Schloss Fuschl 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas skaistā 15. gadsimta pilī. Ezera apkārtnē esošie meži ir valsts rezervāts. Viesnīca sastāv no trim ēkām: pils, medību namiņa, dārza mājas un bungalo ar skatu uz ezeru. Viesnīcā ir 84 numuri un apartamenti ar skatu uz ezeru vai parku.Vairāk →
аватар Yulia33
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca, ļ oti jauka! Numuri ir ļ oti stilī gi, ī paš i stikla siena, kas atdala vannas istabu un istabu, var gulē t vannas istabā un skatī ties TV. Skati no istabas uz ezeru ir neticami. Apkalpoš ana tā da lī meņ a viesnī cā kā pienā kas. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, ļ oti jauka! Numuri ir ļ oti stilī gi, ī paš i stikla siena, kas atdala vannas istabu un istabu, var gulē t vannas istabā un skatī ties TV. Skati no istabas uz ezeru ir neticami. Apkalpoš ana tā da lī meņ a viesnī cā kā pienā kas. Spa zona lieliska, ļ oti jauks baseins. Virtuve ir garš ī ga.
вид с озера на отель вид с озера на окрестности Вид на озеро


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Zalcburgas katedrāle
Novērtējums 9.0
Austrija, Zalcburga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Mirabellas parks
Novērtējums 7.3
Austrija, Zalcburga
Daba
Hohensalcburgas cietoksnis
Novērtējums 7.5
Austrija, Zalcburga
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в прекрасном замке XV века. Леса, окружающие озеро, являются национальным заповедником. Отель состоит из трёх зданий: замка, охотничьего домика, садового домика и бунгало с видом на озеро. В отеле 84 комнаты и сьюты с видом на озеро или парк.

Atrašanās vieta в 20 км от центра Зальцбурга или в 30 км от Аэропорта в деревушке Хоф на берегу Фушльзее, среди роскошного парка. Отель, также, расположен в 5 км от Фушля.
Viesnīcā

- 4 помещения для проведения различных мероприятий: коттедж Coach House (на 200 человек), Kutscherstube (на 20 человек), бальный зал на 80 человек и зал Rosa Salon на 25 человек;

- в 600 м расположен ArabellaSheraton Hotel Jagdhof с 11 конференц-залами;

- парк старинных автомобилей;

- парковка автомобилей;

- аренда автомобилей;

- трансфер в/из аэропорта;

- услуги прачечной и химчистки.

Tīmekļa vietne: Schloss Fuschl
FAQ