Viesnīca neatbilst 5 zvaigznēm

Rakstīts: 12 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 7 — 9 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Viesnī ca neatbilst 5 zvaigznē m. Rezervē ts caur Booking. Reģ istrē joties radā s problē ma ar apmaksu par brokastī m, jo, maksā jot caur Booking, brokastis bija iekļ autas numura cenā , bet reģ istratū ras darbinieki prasī ja maksā t papildus maksu par brokastī m katram cilvē kam. Reģ istrē š anā s ilga pusotru stundu. Viesnī cas personā ls uzvedā s ā rkā rtī gi nedraudzī gi, neviens nepiedā vā ja pat glā zi ū dens, neskatoties uz to, ka mums lī dzi bija gados veca sieviete.
Atraš anā s vieta: viesnī ca atrodas uz ielas ar intensī vu satiksmi, jo logi viesnī cā ir veci, skaņ as izolā cija ļ oti slikta. Turklā t ē ka tiek rekonstruē ta iepretim viesnī cai un aprī kojums ir atvē rts no pulksten 7:00. Nevaru paņ emt pā rtraukumu : (
Istabas: Salī dzinoš i tī ras, ja neskaita netī rus logus un paklā ju traipus. Gulta ir maza, bet ē rta.

Brokastis: nav lielas ē dienu izvē les. Brokastis viennozī mī gi neatbilst 5 zvaigznē m.
Nu, pats interesantā kais. Izrakstoties reģ istratū ras darbinieks iemeta naudu, kas viņ am bija jā atdod mums no depozī ta. Kad viņ a sieva sā ka filmē t viņ a uzvedī bu, viņ š sā ka steigties ķ ert telefonu un iesitis sievu. Š ie pā rkā pumi tiek fiksē ti video, gatavojam prasī bu tiesā . Tā da attieksme pret saviem viesiem 5 zvaigž ņ u viesnī cā Eiropas pilsē tā galī gi nebija gaidī ta!! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар