Detskii ozdorovitelnyi lager Brigantina 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 5.610
№17 viesnīcas reitingā Albena
6.0 Numurs
6.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
4.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Bērnu nometne atrodas Albenas kūrortā, 30 km attālumā no Varnas, aizsargājama meža tiešā tuvumā un 600 m no jūras krasta. "Brigantiņa" uzņem viesus vecumā no 7 līdz 14 gadiem. Nometne dibināta 2004. gadā. Pārstāv 4 divstāvu ēkas: "Kalina", "Malina", "Bērzs" un "Yagoda". Nometne piemērota ikvienam, kurš izvēlas pludmales brīvdienas un tajā pašā laikā vēlas uzlabot savu veselību.Vairāk →
аватар bdg1974
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pati viesnī ca nav slikta, bet nometnes organizā cija ir bezjē dzī ga! Ļ oti vienmuļ a ē dienkarte, maz dā rzeņ u un augļ u, biež i vien negatavi. Nav deklarē tu aktivitā š u (apļ i / sadaļ as), "padomdevē ju" izlaidī ga, neievē rojoš a attieksme. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca nav slikta, bet nometnes organizā cija ir bezjē dzī ga! Ļ oti vienmuļ a ē dienkarte, maz dā rzeņ u un augļ u, biež i vien negatavi. Nav deklarē tu aktivitā š u (apļ i / sadaļ as), "padomdevē ju" izlaidī ga, neievē rojoš a attieksme. Padomā divreiz, pirms sū ta uz turieni savu bē rnu!
Viedoklis ir subjektī vs.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ļ oti iesaku š o nometni! Ē diens ļ oti vienmuļ š , maz dā rzeņ u, augļ u, biež i vien negatavi. Nav deklarē tu apļ u/sekciju, no rī ta 1.5h jū ra, vakarā - baseins. Pā rē jā laikā bē rni ir paš i. Pā ris ekskursijas 3 nedē ļ u laikā , pā rē jie braucieni ir iepirkš anā s. … Tomēr ▾ Ļ oti iesaku š o nometni! Ē diens ļ oti vienmuļ š , maz dā rzeņ u, augļ u, biež i vien negatavi. Nav deklarē tu apļ u/sekciju, no rī ta 1.5h jū ra, vakarā - baseins. Pā rē jā laikā bē rni ir paš i. Pā ris ekskursijas 3 nedē ļ u laikā , pā rē jie braucieni ir iepirkš anā s. Nav skaidras naudas uzskaites: "padomnieki" paš i maina naudu pret levā m, paš i izsniedz, uz jautā jumu "Cik atlicis" - atbilde ir: "Pietiek tev! "
"Padomdevē ju" neievē roš ana, izsmiekls, ņ irgā š anā s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki, es š ovasar atpū tos š ajā nometnē no 6. lī dz 20. augustam (Maļ inas ē kā ). Pirmo reizi mū ž ā devos uz ā rzemē m un pat viena, man bija 14 gadi. Pirms aizbraukš anas "izrā vu cauri" visas vietnes, visur rakstī ja tikai, ka viss kā rtī bā , viss ir brī niš ķ ī gi. … Tomēr ▾ Sveiki, es š ovasar atpū tos š ajā nometnē no 6. lī dz 20. augustam (Maļ inas ē kā ). Pirmo reizi mū ž ā devos uz ā rzemē m un pat viena, man bija 14 gadi. Pirms aizbraukš anas "izrā vu cauri" visas vietnes, visur rakstī ja tikai, ka viss kā rtī bā , viss ir brī niš ķ ī gi. . . Bet paskaties atsauksmes. . . Es vienkā rš i neticē ju, bet velti. . . Ko es redzē ju ieejot istabā...pirmais, ko iegā ju istabā , viss bija kā rtī bā , tī rs, kā rtī gs, bet ieejot vannas istabā bija kaut kas: grī da bija noklā ta ar ū deni (vē lā k mums paskaidroja, ka kanalizā cija tek), duš as ū dens, kā izlietnē , neaizveras, tas ir š ausmī gi. . . Un tā baroš anas normas. , istabiņ a lieliska (neskaitot vannas istabu un tarakā nus), balkons labs. Lī dz jū rai 15-20 min. , garš un tā ls, bet lieliska pastaiga pa mež u (neskaitot zirgu kū tsmē slu smaku), bet apkā rt mež am ir cits ceļ š uz jū ru, iznā k ā trā k un bez smakas. . . Viesnī cai ir savs mazs baseins, netā lu no pilsē tas lē tā kā lielveikala "Lydia", var pastaigā ties pa "Arbat" kā mē s to saucā m, tas ir 5 minū tē s. gā jienā no viesnī cas, bē rniem no 18 gadiem ir naktsklubs "Tsar". Kopumā pilsē ta un viesnī ca ir lieliska, iesaku jums atpū sties š ajā viesnī cā , un, ja jū s cieš at no vannas istabas vai tarakā niem, sazinieties ar reģ istratū ru, kas atrodas Kalina ē kā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
2011. gada pirmais gads bija lielisks atvaļ inā jums, liels paldies grupas vadī tā jai Gaļ inai Andrejevnai, bē rns neslimoja, katru dienu gā ja uz jū ru, tika kontrolē ts. 2012 mums neko nestā stī ja par konsultantu, ieraudzī ja lidostā , meitenei tikko palika 18, kā rezultā tā viņ a naktī staigā ja, bē rni nevarē ja viņ u pamodinā t no rī ta, viņ a dzē ra, viņ i nesasniedza jū ru, bē rni savaldī ja sevi un padomdevē ju, kas tur nā ca tusē t un atpū sties ! Paldies Dievam, mū su puikas ir labi audzinā ti bē rni, un viņ i prot uzvesties! Grupā , š ķ iet, bija 15 cilvē ki, vecumā no 10-14 gadiem. … Tomēr ▾ 2011. gada pirmais gads bija lielisks atvaļ inā jums, liels paldies grupas vadī tā jai Gaļ inai Andrejevnai, bē rns neslimoja, katru dienu gā ja uz jū ru, tika kontrolē ts. 2012 mums neko nestā stī ja par konsultantu, ieraudzī ja lidostā , meitenei tikko palika 18, kā rezultā tā viņ a naktī staigā ja, bē rni nevarē ja viņ u pamodinā t no rī ta, viņ a dzē ra, viņ i nesasniedza jū ru, bē rni savaldī ja sevi un padomdevē ju, kas tur nā ca tusē t un atpū sties ! Paldies Dievam, mū su puikas ir labi audzinā ti bē rni, un viņ i prot uzvesties! Grupā , š ķ iet, bija 15 cilvē ki, vecumā no 10-14 gadiem. Puiš i bija slimi! Vakarā , kad puiš i savā ca visus pļ ā pā tā jus istabā , tur bija gan puiš i, gan meitenes, pa balkonu viņ u istabā iekā pa padomnieks no citas vienī bas, piespieda tupē t (audzinā š anas nolū kos), debī ls, kliedza viņ us, ka viņ i it kā neuzvedā s, viņ am likā s, ka mū su grupa ar viņ u kopā brauca ekskursijā s, ar kā dā m tiesī bā m viņ am vispā r tuvoties bē rniem, bē rni par viņ u sū dzē jā s, bet neviens no pieauguš ajiem tam nepievē rsa uzmanī bu ! ! ! Viņ š aizgā ja nā kamajā dienā , ...vecā ki izdara secinā jumus paš i.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
bē rni atpū tā s brigantī nas nometnē , veseli bē rni aizgā ja, vienkā rš i nenā ca uzzinā t, kontroles nav! ! ! vispā r nekas labs nav! un pirms sū tī t bē rnus uz nometni izlasi visas atsauksmes par nometni … Tomēr ▾ bē rni atpū tā s brigantī nas nometnē , veseli bē rni aizgā ja, vienkā rš i nenā ca uzzinā t, kontroles nav! ! ! vispā r nekas labs nav! un pirms sū tī t bē rnus uz nometni izlasi visas atsauksmes par nometni
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Š ogad bē rniņ š atpū tā s brigantī nas nometnē , aizbrauca vesels, un ieradā s ar puš ā m, kontroles nav gan no ā rstiem, gan pieauguš ajiem! MĪ Ļ IE VECĀ KI NELAIDIET BĒ RNU UZ NOMETNI! ! ! … Tomēr ▾ Š ogad bē rniņ š atpū tā s brigantī nas nometnē , aizbrauca vesels, un ieradā s ar puš ā m, kontroles nav gan no ā rstiem, gan pieauguš ajiem! MĪ Ļ IE VECĀ KI NELAIDIET BĒ RNU UZ NOMETNI! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki, š ogad atpū tos š ajā nometnē no 17. jū nija lī dz 1. jū lijam. Pirmo reizi uz ā rzemē m devos viena (14 gadi). Liela daļ a no lasī tā š ķ iet nepatiesa. Jā , infrastruktū ra nometnē nav ī paš i attī stī ta, jā , pilsē tā varē tu viegli nokļ ū t, bet tas ir atkarī gs no tā , kā di konsultanti. … Tomēr ▾ Sveiki, š ogad atpū tos š ajā nometnē no 17. jū nija lī dz 1. jū lijam. Pirmo reizi uz ā rzemē m devos viena (14 gadi). Liela daļ a no lasī tā š ķ iet nepatiesa. Jā , infrastruktū ra nometnē nav ī paš i attī stī ta, jā , pilsē tā varē tu viegli nokļ ū t, bet tas ir atkarī gs no tā , kā di konsultanti. Mū su bē rni drī kstē ja doties uz pilsē tu no 13 gadu vecuma. Tiesa, to pat nevar nosaukt par pilsē tu, ir tikai viena galvenā iela, no kuras lī dz nometnei jā brauc 5-7 minū tes. Blakus atrakciju parks un atrakciju parks. Lī dz jū rai jā dodas apmē ram 20 minū tes, bet visu kompensē pastaiga pa mež u. Viena lieta ir slikta - š ajā mež ā ir nepatī kama zirgu mē slu smaka, jo Albenā ir maz automaš ī nu un tā s pā rvietojas vai nu zirgos, vai vilcienā . Mums brī vdienā s ī paš i nepaveicā s. Jū rā bija vē tras, un aļ ģ es izskalojā s krastā , tas nebija ī paš i patī kami. Un tad, 5-6 dienas pirms izlidoš anas, kuģ oja
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m š ajā nometnē ar draugiem, nekas slikts tur nebija, ē diens labs, izsalkuš i nebijā m, jū ra izcila, silta un tī ra! Istabas arī diezgan pieklā jī gas, bet gandrī z nekad neapciemojā m, visu laiku uz ielas un pa jū ru mlm … Tomēr ▾ Bijā m š ajā nometnē ar draugiem, nekas slikts tur nebija, ē diens labs, izsalkuš i nebijā m, jū ra izcila, silta un tī ra! Istabas arī diezgan pieklā jī gas, bet gandrī z nekad neapciemojā m, visu laiku uz ielas un pa jū ru mlm baseinā ! Š ogad brauksim tur atkal! Esam apmierinā ti! Ja nepatī k, nebrauc, daba un atmosfē ra super!!! ! )))) Iesaku!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Vē los uzzinā t vairā k par nometni "Brigantina" Bulgā rijā , pirms dodaties uz turieni, lū dzu, rakstiet, kas man tur bija uz blackcat2012@bk. ru … Tomēr ▾ Vē los uzzinā t vairā k par nometni "Brigantina" Bulgā rijā , pirms dodaties uz turieni, lū dzu, rakstiet, kas man tur bija uz blackcat2012@bk. ru
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Pilnī bā varu pievienoties negatī vajā m atsauksmē m par nometnē m & quot; Brigantī na" un " Gorska feja" . . Diemž ē l š ajā s atsauksmē s ir objektī va informā cija. Par to paš u naudu tajā paš ā Albenā varē ja atrast cienī gā kus apstā kļ us atvaļ inā juma pavadī š anai. … Tomēr ▾ Pilnī bā varu pievienoties negatī vajā m atsauksmē m par nometnē m & quot; Brigantī na" un " Gorska feja" . . Diemž ē l š ajā s atsauksmē s ir objektī va informā cija. Par to paš u naudu tajā paš ā Albenā varē ja atrast cienī gā kus apstā kļ us atvaļ inā juma pavadī š anai. Ir jā izlasa gandrī z viss, kas tiek prezentē ts š o nometņ u vietnē , pievienojot negatī vu & quot; nav & quot; un " Nē "...Atvainojiet! Domā ju, ja vietnē sniegtā informā cija bū tu patiesā ka un ekskursiju izmaksas atbilstu sniegtajiem pakalpojumiem, tū ristiem nebū tu tā das sajū tas, ka viņ i & quot; š ķ ī ries" .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Детский лагерь находится на территории курорта Албена в 30 км от Варны, в непосредственной близости от заповедного леса и в 600 м от морского берега. «Бригантина» принимает гостей в возрасте от 7 до 14 лет. Лагерь создан в 2004 году. Представлен 4 двухэтажными корпусами: «Калина», «Малина», «Береза» и «Ягода». Лагерь подойдет всем, кто выбирает пляжный отдых и при этом желает оздоровиться.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Варны составляет 41,2 км.
Pludmales apraksts Детский пляж оборудован площадками для пляжного футбола и волейбола. Территория охраняется службой спасателей. Расстояние от отеля до пляжа составляет 600 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Лагерь круглосуточно охраняется. К услугам гостей открытая терраса.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
Izklaide un sports Многофункциональная спортивная площадка, мини-футбол, библиотека.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • animācija
Adrese Албена, Болгария
Tālruņi: +359 579 62 0 63
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол, баскетбол. В отеле есть аквапарк или горки. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.