļ oti problemā tiski. Lidojums aizkavē jā s par 2 stundā m (kā man vē lā k teica: ar č arteriem tas notiek biež i). Lidojā m 1 stundu 55 minū tes, pasu kontrole Varnas lidostā pagā ja diezgan ā tri (15 minū tē s): 4 pasu virsnieki visai mū su lidmaš ī nai.
Lidostā mū s sagaidī ja transfē ra kompā nijas pā rstā vis. Mū s aizveda uz viesnī cu uz 40 minū tē m (mū s veda tikai uz Albenu un mū su viesnī ca bija pirmā ).
Reģ istratū rā mū s sagaidī ja dež urē još ais puisis (jo ieradā mies 23-30). Viņ š iedeva 3 papī ra rokassprā dzes (kā tā s pā rē jā laikā nesaplī sa - es nekad neuzzinā š u), istabas atslē gu. Mums paveicā s, bija 2. stā vs (1. stā va balkoni bija vienā lī menī ar zemi). Jautā jā m par sauso dzerš anu, iedevā m 3 sausos dzē rienus (tomā tu, mizotu gurķ i, 2 siera maizī tes, apelsī nu un pudeli 0.5 litru ū dens). Tad viņ š palī dzē ja ienest lietas istabā . Par to man bija jā iedod viņ am 10 USD, jo nebija nekā mazā ka (starp citu, lidostā nomainiet nelielu naudas summu, lai vē lā k nebū tu š ā du problē mu).
Istaba bija kā cipars. Standarta treshka-ekonomika. Baltkrievijā neko labā ku neesam redzē juš i.
Sī kumiem kaut kas neizdevā s: balkona durvis neaizvē rā s (rokturis nesafiksē ja), moskī tu tī kls bija uz pusē m pā rplī sis, duš as turē tā js saplī sis. Jā , duš a ir atseviš ķ s sarunu temats: niš a sienā aptuveni 1.5x0.8 m izmē rā , 15 cm mala no apakš as, un tas viss ir aizvē rts ar aizkaru. Izlietnes jaucē jkrā ns bija tik skaļ š , ka, kad bē rns gulē ja un mē s to ieslē dzā m, bē rns pamodā s. Tad no istabas durvī m sā ka rā pties ā rā vē l viens rokturis.
Bet visas problē mas ir atrisinā mas: reģ istratū rā ir defektu grā matiņ a, kurā pieraksta problē mu un numuru. Nā kamajā dienā tas ir atrisinā ts (lai gan pats taisī ju balkona durvis).
Numuri tiek uzkopti katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti 2 reizes nedē ļ ā , gultas veļ a 1 nedē ļ ā . Ja vajag vē l kaut ko (lai labā k iztī rī tu istabu vai darī tu to, ko vajag pē c saraksta), tad atstā jiet 1-2 levas, un viss tiks izdarī ts pē c iespē jas labā k. Jā , un zem gultā m 17 atpū tas dienas nekad netika iztī rī tas. Un, galvenais, gaisa kondicionierus ieslē dziet tikai nepanesama karstuma gadī jumā : filtri tur nav tī rī ti kopš to uzstā dī š anas, lai infekcija tur varē tu bū t visdaž ā dā kā .
Tagad par infrastruktū ru: Ē kas 3-2 stā vi. Reģ istratū ra ir moderna, bet telpas ir sen remontē tas. Ir spē le, kā iegū t rotaļ lietas uz resepshine - nespē lē jiet to nekā dā gadī jumā - iztē rē jiet daudz lauvas, bet neizvelciet nevienu rotaļ lietu (skava satver rotaļ lietu, tad tā to paceļ un atver rokturi). Kopumā tas ir salauzts pareizajā virzienā . Pie repš ina vienmē r stā v ū dens pudele (kurā nemitī gi papildinā jā m ū dens krā jumus), no kuras var dzert tikai no glā zē m, bet mē s tik un tā nekaunī gi savā cā m (1 leva uz 0.5l ir par daudz). Ir arī bā rs, kas strā dā no 10:00 lī dz 24:00, bet pē c 23:00 viss tajā ir apmaksā ts. Arī tajā č ipsi par maksu.
Ē damistaba saucas "Orhideju restorā ns". Restorā na nosaukums ir tā pē c, ka viesmī ļ i paņ em jū su traukus. Un arī bufete. Bē rnu galda vairs nebija, tā pē c 5 minū tes vajadzē ja izstaigā t, lai izvē lē tos, ko bē rnam ē st. Bet katram ir izvē le - kuram tas ir kaitī gā k, un kuram noderī gā k. Pē c ieraš anā s viss bija pagatavots ļ oti garš ī gi. Tač u pē c Orhideju parka atvē rš anas (ē da arī mū su “restorā nā ”), cilvē ku skaits pieauga un gatavoš ana kļ uva sliktā ka - gaļ a gandrī z visu laiku netika cepta, vakariņ ā s parā dī jā s pie š aš liks darī tais. Vakarā kartupeļ i - sasildī ti pē c vakariņ ā m utt. Kopumā - vairā k cilvē ku, sliktā ks ē diens. Jā , un vairā k cilvē ku - augstprā tī gā ki. Sā kumā ē dienu no ē damistabas gandrī z neviens neizņ ē ma, bet, jo tā lā k gā ja, jo vairā k sā ka to izņ emt. Neviens par to než ē lojas, bet viņ i meta nedraudzī gus skatienus.
Teritorijā ir 5 baseini: augš ē jais - 0.6 / 0.45 m, tad vidē jais - 1.45 m, un apakš ā ar izslē gtu sē nī ti - 0/1.0 m, izklaidē još i bē rniem ar slidkalniņ u - 0.45 m, un vē l viena peldē š ana 1.65 / 2.0 m. Siltā kā s bija 0 / 1.0 m un 1.65 / 2.0 m, aukstums - 0.45 m Nekad nepirkā m. Mū su uzturē š anā s laikā baseini nekad netika tī rī ti. Lai gan katru vakaru tika kaisī ts balinā tā js.
Animatori visi ir ļ oti jauki puiš i un meitenes, bet animā cija ir tā da (katru nedē ļ u tie paš i konkursi, katru dienu viena un tā pati mū zika).
Ir arī maksas masā ž a, par lē tā ko iedosi 15 lev / 15 min. Viss pā rē jais ir 2-5 reizes dā rgā ks.
Viesnī cas teritorija atrodas parka zonā (skaiti mež ā ). Tas bija ļ oti lī dzī gs mū su kā dai sanatorijai. Bet pats galvenais ir klusums. Pā rē jā laikā tikai blakus esoš ajā Magnolijā pē c atvē rš anas mū zika skanē ja lī dz 24-00, bet arī tad tikai 1 reizi. Un tā mū zika norima ap pulksten 23:00 vai pat agrā k. Kaut kur pirms 20. jū nija vakari bija forš i (nopirkā m pat dž emperus). Tā pē c ņ emiet vē rā arī to.
Nokā pš ana lī dz jū rai ir tieš i aiz viesnī cas. Nokā pt ir viegli, bet uzkā pt ir grū ti. Bet ar mazu bē rnu pie rokas lē nā m pat nepamana. Katru stundu no viesnī cas kursē marš ruta autobuss, kas nav ī paš i ē rti. Bet no 17.06 autobuss sā ka kursē t ik pē c pusstundas (skat. cilvē ki nā ca). Nejauciet marš ruta autobusus ar vilcieniem. Viņ i skrien ik pē c 20 minū tē m. Tas maksā.3-4 levas pieauguš ajam, 2-3 levas bē rnam.
Mū su sauļ oš anā s krē sli atradā s tieš i aiz ARDO lielveikala, ļ oti jauki. Agrā k sauļ oš anā s krē slu varē ja mierī gi paņ emt 1. rindā , jū ra bija tik auksta un cilvē ku maz, bet jo vairā k atpū tā mies, jo vairā k cilvē ku un jo tā lā k bija brī vi sauļ oš anā s krē sli. Pē dē jā s dienā s mē s ieradā mies pulksten 9:00 un aizņ ē mā m sauļ oš anā s krē slus 6. rindā .
Pludmale ļ oti plaš a (250 metri), tī ra. Katru vakaru to tī rī ja ar traktoru (stundas 22-00 / 23-00, kas priecē - mū su Baltkrievija). Ja krastā bija aļ ģ es, tā s nekavē joties tika noņ emtas. Ik pē c 100-200 metriem ir glā bš anas kabī nes, uz kurā m tika izkā rti karogi: sarkans - jū s nevarat peldē t, dzeltens - nav ieteicams, zaļ š - jū s varat.
Par ū dens temperatū ru - visa jū nija pirmā puse bija lietaina (pē cpusdienā lija stabili, un pat riktī gs lietus), tā ka pa dienu uzkarsē tais pa vakaru atdzisa. Pirmajā s 2 nedē ļ ā s es peldē ju tikai vienu reizi (lai gan bija valzirgus). Ū dens temperatū ra no rī ta bija stabili 16 grā di. Š ķ iet siltā ks (kad peldē jos, likā s 22-23 grā di). Tač u kopš.15. jū nija ir iestā jies stabils karsts laiks (sā kumā.30-32, bet pē c tam komfortabli 27-28). Jā , viņ i ir daudz izturī gā ki pret karstumu. Viņ iem karstums ir 32, tā pat kā mums ir 22-24.2-3 dienas ū dens iesila tik ļ oti, ka jau no rī ta uz glā bš anas kabī nes, tieš i Krimā jū lija vidū , bija 22 grā di. Tā kā jū ra ir sekla, pē c pusdienā m kļ uva silts kā baseinā . Par jū ras dziļ umu - nav tik sekla kā par to raksta, bē rnam 2.5 gadi protams ir dziļ i jebkur, un 10-12 gadi - var atrast seklas vietas.
No lielveikala ARDO sā kas gā jē ju ceļ š , uz kura atrodas daudz rullo slē ģ u restorā nu utt. Droš i var kaulē ties visos rullo slē ģ os. Viņ i izmet 1-2 levas. Š eit jū s varat izklaidē ties. Š eit vienmē r ir jautri un trokš ņ aini lī dz vē lai naktij.
Ē st restorā nā maksā.80-100 levu, turklā t pieticī gi un bez alkohola. Tā tad pā rtika Albenā bez ALL INKLUSIV ir ļ oti dā rga.
Jū nijā un septembrī viesnī cai Orchid ir akcija: 5 restorā ni bez maksas: gaļ as restorā ns Loco Poco, franč u restorā ns Dobrudž as 17. stā vā , itā ļ u restorā ns Ti Amo, meksikā ņ u restorā ns Tex Mex, zivju restorā ns Calliope. Mē s apmeklē jā m pirmos 4. (1 vakariņ as un 1 pusdienas nedē ļ ā ). Ē diens – katram savas vajadzī bas. Bet 1 personai bez maksas: 1 salā ti, 1 uzkoda, 1 pamatē diens, 1 deserts un ū dens, pā rē jais par naudu. Bet ar to mums pietika.
Par teritorijas atvē rtī bu - tā nav gluž i taisnī ba, staigā t var jebkur, tač u ir daž i ierobež ojumi - uz Flamingo Hotel slidkalniņ a rakstī ts, ka slidkalniņ š ir tikai Flamingo viesnī cā dzī vojoš iem bē rniem. Flamingo Grand teritorija ir iež ogota ar tū jā m 5 metru augstumā , tā pē c aiz tā m neko neredzē siet.
Forš i slidkalniņ i pie Dobrotitsa viesnī cas un pludmalē netā lu no Malibu viesnī cas (agrā k to sauca par Slavjanku). Slī dkalniņ š pludmalē pie Kaliakras. Tas ir no tuvā kā . Ak, jā , neliels kalniņ š pie viesnī cas Orchid Park (aiz tenisa kortiem pie peldbaseina 1.65 / 2.0 m).
Tagad par cenā m. Valū tas kurss Euro viesnī cā ir stabils 1 € = 1.86 levas, 1 $ = 1.39-1.42 levas. Tā pē c noteikti ej ar eiro. Pasta nodaļ ā $ kurss ir vē l jautrā ks 1.35-1.40. Ja vē laties patieš ā m ietaupī t uz kursu, brauciet uz Balč iku, kur biļ eš u cena turp un atpakaļ.5 lev, maiņ as kurss viņ u bankā s (sā kas pē c 500 metriem pē c dakš as 3 daž ā dos virzienos) 1 € = 1.95 lev. , 1 $ = 1.45 lev. Un tas ir bez komisijas maksas. Cenas veikalos ir apmē ram tā das paš as kā pie mums. Daž i nedaudz lē tā ki, daž i nedaudz dā rgā ki. Bet bē rnu pā rtika tur ir ļ oti dā rga, tā pē c biezeņ i, graudaugi utt. paņ em lī dzi labā ku. Viņ u medikamenti arī ir dā rgā ki nekā mums. Bet, ja ir ā rsta recepte, apdroš inā tā jiem bū s jā maksā par č eku aptiekā .
Netā lu no viņ u autoostas (automountain) ir atvē rts jauns Lidi+ lielveikals. Tajā cenas ir par 15-50% zemā kas nekā citos veikalos. Bet no viesnī cas lī dz tai jā iet apmē ram 20 minū tes. Tā tad ne visi tur brauc.
Par mobilo sakaru. Protams, vislabā k ir ņ emt vietē jo SIM karti. Albenā tas tiek reklamē ts pilnī bā , un jū s varat iegā dā ties Viva-com SIM karti. Tomē r viņ š ir dā rgs. Zvani uz Krieviju ir BGN 0.19 par fiksē tajiem tī kliem un BGN 0.35 par mobilajiem tā lruņ iem. Vē l sliktā k ir ar Baltkrieviju: viņ iem ar mums nav lī guma, tā pē c zvans maksā s 1.52 levas (lē tā k ir zvanī t no Velcom). Viņ iem ir arī Viva-komovsky telegrā fs, tā pē c zvani maksā tieš i tikpat.
Mū su gids (tas, kurš nodarbojas ar mū su pā rskaitī jumiem un nepilna laika ekskursijā m) palī dzē ja mums iegā dā ties Globul B-Connect Visitor SIM kartes. Š eit tas ir daudz izdevī gā k (toreiz salī dzinā ju ar M-tel, Globul ir tik un tā ir lē tā ks). Tas nozī mē : Zvani uz fiksē to tī klu un mobilo uz Krieviju 0.19 lev, uz Baltkrieviju 0.39 lev, 6 lev - aktivizē š ana, 3 lev uz kontu. Nav abonenta (cik viņ š runā ja, tik daudz tika noņ emts). Turklā t, kas ļ oti iepriecinā ja, uzreiz pē c sarunas uznā k ziņ a par to, cik naudas kontā ir palicis. Jū s varat papildinā t savu kontu, izmantojot papildinā š anas karti, tas ir arī “Kupons”. Daudzos lielveikalos tiek pā rdotas kartes ar nominā lvē rtī bu 6 un 10 levas.
Ekskursijas varat pasū tī t ar gida, menedž era starpniecī bu viesnī cā , doties paš i ar taksometru vai autobusu.
Bulgā ri ir ļ oti jauki cilvē ki. Vienmē r draudzī gs, sveicinā ts. Ja kaut kur maldī sities un sā ksiet jautā t krieviski, tad varē siet viens otru saprast (tikai noteikti atrodiet ī su frā ž u grā matiņ u (piemē ram, pa labi ar viņ iem tas ir “uz kalnu”, pa kreisi - “uz kalnu). pa labi”, vicinot galvu pa labi pa kreisi (nē ) – jā , utt. ) Ak, jā , reģ istratū rā , restorā nos rullī š u pā rdevē ji runā daudzā s valodā s, tieš i angļ u, vā cu, bulgā ru, krievu, rumā ņ u valodā un daž i citi). Tā tad viņ iem nav ī paš u problē mu ar valodas barjeru.
Es vē l brauktu uz Albenu, ar mazu bē rnu tur ir labi atpū sties. Orhidejā...es vē l nezinu.
Nu tas arī viss. Ja jums ir vē l kā di jautā jumi, lū dzu, jautā jiet. Palī dzē š u kā varē š u.
аватар luchikk
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies paš i, pē c atsauksmē m bijā m gatavi tam, ka tā bija trī s rubļ u banknote, treš ajā lī nijā no jū ras ar mazā m istabiņ ā m, bet ar bē rnu baseinu un ū dens slidkalniņ iem (kaimiņ os esoš ajā Magnolia viesnī cā ir 2 slidkalniņ i pieauguš ajiem - jū s varat staigā t lī dz tiem). … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies paš i, pē c atsauksmē m bijā m gatavi tam, ka tā bija trī s rubļ u banknote, treš ajā lī nijā no jū ras ar mazā m istabiņ ā m, bet ar bē rnu baseinu un ū dens slidkalniņ iem (kaimiņ os esoš ajā Magnolia viesnī cā ir 2 slidkalniņ i pieauguš ajiem - jū s varat staigā t lī dz tiem). Par trī s rubļ u banknoti - viss ir vienkā rš i super, mums ļ oti patika. Ē diens daudzveidī gs, daudz augļ u, apē dā m tik daudz ķ irš u, cik, iespē jams, visu mū ž u neesam ē duš i, dzē rā m izcilu š ampanieti (brut), kas tur tiek nodroš inā ts neierobež otā daudzumā (izmē ģ inot visus vietē jos dzē rienus, apmetā s uz š ampanieti), saldē jums neierobež otā daudzumā . Pludmale ir burvī ga, vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli, un ejiet 500 metrus pa kreisi, un jū s atradī sit sevi mež onī gā pludmalē , kur neviena nav, dzidrs zils ū dens un pat š ķ ita siltā ks.
Atpū tā mies pirms oficiā lā s sezonas sā kuma, viesnī cā nebija ī paš i daudz cilvē ku, nebija rindu restorā nā un bā ros, protams, pē c 15. jū nija kļ uva krietni pā rpildī tā ks, kas daž kā rt traucē ja. Tā pat š ajā viesnī cā uzturas daž ā das sporta komandas, bē rni nā k uz sporta nometnē m, tač u no tā nav jā baidā s, viņ i dzī vo savu dzī vi un nerada lielu satraukumu. Ticiet man, daudz vairā k steigas un burzmas no cilvē kiem atvaļ inā jumā .
Mē s devā mies ekskursijā uz Nesebā ru - no mū su tū roperatora un uz Balč iku, paš i, ar taksometru 20 minū tes (viņ i stā v netā lu no viesnī cas un atgriež as pē c jums jū su norā dī tajā laikā ) - izrā dī jā s daudz lē tā k, bet izskatī jā s ne mazā k. Noteikti apmeklē jiet botā nisko dā rzu Balč ikā , ļ oti skaists. Tur var pievienoties ekskursijā m un pastaigā ties ar viņ iem, neviens viņ us nedzen.
Patika arī tas, ka vakarā var staigā t jebkur (atš ķ irī bā no Ē ģ iptes un Turcijas), ieiet jebkuras viesnī cas teritorijā , jo nav ž ogu. Bē rniem piekrastē ir daudz izklaides, cenas mē renas. Ik pē c 200 metriem ir labi, moderni rotaļ u laukumi - bez maksas.
Jā , jū ra jū nija sā kumā ir vē sa, peldas maz, bet lī dz mē neš a vidum ū dens kļ ū st siltā ks.
Kopumā pā rē jais izrā dī jā s ļ oti sirsnī gs, mierī gs, izsvē rts. Ir vē lme š eit atgriezties vē lreiz un uz ilgā ku laiku. Kū rorts ir ļ oti piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. Ja negribi dzī vot tā lu no jū ras, ņ em viesnī cas 1. un 2. lī nijā , bet vakarā ap tā m ir trokš ņ ains, jo starp pirmo un otro lī niju no jū ras ir iepirkš anā s un izklaides iela ar veikaliem, veikaliem, kafejnī cā m un restorā niem. Un treš ā lī nija atrodas kalnā , bet no otras puses, klusums, miers un skaisti skati pa logu. .
Rezumē jot: viesnī ca ir piemē rota visiem, bet, iespē jams, ā rpus sezonas. Sezonas kulminā cijā tur, kā skudru pū znī .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Arina1980
Vēlamies jūlija sākumā ar mazuli doties uz Orchid Park Hotel. Pastāstiet, lūdzu, kādi ir nosacījumi bērniem.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Популярный отель с хорошей анимацией и разнообразным питанием. Большая зеленая территория, внимательное обслуживание. Построен в 1973 году, последний ремонт был сделан в 2003 году. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В парковой зоне курортного комплекса Албена, в 45 км от аэропорта города Варна. Автобусня станция — в 1,3 км, г. Варна в 40 км, г. Балчик в 15 км, г. Добрич в 40 км.
Pludmales apraksts Пляж в 700 м от отеля. В распоряжении гостей бесплатный автобус, который курсирует каждые 30 минут до пляжа и обратно с 9.30 до 17.00. Бесплатно — солнцезащитный зонт и 2 шезлонги (ограниченное количество), библиотека, Wi-Fi. Эскалатор от отеля «Орхидея» до отеля «Оазис» на второй линии (бесплатно)
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi интернет в фойе отеля и возле бассейна со скоростью 1 Mbps — бесплатно, скрость 6 Mbps — платно, магазин, 3 бара (лобби-бар, снек-бар, бар у бассейна), 2 ресторана, (основной на 550 чел., ресторан на пляже), 2 открытых бассейна, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с водной горкой, луна-парк (на территории комплекса, платно), анимационная программа для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports Дартс, экскурсии, водные виды спорта платно, аквааэробика бесплатно, пляжный волейбол, мини-гольф, настольные игры бесплатно (шахматы, нарды).
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • skvošs
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • izjādes centrs
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • makšķerēšana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 395 номеров. Состоит из двух корпусов (3 и 4 этажа).

Istabās

Во всех номерах есть кондиционер, телевизор, телефон и балкон. В собственной ванной комнате с душем предоставляются бесплатные туалетно-косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Курортный комплекс Албена, Болгария
Tālruņi: Tel: + 359 579 62951, + 359 579 62 862. + 359 885 853 390 Fax: + 359 579 62283
Tīmekļa vietne: Orchidea Complex
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, сквош, гольф (платно). Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга, рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.