Jautājums o Vīne

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
101 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valūta un nauda»
Airbnb - pastāstiet man, kā pareizi reģistrēties un izmantot šo pakalpojumu
Airbnb - pastāstiet man, kā pareizi reģistrēties un izmantot šo pakalpojumu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2020-01-134 gadā atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар veola.vt
Es gribēju uzzināt vairāk. Bukengā, kad rezervējām naktsmājas, nebija nepieciešams kartes numurs, maksāja uz vietas. Un šeit viņi prasa autovadītāja apliecības karti nedaudz savādāk. BET
аватар Elenka08
Ko jūs vēlaties, lai kāds sazinātos ar Airbnb un pateiktu, lai tas jums to neprasa?
аватар veola.vt
Nē, es gribēju izstāstīt visas nianses reģistrācijas un rezervācijas laikā. Jo es jums sniedzu savu informāciju. Un cik tas ir nedroši?
аватар Miss_girl
Es izmantoju šīs vietnes pakalpojumus un biju ļoti apmierināts. Apmaksa notiek uzreiz pēc rezervācijas, var maksāt 100% vai daļu, bet pēc 5 dienām pārējo. Samaksājām visu uzreiz. Rezervēts mēnesi iepriekš.
аватар veola.vt
Tas notiek, kad fotoattēlā redzat vienu lietu, bet dzīvē tas ir nedaudz savādāk, un jūs varat atteikties no šī mājokļa un kā viņi atdod naudu?
аватар Miss_girl
Nē, nauda tiek atgriezta tikai tad, ja atceļat rezervāciju un atkarībā no tā, cik dienas iepriekš. Un ne visi, bet tikai daļa. Arī mani draugi ne reizi vien ir īrējuši naktsmājas caur šo vietni un vienmēr ir bijuši apmierināti, nebija situācijas, kad bilde neatbilstu realitātei. Es arī īrēju naktsmājas caur Booking, tāpēc tiešām bija situācija, ka apraksts bija viens, bet patiesībā tas bija pavisam savādāk. Un ne reizi nebija tāda situācija. Arī šeit neviens naudu neatdeva, bet vienkārši atstāja komentāru un tas arī viss, lai citi neuzķertos.
аватар Vika284
"Es arī īrēju naktsmājas caur Booking, tāpēc tiešām bija situācija, ka apraksts ir viens, bet patiesībā tas ir pavisam citāds." - ka Airbnb viss ir skaidri kā attēlā ?!
Ir grūti atgriezt naudu no airbnb, lai to atgrieztu, ir jāatceļ rezervācija no rezervācijas objekta īpašnieka, un tad visa summa netiek atgriezta
Ja salīdzinām rezervāciju un airbnb operatoru pakalpojumu un palīdzības ziņā, tad airbnb ir daudz zemāks
аватар zhdanova10
Airbnb pieprasa vairāk informācijas, jo cilvēki izīrē SAVU apmešanās vietu. Tas ir teorētiski un ideālā gadījumā. Es jau ilgu laiku izmantoju gan Airbnb, gan Booking, un bieži vien redzu vienu un to pašu apmešanās vietu abos resursos. Vai ir droši pārsūtīt savus datus? Teorētiski jā! Tāpat kā, piemēram, banka.
Dažādās valstīs ir atšķirīga pieeja mājas īrēšanai. Spānijā (konkrēti Barselonā) saskārāmies ar faktu, ka Booking gandrīz visur pieprasīja depozītu (100-200-400) drošības labad un apsolīja to atmaksāt uzreiz pēc izrakstīšanās. Vietnē Airbnb šī prakse ir retāk izplatīta. Bet ir skaidri norādītas izmaksas par izmitināšanu, uzkopšanu un vietnes pakalpojumiem.
Katram saimniekam ir savi rezervācijas nosacījumi. Bija arī bezmaksas atcelšana pirms noteikta laika, neskatoties uz to, ka viņi nekavējoties noņēma maksājumu vai pusi (atkal iespējas vietnē).
Lai izvairītos no "kad fotoattēlā redzat vienu lietu ...", noteikti rūpīgi izlasiet atsauksmes un neaizmirstiet, ka bieži profesionāļi fotografē ar platleņķa objektīvu (nav īpašs, varu kļūdīties ar nosaukumu ) un istaba izskatās daudz lielāka)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Vīne
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl