Senator Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.010
Viesnīca atrodas Hernalser Hauptstrasse, netālu no Vīnes meža. Tramvaja pietura atrodas tieši iepretim viesnīcai. 43. tramvajs nodrošina tiešu piekļuvi Vīnes centram 10 minūšu laikā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Par trū kumiem: viesnī cā gandrī z nav krieviski runā još o. Personā ls runā angliski, vā ciski, itā liski (nav valodu zinā š anu - drī zā k mī nus mani). Mē s sapratā m viens otru ž estu lī menī . Nav restorā na, kas nozī mē , ka nav pusdienu un vakariņ u. … Tomēr ▾ Par trū kumiem: viesnī cā gandrī z nav krieviski runā još o. Personā ls runā angliski, vā ciski, itā liski (nav valodu zinā š anu - drī zā k mī nus mani). Mē s sapratā m viens otru ž estu lī menī . Nav restorā na, kas nozī mē , ka nav pusdienu un vakariņ u. Brokastis lī dz 10-30. Vā jš internets. No Vī nes centra ar tramvaju var nokļ ū t 15 minū š u laikā . Viesnī ca ļ oti tī ra, garš ī gi ē dieni. Fotogrā fijas atbilst realitā tei. VIESNĪ CA NESMĒ Ķ Ē TĀ JIEM. Blakus atrodas daudzas kafejnī cas, restorā ni. Lidl veikals (kā pyaterochka) un vē l viens turku. Tie, kas nebaidā s no musulmaņ iem, var iet mierī gi. Bijā m ar bē rnu 12 gadi un nekā du problē mu nebija. Lī dz operai ar 2 tramvajiem nokļ uvā m 20-30 minū tē s, pietura pie Senatora (ē rti uz 48. tramvaju uz ost Shotentor, tad pā rsē sties uz jebkuru tramvaju, kas brauc pa Ring D, 1.71), nopirkā m Vī nes kartes ( maksā.19-90 par jebkuru transportu 3 dienas, bē rniem lī dz 15 gadu vecumam bez maksas kopā ar vecā kiem. Neaizmirstiet apstiprinā t pirmajā nosē š anā s reizē , tā lā k nav jā marķ ē ). Viesnī ca ir no sē rijas jaunā m, tā pē c nav problē mu ar ū deni, santehniku, gaisa kondicionē š anu. Ir lifts. Lietas bija atklā tas. Nekā netrū kst. Tī rs, ē rts. Krievu kanā lu nav, bet cilvē ki tur brauc nevis skatī ties TV. Vē lreiz atkā rtoju - personā ls nerunā krieviski. Turku veikalā ir lē ti augļ i un saldumi. Numuros nav ne ledusskapju, ne tē jkannu. Paš ā viesnī cā smē ķ ē t nedrī kst, nostrā dā sensori (š ā dam incidentam viņ i bija aculiecinieki - ieradā s ugunsdzē sē ji, policija) !!! ! ! 400 eiro naudas sods. Smē ķ ē tā jiem atzī mē ju, ka pī pē t var, bet blakus viesnī cai. Un tā Vī nes dū mi visur. Veikali (seviš ķ i pā rtikas preč u) svē tdienā s slē gti!!!! ! ! Sestdienā s tie ir atvē rti lī dz pusdienā m, darba dienā s lī dz 18-00, daž i pā rtikas veikali lī dz 20-00. Restorā ni tiek slē gti pulksten 23:30. Pieturā no viesnī cas atrodas brī niš ķ ī ga kafejnī ca "Centimeter" "Centimetrs", daž as porcijas mē ra ar skaitī tā jiem, porcijas ir ļ oti lielas, cenas nav augstas. Jū s varat runā t bezgalī gi. Mums patika viss.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patika viss viesnī cā : gan apkalpoš ana, gan apkalpoš ana. Visvairā k man patika viesnī cas atraš anā s vieta. Kluss rajons un tajā paš ā laikā pie viesnī cas ir tramvaja pietura, kas bez pā rsē š anā s 10 minū tē s aizvedī s lī dz Vī nes galvenajai ielai. … Tomēr ▾ Man patika viss viesnī cā : gan apkalpoš ana, gan apkalpoš ana. Visvairā k man patika viesnī cas atraš anā s vieta. Kluss rajons un tajā paš ā laikā pie viesnī cas ir tramvaja pietura, kas bez pā rsē š anā s 10 minū tē s aizvedī s lī dz Vī nes galvenajai ielai.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Juliiii
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca netā lu no centra. Lī dz centram var nokļ ū t ar 43. tramvaju, aptuveni 9 pieturas, aptuveni 15 minū tes laikā , un esat netā lu no Universitā tes un Rā tsnama. Viesnī ca nav ī paš i liela, veidota modernā stilā . … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca netā lu no centra. Lī dz centram var nokļ ū t ar 43. tramvaju, aptuveni 9 pieturas, aptuveni 15 minū tes laikā , un esat netā lu no Universitā tes un Rā tsnama. Viesnī ca nav ī paš i liela, veidota modernā stilā . Praktiski jauns. Numuri ir lieli un lieliskā stā voklī . Ļ oti labas brokastis. Bijā m vairā k nekā apmierinā ti. Numurā ir bezmaksas seifs. Tiesa, minibā ra nav.
Номер с другого ракурса Номер


iemiesojums dadya.77
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Šēnbrunnas pils
Novērtējums 9.4
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Stats
Stefana katedrāle
Novērtējums 9.1
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Šēnbrunnas zoodārzs
Novērtējums 9.7
Austrija, Vēna
Daba, Izklaide

Отель расположен в Hernalser Hauptstrasse, неподалеку от Венского леса. Трамвайная остановка находится прямо перед отелем. На трамвае №43 можно без пересадок за 10 минут доехать до центра Вены.

Atrašanās vieta 2 км от ближайшей станции метро. 5 км от центра Вены.
Viesnīcā

Упакованные ланчи, торговый автомат (напитки), торговый автомат (закуски), круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, чистка обуви, факс/ксерокопирование, магазины на территории, семейные номера, звукоизолированные номера. Многоязычный персонал.

Курение на всей территории отеля запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • darījumu centrs
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 179 номеров, из них 4 сьюта.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • interneta wi-fi  FREE 
Adrese Hernalser Hauptstraße 105 A-1170 Vienna
Tālruņi: +43 1 60580 850 +43 1 488 08
Tīmekļa vietne: Senator Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.