Mura 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 6.410
№10 viesnīcas reitingā Albena
6.3 Numurs
6.0 apkalpošana
7.3 Tīrība
6.3 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Albenas jūras piekrastē, ko ieskauj Baltatas dabas lieguma leknais apstādījums ar skujkoku mežiem un retām augu sugām. Tā ir viena 10 stāvu ēka. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Tigr78
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
fons “Mē s atpū tā mies” viesnī cā no 2018. gada 10. lī dz 24. augustam. Mē s devā mies no tū roperatora "TUI". Esmu š eit treš o reizi. Pirmo reizi 2013. gadā . Otrais ir 2015. gadā . Otrā s uzturē š anā s laikā pamanī ju ievē rojamus uzlabojumus. … Tomēr ▾ fons
“Mē s atpū tā mies” viesnī cā no 2018. gada 10. lī dz 24. augustam. Mē s devā mies no tū roperatora "TUI". Esmu š eit treš o reizi. Pirmo reizi 2013. gadā . Otrais ir 2015. gadā . Otrā s uzturē š anā s laikā pamanī ju ievē rojamus uzlabojumus. Pirmkā rt, tas attiecā s uz Wi-Fi, kas kļ uva bezmaksas un parā dī jā s telpā s. Uz citu viesnī cu fona “Mura” izcē lā s ar labu personā lu, valū tas maiņ as biroja klā tbū tni (ar paš reizē jo valū tas kursu), bezmaksas Wi-Fi istabā s, kvalitatī vu pā rtiku, diezgan ē rtā m istabā m bez kukaiņ iem un tuvu atraš anā s vietu. uz jū ru. No visa iepriekš minē tā paliek tikai pē dē jais.
plusi
1. Laba viesnī cas atraš anā s vieta (tuvu jū rai).
2. Bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi (ar nosacī jumu, ka jums ir laiks tos paņ emt pulksten 7:00).
Mī nusi
1. Pā rdevē js, kurš nekā dā gadī jumā nevar samainī t naudu
Uzreiz pē c ieraš anā s gribē jā m samainī t naudu un reģ istratū rā pajautā jā m, kur to var izdarī t. Mums teica, ka tikai veikalā.1. stā vā , lai gan agrā k to varē ja izdarī t reģ istratū rā . Uz jautā jumu, kur vē l to varē tu izdarī t, mums neatbildē ja (un pat neminē ja valū tas maiņ as punktu Dobrujā , lai gan droš i vien visi par to zina). Pā rdevē js veikalā maina naudu ar ā rkā rtī gi neizdevī gu kursu un atsakā s to darī t pē c parastā kursa. Tajā brī dī , kad oficiā lais dolā ra kurss bija 1.69 levas, tas mainī jā s uz 1.56! Tā pē c mainiet naudu Dobrujā vai kopā ar savu gidu (mē s to darī jā m).
2. Restorā ns - vemt
Pā rtikas kvalitā te, salī dzinot ar iepriekš ē jiem gadiem, ir krasi pasliktinā jusies. Trauki tiek mazgā ti ā rkā rtī gi slikti (ilgi ir jā izvē las tī ra dakš a vai š ķ ī vis, un parasti labā k ir ņ emt vienreizē jā s lietoš anas glā zes). Turklā t restorā ns apkalpo 2 viesnī cas - "Mura" un "Slavuna", kā rezultā tā personā ls nevar tikt galā ar tik daudz tū ristu un vienmē r ir milzī gas rindas, tā pē c jums ir jā ierodas ē st vai nu ļ oti agri, vai ļ oti vē lu. . Strauji samazinā jies gaļ as ē dienu daudzums. Ē diens pā rsvarā ir bezgarš ī gs, gaļ a ir nepietiekami izcepta, un pirmie ē dieni, kad tie beiguš ies, š ķ iet atš ķ aidī ti ar ū deni.
3. Saindē š anā s
Sliktā s pā rtikas kvalitā tes un pilnī ga sanitā rijas trū kuma dē ļ restorā nā tū ristu vidū biež i notiek saindē š anā s. Sarunā s ar viesmī ļ iem un istabenē m (izrā dī jā s, ka tā s ir praktikantes no Ukrainas) atklā jā s, ka saindē š anā s š eit notiek visu laiku. Tas mums arī nepagā ja garā m. Mana vecmā miņ a saindē jā s jau 8. uzturē š anā s dienā pē c zivju ē š anas viesnī cas restorā nā . Nā cā s izsaukt ā tro palī dzī bu, kas mū s aizveda uz medicī nas centru Dobrujā , kur vecmā miņ ai uzlika pilinā tā ju. Š ķ iet, ka š ī centra ā rsti ar lī dzī gu problē mu saskaras ne pirmo reizi – viņ i lieliski zinā ja, kas jā dara. Starp citu, francū zis ar tā diem paš iem simptomiem gulē ja vienā istabā ar savu vecmā miņ u.
Runā jot ar viesnī cas vadī tā ju (kompleksa vadī tā ju Georgiju Atanasovu), par š o situā ciju mē s nesaņ ē mā m atvainoš anos, bet gan redzē jā m tikai smī nu viņ a sejā .
4 istabas
Sagadī jā s, ka uzturē š anā s laikā Moore mē s mainī jā m 3 istabas: 220.140 un 222.
Sā kumā mū s ievietoja 220. istabā . Š ajā istabā viss bija slikti, izņ emot skatu pa logu. Wi-Fi nebija, gaisma tualetē knapi iedegā s, mā jas skudras bija daudz, kondicionieris nestrā dā ja labi, bija veca nojaukta pils, un virs gultas karā jā s saš ķ iebusies bilde. Pē c apmē ram 9 dienā m kondicionieris pilnī bā sabojā jā s, un mē s devā mies mainī t istabu. Tā gaitā radā s vē l viens konflikts ar darbiniekiem, par ko rakstī š u 6. punktā .
Vispirms mū s pā rcē la uz 140. istabu ar “skatu uz jū ru”, arī bez wifi un salauztu slē dzeni.
Pē c mū su gida iejaukš anā s mū s pā rcē la uz 222. istabu. Skats pa logu š eit bija sliktā ks nekā.220. istabā (koki traucē ja), nebija arī Wi-Fi, moskī tu tī kls bija pilns ar caurumiem, bija vairā k skudras (bija pat skudras ar spā rniem), vannas istabā saplī sis jaucē jkrā ns, gulta bija saplī susi, bedres virs gultas, no kurā m skudras rā pjas ā rā (un daž reiz izlido). Bet š eit gaisma vannas istabā , kondicionieris darbojā s, un ar 50 mē ģ inā jumiem bija iespē jams pieslē gties Wi-Fi, stā vot blakus durvī m.
5. WiFi
Wi-Fi viesnī cā gandrī z nav. Tas ir tikai koridorā un daž ā s telpā s, kas atrodas blakus marš rutē tā jiem (apmē ram 2 marš rutē tā ji vienā stā vā ). Restorā nā , pludmalē un ļ oti biež i vestibilā , pretē ji viesnī cas vadī bas apgalvojumiem, Wi-Fi nav. 3 dienas pirms izlidoš anas salū za rū teris vestibilā . Mū su izbraukš anas dienā tas joprojā m nebija salabots. Signā ls ir ā rkā rtī gi nestabils un pat tieš i blakus marš rutē tā jam biež i pazū d.
6. Rupji reģ istratū ras darbinieki
Esam bijuš i viesnī cā s daž ā dā s valstī s, bet tā du rupjī bu un nicinā jumu pret viesiem vē l neesam sastapuš i.
6.1. WiFi incidents
Viss sā kā s otrajā dienā , kad devā mies uz reģ istratū ru lū gt mainī t istabu Wi-Fi trū kuma dē ļ . Reģ istratū rā sē dē ja blondī ne FOM Iva Ž eļ azkova, kura mums atteicā s, paskaidrojot, ka tas nav pietiekams iemesls, lai mainī tu istabu, un kopumā brī vu istabu nav. Vē lā k tajā paš ā dienā pē c sarunas ar istabeni mē s uzzinā jā m, ka ir brī vas istabas, un pat iegā jā m vienā no tā m un pā rbaudī jā m, vai nav pieejams Wi-Fi. Pē c tam mē s atkal vē rsā mies pie reģ istratū ras, bet Iva Ž eļ azkova atrada daudz vairā k iemeslu, kā pē c mē s nevarē jā m mainī t istabu:
1) Tas joprojā m nav pietiekams iemesls, lai mainī tu numuru
2) Tu jau esi ievā cies un piesā rņ ojis istabu, pē c tevis neviens to otrreiz netī rī s (arī mū su piedā vā jums paš am uzkopt istabu tika atteikts)
3) Mē s nevaram jū s pā rvietot, jo š ī telpa ir paredzē ta citiem cilvē kiem
4) Wi-Fi ne visur labi uztver, un tā pē c neviens nepā rvietosies
Pē c tam mē s vē rsā mies pie mū su ceļ vež a par š o problē mu. Viņ š ieradā s un runā ja ar tobrī d pienā kuš o Ivu Ž eļ azkovu un ģ enerā lmenedž eri Georgiju Atanasovu, kurš , savukā rt, izdomā ja stā stu par neesoš u meistaru, kurš ieradī sies un sakā rtos Wi-Fi pirms pieciem. pulkstenis tajā dienā . Tur, protams, nebija ko remontē t, jo marš rutē tā js vienkā rš i nesasniedza mū su istabu. Pē c tam, kad mē s novē rsā mies un aizgā jā m, š ie abi (Georgijs Atanasovs un Iva Ž eļ azkova) mums aizmugurē pasmī nē ja. Meistars, protams, neatnā ca, bet mē s jau sapratā m, ka esam vienkā rš i apmā nī ti.
6.2. gaisa kondicionē š anas incidents
Apmē ram 9. dienā , kad uzturē jā mies viesnī cā , gaisa kondicionieris pilnī bā sabojā jā s. Vakarā aizgā ju uz reģ istratū ru un ziņ oju par problē mu. Viņ i ierakstī ja manu istabu un teica, ka rī t no 9:00 lī dz 10:00 atbrauks meistars un sakā rtos kondicionieri. Iva Ž eļ azkova nebija reģ istratū rā .
Nā kamajā rī tā pie mums neviens nenā ca. Ierodoties reģ istratū rā , mē s tur ieraudzī jā m Ivu Ž eļ azkovu un vē lreiz ziņ ojā m par problē mu, norā dot, ka mū su istabas numurs jau ir ierakstī ts. Kad viņ a atvē ra piezī mju grā matiņ u, izrā dī jā s, ka mū su numurs ir izsvī trots, it kā problē ma jau bū tu atrisinā ta.
Toreiz mē s nezinā jā m, ar ko mē s sazinā mies, jo Ivai Ž eļ azkovai nebija ž etonu. Pē c mū su lū guma nosaukt savu vā rdu, uzvā rdu un ieņ emamo amatu, mums rupji bez paskaidrojumiem atteica.
Neskatoties uz to, Iva Ž eļ azkova pacentā s piezvanī t meistaram, kurš , apskatī jis kondicionieri, teica, ka tas nav labojams.
Pē c tam mums iedeva istabiņ u pirmajā stā vā (140), kas, maigi izsakoties, nevilka uz “skatu uz jū ru”. Iva Ž eļ azkova kategoriski atteicā s mainī t numuru, paskaidrojot, ka brī vu istabu nav.
Pē c tam, kad mē s informē jā m mū su gidu par š o problē mu, viņ š ieradā s, un istaba otrajā stā vā tika atrasta uzreiz! Starp citu, tā atradā s blakus mū su bijuš ajai istabai.
6.3. Numura atjaunoš anas incidents
Skaidrs, ka iepriekš ē jie notikumi mū s atturē ja no kontaktē š anā s ar reģ istratū ru par numura pagarinā š anu, bet tā kā mū su lidmaš ī na bija 22:10, nā cā s to darī t. Ap 8.00 uz reģ istratū ru ieradā s mana vecmā miņ a un jautā ja par telpas pagarinā š anu (Iva Ž eļ azkova nebija reģ istratū rā ). Administrators teica, ka tas ir iespē jams, un jū s to varat darī t arī tagad. Toreiz mums nebija lī dzi nepiecieš amā s summas, ko samaksā t.
Kad samainī jā m naudu un devā mies uz reģ istratū ru maksā t, tur jau sē dē ja Iva Ž eļ azkova, kura, protams, atteicā s atjaunot numuru. Tikai atkā rtota mū su gida iejaukš anā s mums palī dzē ja to izdarī t.
Izvade
Kā dreiz š ī viesnī ca bija viena no labā kajā m piekrastē . Tagad tā ir degradē jusies, ka zemā k vairs nav kur nokrist.
Pievienojos "LatvianRiga" atsauksmē m ar nosaukumu "Jauktas sajū tas" un "zelta zivtiņ a" ar nosaukumu "Briesmī gs! ", kas visprecī zā k atspoguļ o š obrī d š ajā viesnī cā notiekoš o. Raksturī gi ir tas, ka gandrī z visas negatī vā s atsauksmes, piemē ram, š ī s, attiecas uz 2018.  gada vasaras periodu. Lielā kā daļ a pozitī vo atsauksmju attiecas uz 2007. -2015. gadu, kas nav pā rsteidzoš i.
Starp citu, “LatvianRiga” savā apskatā minē ja problē mu ar Ivu Ž eļ azkovu un viņ as augstprā tī go uzvedī bu pret tū ristiem. Viņ a apskats tika uzrakstī ts 2018. gada 27. jū nijā , un tajā nebija nekā du Georgija Atanasova solī tu uzlabojumu. Starp citu, arī "LatvianRiga", tā pat kā mē s, nesaņ ē ma nekā du atvainoš anos par š ā du Ivas Ž eļ azkovas uzvedī bu.
P. S. Liels paldies mū su gidam Arkadiy (TUI uzņ ē mums) par palī dzī bu atkā rtotu problē mu risinā š anā .
Муравьи с крыльями в номере Муравьи с крыльями в номере Комната с видом на море Потолок Поломанная кровать Поломанная картина над кроватью Поломанная картина над кроватью
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cas izvē li! Jū nija plū di viesnī cu neskā ra. Viss ir ļ oti tī rs, kā rtī gs un ē rts. Bet galvenais ir tas, ka viesnī cas darbinieki dara visu iespē jamo, lai padarī tu jū su uzturē š anos ē rtu. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cas izvē li! Jū nija plū di viesnī cu neskā ra. Viss ir ļ oti tī rs, kā rtī gs un ē rts. Bet galvenais ir tas, ka viesnī cas darbinieki dara visu iespē jamo, lai padarī tu jū su uzturē š anos ē rtu. Nekad nebija pat mā jiens: Ko jū s vē laties, tas ir 3 *. nevis 5*! Pastā stiet mums, kas jums patī k un kas nepatī k, mē s darī sim visu iespē jamo – š os vā rdus esam dzirdē juš i ne reizi vien. Istaba ir diezgan liela ar balkonu. Par skatu uz jū ru papildus nemaksā jā m, bet odi no kaimiņ u rezervā ta mums netraucē ja. Un tad katras balkona durvis ir aprī kotas ar rež ģ i. Internets ir pieejams ne tikai viesnī cas vestibilā , bet arī numuros. Viņ i saka, ka vē las to nostiprinā t lī dz pludmalei, bet pagaidā m tikai istabā s, bet labā kvalitā tē . Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, veļ a - ik pē c trim dienā m. Bija neliels incidents ar istabeni (viņ a ne pā rā k labi tī rī ja un diezgan nervozi runā ja ar mums, atbildot uz mū su piezī mi). Mū s uzreiz nomainī ja istabene (iepriekš ē jā tika atņ emta un stingri brī dinā ta), un viesnī cas menedž eris atsū tī ja mums uz istabu augļ us, š ampanieti un atvainoš anā s karti. . Un tas nekas, ka restorā nā š ī visa ir pā rpilnī ba, svarī ga ir pati uzmanī bas zī me - mē s jū s dzirdē jā m, darī sim visu, lai jū s justos ē rti. Blakus viesnī cai (no Gergana viesnī cas puses) ir liels peldbaseins, pie paš as viesnī cas ir trī s mazā ki baseini, maziem un ne pā rā k bē rniem. Ieeja jū rā ir skaista. Masieri strā dā pludmalē , protams, par atseviš ķ u, bet diezgan prā tī gu naudu. Slavenajā Dobrudž ā viss ir daudz dā rgā ks, un es nevaru pateikt, kurš ir labā ks. Jā , es tur un tur veicu masā ž u, un es izvē lē jos pludmales masieri. Pludmale sā kas tieš i tur. kur beidzas restorā na vasaras terase, kas ir ļ oti ē rti, ja esat ar mazu bē rnu. Glā bē ji skatā s ar visā m acī m, pat saulē , pat lietus laikā . Meita gribē ja lietū pastaigā ties gar jū ras malu, uzreiz atskrē ja glā bē js, kurš lū dza, lai dodas uz patversmi. Pludmale tiek tī rī ta katru dienu (diemž ē l rumā ņ u atpū tnieki, neskatoties uz pelnutraukiem zem katra lietussarga, daž reiz smiltī s izdzē š izsmē ķ us). Blakus esoš o Nona-Jelitsa viesnī cu pludmalē s viņ i brauc ar banā niem, gaisa dī vā niem, slē pē m, skrejriteņ iem. . Neatkarī gi no tā , cik ļ oti jū s vē lē tos paņ emt sauļ oš anā s krē slus iepriekš , neatstā jiet uz nakti savus T-kreklus, blū zes un dvieļ us. Visi tajā paš ā dienā , visticamā k, mainī s ī paš nieku! Lieliski, brī niš ķ ī gi animatori! Pastā vī gi tiek organizē tas visdaž ā dā kā s spē les gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Vakarā notiek bē rnu diskotē ka un izrā de pieauguš ajiem. Ak, ž ē l, ka nav diskotē kas pieauguš ajiem, tiesa, es ļ oti gribē ju dejot, un jū s neaiziesit uz naktsklubu Albenas centrā , kad bū sit atvaļ inā jumā ar mazu bē rnu. Un pie viesnī cas ir bē rnu klubs Tukan. Atpū tniekiem, kas nav no Tui aģ entū ras, viņ š ir par naudu. Ē diens ir visdaž ā dā kais. Mū su gaumei brī ž iem nedaudz pā rsā lī ts, brī ž iem nedaudz pā rcepts (gaļ a), bet, spriež ot pē c atsauksmē m no citā m viesnī cā m, tā ir ierasta nelaime visiem bulgā ru š efpavā riem. Droš i vien viņ i vienmē r ir iemī lē juš ies, vismaz savā valstī . Uzpumpē ja bē rnu galdu. Bet, ja tavs bē rns jau ē d no kopē jā galda, tad problē mu nebū s. Daudz augļ u un izcila kvalitā te. Mums nepatika desertu galds, bet mū sē jais gan....skaitļ i, bija ļ oti apmierinā ti ar to. Esi uzmanī gs! Bā rmeņ i lej bez skopā m! Aprē ķ iniet savus spē kus! Š ī s trī s viesnī cas (Mura-Slavuna-Gergana) noslē dzas Albenas kū rortā . Un no mū su viesnī cas lī dz kū rorta centram bija apmē ram kilometrs. Bet, pirmkā rt, tas nemaz nav tā lu, otrkā rt, vilcieni regulā ri (lī dz pulksten 12 naktī ) iet uz centru (3 levas), un, treš kā rt, daudzo atrakciju parku, atrakciju un citu prieku attā lums ievē rojami ietaupa ģ imenes budž etu. . Paš ā viesnī cā ir biljards, galda futbols un gaisa hokejs (un tas ir labā k nekā atrakciju parkos centrā ). Es iesaku š o viesnī cu no visas sirds. Bū siet tur patiesi gaidī ti!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар n.avramenko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No 20. lī dz 30. augustam atpū tos Bulgā rijā viesnī cā Mura ***. Braucā m ar bē rniem vecumā no 4 un 6 gadiem un divā m vecmā miņ ā m : -) Visa kompā nija bija ļ oti apmierinā ta. Bē rniem viesnī ca vienkā rš i super: bē rnu virtuve, rotaļ laukums, animatori, pludmale tī ra un ieeja jū rā sekla. … Tomēr ▾ No 20. lī dz 30. augustam atpū tos Bulgā rijā viesnī cā Mura ***. Braucā m ar bē rniem vecumā no 4 un 6 gadiem un divā m vecmā miņ ā m : -) Visa kompā nija bija ļ oti apmierinā ta. Bē rniem viesnī ca vienkā rš i super: bē rnu virtuve, rotaļ laukums, animatori, pludmale tī ra un ieeja jū rā sekla. Ē diens restorā nā ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs: daž ā di dā rzeņ i un augļ i, gaļ a, zivis uc Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs un neuzbā zī gs. Internets ir maksas, karte 2 levas dienā . Vestibilā ir neliels veikals. Viesnī ca neatrodas Albenas centrā , bet tas ir tikai pluss – nav trokš ņ a, jo no vienas puses jū ra, no otras – rezervā ts. Lī dz centram kā jā m vai ar vilcienu par 3 levā m no cilvē ka 15-20 minū tes, pa Albenu kursē arī bezmaksas autobuss. Netā lu atrodas arī atrakciju parks. Ī paš s paldies TUI operatorei par pā rē jo organizē š anu - viss ir vienkā rš i super! TUI apmaksā ja arī.1 bezmaksas vakariņ as jebkurā pilsē tas restorā nā - devā mies uz itā ļ u valodu, viss bija ļ oti garš ī gi. No Albenas uz Varnu devā mies ar mikroautobusu, kas kursē ik pē c pusstundas. Viņ i lidoja no Varnas no jaunā terminā ļ a, kas tika atvē rts 27. augustā un jau izskatā s pē c starptautiskas lidostas terminā ļ a. Vā rdu sakot - brī niš ķ ī gi svē tki!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar sievu un viņ as mā su pieņ ē mā m lē mumu vest bē rnus uz Bulgā riju, jo š oreiz bija trī s pieauguš ie un č etri bē rni. Var teikt, ka devā mies speciā li Tui Tukan bē rnu kluba dē ļ . Pagā juš ajā gadā Ē ģ iptē , Tukā nā , mans vecā kais bija tā aizrā vies ar sveš valodu apguvi, piedaloties visos konkursos, ka nolē mā m pievienoties pā rē jiem, izvē lē jā mies viesnī cu Mura. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu un viņ as mā su pieņ ē mā m lē mumu vest bē rnus uz Bulgā riju, jo š oreiz bija trī s pieauguš ie un č etri bē rni. Var teikt, ka devā mies speciā li Tui Tukan bē rnu kluba dē ļ . Pagā juš ajā gadā Ē ģ iptē , Tukā nā , mans vecā kais bija tā aizrā vies ar sveš valodu apguvi, piedaloties visos konkursos, ka nolē mā m pievienoties pā rē jiem, izvē lē jā mies viesnī cu Mura. Paņ ē mā m divas istabas - vienu ar skatu uz jū ru, otru - ar skatu uz parku, parks milzī gs, gandrī z kā mež s - atš ķ irī bā no jū ras. Baseini lieliski, iekš telpu man patika labā k. Viesnī cas teritorija sakopta, no rī ta viss uzkopts, kā pē dē jo reizi. Virtuve ir atš ķ irī ga, mums vairā k patika vietē jā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar bē rniem atpū tā mies jū nijā Murā . Viesnī ca atrodas paš ā jū ras krastā . Pagā juš ajā gadā bijā m Slavunā . Tas ir viens komplekss, bet Moura mums patika vairā k. Ļ oti labs ē diens restorā nā , brī niš ķ ī gs baseins no Gerganas. … Tomēr ▾ Ar bē rniem atpū tā mies jū nijā Murā . Viesnī ca atrodas paš ā jū ras krastā . Pagā juš ajā gadā bijā m Slavunā . Tas ir viens komplekss, bet Moura mums patika vairā k. Ļ oti labs ē diens restorā nā , brī niš ķ ī gs baseins no Gerganas. Bē rni ir sajū smā . Istabas tiek uzkoptas katru dienu, ļ oti izpalī dzī gs personā ls. Ī paš i gribu pieminē t Gaļ inu, viņ a ir menedž ere viesnī cā . Ļ oti uzmanī gs, draudzī gs un smaidī gs. Gribu pateikties viņ ai un visam personā lam par tik gā dī go attieksmi! Mē s ļ oti izbaudī jā m savas brī vdienas. No visas sirds iesaku atpū sties ar bē rniem Murā ! Jums patiks viss! Irina. Kiš iņ eva.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар poltavchanka_ya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No 30.08 lī dz 6.09 pagā juš ajā gadā (2011) mana ģ imene devā s uz Bulgā riju (es, vī rs un 4 gadus vecs bē rns). Albenas kū rortu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma. Viesnī cu Mura sā kotnē ji piesaistī ja cena un tuvums jū rai. … Tomēr ▾ No 30.08 lī dz 6.09 pagā juš ajā gadā (2011) mana ģ imene devā s uz Bulgā riju (es, vī rs un 4 gadus vecs bē rns). Albenas kū rortu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma. Viesnī cu Mura sā kotnē ji piesaistī ja cena un tuvums jū rai. Ceļ oja ar automaš ī nu. Teikš u uzreiz, ka ir ļ oti grū ti (1200 km vienā virzienā praktiski neapstā joties, izbraucot 3 robež as, braucot Rumā nijā ar konstantu 50 km stundā...augstprā tī gi rumā ņ i uz robež as, kas nelaida nevienu maš ī nu cauri bez kukuļ a. . . ) . Bet tas viss aizmirsā s, tiklī dz š ķ ē rsojā m Bulgā rijas robež u. Smaidoš ais robež sargs uzreiz lika saprast, ka š ī ir draudzī ga valsts. Mū s laipni sagaidī ja arī viesnī cā un piedā vā ja sagaidī t reģ istrē š anos pie baseina (iebraucā m 8.00), kur varē sim kaut ko uzkost. 14.00 iekā rtojā mies istabā . Veicot rezervā ciju (viesnī cu rezervē jā m caur albena. bg vietni tieš i bez aģ entū rā m), norā dī ju savas vē lmes par numuru, viss tika ņ emts vē rā . Istaba ļ oti plaš a, ar skatu uz parku, ar dī vā nu mū su dē lam. Bija balkons ar krē sliem un galdu, kur vakaros baudī jā m svaigo gaisu. Laikapstā kļ i ļ oti priecē ja. Viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i š ika: no vienas puses, jū ra (10 m), no otras puses, Baltas rezervā ts (pā ri ceļ am). Vairā ki peldbaseini iekš telpā s un ā rā , bē rnu rotaļ u laukums, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Bija arī gaļ a (cū kgaļ a, teļ a gaļ a, vista) un zivis, un desiņ as. Gardi deserti un dabī ga ā bolu-persiku sula. Saldē jums - kā bē rnī bā . Jā izsaka atzinī ba animā cijai, tā s arī darbojā s lieliski. Š ogad arī plā nojam atgriezties Albenā . Bulgā rija mū s iekaroja!
набережная детская площадка утренняя анимация вид от бассейна
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Istaba ir tī ra, labi iztī rī ta, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Ē diens, manuprā t, labs, tieš i tā ds pats kā vidē ji 5* Turcijā , bet tomē r ir 3*. Es nedomā ju, ka ē damzā le ir pilna ar cilvē kiem, ja atnā c uz pusdienu vai vakariņ u sā kumu, tas ir normā li, it ī paš i citā s viesnī cā s tas pats: vairā k ē damistabas, vairā k cilvē ku viesnī cā . … Tomēr ▾ Istaba ir tī ra, labi iztī rī ta, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Ē diens, manuprā t, labs, tieš i tā ds pats kā vidē ji 5* Turcijā , bet tomē r ir 3*. Es nedomā ju, ka ē damzā le ir pilna ar cilvē kiem, ja atnā c uz pusdienu vai vakariņ u sā kumu, tas ir normā li, it ī paš i citā s viesnī cā s tas pats: vairā k ē damistabas, vairā k cilvē ku viesnī cā . Ē dienu var droš i izņ emt, daž i iet uz istabu ar š ķ ī vjiem, darbinieki nesaka ne vā rda. Jū ra ir tī ra, bet 1 reizi tieš ā m bija vē ls ar aļ ģ u tī rī š anu pē c vē tras un 3 dienas bija purvs, kaut kur 1-2 metrus no krasta. Es nezinu, kā viņ iem tas ir lietu kā rtī bā , jo Bulgā rijā.1. reizi vietē jie pā rliecinā ja, ka tā ir muļ ķ ī ba, tik daudz aļ ģ u un viņ i vienkā rš i nebija gatavi, tā pē c aizkavē ja tī rī š anu. Pludmale principā ir tī ra, bet ir izsmē ķ i, lai gan katru vakaru tī ra. (Es neredzu atš ķ irī bu no citā m pludmalē m). Bet pludmalē ir tikai 7 rindas sauļ oš anā s krē slu, tuvu jū rai, ļ oti ē rti. Ir tā ds mī nuss - grū ti atrast vietu, jo 1. un 2. rinda vispā r ir paredzē ta tikai maksas rezervā cijai, un citviet lietas netiek izņ emtas vispā r, paliek pa nakti. (Bet daž i pazū d droš i : )) Tā nu rezervē ju vietu (6 levas dienā = 3 eiro). Jū lija vidū daudzi vietē jie un rumā ņ i atpū š as. Bulgā ri O- Viņ i daudz smē ķ ē , tā ir reā la problē ma tiem, kas nevē las, lai bē rni neelpo dū mus. Bet atkal tas nav atkarī gs no viesnī cas, tā pē c visur. Viesnī cai principā nav teritorijas, tu uzreiz izej ā rā smiltis, un no pludmales ir ieeja ē damistabā , kā arī galdiņ i uz ielas, proti, no peldkostī ma nevar izkā pt. . Viesnī ca atrodas kū rorta nomalē (turpmā k tikai Slavuna un Gergana). Bet man tas bija pluss, jo lī dz centram bija jā staigā.10 minū tes, bet vakarā bija mierī gs, un sveš inieku praktiski nebija. Animā cija vidē ja: vingrojumi (pieauguš ie, bē rni, baseinā , stepa aerobika), š autriņ as pa dienu, zī mē š ana ar bē rniem, bē rnu diskotē ka 19.00 (bet vairā k patika Borjanā , tur 20.00), katru vakaru- š ovs. . Domā ju, ka viesnī ca ir ideā li piemē rota gan ģ imenē m ar bē rniem, gan tiem, kam vajadzī ga tikai jū ra un pludmale. Lai gan domā ju, ka Albena principā ir mierī gs kū rorts, jaunieš iem tur nav ko darī t, izklaides tikpat kā nav. Man nav pretenziju pret viesnī cu. . Ja es atnā kš u uz Albenu, es atgriezī š os pie Muras, labā kā cenas un kvalitā tes kombinā cija.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Murā atpū tā mies no 2011. gada 18. -31. jū lijam. Man patika Albena: komunikā cija krievu valodā , plaš s Lunas parks, centrā lā iepirkš anā s iela, 40 minū tes lī dz Varnai (60 levas ar taksi - turp un atpakaļ ). Viesnī ca atbilst deklarē tajam 3+. … Tomēr ▾ Murā atpū tā mies no 2011. gada 18. -31. jū lijam. Man patika Albena: komunikā cija krievu valodā , plaš s Lunas parks, centrā lā iepirkš anā s iela, 40 minū tes lī dz Varnai (60 levas ar taksi - turp un atpakaļ ). Viesnī ca atbilst deklarē tajam 3+. Mī nusi - zems animā cijas lī menis, maksas seifs (42 levas uz 14 dienā m), netī ra pludmale - aļ ģ es netiek izņ emtas, tikai arbū zi, melones, plū mes, retā k greipfrū ti un apelsī ni, ozola persiki un nektarī ni. Ē damistaba apkalpo divas viesnī cas - cilvē ki vienmē r ir pilni. Internets - maksas - 5 levas stundā . Plusi - pastā vī ga uzkopš ana, laipns personā ls, klusa vieta - pē c 23 ir kluss. Piemē rots maziem bē rniem un pensionā riem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pā rē jais izdevā s, atpū tos ar ģ imeni (vī rs un bē rns) Viss ir labi un ē diens un apkalpoš ana. Tiesa, paš i bulgā ri pā rsvarā atpū š as Murā un necieš sveš iniekus. Un kaimiņ os Slavunā un Gerganā viss ir lieliski, gan restorā ns, gan istabas, un par naudu tas pats, kas Murā , Gerganā , baseini ir kopī gi un tī ri, baseina bā ri ir kopī gi un pica ir garš ī ga. … Tomēr ▾ Pā rē jais izdevā s, atpū tos ar ģ imeni (vī rs un bē rns) Viss ir labi un ē diens un apkalpoš ana. Tiesa, paš i bulgā ri pā rsvarā atpū š as Murā un necieš sveš iniekus. Un kaimiņ os Slavunā un Gerganā viss ir lieliski, gan restorā ns, gan istabas, un par naudu tas pats, kas Murā , Gerganā , baseini ir kopī gi un tī ri, baseina bā ri ir kopī gi un pica ir garš ī ga. Istaba tika iztī rī ta regulā ri un efektī vi (lai gan par 2 levu dzeramnaudu) Gulta un dvieļ i tika mainī ti ik pē c 3 dienā m (mē s atpū tā mies 14 dienas). Ē diens labs, no rī ta aizrā vā mies ar pankū kā m ar nutellu un rū guš pienu. Brī niš ķ ī gas zivju un alus dienas un bulgā ru virtuves dienas nacionā lajos tē rpos un dejā s ē da daudz un nepā rē dā s un neviens nebija slims, tā pē c var iet. Pirmā s lī nijas viesnī ca tī ra un laba
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
atpū tos pie drauga 10 dienas, gulta ne reizi netika mainī ta, lai gan ejot caur koridoru, kad tika tī rī tas pā rē jā s istabas, durvis bija vaļ ā un bija skaidrs, ka maina, izklaides nebija, reģ istratū rā darbinieki praktiski nezinā ja … Tomēr ▾ atpū tos pie drauga 10 dienas, gulta ne reizi netika mainī ta, lai gan ejot caur koridoru, kad tika tī rī tas pā rē jā s istabas, durvis bija vaļ ā un bija skaidrs, ka maina, izklaides nebija, reģ istratū rā darbinieki praktiski nezinā ja krievu valodu, lai gan, manuprā t, cilvē kiem, kas strā dā š ā dā s jomā s, jā sazinā s vismaz 3 valodā s-krievu-angļ u-bulgā ru
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums n.avramenko
Uz Muru dodamies augusta beigās, forumā par viesnīcu ir ļoti maz informācijas. Vai kāds var padalīties, vai pēdējā laikā ir apmetušies viesnīcā?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums danil.alena2013
bērnam 10 gadi ēd brokastis + vakariņas
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на морском побережье Албены, в окружении пышной зелени природного заповедника Балтата с хвойным лесом и редкими видами растений. Представляет собой одно 10-ти этажное здание. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в в южной части курорта Албена, в 40 км от международного аэропорта г. Варна, в 900 м от центра курорта. Автобусная станция в 1 км, г. Балчик в 10 км, г. Добрич в 40 км, аквапарка Аквамания в 1,5 км.
Pludmales apraksts На пляже: 2 шезлонги и 1 зонт на номер — бесплатно. Библиотека и Wi-Fi со скоростью до 1 Mbps — бесплатно. Пляжные полотенца и матрасы — платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды (платно), вызов такси, почтовые услуги, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в холле, лобби-баре, на пляже, со скоростью до 1 Mbps — бесплатно, магазины, 4 бара, 1 ресторан (в ресторане проходят тематические вечера болгарской и итальянской кухни, а также блюд из морепродуктов, также здесь устраивают барбекю-вечера), 2 открытых бассейна, у бассейна: 2 шезлонга и 1 зонт, на номер — бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 6-дневная анимационна програма для детей от 4 до 12 лет, мини-дискотека, луна-парк платно (на территории). На пляже перед отелем расположена детская площадка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, шахматы, нарды, аквааэробика, степ аэробика, пляжный волейбол и пляжный футбол, водные виды спорта платно, мини-гольф платно, 6-дневная анимационна програма. СПА-центры: Медика-Албена— в отеле Добруджа, Elements — в отеле Фламинго Гранд, Ралица-Супериор — в отеле Примасол Ралица Супериор.
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 186 номеров: 170 double rooms, 2 two-bedroom apartments, 14 one-bedroom apartments.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
Adrese 9620 Albena, Bulgaria
Tālruņi: Tel: +35957962802. +359885853316 Fax + 359 62715, 359 62575
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).