Kompas 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.810
№19 viesnīcas reitingā Albena
6.5 Numurs
5.8 apkalpošana
6.5 Tīrība
5.8 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīcu ieskauj lielisks parks, celta 1974. gadā, pilnībā atjaunota 2008. gadā. Sastāv no 3 stāvu ēkas. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар kryukovskaya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi atpū tā mies Bulgā rijā un bijā m apmierinā ti. Viesnī ca Compass 3 * izrā dī jā s ļ oti pieklā jī ga. Istabas ir postpadomju modernisma stilā , bet mē beles jaunas, matrač i lieliski, tehnika strā dā . Ledusskapis, bez fē na. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Bulgā rijā un bijā m apmierinā ti. Viesnī ca Compass 3 * izrā dī jā s ļ oti pieklā jī ga. Istabas ir postpadomju modernisma stilā , bet mē beles jaunas, matrač i lieliski, tehnika strā dā . Ledusskapis, bez fē na. Ē diens 5+, izvē le nav š ika, bet viss ļ oti garš ī gs. Zupas, piemē ram, mā jā s gatavotas, cū kgaļ as, vistas, zivis katru dienu. Augļ i ir daž ā di: arbū zi, melones, ā boli, bumbieri, plū mes, nektarī ni. Mī dijas reizi nedē ļ ā . Bā rs reģ istratū rā un pie baseina. Bā rā alus, vī ns, š ampanietis, vermuts, degvī ns, rums utt. Saldē jums, augļ i, cepumi baseina bā rā no 11:00 lī dz 17:00.
Ir divi baseini - bē rniem 0.6 m un pieauguš ajiem 2.0 m. Baseini atrodas starp augstā m eglē m, kas rada patī kamu ē nu. Jū ra ir krā š ņ a, pastaigā jā mies, gā jā m lejā pa eskalatoru. Ī paš s paldies animatoriem! Jora super, palī dzē ja visos jautā jumos. Saš a, Senija un Pollija visu dienu bija aizņ emti ar bē rniem, un vakarā viņ iem bija sava iecienī tā kā mini diskotē ka. Vakara programmas ir jautras un interesantas. Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Tie, kas meklē trū kumus, ne š eit. Par iztē rē to naudu saņ ē mā m daudz vairā k, nekā gaidī jā m. Tiekamies Albena!
аватар tanja-lauri
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man patika viesnī cas numuriņ š , lielisks gaisa kondicionieris, vienmē r ir labs spiediens un karsts un auksts. ū dens. Nekad nav bijuš as problē mas ar karstumu. Gultas ē rtas, matrač i, veļ a, spilveni tī ri un ē rti. Mē beles ir jaunas un ē rtas. … Tomēr ▾ Man patika viesnī cas numuriņ š , lielisks gaisa kondicionieris, vienmē r ir labs spiediens un karsts un auksts. ū dens. Nekad nav bijuš as problē mas ar karstumu. Gultas ē rtas, matrač i, veļ a, spilveni tī ri un ē rti. Mē beles ir jaunas un ē rtas. Arī telpas izmē rs ir normā ls. Bijā m vieni ar 7 gadus vecu bē rnu. Ē damistaba ir vairā k vai mazā k ok. , bet vienmuļ i gan pusdienas, gan vakariņ as ir viens un tas pats ē diens. Bet viņ i nebija izsalkuš i, un jū s varat izturē t nedē ļ u. Liels mī nuss ir aptuveni 75 gadus veca trokš ņ aina, visiem un visam pielipusi vecenī te, kas strā dā saldē juma bā rā pie baseina. Viņ a uzvedā s rupji un kliedza uz visiem. It kā viņ a ir kliente, un mē s viņ u apkalpojam. Vai nu saldē jumu ielika nevietā , atļ ā va tikai vafeļ u glā zī tē , bet ja ieliksi plastmasas, tad nevarē si brē kt utt utt. . Bijā m tur tikai 2 reizes un tad viņ a mums sabojā ja garastā vokli, ka vairs negribē jā m saldē jumu. Visi pā rē jie darbinieki ir ļ oti jauki un draudzī gi. Istabas uzkopš ana bija lieliska. 2. mī nus-bē rniem nestrā dā ja. baseina strū klakas no caurulē m kalnā . Lai gan š o viesnī cu izvē lē jā mies tikai viņ u dē ļ , jo. fotoattē lā tie ir iekļ auti. Man bija jā iet pie bē rniem. peldbaseins citā s viesnī cā s. Un treš ais mī nuss ir tas, ka katru dienu eskalators nestrā dā ja kā pumā un pusdienlaikā karstumā nā cā s stutē t kā jas. Tagad viņ š strā dā ja, tad pē kš ņ i stā vē ja, un vakarā jau strā dā ja, un uz takas. diena atkal stā vē ja, un tā pieauga. neizskaidrojami. Atbraucot mā jā s man no š ī m kā pnē m sā p kā jas. 10 stā vu ē kas augstums, citā di lī dz jū rai netiksi, ja nenokā psi. Pludmale un jū ra tī ra, nolaiš anā s pakā peniska, ideā li piemē rota bē rniem. Nu, galvenais viesnī cas trū kums ir ļ oti slikta skaņ as izolā cija. Lī dz 1:00 viņ i iet zeltu uz ielas, aiz sienas ir televizors, kā dā telpā dzirdama kompā nija. Un no septiņ iem rī tā jau atskanē ja rū koņ a no gaiteņ a. Š ķ iet, ka starp istabu un koridoru nav durvju!! ! Turklā t grī da ir izgatavota no flī zē m, un no š ī s atbalss stublā js ir vē l spē cī gā ks. Un ar tā du spē ku visi aizcirta durvis, tā s aiztaisot, ka sienas trī c. Jū s varat gulē t tikai ar ausu aizbā ž ņ iem ausī s, un bez tiem tikai no 1 lī dz 7.00.
аватар pavel19741974
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Neko sliktu neteikš u. Istaba laba, iekā rtojusies laicī gi, baseins tī rs, vidē ja izmē ra, bet nebija simpā tijas, ap baseinu ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Ē diens bija ļ oti labs, un bā ri darbojā s lieliski. Vietas pietika visiem gan restorā nā , gan vasaras terasē pie bā ra, gan pie baseina. … Tomēr ▾ Neko sliktu neteikš u. Istaba laba, iekā rtojusies laicī gi, baseins tī rs, vidē ja izmē ra, bet nebija simpā tijas, ap baseinu ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Ē diens bija ļ oti labs, un bā ri darbojā s lieliski. Vietas pietika visiem gan restorā nā , gan vasaras terasē pie bā ra, gan pie baseina. Trū kumi - animā cijas vispā r nav un WI-FI tikai reģ istratū rā . Lī dz jū rai 10 min. ar dū mu pauzē m. Variants protams budž eta, bet tomē r labs. Iet, jū s to nenož ē losit.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ā rkā rtī gi (!!!!!!!!!! ! ) neapmierinā ta ar viesnī cu KOMPAS Albenā!!! ! Lifta nav, ar ratiem (es ar mazu bē rnu) ir vairā k kā neē rti pā rvietoties pa viesnī ca! Padomju tipa viesnī ca, š ausmī gi nesakopta viesnī ca , nobruž ā ta, veca. … Tomēr ▾ Ā rkā rtī gi (!!!!!!!!!! ! ) neapmierinā ta ar viesnī cu KOMPAS Albenā!!! ! Lifta nav, ar ratiem (es ar mazu bē rnu) ir vairā k kā neē rti pā rvietoties pa viesnī ca! Padomju tipa viesnī ca, š ausmī gi nesakopta viesnī ca , nobruž ā ta, veca. Telpas pretī gi tī rī tas, grī das nemaz nav mazgā tas! Istabā uz grī das ir aukstas flī zes, nav paklā ja, bē rns pliks. Gā ju ar kā jā m pa flī zē m, prasī ju reģ istratū rā paklā ju, atnesa tā dus netī rumus, ka uzreiz noņ ē mu, viss bija noklā ts ar putekļ iem, pat nepū lē jā s tī rī t. . Tualete aizsē rē jusi 1. dienā . Internets istabā caur vadu, bet paroles sistē mā tika mainī tas katru dienu. Istabā NAV gludinā mā dē ļ a (kā norā dī ts mā jaslapā ). Ledusskapja nav, ja gribi chill-to - maksā ! Maksas nekur neesmu redzē jis. aukstā s istabas apkalpoš ana! ! ! Paš ā viesnī cā pā reja no restorā na uz savā m istabā m ir š ausmī gi neē rta. Atkal nav lifta. Paš as durvis (pā rejā m) ir ā rkā rtī gi neē rtas, tā s sastā v no mehā nismiem, kas jums ir nepiecieš ams turē t durvis, turē t bē rnu rokā s, turē t bagā ž u un turē t durvis, tā s paš as netur pat ar bagā ž u ejot pa kā pnē m! Lifta trū kums ir tik neē rts! Klimats kliedz, kliedz, nav klusā rež ī ma. Arī ventilators vannas istabā ir ļ oti skaļ š ! Restorā nā : MŪ Ž Ī GS š ķ ī vju trū kums - krū zes un galda piederumi !!!!!!!!!! ! ! NETĪ RIE TRAUKI!! ! ! Mež onī ga personā la dezorganizā cija. Visā restorā nā (kaķ is izskatā s pē c nabaga, nesakoptas ē damistabas) ir tikai DIVI (!! ! ) bē rni. augstais krē sls ē š anai ir liels mī nuss!!! ! Galdi ē š anai ir mež onī gi netī ri, galdauti arī , galdauti nemaz nemainā s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Melissa32
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vienī gais pozitī vais pluss ir tas, ka pirktas jū rā.... neņ emot vē rā to, ka 2 nedē ļ ā s bija 3x bez viļ ņ iem, tī ri, tā teikt. Neesam izvē lī gi, bet notikuš ais pā rspē ja visas cerī bas. Istaba maza, tī ra, bet vannasistaba smird pē c pelē juma. … Tomēr ▾ Vienī gais pozitī vais pluss ir tas, ka pirktas jū rā.... neņ emot vē rā to, ka 2 nedē ļ ā s bija 3x bez viļ ņ iem, tī ri, tā teikt.
Neesam izvē lī gi, bet notikuš ais pā rspē ja visas cerī bas.
Istaba maza, tī ra, bet vannasistaba smird pē c pelē juma. Ir konteiners. PSRS laika celtne. Tū risma aģ entū ras deklarē tā animā cija, a la carte, shuttle bass (no pasakas) dzē rieni, augļ i istabā ir fikcija. Pa jū ru iet kā jā m 10 minū tes pa kā pnē m, atpakaļ grū tā k. Pludmalē nav bā ra, blakus ir viesnī ca, kur 2 stā vā var uzkost vistu ar rī siem, arbū zu un iedzert alu. Izturieties kā pret negaidī tu viesi....
Ē diens ir atseviš ķ i. Pretī gi. Neskaitot pastā vī gā s rindas, netī ros traukus un glā ž u un citu lietu trū kumu. Bē rnu rotaļ u laukums.....ir. Baseinā neliels slidkalniņ š .
Š is laikam ir labā ks par Krimu, ja neņ em vē rā to, ka ar bē rnu bijā m slimojuš i ar E. coli, kas mudž no ē damistabas un jū ras.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Albenā atpū tā mies 2009. gada jū lijā . Izvē lē jā mies tū ri (operators Solveks) pē c Fortunat 3 * UAll sistē mas Albenā . Izlidoš anas priekš vakarā tū risma aģ entū ra nenosauca viesnī cu, kurā atpū tī simies, viesnī cas nosaukumu uzzinā jā m tikai lidostā , kad ieradā mies Varnā . … Tomēr ▾ Albenā atpū tā mies 2009. gada jū lijā . Izvē lē jā mies tū ri (operators Solveks) pē c Fortunat 3 * UAll sistē mas Albenā . Izlidoš anas priekš vakarā tū risma aģ entū ra nenosauca viesnī cu, kurā atpū tī simies, viesnī cas nosaukumu uzzinā jā m tikai lidostā , kad ieradā mies Varnā . Izrā dī jā s, ka tā ir viesnī ca Compass 3 *.
Viesnī ca nav ī paš i liela, klusai un relaksē još ai atpū tai. Atpū tnieku kontingents - pā rsvarā ģ imenes ar bē rniem (vā cieš i, bulgā ri, rumā ņ i), krievu ir ļ oti maz. Vakarā viesnī cā ir kluss un mierī gs, bet no rī ta no pulksten 7 durvju aizcirš anas sā kas bē rnu kliedzieni. (Ļ oti laba dzirdamī ba telpā s).
Istabas ir izremontē tas, mē beles jaunas, pakeš u logi, kondicionieris, TV, drē bju ž ā vē tā js uz balkona. Tī rī š ana katru dienu. Veļ as maiņ a ik pē c 4-5 dienā m (ja istabene neaizmirsī s, bet var atgā dinā t : )) ). Numuri ir maza izmē ra. Gultas - viena divvietī ga, viena vienvietī ga. 4 cilvē ku ģ imenei bū s š aurī ba.
Viesnī cas teritorija ir maza. Rotaļ u laukums. Divi baseini. Viens ir dziļ š (ap 2 metri), otrs bē rniem ar konstrukciju kuģ a formā ar nelielu slidkalniņ u, 0.45 m dziļ umā . Ap baseinu nav ī paš i daudz cilvē ku, vienmē r bija brī vi sauļ oš anā s krē sli. Baseina bā rs ar dzē rieniem un uzkodā m.
Animā cija ir vā ja. (Tikko manā ms). Citā s viesnī cā s kaut kā jautrā k.
Pludmale atrodas apmē ram 10 minū tes no viesnī cas, bet jā kā pj lejā pa kā pnē m (š ajā tuvā kajā pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, maksa par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu dienā ir ap 450 Krievijas rubļ iem). Jū s varat iegā dā ties saliekamo lietussargu un gulē t zem lietussarga.
Bet, ja braucat ar bezmaksas autobusu (turp brauciet 20-25 minū tes), kas kursē ik pē c 30 minū tē m turp un atpakaļ no pretē jā s viesnī cas (no Magnolia) (ceļ a laiks 5 minū tes), tad ierodaties pludmale iepretim Havanas bā ram, tur ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi atpū tniekiem UAll sistē mā bez maksas.
Viesnī cas UAll sistē mā Havana bā rā dzē rieni un uzkodas ir bez maksas. Un, ja nevē laties atgriezties viesnī cā pusdienot, varat tur kaut ko uzkost. Tiesa, vakariņ as ir pieticī gas. Bā ra sortimentā ir picas, frī kartupeļ i, desiņ as, desiņ as, dā rzeņ i, saldē jums.
Ē diens viesnī cā ir pieticī gā ks nekā citā s tā s paš as kategorijas viesnī cā s. Es to salī dzinu ar ē dienu viesnī cā Magnolia (bija pirms 2 gadiem), kā arī ar ē dienu viesnī cā Ralitsa. (Mē s tur devā mies vakariņ ā s, un tā pē c ē diens tur ir par lielumu augstā ks nekā Compass).
Varbū t pavā rs Kompasā ir neveiksmī gs, vai varbū t tas ir tikai cenas jautā jums. Formā li viss ir ar garš vielā m, 3 veidu gaļ as ē dieni, zivis, dā rzeņ i, augļ i, bet ē diena gatavoš anā nav daž ā dī bas un ē dienos kaut kā da garš a. Biež i vien ē dieni, kas bija pusdienā s, tiek pasniegti vakariņ ā s. No augļ iem arbū zam jā bū t viņ u melonei (ļ oti garš ī gai), briesmī gi brū nas krā sas ā boliem, apikiem un nektarī niem (daž reiz tie bija sapuvuš i).
Vakarā varat pastaigā ties pa kū rorta galveno ielu. Bē rnam ļ oti patī k aplū kot rotaļ lietas, suvenī rus, rotaslietas. Ir braucieni.
Albenā atpū š amies ne pirmo reizi. Man ļ oti patī k jū ra, pludmale, klimats š eit. Piekraste ir maiga, nav dziļ a. Jū s varat spē lē t bumbu un joprojā m nevienam nenodarī t pā ri. Apmierinā ts gan ar personā la attieksmi, gan kū rortu kopumā .
Ja ir iespē ja netaupī t, tad ņ emiet dā rgā ku viesnī cu, jo. Compass un Panorama (atrodas netā lu un lī dzī gi kā Compass) ir vienkā rš ā kā s viesnī cas š ajā kategorijā . Priecē š ajā s viesnī cā s cenas un kvalitā tes attiecī ba.
Š ogad pirmo reizi izmantojā m uzņ ē muma Solvex pakalpojumus (Sanktpē terburgā ), pirms izmantojā m Ņ evas pakalpojumus. Nekā du atš ķ irī bu apkalpoš anā nepamanī ju. Lidostā pirms izlidoš anas tiek atnestas tikai lidmaš ī nas biļ etes Ņ evā , un Solvexā izlidoš anas priekš vakarā vakarā pē c 17 stundā m jā dodas uz Ņ evski pē c tā m.
Es iesaku Albenu ģ imenē m ar bē rniem vai relaksē još ai atpū tai. Jaunieš iem š eit bū s garlaicī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель окружен великолепным парком, построен в 1974 году, был полностью реновирован в 2008 году. Состоит из 3-х этажного здания. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в парковой зоне, в 650 м центра курорта, в 40 км от аэропорта г. Варна, в 1 км от автовокзала, в 15 км от гю Балчик, в 40 км от г. Добрич.
Pludmales apraksts Расстояние до пляжа 650 м. В распоряжении гостей бесплатный автобус, который курсирует каждые 30 мин. до пляжа и обратно с 9:30 до 17.30, с 15.06-15.09 — с 8:30 до 18:30. Один бесплатный переносной зонт на номер в свободной зоне (выдаётся на рецепции или на пляже, при наличии).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование, Wi-Fi до 1 Мбит/с — бесплатно, 1 основный ресторан, 3 бара: лобби-бар, снэк-бар, бар у бассейна, барбекю: 7 раза в неделю во время ужина, 1 открытый бассейн, у бассейна: зонты, шезлонги — бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с мини-аквапарком, мини-клуб (4-12 лет, 6 раз в неделю).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Водные виды спорта, пляжный волейбол (бесплатно), пляжный футбол (бесплатно), степ аэробика (бесплатно), водная гимнастика (бесплатно), дартс (бесплатно), шахматы (бесплатно), петанк (бесплатно), мини-гольф, бильярд, велосипеды напрокат, луна-парк, анимационная программа 6 дней в неделю (бесплатно).
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 169 номеров: 5 Single rooms, 159 Double rooms, 5 Apartments.

  • vanna/duša
  • droši $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese 9620, Албена, Болгария
Tālruņi: Tel: + 359 579 62886 Fax: +359 579 62805
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, гольф (платно), баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).