Dobrudzha 4*– Atsauksmes

17
Novērtējums 5.310
№14 viesnīcas reitingā Albena
3.9 Numurs
5.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
6.9 Uzturs
4.7 Infrastruktūra
Viesnīca celta 1983. gadā, sastāv no vienas 17 stāvu ēkas. Atrodas iepirkšanās promenādes sākumā un netālu no pludmales. Viesnīcā ir ļoti labs spa centrs ar daudzām procedūrām un panorāmas restorāns augšējā stāvā. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар Valerij861820
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums aģ entū rā piedā vā ja š ā du viesnī cu. Istabā mums nebija nekā du trū kumu, norē ķ inā š anā s bija normā la. Viesnī ca 1. lī nijā . Tuvumā atrodas daudzi veikali un restorā ni. Samaksā jā m par bufeti, tad viss bija diezgan daudz un garš ī gi. … Tomēr ▾ Mums aģ entū rā piedā vā ja š ā du viesnī cu. Istabā mums nebija nekā du trū kumu, norē ķ inā š anā s bija normā la. Viesnī ca 1. lī nijā . Tuvumā atrodas daudzi veikali un restorā ni. Samaksā jā m par bufeti, tad viss bija diezgan daudz un garš ī gi. Š is galds nav dā rgs, var ē st visu dienu. Labā k ir glabā t naudu uz š ī s kartes š ajā virzienā , jo ir ļ oti grū ti atrast apmainī tā jus.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu man ieteica mans tū risma operators, bet es biju apmierinā ta ar š o viesnī cu. Norē ķ ins bija lielisks, tika nodroš inā ta laba istabiņ a. Š eit ir skaista teritorija, skaista pludmale un jū ra. Mums patika viss. Internets viesnī cā ir slikts, bet ē diens š eit ir lielisks. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu man ieteica mans tū risma operators, bet es biju apmierinā ta ar š o viesnī cu. Norē ķ ins bija lielisks, tika nodroš inā ta laba istabiņ a. Š eit ir skaista teritorija, skaista pludmale un jū ra. Mums patika viss. Internets viesnī cā ir slikts, bet ē diens š eit ir lielisks. Esmu ļ oti gandarī ts, ka devos š eit atpū sties.
аватар 5ukmo90s
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Murgs un posts. Pat ļ aunā kajā murgā nebija iespē jams iedomā ties tik netī ru un nož ē lojamu viesnī cu Albenā ! Bet š e tev! Tū risma operatora vietnē ir diezgan pieklā jī gas fotogrā fijas, un atsauksmes, ka viesnī ca ir netī ra. … Tomēr ▾ Murgs un posts.
Pat ļ aunā kajā murgā nebija iespē jams iedomā ties tik netī ru un nož ē lojamu viesnī cu Albenā ! Bet š e tev! Tū risma operatora vietnē ir diezgan pieklā jī gas fotogrā fijas, un atsauksmes, ka viesnī ca ir netī ra.... nu, cilvē ki ir daž ā di)). Bet ticiet man, tie divi skaitļ i, ko ieguva mū su ģ imene, ir briesmī gi! Mums ar vī ru iedeva 513. istabas atslē gas, bet bē rniem (meita un znots) no 604. istabiņ as. Abā s istabā s ir briesmī gas melnas mē beles, netī rumi un gruž i zem mē belē m, elektrī ba vienkā rš i karā jas, logi. nekad nav mazgā ti! Vannas istabā visa santehnika ir salauzta un kaut kā salī mē ta. Pat atrasties istabā ir nepatī kami! Tā kā ieradā mies vē lu vakarā , neviens viesnī cā nesā ka risinā t pā rvietoš anas jautā jumu. Uz takas. dienā viesnī cas gide Polina, ieraudzī jusi visas š ausmas no numuriņ iem, sā ka vest sarunas ar mū su tū roperatora Bulgā rijas pusi. Bulgā rijas puse nebija pā rā k efektī va, un viņ i varē ja mū s pā rcelt uz normā lu viesnī cu tikai tad, kad bija pieslē gts Maskavas birojs. Ī sā k sakot, ja vē l neesi iegā dā jies tū ri uz Dobruju, tad pat nekavē jies, bē g no š ī s viesnī cas uz elli! ! Par š o cenu ir citas normā las viesnī cas! Vienkā rš i nav iespē jams iedomā ties, kā Eiropā var novest viesnī cu lī dz tik netī ram un nož ē lojamam stā voklim!
аватар popova61
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki! Es gribu jums pastā stī t par š o viesnī cu. Sā ksim ar negatī vo!! ! 1. Nav gaisa kondicionē tā ju 2. Nav matu ž ā vē tā ja 3. Š ausmī gi veci naktsskapī š i. 4. Salauzti skapji. 5. Salauzta duš a un jaucē jkrā ns. … Tomēr ▾ Sveiki!
Es gribu jums pastā stī t par š o viesnī cu.
Sā ksim ar negatī vo!! !
1. Nav gaisa kondicionē tā ju
2. Nav matu ž ā vē tā ja
3. Š ausmī gi veci naktsskapī š i.
4. Salauzti skapji.
5. Salauzta duš a un jaucē jkrā ns.
6. Pā rā k cietas vai pā rā k mī kstas gultas.
7. Baterijas tek.
8. Spuldzes pastā vī gi izdeg.
9. Salauzti tualetes poda vā ki.
10. Sapelē jusi grī da.
11. Saplī suš as lampas.
12. Saplī sis televizors.
13. No tā lvadī bas pults nav vā ciņ u !! ! Baterijas ir piesietas pie lī mlentes !! !
14. Nedraudzī gs personā ls.
15. Nav droš ī bas sistē mas: kad durvis aizcirtā s (Un viņ i to dara diezgan biež i), jū s uzkā pjat pie istabenes savā stā vā un lū dzat atvē rt durvis!! ! Secinā jums: TĀ VAR ATVĒ RT JEBKĀ DAS DURVIS JEBKURĀ STĀ VĀ !! !
16. Nav animatoru!! !
(Lai gan tuvumā ir viesnī ca, arī.4 zvaigznes, un tur: ū dens slidkalniņ i, bezmaksas bumbu ripinā š ana baseinā , animatori un vairā kas ainas ! ! ! (š o viesnī cu sauc par Flamingo)
Mazliet par restorā nu:
Bufete (ar absolū ti nesaprotamiem produktiem).
Zivju kū kā s ZIVJU Ā DA!! !
Arī š is "restorā ns" ir atļ auts tikai 3 reizes dienā!! !
Un plusi:
PELDBASEINS! ! !
аватар Nina_086
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vispā r mē s ar vī ru esam š okā ! Sā ksim ar to, ka mums uzreiz pateica "jū s esat lidojumā , kondicionē tā s telpas aizņ emtas, bet mē s jū s liksim rindā ".... mums uzreiz ir jautā jums, un mē s paš i ieņ ē mā m pozu no jautā juma zī mes. … Tomēr ▾ Vispā r mē s ar vī ru esam š okā !
Sā ksim ar to, ka mums uzreiz pateica "jū s esat lidojumā , kondicionē tā s telpas aizņ emtas, bet mē s jū s liksim rindā ".... mums uzreiz ir jautā jums, un mē s paš i ieņ ē mā m pozu no jautā juma zī mes.... "kā das rindas, ja jau par visu esam samaksā juš i", un tad, kā izrā dī jā s, istaba ar kondicionieri par maksu, kungi! ! ! Nu, nav vienalga par to, jo. esam š ausmī gi noguruš i! Mū su koferi nemanā mi un nekaunī gi paceļ kā du zemnieku, paprasa mū su stā vu, stulbi ieripo (č emodā ns uz riteņ iem) liftā , nospiež pogu, ejam, tad ienes koferi istabā un prasa dzeramnaudu! ! ! Hmm...nu "tev ir 100 rubļ i uz tevis".... Protams, ieejot istabā , mū su acis ir pa 5 rubļ iem katrai.... "kas tas ir?...varbū t tu kļ ū dī jies ? ? ? ".... mē beles izsmalcinā tā melnā krā sā , staļ ina laiki, kuras pat kauns likt dač ā.... kā ds dzī vo augš ē jā labajā stū rī...kā izrā dī jā s tas bija zirneklis, kas bija griež savu zirnekļ tī klu.... š eit!
Vannasistaba š ausmī gi smird no mitruma, tualete nav noskalota (atvainojos)...
Uztura ziņ ā sū dzī bu nav, vienī gais, ka nav daudzveidī bas, un katru rī tu ē dā m vienu un to paš u, bet tas nav bail, jo bija ļ oti garš ī gi, bet augļ i mums nepatika, jo. viņ i bija nenobrieduš i
Un tā mē s katru rī tu 12 dienas gā jā m pie š iem "draudzī gajiem" cilvē kiem reģ istratū rā , lai nomainī tu istabu ar kondicionē tā ju un katru dienu droš i tikā m ierakstī ti RINDĀ!! ! ))) Smieklī gi puiš i ī sumā!! ! )))
Tī rī š ana istabā ir katru dienu, principā laba, bet, tā kā sadrupinā tie cepumi nogulē ja pie naktsgaldiņ a 12 dienas, tie gulē ja lī dz gultas tika pā rvietotas atpakaļ =))) Starp citu, kā izrā dī jā s, laba tī rī š ana bija tikai mū su 13 stā vā jautā jā m citiem atpū tniekiem, viņ i nav apmierinā ti ar š o lietu!! !
Tualetē pē dē jā dienā smirdē ja tik ļ oti, ka man sā pē ja galva (organisms reaģ ē uz smarž ā m).
Mums patika pati Albena, ī paš i virtuve un jū ra.
Starp citu, baseins Dobrudž ā tikai sā kumā bija super, ieraugot viņ us citā s viesnī cā s, mē s raudā jā m ((((((((Mū sē jie izrā dī jā s visvairā k atpalikuš ie, patiesī bā , tā pat kā pati Dobrudž a !! ! ) viesnī ca apstā jā s laicī gi, ap 1980 - om!! !
Izstaigā jā m citas viesnī cas, ieejot tajā s jū ties forš i, un Dobruja, acī mredzot, izdala siltumu!! !
Arī citā s viesnī cā s gaisa kondicionieris karā jas katrā istabā ! Nez kā pē c Dobrujas saimnieki jau 30 gadus spī tī gi taupa uz š o !! !
Gulē jā m, protams, kaili, apsegti ar slapjiem dvieļ iem, savā dā k nekā ! Karstums ir neticams!! ! ! Vispā r bez kondicioniera nav iespē jams!!!!! !
Tā ka cienī jamie tū risti nebrauciet uz turieni, bet ja jau esat nopirkuš i biļ etes un apmetī sieties š ajā viesnī cā , mainiet uz citu!!!! ! ! Nekas sliktā ks par Dobrudju!!!!!! !
Laikam visu izstā stī ja, ja kas jautā! ! !
купаемся в море
аватар ma1yshka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Neskatoties uz visā m negatī vajā m atsauksmē m, es tomē r devos uz turieni ar draugu. Uzreiz noskaņ ojos uz to, ka atnā kš u uz veco viesnī cu un pē c kaut kā izlasī š anas gaidī ju daudz..... Bet man viss patika, varbū t protams mums paveicā s, mums viss strā dā ja, viss bija labi, mē s sadraudzē jā s ar uzņ emš anu (kā viņ i to sauc). … Tomēr ▾ Neskatoties uz visā m negatī vajā m atsauksmē m, es tomē r devos uz turieni ar draugu. Uzreiz noskaņ ojos uz to, ka atnā kš u uz veco viesnī cu un pē c kaut kā izlasī š anas gaidī ju daudz..... Bet man viss patika, varbū t protams mums paveicā s, mums viss strā dā ja, viss bija labi, mē s sadraudzē jā s ar uzņ emš anu (kā viņ i to sauc). Mums bija tikai brokastis un visu pā rē jo es nevarē ju pā rvarē t š o milzī go galdu, proti, es neizmē ģ inā ju visu no tā s lielā s daž ā du ē dienu izvē les))))) Vienī gais mī nuss ir tas, ka nav gaisa kondicionē š anas, bet es esmu cilvē ks, kurš vienmē r dzī vo ar kondicionieri, neskatoties uz visu, izdzī voja)))) Un nekas nevarē ja sabojā t manu atvaļ inā jumu! ! ! Ziniet, es domā ju, ka viss ir atkarī gs no noskaņ ojuma, man ir ar ko salī dzinā t, bet es nedomā ju, ka Dobruja ir slikta viesnī ca, tas ir ļ oti personiski! Un jū s varat tur dzī vot! Un kā ! Mū zika viesnī cā jā.23. 30...bet ja jū s nā kat izklaidē ties un atpū sties, tad kā š ī mū zika var traucē t?? ? ? Pilsē ta ir ļ oti mī ļ a, draudzī ga, katrā kafejnī cā ir sava dzī vā mū zika, visi zina krievu valodu)))
Kopumā esmu ļ oti apmierinā ta ar atpū tu un paš u viesnī cu arī ! Galu galā galvenais ir pozitī va attieksme! Un vē lme atpū sties, nevis meklē t vainas niekiem; )
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Albenā nav sliktā kas viesnī cas. Tas nav 4 zvaigznes, bet 0.5. Kopš celtniecī bas laikiem 1967. gadā nav bijis remonts, mē beles vecas, nav kondicioniera, kanalizā cijas sistē ma jau sen jā maina - vienmē r smaka no tualetes (nopirka gaisa atsvaidzinā tā jus paš i). … Tomēr ▾ Albenā nav sliktā kas viesnī cas. Tas nav 4 zvaigznes, bet 0.5. Kopš celtniecī bas laikiem 1967. gadā nav bijis remonts, mē beles vecas, nav kondicioniera, kanalizā cijas sistē ma jau sen jā maina - vienmē r smaka no tualetes (nopirka gaisa atsvaidzinā tā jus paš i). Istabā s uzkopš ana ir tikai gultas uzklā š ana, nekad nav sū ktas, uz abaž ū riem muš as no pagā juš ā gada. Baseins nekad netika tī rī ts, daudzi bē rni saķ ē ra enterovī rusa infekciju, to apstiprinā ja vietē jie ā rsti. Attieksme pret krieviem kā "cū ku cilti. Ē diens ir slikts, nav pat ne miņ as no nacionā lā s krā sas. Daž kā rt pusdienā s iedeva vakariņ as, kuras netika ē stas. augstprā tī gi nomet no sauļ oš anā s krē sliem lietas un uzreiz pā rdod š os sauli. sauļ oš anā s krē sli, lai gan pludmale ir bezmaksas. Biju Albenā pirms 7 gadiem, viss mainī jā s uz slikto pusi, izbraucu neatpū š oties, vairā k par pē du Bulgā rijā bijuš ie "brā ļ i" aizmirsa visu labo. Aizmirsu - viesnī cā.17 stā vi, bet lifti nepā rtraukti plī st, nā cies gaidī t 20 minū tes. Ja brauc uz Bulgā riju, tikai ne uz Albenu, ja uz Albenu, tikai ne uz Dobruž du, viss atvaļ inā jums ir nekaunī ga naudas vilkš ana, atliek tikai jū ra, mums ir š ī .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар hun75
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bija š ajā viesnī cā.2009. gada septembra pirmajā pusē . Tū lī t sā kš u ar negatī vo. 1. Istabā s NAV kondicionieri! Precī zā k, gandrī z neviens. Ja skrupulozi parē ķ ina, tad tiks drukā ts ducis telpu ar kondicionieriem, tos var redzē t no gaisa kondicionē tā ju blokiem, kas atrodas uz ē kas ā rsienā m. … Tomēr ▾ Bija š ajā viesnī cā.2009. gada septembra pirmajā pusē . Tū lī t sā kš u ar negatī vo. 1. Istabā s NAV kondicionieri! Precī zā k, gandrī z neviens. Ja skrupulozi parē ķ ina, tad tiks drukā ts ducis telpu ar kondicionieriem, tos var redzē t no gaisa kondicionē tā ju blokiem, kas atrodas uz ē kas ā rsienā m. Bet ko dod š is desmitnieks uz gandrī z trī ssimt istabu fona viesnī cā ! Neticiet pasakā m par “centralizē to gaisa kondicionē š anu”, viesnī cas bū vniecī bas projekts ir ļ oti vecs un “padomju”, un Dobrujā rekonstrukcijas nebija. Labi, ka es tur biju septembrī , nevis jū lijā . Es nevaru iedomā ties, ka tur varē tu bū t jū lijā bez gaisa kondicionē š anas. 2. Reģ istratū rā viņ i sistemā tiski rupji un maldina. 3. Vakaros nav iespē jams gulē t, jo viesnī cā ir atvē rts restorā ns ar Ļ OTI skaļ u "dzī vu" mū ziku, kas skan lī dz 23.30 (es pamanī ju). Cieš i aizvē rti logi nepalī dz, jo tie ir ļ oti slikti.
Mū zika ī paš i kaitina viesus "vē sajā s" istabā s ar balkonu un skatu uz jū ru. Numuri bez balkona, kas atrodas ē kas aizmugurē , bez skata uz jū ru, ir klusā ki. 4. Telpas ir Ļ OTI, Ļ OTI vecas un netī ras. Istabas ir mazas, it ī paš i tā s, kurā m nav balkona, tā m pat nav iebū vē ta skapja gaitenī , te skapis ir tieš i istabā . Mē beles brū k. Logi neaizveras cieš i, ar stipru lietus ū dens noplū st caur logiem uz palodzes. Santehnika gandrī z visā s telpā s ar defektiem, ī paš i tualetē s (2 no trim, ko redzē ju, nestrā dā ja vai plū da). To paziņ oju ar pilnu atbildī bu, jo "dzī voju" trī s š ī s viesnī cas istabā s. Numuros nav seifu, seifu var iznomā t reģ istratū rā , uz 2 nedē ļ ā m cena 29 levas (ap 15 eiro).
Es aprakstī š u savu uzturē š anos š ajā viesnī cā . Gribu atzī mē t, ka rezervē ju istabu ar balkonu (un skatu uz jū ru), kas uz kupona ir rakstī ts melnbaltā krā sā.
Tā tad, pē c standarta anketas aizpildī š anas saņ emu reģ istratū rā atslē gu un...Es pats nesu savas mantas uz istabu, jo nav speciā li apmā cī tu š veicē ju š ā diem gadī jumiem kā klasei. Es ieeju istabā un redzu ...ka nav balkona, un attiecī gi arī skats uz jū ru. Es aizeju uz reģ istratū ru un pieklā jī gi saku: "Tu noteikti kļ ū dī jies, man iedeva nepareizu numuru, paskatieties uz manu kuponu, tur ir rakstī ts istaba ar balkonu. " Uz ko bez atvainoš anā s saņ emu: "mums ir maz istabu ar balkonu. " Pē c tam administratore novē rš uzmanī bu no manis. Nā cā s vē lreiz pievē rst uzmanī bu savai problē mai, uz ko tika saņ emta atbilde: "kad bū s tā ds cipars, mē s pā rcelsimies. " Nu ko tu vari darī t, es nodomā ju. Ir pā rklā jumi. Tad es pā rliecinā jos, ka mani maldina, sakot, ka nav skaitļ u. Telpas bija, bet tā s tika paturē tas tū ristiem, kuri atnā ca "no ielas" un atnesa ī stu naudu, nevis talonu. Turklā t istaba ar balkonu ir dā rgā ka nekā istaba bez balkona.
Tā tad, es dodos atpakaļ uz savu istabu un sā ku izpakot lietas. Es š ņ ukstu un smarž oju...Smakas avota meklē jumi mani aizveda uz vannas istabu uz tualeti, rū pī gi aizvē rtu ar vā ku. Paceļ u tualetes poda vā ku un redzu smakas avotu. To sauc par cilvē ka fekā lijā m (fekā lijā m). Uz maš ī nas cenš os izlabot situā ciju - notecinā t ū deni un nomazgā t sveš us izkā rnī jumus. Vienalga, kā ! Tualete nedarbojas. Tajā nav ne pilī tes ū dens. Ko š ī situā cija nozī mē ? Acī mredzot bija tā : kā ds (fekā liju raž otā js) iekā rtojā s viesnī cā nedaudz agrā k par mani. Ierodoties istabā , pirmais, ko viņ š (vai viņ a) nolē ma iet "pa lielam", ko viņ š diezgan veiksmī gi ī stenoja. Pē c tam, sapratis, ka tualete nedarbojas, viņ š izgā ja no istabas, iespē jams, dabū jot vē l vienu. Tā lā k reģ istratū ras darbinieki, ZINOT, ka telpa nav gatava uzņ emt apmeklē tā ju un droš i vien zinot par izkā rnī jumiem tualetē , dod man š o numuru. Kā sauc š o viesnī cu darbinieku rī cī bu? To sauc par rupjī bu.
Tad es steidzos atpakaļ uz reģ istratū ru un palū dzu nomainī t savu numuru. Uz ko man meloja, ka viņ iem nav citu numuru. MELO, jo pē c kā da laika, kuru pavadī ju strī doties ar reģ istratū ras darbiniekiem, parā dī jā s brī va istabiņ a. Tā tad viņ i man atkal iedeva citu istabu bez balkona, bet ar strā dā još u tualeti, un es par to jau priecā jos. No dī vainī bā m otrajā istabā es pamanī ju, ka viens no dvieļ iem nebija vannas istabā , bet gan gulē ja uz palodzes pie loga, slapjš un netī rs. Tad es sapratu, ka tas ir, lai savā ktu lietus ū deni, kas plū st pa logu. Dobrujas viesnī cai tas ir sī kums. Es pavadī ju vienu nakti š ajā istabā . Nā kamajā rī tā es tikos ar sava tū risma operatora pā rstā vi, viņ am sū dzē jos, un viņ i uzreiz atrada man istabu ar balkonu. Š ī bija mana treš ā istaba š ajā viesnī cā.
Ja godī gi, vē lā k nož ē loju, ka pā rcē los no otrā s istabas uz treš o, jo istaba ar balkonu (un skatu uz jū ru) vakaros izrā dī jā s daudz trokš ņ ainā ka, un es nevarē ju aizmigt pirms restorā na ar " dzī vā mū zika" slē gta lī dz 23.30 . Bet lepnums vairs neļ ā va atjautā t. Jā , un pludmales piederumi telpā bez balkona, lai nekur izž ū tu. Un te bija kaut kā da paš taisī ta virve uz balkona, kur diezgan veiksmī gi ar paš as veļ as š ķ ipsnā m izž ā vē ju peldbikses un dvieļ us. Atkal vakaros ir patī kami sē dē t uz balkona un apbrī not jū ru. Par skatu uz jū ru. No 6-7 un zemā kajiem stā viem jū ra ir slikti redzama.

Nu nav nekā laba Dobrujas viesnī cā ? Nē , kā pē c tur ir. Ir liels (25 metri) iekš telpu peldbaseins ar apsildā mu hlorē tu ū deni. Ž ē l, ka tas tiek slē gts agri. Ir lē ts restorā ns.
Tieš i restorā nam ir 4 zvaigznes, savukā rt paš ai viesnī cai ir 3 zvaigznes, jo pie ieejas ir atbilstoš a zī me. Kā ds pā rskatā rakstī ja, ka brokastu laikā tas bija cieš i ar tē jas lapā m, un tā pē c es to neievē roju. Pusdienas un vakariņ as, ja tā s nav iekļ autas biļ etē , nopē rkamas uz vietas. Pusdienas maksā.10 levas (ap 5 eiro), vakariņ as 12 levas (ap 6 eiro). Pusdienā s un vakariņ ā s par visiem dzē rieniem ir jā maksā papildus. Sula (no iepakojuma), ū dens maksā.1-1.5 levas, vī ns, brendijs 3-4 levas. Bet tomē r pusdienot un vakariņ ot š eit ir izdevī gi pē c dā rgā Albena standartiem. Ē diens kopumā ir labs. Jū s varat doties uz restorā nu nemaksā jot, pā rbaudī t paš reizē jo diē tu un tikai pē c tam izlemt, vai palikt un maksā t vai doties prom. Restorā nā ir draudzī gi viesmī ļ i, pā rsvarā gados vecā ki cilvē ki, kuri lieliski runā krievu valodā . Š eit jā atzī mē , ka gandrī z visi bulgā ri, kas vecā ki par 30-40 gadiem, labi pā rvalda krievu valodu. Jaunieš i nezina krievu valodu, bet ar viņ iem var sazinā ties angliski.
Vissvarī gā kā un vienī gā patī kamā lieta, kuras dē ļ daudzi cilvē ki ierodas Albenā , ir jū ra, pareizā k sakot, pludmale. Jā , tieš ā m, Albenas pludmale ir brī niš ķ ī ga! Platas, ietilpī gas, ē rtas, izcili mī kstas smiltis. Ir daudz duš as punktu, pā rģ ē rbš anā s kabī ņ u, atkritumu tvertņ u. Pludmale tiek tī rī ta vakaros, tā pē c tā ir diezgan tī ra, lai gan izsmē ķ i un nelieli gruž i ir klā t (bet tas jau ir gnī da). No viesnī cas izejas lī dz jū rai aptuveni 400 metri pa ī sā ko ceļ u. Sauļ oš anā s krē sla un matrač a noma zem lietussarga maksā.15 levas dienā , tā pē c gandrī z visi ir tukš i, un kompetenti atpū tnieki atrodas smiltī s, jo ir daudz brī vas vietas. Netā lu no pludmales nopirku paklā jiņ u par 6 levā m un lietussargu (mazo) par 10. Lielais maksā.18 levas. Visi tā dara, nevajag par to kaunē ties. Tad es atnesu š o lietussargu mā jā s. Viņ š neietilpa č emodā nā , bet lidostā viņ am atseviš ķ i pielī mē ja birku, un viņ š lieliski lidoja.
No Bulgā rijas vispā r daudz pasaž ieru atveda lietussargus, var sajaukt. Pieredzē juš i un lidot tur ar saviem lietussargiem.
Albē nas priekš rocī ba ir š eit esoš ajiem krievu tū ristiem, galvenokā rt pensionā riem un mā miņ ā m ar maziem bē rniem. Nav jaunatnes, bet nav arī blakussē dē tā ju. Visi krievi, kurus es tur satiku, bija diezgan pieklā jī gi cilvē ki.
Arī Albenā ir labs gaiss.
Par piekļ uvi internetam. Gandrī z katrā viesnī cā ir istaba ar datoriem un interneta pieslē gumu. Tas viss darbojas uz kartē m. Jū s varat iegā dā ties karti reģ istratū rā . Patī kami, ka kartes ir universā las, proti, pirktas vienā viesnī cā Albenā , darbojas visā s viesnī cā s. Darbs ar š iem datoriem ir nedaudz neparasts, bet diezgan ē rts. Fakts ir tā ds, ka viņ iem nav pazī stamo Windows lietotā ju. Viss, ko lietotā js var darī t, ir palaist daž as no visbiež ā k izmantotajā m programmā m. Starp tiem ir Word, Excel, Internet Explorer, ICQ, Skype….
Es veiksmī gi izmantoju Skype, tā pē c zvani uz dzimteni man maksā ja santī mu. Tiesa, mikrofoni, kas viņ iem strā dā , ir deficī ts. Bet vienmē r ir datori ar strā dā još iem mikrofoniem to centrā lajā punktā - tur, kur sē ž viņ u dež urē još ais datorinž enieris (viesnī ca ir ceļ ā uz jū ru no Dobrujas, nosaukumu neatceros).

Es Albenā neatradu vairā k pozitī vu lietu. Cenas š eit ir augstas, salī dzinot ar kaimiņ u vietā m. Garlaicī gi, jaunieš u ir maz. Gandrī z nekā das izklaides. Ir 500 metru gara promenā de ar visā diem veikaliem un stendiem. Ir vairā ki restorā ni ar "dzī vo mū ziku", kas drī zā k traucē viesnī cas viesiem gulē t, nevis izklaidē apmeklē tā jus. Ir diskotē ka, bet septembrī nebija cilvē ku (un skanē ja skaļ a mū zika). Tikai daž as viesnī cas lī č a ekstrē mā kajos nostū ros un daž as treš ā s lī nijas viesnī cas necieš no mū zikas. Bet treš ā lī nija ir paredzē ta tikai jauniem un enerģ iskiem. Treš ā lī nija kalnā , uzkā p apmē ram 200 pakā pienus!
Domā ju, ka lī dz 23.30 tiek atskaņ ota skaļ a mū zika, lai traucē tu klientam miegu. Klients guļ , tirdzniecī ba nenotiek. Atpū tnieki tiek apzinā ti turē ti nomodā , lai viņ i dotos iepirkties un ē stuvē s. Vakarā nekas cits nav jā dara. Laiks ir tē rē ts, tas ir kauns. Kaut kur gan redzē ju pieminē jumu par zinā mu “Albena likumu par klusumu”, kurā teikts, ka skaļ ai mū zikai nevajadzē tu bū t daudz agrā k par 23.30. Visas viesnī cas kū rorta kompleksā Albena un viss kū rorta komplekss Albena pieder vienam uzņ ē mumam. Un tas nav noslē pums. Tā pē c starp viesnī cā m nav konkurences, lī dz ar to arī pretī gs serviss. Turklā t š is uzņ ē mums izmanto zī molu Albena, nepamatoti ceļ cenas, bet nepietiekami investē kū rorta kompleksā . Es personī gi nesaprotu, ko viņ i tur domā par savu nā kotni, jo normā ls cilvē ks, reiz nonā cis bardakā , ko sauc par Albenu, nekad vairs tur nebrauks.
Nu, izņ emot varbū t turī gus gados vecā kus krievus, kuri nerunā sveš valodā s, baidā s no Turcijas un pat pieklā jī gi kurli. Liekš ķ ere, padomju dienests! Daudz maldinā š anas. Piemē ram, visiem taksometriem ir cenu zī mes ar fiksē tu kilometra cenu, bet viņ i par š ā du cenu nebrauc. Tā pat kā ar privā tu tirgotā ju Krievijā , arī ar š iem “taksistiem” ir jā kaulē jas un iepriekš jā vienojas par brauciena cenu. Turklā t ceļ ojuma cena bū s dā rgā ka nekā Maskavā ! Autoostas apkaimē atrodas arī "lielveikals" "LIDI" - lielā kais pā rtikas veikals Albenā . Tur viņ i nemitī gi mē ģ inā ja mani apkrā pt.

Tas ir tas, kas darbojas Albenā skaidri un bez viltus, tā pē c tā ir autoosta. Autobusi un ē rti mikroautobusi, piemē ram, mū su mikroautobusi, regulā ri un stingri saskaņ ā ar grafiku kursē uz Varnu (caur Kranevo un Golden Sands), Dobrihu, Balč iku. Divreiz dienā ir marš ruti uz Kaliakras ragu. Biļ eš u cenas ir diezgan mē renas.
Bet arī š eit neiztika bez muš iņ as. Visi marš ruti beidz darboties diezgan agri, tā pē c pulksten 19 bū s jā dodas, piemē ram, uz Zelta smiltī m uz diskotē ku, vē lā k ļ oti dā rgs ir tikai taksometrs. Atgriež oties no kaut kurienes pē c 20.00 bū s tas pats tikai ar taksi. Lī dz Kranevo un Balchik var nokļ ū t ar kā jā m gar jū ru. Lī dz Kranevo no pē dē jā s Albenas viesnī cas gar pludmali ir aptuveni kilometrs, lī dz Balč ikam pa molu aptuveni 5 kilometri. Ja stā vat ar skatu uz jū ru, Kranevo ir labajā pusē , Balč ika ir pa kreisi. Dobrihā (reģ iona centrā lā pilsē ta, kur pieder arī Albena) redzē ju pavisam citus bulgā rus nekā piekrastē . Tur cilvē ki ir ļ oti pieklā jī gi, nav izlutinā ti ar vieglu naudu no tū ristu maldinā š anas. Augļ u cenas Dobrihā ir vismaz 5x lē tā kas nekā Albenā utt.

Rezumē jot varu teikt, ka tik slikti atvaļ inā jumi ā rzemē s nav bijuš i. Pē c š ī s "atpū tas" bija jā dodas ī stā atvaļ inā jumā uz Taizemi.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
albenā ir 5 zvaigž ņ u flamingo-grand viesnī cas, atpū š aties tur un nesū dzieties tū roperatori iegrū ž vecā s viesnī cā s kur neviens nebrauc pē c lielas naudas un tad sū dzas par Bulgā rijas kū rortiem cena augustā Dobrujas viesnī cā ar brokastī m bija 10 leva uz vienu dienu es pats atpū tos Paņ emiet vī zas Bulgā rijas vē stniecī bā un brauciet tur viesnī cas ir tukš as. … Tomēr ▾ albenā ir 5 zvaigž ņ u flamingo-grand viesnī cas, atpū š aties tur un nesū dzieties tū roperatori iegrū ž vecā s viesnī cā s kur neviens nebrauc pē c lielas naudas un tad sū dzas par Bulgā rijas kū rortiem cena augustā Dobrujas viesnī cā ar brokastī m bija 10 leva uz vienu dienu es pats atpū tos Paņ emiet vī zas Bulgā rijas vē stniecī bā un brauciet tur viesnī cas ir tukš as.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Rinusya
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es neesmu izvē lī gs cilvē ks. Bet, ja skatā s uz cenas un kvalitā tes attiecī bu, tad par š o naudu Turcijā var atpū sties visu vasaru. Š is ir pirmais negatī vais. Otrs mī nuss ir milzu melnie tarakā ni. Treš ā - lapsenes, kas dzī vo istabā s. … Tomēr ▾ Es neesmu izvē lī gs cilvē ks. Bet, ja skatā s uz cenas un kvalitā tes attiecī bu, tad par š o naudu Turcijā var atpū sties visu vasaru. Š is ir pirmais negatī vais. Otrs mī nuss ir milzu melnie tarakā ni. Treš ā - lapsenes, kas dzī vo istabā s. Ceturtais - gaisa kondicionē š anas un balkonu trū kums (ne katrā istabā , un tā kā neesmu skandalozs cilvē ks, tad numuru nemainī ju). Viss pā rē jais bija lieliski. Albenas pludmale ir labā kā pludmale!! ! ! Lai gan Dobrujai nav savas pludmales, un tas arī ir mī nuss. Ē diens 4 personā m, jo ​ ​ desiņ as un sieri ir vienkā rš i briesmī gi, zupas neprot gatavot, un otrajā atpū tas nedē ļ ā jau gribē jā s mā jas zupu. Bet ir kaudzes augļ u (arbū zi, ķ irš i, persiki, ā boli, apelsī ni)......Atseviš ķ a dziesma par milzu albatrosiem ! ! ! Kuri sā k bļ aut kā pirmie gaiļ i zem logiem, viņ u izsaucieni lī dzinā s vai nu bē rnu kliedzieniem vai ķ iķ inā š anai, un tā kā gaisa kondicionē tā ju nav un logi visu laiku vaļ ā , vajadzē ja klausī ties viņ u dziedā š anu plkst. 5 no rī ta. Ā ra baseins ir parasts, bet iekš telpu ļ oti parocī gs, jo, ja nebū tu labs laiks, tad tur varē tu pavadī t laiku. Ir arī ļ oti silts iekš telpu peldbaseins. Vestibila bā rs..........nuuuuu jā ir pica, bet kā jau rakstī ju viņ iem ir desas beee, un no tā tapa pica. Frī kartupeļ i ir nedaudz sausi. Bet es nevē los dzert Pepsi, Merinda, Sprite un alkoholu (katru daž ā du). (Nu, tas ir, ja jums ir viss iekļ auts). Citā di pā rē jais man patika, jo svarī gā kais ir MOOOORE !! ! ! LABĀ KAIS PASAULĒ!!! ! ! Nu pozitī vas emocijas no festivā la!! ! ! (Mums ir, mums ir jā izmē ģ ina viss salī dzinā jumam. Un š ī viesnī ca nav izņ ē mums). Veiksmi.
Добруджа Вид на Добруджу с моря. море Вид со 2-го этажа на бассейн. Вид с 15-го этажа. Закрытый бассейн. Номер Ванная
Parādīt vairāk »


iemiesojums allagold100
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
iemiesojums piskareva28
runāt par pārtiku. Vai ārstēšana tiek apmaksāta atsevišķi vai iekļauta ekskursijas cenā? Es dzirdēju, ka viesnīca ir veca, vai ne?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель построен в 1983 году, состоит из одного 17-этажного здания. Расположен в начале торговой прогулочной улицы и недалеко от пляжа. В отеле очень хороший бальнеологический центр с множеством процедур и панорамный ресторан на верхнем этаже. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В центре курортного комплекса Албена, в 45 км от аэропорта города Варна, в центральной части курорта, в 700 м от автобусной станции, в 15 км от г. Балчик, в 40 км от г. Добрич.
Pludmales apraksts Отель расположен в 150 м от пляжа. На пляже зонтики, шезлонги: бесплатно (1 зонт и 2 шезлонга на номер; матрасы — платно). Интернет Wi-Fi: бесплатно
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi бесплатно (в лобби и ресторане), 3 конференц-зала: (30, 110 и 250 мест), гараж платно, 1 лобби бар, 2 ресторана: основной ресторан (на 350 чел.), панорамный ресторан «Синее небо» (на 120 чел.), 1 панорамное кафе-кондитерская на 15-м этаже, 1 крытый бассейн, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых (в крытом бассейне), луна-парк (на территории комплекса, платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бальнеологический центр — Медика Албена, процедуры для лица и тела платно, солярий платно, мини-гольф платно (на территории курорта), верховая езда платно (на территории курорта), волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно, футбол на пляже бесплатно, теннисный корт платно (на территории курорта).
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 286 номеров.

  • vanna/duša
  • $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
Adrese Albena Resort, 9620 Albena, Bulgaria
Tālruņi: Tel: +359579622020, +359885853319 Fax: + 35957962216
Tīmekļa vietne: Dobrudzha
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.