Jautājums o Vīne

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
101 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Vai kāds, dārgie tūristi, ir braucis ar autobusu no Kijevas uz Vīni? Dalieties pieredzē
Vai kāds, dārgie tūristi, ir braucis ar autobusu no Kijevas uz Vīni? Dalieties pieredzē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2016-10-257 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар hatinka
Kas tevi interesē? Varu tikai zvērēt par robežas šķērsošanu ar autobusiem, nesen bija iespēja aizbraukt...
аватар klichko
Vai esat kādreiz "sērfojis plašumos" ar autobusu? ja nē, vajag pārbaudīt spēkus ... vai nē ... viss ir atkarīgs no maka izmēra un mazohisma pakāpes-pašsaglabāšanās
аватар L_ena
Ja šī ir autobusa tūre, tad Budapeštā jums būs obligāta pietura. Un no turienes ekskursija uz Vīni.
Autobusu tūres ir nogurdinošas, taču ekonomiskas. Ņem ap kaklu spilvenu, ērtu kārtainu apģērbu un labu garastāvokli.
аватар travelsita
Parasti maršruts ir šāds: pēc robežas šķērsošanas dodamies uz TESCO lielveikalu Nyiregyhaza, tad peldamies Miškolcas termālajās pirtīs, dzeram vīnu Skaistumu ielejas vīna pagrabos, tad dodamies uz Budapešta. (pietura pie viesnīcas). No rīta izbraukšana uz Vīni. Brauciens ilgst aptuveni 3,5 stundas, ieskaitot 2 pieturas. Ceļš diezgan nogurdinošs, ārpus autobusa logu laukiem. Stundas 19.00 atgriešanās Budapeštā, ja ekskursijas programmā nav iekļauta nakšņošana Vīnes viesnīcā.
аватар hatinka
Šķiet, ka TS ir nepieciešams precizējums: Jūs ņemat biļetes vienkāršam autobusam uz Vīni bez priekšspēles. Vai arī šī ir ekskursija, un tad vēl ir daudz posmu ar ekskursijām uz Vīni. Man galīgi nepatika robeža autobusā! Lai gan es bieži eju caur to, zemi, ar automašīnu.
аватар Scurra-2
Atvainojos par neprecizitāti. Interesē parastā regulārā autobusa pieredze.
аватар olgasulackova
Neklausieties sliktas atsauksmes, Vīne ir burvīgākā pilsēta, ko esmu redzējusi Eiropā, tur jāpaliek vismaz nedēļu. Vienkārši paņemiet līdzi autobusā spilvenu un segu. Vīnē ir labākās iepirkšanās vietas un viss muzeju rajons, un, ja iekļūstat Ziemassvētku gadatirgu un izpārdošanas sezonā, tā ir pasaka
аватар Scurra-2
Paldies visiem. Esmu bijis Vīnē vairākas reizes. Man tikai ātri jānokļūst Vīnē. Diemžēl izbraukšanas datumu zināšu pēc divām dienām. Viņi teica, ka autobusā ir garantētas vietas.
аватар hatinka
Norādiet, caur kuru robežu autobuss brauks. Visticamāk caur Ungāriju, bet pēc autobāņa pabeigšanas pāri Polijai ir tādi, kas šķērso Polijas robežu. Nebrauciet uz Polijas robežu! Ir arī iespēja VisAir uz Bratislavu, protams, atkarībā no datuma. No Bratislavas ir skaidrs, ka Vīne ir viegli sasniedzama. Tas būs ātrāk)))
аватар Mademoisele
Aizbraucu ar autobusu mazliet tālāk. Es tikai praktizēju nosēšanos Mukačevo vai Čopā, lai tur nokļūtu ar vilcienu. Tas ir ērtāk un mazāk noguris. Ja neesat ļoti vecs cilvēks un jums nav muguras problēmu (piemēram, trūce utt.), tad viss ir kārtībā. Lai viņi tevi nebiedē, šķērsojot robežu. Velns nav tik biedējošs, kā tiek attēlots. Esmu daudzkārt ceļojis cauri Čopu. Tikai brīvdienās ir garas rindas, un tās strādā mierīgi un raiti. 1 reizi pat ungāri izlaida autobusu 15 minūtēs! un vidēji apmēram 2 stundas abām robežām. Galvenā sagatavošana: spilvens, sega, termoss ar tēju un uzkodas)))
аватар L_ena
Lidojiet ar Wizzair uz Bratislavu un pēc tam ar vilcienu vai autobusu uz Vīni. Pat ja tas būs par 500 grivnām dārgāks – kā salīdzināt komfortu un ātrumu, sasniedzot ceļojuma beigu punktu?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Vīne
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl