Gentas dienas

28 Septembris 2016 Ceļošanas laiks: no 23 Jūlija 2016 ieslēgts 30 Jūlija 2016
Reputācija: +3114
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Gente ir viena no skaistā kajā m un interesantā kajā m Beļ ģ ijas pilsē tā m. To mē dz salī dzinā t ar daudz populā rā ko Brigi: arhitektū ra ļ oti lī dzī ga, atkal kanā li, laivas, velosipē di, jauki cilvē ki. . . Bet Ģ ente ir daudz jauneklī gā ka un radoš ā ka pilsē ta. To uzreiz nepamanī si, it ī paš i, ja ceļ ojums iekrī t parastā dienā , kad nekas grandiozs nenotiek. Patiesī bā Ģ ente daudzē jā dā ziņ ā ir jauneklī ga, jo š eit mā cā s (un attiecī gi dzī vo) nedaudz mazā k kā treš daļ a no visiem studentiem valstī . Š eit ir garā kā iela ar oficiā li atļ autajiem grafiti. Gente ir viena no pasaules veģ etā rieš u galvaspilsē tā m. Un ceturtdiena oficiā li ir Veģ etā rā diena visos š tatos. iestā des, tostarp pat bē rnudā rzi. Š eit regulā ri notiek arī seš u dienu velosacensī bas, pilsē ta ir ļ oti piemē rota divriteņ u braucē jiem. Daudz radoš u zī mju, zī mju un paziņ ojumu.


Vasarā pusotru gadsimtu tiek rī kotas Genie Holidays - starp citu, lielā kais kultū ras festivā ls Eiropā . Un tā unikalitā te ir arī tajā , ka gandrī z visi koncerti ir bezmaksas! Brī vdienā s ietilpst muzikā li koncerti, ielu teā tri, bē rnu "animā cijas". Š ajā s dienā s pilsē tā ierodas tū ristu pū ļ i un ne mazā k vietē jie. Viss ir skaļ š , skaļ š , jautrs. Pat ja laikapstā kļ i ir neveiksmī gi. Uz š iem svē tkiem nokļ uvā m absolū ti nejauš i, par to nezinot (un to tieš ā m izdomā jā m jau mā jā s). Un bijā m ļ oti pā rsteigti par apjomu un aktivitā tē m, godī gi sakot, negaidī jā m. Galu galā likā s, ka Beļ ģ ija, izņ emot Briseli, ir tā da mierī ga, klusa, konservatī va. Pilsē tā nebija mazā k dzī vu statuju kā Barselonā . Iespē jams, ka viņ i visi š urp steidzā s no daž ā dā m pilsē tā m.

Ir vē rts atzī mē t arī Gensky ziedus, par kuriem es uzzinā ju pavisam nesen. Izrā dī jā s, ka š is ir slavens festivā ls, kas notiek ik pē c 5 gadiem pavasarī . Tas ir pasaulē lielā kais iekš telpu ziedu festivā ls. Festivā ls parasti notiek 0 un 5 gados, tač u pē rn tas nedaudz "pazuda" un tika pā rcelts uz 2016. gadu sakarā ar festivā la koncepcijas atjaunoš anu. Dā rza platī ba ir 4.5 hektā ri un ir lielā kais dā rzs pasaulē . Nu, mē s to netrā pī jā m, mē s to trā pī sim pē c 5 gadiem (vai 4? ).

Pilsē tai vajadzē tu atvē lē t vismaz vienu dienu, jo pilsē ta ir jā redz arī naktī , un neaizmirstiet uzkā pt skatu laukumos katedrā ļ u, pils, virsotnē s. Jū s pat varat peldē t pa kanā liem ar kajakiem vai kajakiem. Un vispiesardzī gā kajiem ir klasiskā s laivas un laivas)))

Tā pat pilsē tā ir diezgan daudz antī ko un vintage veikalu, un rakš ana š eit arī aizņ em daudz laika. Man par pā rsteigumu, cenas ir diezgan pieņ emamas diezgan vienkā rš iem, bet joprojā m vecmodī giem rī kiem.

Iesaku apmeklē t!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Гент
Гент
Гент
Гент
Гент
Гент
Гент
Гент
Гент
Гент
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums