Vīnes skaistums ir visur!

09 Decembris 2019 Ceļošanas laiks: no 30 Novembris 2019 ieslēgts 03 Decembris 2019
Reputācija: +57
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Viņ i saka, ka pirmais iespaids ir vissvarī gā kais. Viņ i saka, ka emocijas no pirmā s tikš anā s vienmē r ņ em virsroku pā r visu pā rē jo. Tā ir patiesī ba? Vai tas darbojas tikai ar cilvē kiem?

Mū su gadī jumā ar skaistuli Vī ni viss izvē rtā s tieš i tā : atnā cu, ieraudzī ju, iemī lē jos!! !

Elegantā , mierī gā , mē renā Vī ne. Š ī nav degoš ā Spā nijas Barselona un nevis izklaidī gā Berlī ne, tā ir Vī ne. Skaista dā ma cienī jamā vecumā , kas zina savu vē rtī bu.

Parasti pilsē tā jū s skrienat no vienas atrakcijas uz otru. Jū s izveidojat punktu marš rutu kartē un sekojat tam. Bet ne š eit. Vī nē katra mā ja ir pils. Jū s varat stundā m staigā t pa pilsē tu bez konkrē ta marš ruta, vienkā rš i atveriet acis, un jū s redzē siet labā kos gotikas, baroka, eklektikas, klasicisma paraugus sev apkā rt. Un tā s nebū s parlamenta ē kas, nevis centrā lā s katedrā les un augstā kā s universitā tes, tā s bū s mā jas, kur dzī vo parastie cilvē ki, kur brū vē labā ko melanž u vai pā rdod zī molu preces.

Vī nes skaistums ir it visā , tas ir ik uz soļ a: bruģ akmeņ os, loga rā mī , Ziemassvē tku rotaļ lietā , vienkā rš ā s ceturkš ņ u lī nijā s, smarž ī gā punš a krū zē , cilvē kos.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums